Bygpris.dk

Kabeltromle

BLUE ELECTRIC kabeltromle 10m
299 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC kabeltromle 40m +Plus-Line
669 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC kabeltromle 40m
489 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC kabeltromle 25m +Plus-Line
498 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC kabeltromle 25m
399 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC kabeltromle 10m +Plus-Line
419 kr.
Læs mere
Kabeltromle 400V 5x2,5mm 30m
1.995 kr.
Læs mere
GARANT CEE Kabeltromle 25 mtr. - 3 udtag Brennenstuhl 1182778501
1.032 kr.
Læs mere
GARANT Kabeltromle 50 mtr. med jord Brennenstuhl 1208238501
883 kr.
Læs mere
Kabeltromle 230V 3x1,5mm 40m Wexim Bandit
496 kr.
Læs mere
Kabeltromle med fast kerne 40m Wexim Bandit
615 kr.
Læs mere
GARANT Kabeltromle 25 mtr. med jord Brennenstuhl 1218228501
526 kr.
Læs mere
Kabeltromle Mini Outdoor 230V 3x1,0mm 20m Wexim Bandit
245 kr.
Læs mere
GARANT Kabeltromle 25 mtr. - 4 udtag Brennenstuhl 1118078501
336 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for fragten, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er især en mulighed hos de kendte byggekæder.
Det er absolut super afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige kabeltromle hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har de bedste tilbud, og andre tilbyder kompetent sparring. Du skal gennemtænke hvad du vil prioritere.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, som giver hjælp til valg af kabeltromle.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man kende netbutikkens betingelser.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort produktsortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør afveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot kabeltromle.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler produkter fra talrige leverandører, og så kan du handle fra et stort sortiment af kabeltromle online.
De velkendte byggemarkeder findes overalt i landet, og hermed har mange valget om at købe online og transportere materialerne på egen hånd. På grund af det kan du overveje at undvære fragten, samt ovenikøbet få varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og landskendte forretninger, som kan give ubekymrethed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter har en dyb forståelse for deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem bør du forvente ekstremt kyndig vejledning fra ansatte der er specialister i netop kabeltromle.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, som oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller kabeltromle online på deres hjemmeside.
Mange nichefokuserede webshops er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du få en billigere pris.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

kabeltromle harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

kabeltromle bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

kabeltromle silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

kabeltromle jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ofte vil det være essentielt at have et budget for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være behjælpeligt at notere hver enkelt udgift, og bagefter kortlægge ens udgift ved dem hver især.
2Det kan vurderes om byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal få assistance fra en fagperson til afslutningen af det. Når du anskaffer assistance fra en fagmand er det lukrativt at søge prisoverslag fra flere leverandører.
3Planlægning vil være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du må lave en gennemarbejdet handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, inklusiv en kronologisk orden. Husk at være skarp når du nedskriver arbejdsplanen.
4Der viser sig jævnligt pludselige problemer når det kommer til svære opgaver, og ergo viser det sig af stor betydning at der er afsat en del tid i handlingsplanen, så man kan føle sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
5Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det være klogt at du har det tilgængeligt akkurat som du påbegynder byggeriet. Glem ikke at tage højde for udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
6For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en essentiel rolle. På grund af dette kan du hyppigt kigge på femdøgnsprognosen i dagene før byggeprojektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned når du netop er startet på dit komplicerede projekt.
7Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Tilskudet er altså afhængig af at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
8Forud for at du igangsætter byggeprocessen må det være meget værdifuldt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
9Der kan findes rigelige mængder af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube giver dig adgang til ekstremt meget almennyttig info, navnligt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
10Måske kan det blive afgørende at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition forinden du igangsætter dit arbejde. Du kunne udarbejde en overskuelig liste hvoraf der fremgår alt hvad som er nødvendige, og så tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du bliver sikker på at du har husket det hele.
11Du skal ikke glemme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse bl.a. sko og hjelm der sikrer dig overfor eventuelle risici. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke køber assistance fra en fagperson.
12Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, især når det kommer til vigtige arbejdsopgaver. Flere opgaver stiller krav om flere folk. I øvrigt må det være hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er absolut godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ultra godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Adskillige online shops yder nu om dage en lang række forskellige billige fragtformer til kabeltromle. En af favoritterne er efterhånden udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente de bestilte varer når du har lyst. Fragtmuligheden er jo ekstremt enkel, og endda endda den mest betalelige løsning til levering.

Du burde ligeledes prøve at få ordren sendt til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Løsningen er almindeligvis et hak dyrere, men omvendt yderst let gængelig ved køb af kabeltromle online. Den mest betalelige mulighed for fragt er utvivlsomt at hente pakken selv, men den mulighed er betinget af at du lever lige ved internet selskabets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på kabeltromle kan i nogle tilfælde være ret så relevant om du har behov for dine nye produkter øjeblikkeligt, og herved er det rimelig essentielt at vi finder det forventede leveringstidspunkt for kabeltromle. En række forretninger på nettet – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig 1 hverdags levering på flere varenumre online, men husk at det står og falder med at du bestiller inden et fastslået klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få produktet ordnet forud for at lagerpersonalet har fri.

Visse forretninger på nettet sikrer gratis fragt på kabeltromle online, men typisk påkræves det at du aftager for en konkret sum. Ellers kunne man tage den mest betalelige leveringsmetode, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få bragt din bestilling til et afhentningssted.

De største webshops tildeler afhentning hvor du bestiller billig kabeltromle derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark og 10-4. De yder for eksempel click-and-collect på kabeltromle i følgende byer:

Charlottenlund, Vallensbæk, Ølstykke, Kolding, Allerød, Aarhus, Skanderborg, Struer, Vejle, Jyllinge, Ballerup, Hørsholm, Brabrand, Valby, Aalborg, Åbyhøj, Værløse, Rønne, Holstebro, Tilst, Horsens, Glostrup, Roskilde, Nørresundby, Randers, Nærum, Virum, Dragør, Farum, Herlev, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Rudersdal, Ringsted, Odense, Taastrup, Solrød Strand, Køge, Hjørring, Næstved, Holbæk, Slagelse, Kalundborg, Ikast, Hedehusene, Haderslev, Silkeborg, Viborg, Risskov, Helsingør, Højbjerg, Lyngby, Korsør, Sønderborg, Tårnby, Rødovre, Thisted, Hedensted, Hobro, Skive, Hillerød, Nyborg, Vanløse, Lillerød, Aabenraa, Middelfart, Brøndby, Svendborg, København, Grenaa, Frederikssund, Varde, Hvidovre, Frederikshavn, Vordingborg, Odder, Søborg, Birkerød, Greve, Kokkedal, Gentofte, Haslev, Albertslund, Esbjerg, Brønderslev, Fredericia, Stenløse, Nakskov, Lystrup, Frederiksberg, Herning, Brønshøj, Ishøj, og Gladsaxe, .

Afhentning ift. kabeltromle er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Når der ses på tallene står det tydeligt, at internetbrugere typisk søger efter fx billig kabeltromle og kabeltromle priser. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge for eksempel kabeltromle tilbud, køb kabeltromle og kabeltromle online, plus de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Den bedste pris på kabeltromle

Det er jo ret så overkommeligt for forbrugerne at lave prissammenligning på billige kabeltromle online i blandt forskellige e-firmaer, og altså har en lang række internet virksomheder været tvunget til at nedskære udsalgspriserne på kabeltromle betragteligt, og i øvrigt præstere fri fragt.

Derfor kan det trods alt være indbringende at se nærmere på visse e-firmaer efter rabatter og tilbud på kabeltromle online forinden du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Du bør lige meget hvad være opmærksom på, at hvis en online webshop markedsfører billige kabeltromle online til salg for en pris som kan ses som utopisk fordelagtig, så kunne det ofte være et symbol på en fup netbutik. Køb med gængse betalingskort er trods alt en del af en lovbestemmelse, som beskytter dig som kunde imod bedrageriske online selskaber.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du bruge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at betale regningen på kabeltromle over et længere tidsrum. Dette fås som regel ved nichebutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Ved indkig i statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere tit kigger efter for eksempel kabeltromle online og køb kabeltromle. Vi ser desuden typisk mennesker søge fx kabeltromle tilbud, kabeltromle priser samt billig kabeltromle.

Tjek eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot frembyder en række habile chancer for at gennemsøge en række aktuelle køberes omtaler og derved er det at foretrække, at du verificerer online forhandlerens vurderinger forud for at du køber billige kabeltromle online.

Facebook frembringer desuden forholdsvis ærlige løsninger til at få kendskab til netbutikkens kundetilfredshed. Tilmed ser vi en række e-forretninger hvor man kan forfatte en vurdering af købsoplevelsen, som desuden kan udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige kabeltromle online i en shop behøver man til hver en tid betragte shoppens handelsvilkår, dog er det mange gange ikke videre spændende, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

En nemmere løsning kan være at granske om online webshoppen er e-mærket medlem, eftersom det kan være en angivelse af at e-firmaet tilslutter sig dansk lovgivning, samt at online forretningen tit tilses af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Det giver dig anledning til en hjælpende hånd, såfremt du skulle få udfordringer med din handel med kabeltromle. Ligeså er det en hjælp at man er vaks omkring de elementære betingelser der indvirker på købet af kabeltromle online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-firmaet benytter.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk beholder ens e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne vidne om bestillingen af kabeltromle, uagtet om man køber hos Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix eller Stark.

Mads Christiansen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Søren gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Inger gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Kirsten U gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 gode råd til online shopping
1Leveringsdygtigheden kan være usædvanlig udslagsgivende såfremt vi står og skal bruge produkterne inden for kort tid, så med det formål er det rigtig centralt at vi undersøger den forventede leveringsdato ved kabeltromle. En lang række online varehuse stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på mange varenumre, men det påkræver at ordren laves inden et angivent tidspunkt.
2Visse internet firmaer sikrer levering uden gebyr på kabeltromle, men typisk kun når man handler for en bestemt sum. Derudover bør man snuppe den billigste løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop. Fragtformen bliver som oftest endda usædvanlig let gængelig. Den mindst kostelige form for levering er dog at du selv henter varerne.
3En række webshops i Danmark giver nu en række forskellige billige fragttyper til kabeltromle. En sikker vinder er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din ordre når det passer dig. Leveringstypen er jo temmelig gnidningsløs, og ofte derudover den prisbilligste fragtform.
4Vi anbefaler generelt at se om internet butikken er medlem af e-mærket, hvilket ofte er et signal om at webshoppen forsvarer de danske retningslinjer, og at e-firmaet lejlighedsvis undersøges af specialister som har indsigt i de gældende bestemmelser. Forud for at folk bestiller billige kabeltromle hos en online virksomhed bør de når alt kommer til alt se på webshoppens forretningsbetingelser.
5Den prisbilligste form for levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men den mulighed nødvendiggør at du bor i nærheden af internet forretningens hjemsted. Den løsning kan i nogle tilfælde være særdeles vigtig når man har brug for kabeltromle nu og her. Alternativt så garanterer en række online outlets levering uden beregning, men typisk er det betinget af at man bestiller for et konkret beløb.
6Forud for at nogen handler billige kabeltromle hos en e-forhandler burde man ideelt set overveje e-shoppens forretningsvilkår, dog er det oftest et tidskrævende projekt. Tilmed er det at foretrække at du er vaks omkring de mest vitale forhold der gælder for købet af billige kabeltromle online, til eksempel den returret online forhandleren benytter.
7Trustpilot byder på en række fordelagtige løsninger til at eftergå forskellige øvrige brugeres iagttagelser og herved kan det være til hjælp, at du ser nærmere på e-shoppens vurderinger forud for at du handler billige kabeltromle online. Facebook præsterer tilsvarende ret så ærlige løsninger til at få indtryk af netshoppens troværdighed.
8Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af en lovbestemmelse, som garanterer dig som køber imod falske butikker på nettet. Som alternativ burde du udnytte en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil finansiere regningen ude i fremtiden.
9Det er jo efterhånden virkelig simpelt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige kabeltromle fra forskellige internet firmaer i Danmark, og herved frembyder massevis af e-forretninger fragt uden gebyr. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig lønnende at eftergå visse e-forhandlere efter tilbud og udsalg før du køber, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris.