Bygpris.dk

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tedev.dk/shopnet/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 988

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tedev.dk/shopnet/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 1055

Kampesten pristjek

Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til støttemur til sokkel til væg

Mængder: 20 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 500 kg 25 kg 10 kg 1 kubikmeter 500 liter 1 ton 800 kg 1 m3

Levering: i sække i poser vognlæs i bigbag i løs vægt afhentning løst leveret trailer hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du finde et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du læse byggeshoppens handelsbetingelser.
For nogle er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af kampesten.
Du vil finde variationer i prisen på billige kampesten fra webshop til webshop. En del fokuserer på gode tilbud, imens nogle satser på faglig rådgivning. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggemarkeder har et enormt sortiment, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot kampesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra forskellige producenter, så du kan vælge fra et stort udvalg af kampesten online.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når du skal handle online. Det vil nogle se fordele i.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og derigennem har mange mulighed for at bestille online og hente produkterne personligt. Som følge af det har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker er producenter af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Mange specialiserede netshops er små familievirksomheder, der tit er danske, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe ved at handle kampesten online på deres side.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem er det forventeligt at du får endnu mere konstruktiv vejledning fra ansatte som er specialister i lige præcis kampesten.
De største byggecentre i Danmark
kampesten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kampesten silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

kampesten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

kampesten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af over 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af omkring 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være vigtigt at have et regnskab for istandsættelsen, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive fordelagtigt at gennemgå hver eneste udgiftspost, og så undersøge eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
2Du må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig smart at du har værktøjet disponibelt forinden du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
3For byggeprojekter udendørs har vind og vejr meget at sige. Således må du hyppigt kigge på femdøgnsprognosen i perioden for starten på projektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger når du netop er gået i gang med det store projekt.
4Du bør nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så husk arbejdstøj som eksempelvis sko og hjelm der skåner dig overfor hændelige skader. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, specielt når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
5Det er oplagt at få assistance til byggeprocessen, specielt såfremt det er omfangsrige byggeopgaver. Krævende projekter kræver flere folk. Ydermere vil det blive hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
6Godt forarbejde vil være nøglen til succes med projektet. Du bør overveje at nedskrive en effektiv agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, og derudover en numerisk orden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din agenda.
7Måske det viser sig af stor betydning at have de påkrævede materialer disponible forud for at du igangsætter håndværket. Du kan med fordel sammensætte en hurtig liste med alt det som er nødvendige, og som det næste gennemgå punkterne, så du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
8Længe før du indleder dit byggeprojekt kan det være ubeskriveligt fundamentalt at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
9Det kan overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du må få assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Såfremt du skal have eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at få priser fra forskellige håndværkere.
10Der ligger en hel række vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube tilbyder overvældende meget brugbar viden, særligt hvis du benytter den engelske version.
11Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Det kræver altså at ombygningen påvirker naturen.
12Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder når det handler om større byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig vigtigt at man har afsat god nok tid i handlingsplanen, med det formål at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
De højest ratede byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er yderst overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er enormt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er meget beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål hvad angår kampesten

 • Hvor købes kampesten online?
 • Hvor meget vejer kampesten?
 • Hvor er kampesten på tilbud?
 • Hvor købes kampesten billigt?
 • Hvad er kampesten?
 • Hvad koster kampesten?
 • Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

  Masser af online webshops tildeler nu om dage alverdens billige former for fragt til kampesten. En sikker vinder er for øjeblikket levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig ualmindeligt let, og oftest ydermere den billigste løsning til levering.

  Du bør alternativt beslutte dig for at få varerne leveret hjem til dig eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen bliver uheldigvis en tand mere omkostningsfuld, men tillige ekstremt fremkommelig for kampesten online. Den prisbilligste leveringsmodel er uden tvivl at hente ordren selv, som jo er betinget af at du lever nærved online firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragtperioden på kampesten er selvfølgelig vældig essentiel hvis du har brug for varen med det samme, så i det øjemed er det virkelig på sin plads at du tjekker leveringstidspunktet ved kampesten. Adskillige internet outlets – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer online, som alligevel antager at transaktionen gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få dit nye produkt pakket forinden logistikpersonalet tager hjem.

  Indtil flere internet firmaer yder gebyrfri levering på kampesten online, men ofte kræver det at man bestiller for et fastsat beløb. Alternativt skal du tage den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted.

  Mange byggecentre tilbyder afhentning hvor man køber billig kampesten online og afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og 10-4. Byggecentrene udlover blandt andet click-and-collect på kampesten i følgende byer:

  Allerød, Hjørring, Nørresundby, Charlottenlund, Glostrup, Lillerød, Aalborg, Odder, Kokkedal, Thisted, Vanløse, Sønderborg, Lystrup, Solrød Strand, Næstved, Hobro, Hørsholm, Brøndby, Gentofte, Helsingør, Nyborg, Kolding, Frederikshavn, Åbyhøj, Stenløse, Køge, Rønne, Herning, Varde, Hillerød, Valby, Risskov, Vallensbæk, Randers, Tilst, Hvidovre, Ringsted, Brønderslev, Fredericia, Kalundborg, Odense, Slagelse, Roskilde, Nakskov, Søborg, Esbjerg, Jyllinge, Ølstykke, Hedensted, Grenaa, København, Aarhus, Ikast, Vejle, Birkerød, Herlev, Haderslev, Højbjerg, Svendborg, Nykøbing Falster, Tårnby, Frederiksberg, Ballerup, Silkeborg, Greve, Viborg, Hedehusene, Ishøj, Farum, Rudersdal, Haslev, Lyngby, Nærum, Skive, Virum, Værløse, Aabenraa, Skanderborg, Frederiksværk, Frederikssund, Holstebro, Taastrup, Middelfart, Vordingborg, Albertslund, Dragør, Korsør, Horsens, Brønshøj, Holbæk, Struer, Rødovre, Gladsaxe, og Brabrand, .

  Click-and-collect af kampesten er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Amager, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland).

  Når man kigger i tallene er det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter eksempelvis kampesten online og kampesten tilbud. Derudover oplever vi ofte netshoppere søge efter fx kampesten priser, billig kampesten samt køb kampesten, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

  Priser på kampesten

  Det har vist sig at være ultra fremkommeligt for købere at finde tilbud på billige kampesten online fra flere firmaer på nettet, og for det har masser af online shops set sig tvunget til at nedsætte priserne på kampesten markant, og derudover frembyde levering uden betaling.

  Til gengæld kan det imidlertid være nyttigt at studere nogle få butikker på nettet efter tilbud på kampesten online inden du shopper, så man er på den sikre side med at antage den laveste pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

  Man bør dog være årvågen med, at når en e-forhandler afsætter billige kampesten online på tilbud til en pris som anses for utrolig gunstig, bør det for det meste være et tegn på en fup online butik. Køb med betalingskort er dog en del af et regelsæt, hvilket assisterer dig overfor bedrageriske e-forhandlere.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at klare beløbet til kampesten senere. Det fås typisk ved specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

  Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at folk jævnligt efterspørger eksempelvis kampesten online og kampesten tilbud. Derudover oplever man mange gange mennesker søge fx køb kampesten, kampesten priser og billig kampesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg kampesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til væg til sokkel til støttemur til haven

  Mængder: 20 kg 800 kg 500 kg 1 m3 15 kg 25 kg 15 kg 1 ton 500 liter 25 kg 1000 kg 10 kg 1 kubikmeter

  Levering: hent selv i poser i sække vognlæs løst leveret i bigbag afhentning trailer i løs vægt

  Gennemsøg tidligere køberes meninger

  Trustpilot frembyder absolut pæne genveje til at kortlægge ganske mange andre kunders kritik og af den grund er det fornuftigt, at du beser internet selskabets vurderinger forinden du handler billige kampesten online.

  Facebook forærer dig på samme måde ganske stabile løsninger til at få indsigt i netbutikkens troværdighed. Her ser vi nogle online forretninger hvor du kan sammensætte en evaluering af deres købsoplevelse, som også bør udnyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Inden nogen handler billige kampesten online hos en e-butik kunne man reelt skimme deres forretningsbetingelser, det er dog i reglen ikke særlig sjovt, særligt på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

  Et nemmere alternativ kunne være at efterse om e-forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket ofte er en tilkendegivelse af at e-shoppen følger gældende dansk lovgivning, samt at e-handlen hyppigt efterses af sagkyndige som er indført i vilkårene på området.

  Det giver dig genvej til support, når du udsættes for udfordringer i forbindelse med dit indkøb af kampesten. Udover dette går vi ind for at køberen er klar over de mest essentielle regler der spiller ind i forbindelse med købet af kampesten online, fx den returret forretningen tilsikrer.

  I den relation er det samtidig afgørende, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, således man senere kan bekræfte bestillingen af kampesten, ligegyldig om man har bestilt hos Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Kirsten Christensen gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Martin R gav 4 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Hans gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Susanne gav 5 stjerner

  God til prisen

  Kampesten fra firmaer på nettet

  Trustpilot bringer dig faktisk pæne muligheder for at undersøge diverse nuværende konsumenters synspunkter med bestilling af kampesten og herved foreslåes det, at du kigger på online virksomhedens kritik inden du handler kampesten på nettet.

  Facebook yder på samme måde en lang række gode chancer for at få indblik i internet shoppens popularitet. Her er der endda e-forhandlere hvor det er muligt at registrere en omtale af virksomhedens service, som ydermere kan benyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne når det kommer til bestilling af kampesten.

  Forinden man handler kampesten via nettet

  Før nogen shopper kampesten på en internet shop kunne man for at være sikker betragte e-shoppens handelsvilkår, det er dog gerne et omfattende projekt.

  Et nemmere alternativ kan derfor være at kontrollere hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en erklæring om at e-forhandleren opfylder de danske retningslinjer, samt at virksomheden løbende besigtiges af specialister som er indført i retningslinjerne for salg af kampesten via internettet.

  Dette er en god chance for opbakning, såfremt du forvoldes vanskeligheder som følge af din ordre. Ydermere er det godt at køberen er klar over de mest relevante vilkår der er gældende for bestillingen.

  Forsendelse af kampesten

  En masse online varehuse giver heldigvis en lang række forskellige leveringsformer. Den billigste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv står for afhentning af kampestenene, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til webshoppens tilholdssted.

  Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være virkelig væsentlig forudsat vi står og skal bruge kampestenene omgående, og med det formål er det temmelig på sin plads at du tjekker den estimerede leveringsdato ved kampesten – hvilket dog står og falder med at bestillingen gennemføres tidligere end et besluttet tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få ordren fikset forinden lagerpersonalet får fri.

  Nogle få internet varehuse sikrer fragt uden omkostninger af kampesten, men i reglen kun ifald du køber for et konkret beløb.

  Varerne der findes på den her oversigt er udvalgt automatisk af hjemmesidens søgemekaniske. Robotten har hurtigt kigget tusindvis af tilbud med det formål at kunne præsentere de produkter der ligger tæt op ad kampesten, og som algoritmen derfor beregner interessere dig.

  Udover den søgetekst du skrev på Google har den derudover inddraget vendinger, som historikken viser at folk ofte benytter i den sammenhæng, eksempelvis kampesten leveret eller kampesten i bigbags foruden ord som bedste kampesten og kampesten i løs vægt.

  Den viden bruger algoritmen som ekstra information for at kunne præsentere de mest aktuelle tilbud. Det kan også ses at andre brugere søger efter eksempelvis kampesten leveret, kampesten salg eller kampesten tilbud. Den information har algoritmen ligeledes brugt til, at navigere forbi mange hundredvis af varer.

  For øvrigt viser vores data, at søgefraserne kampesten hent selv, kampesten i løs vægt og kampesten tilbud er særdeles almindelige, og af den grund er de ligeledes indregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeordene kampesten salg, kampesten hent selv og kampesten leveret. Vores ønske er at vi ikke skuffede dig med de fremviste varer, og at bare et enkelt af disse fangede din interesse.

  Kampesten anskaffes hos førende byggebutikker, eksempelvis Stark.dk, Bauhaus.dk, DavidsenShop.dk, 10-4.dk, XL-Byg.dk, Silvan.dk, JemogFix.dk og Bygma.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles kampesten til…

  Hovedstaden: Glostrup, Espergærde, Hedehusene, Helsinge, Stenløse, Hundested, Virum, Gentofte, Hillerød, Brønshøj, Albertslund, Kokkedal, Taastrup, Gladsaxe, Frederiksværk, Helsingør, Brøndby, Humlebæk, Værløse, København, Vanløse, Søborg, Vallensbæk, Roskilde, Nærum, Smørumnedre, Lyngby, Hellebæk, Herlev, Fredensborg, Hellerup, Nivå, Hvidovre, Allerød, Måløv, Holte, Dragør, Valby, Farum, Dyssegård, Snekkersten, Frederikssund, Ishøj, Charlottenlund, Slangerup, Lillerød, Gilleleje, Ballerup, Frederiksberg, Høje Taastrup, Tårnby, Rudersdal, Rødovre, Birkerød, Hørsholm, Rønne, Ølstykke

  Syddanmark: Ringe, Fredericia, Vojens, Esbjerg, Middelfart, Otterup, Varde, Nordborg, Billund, Odense, Assens, Svendborg, Sønderborg, Aabenraa, Kerteminde, Ribe, Grindsted, Børkop, Faaborg, Munkebo, Tønder, Bramming, Kolding, Nyborg, Vejen, Haderslev, Rødekro

  Nordjylland: Nibe, Nørresundby, Hirtshals, Svenstrup, Frederikshavn, Nykøbing Mors, Hobro, Skagen, Thisted, Hjørring, Støvring, Aalborg, Brønderslev, Hadsund, Sæby, Aabybro, Aars

  Sjælland: Haslev, Holbæk, Slagelse, Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Fensmark, Ringsted, Solrød Strand, Herfølge, Vordingborg, Køge, Tune, Nakskov, Greve, Sorø, Maribo, Jyllinge, Skælskør, Næstved, Korsør, Nykøbing Falster

  Midtjylland: Vejle, Hinnerup, Hørning, Grenaa, Silkeborg, Skødstrup, Hasselager, Viborg, Tilst, Løsning, Ikast, Ebeltoft, Ry, Horsens, Aarhus, Højbjerg, Brabrand, Beder, Hornslet, Skanderborg, Ringkøbing, Hammel, Lystrup, Egå, Hedensted, Struer, Skive, Herning, Hadsten, Galten, Løgten, Skjern, Odder, Holstebro, Malling, Risskov, Mårslet, Bjerringbro, Åbyhøj, Brande, Randers, Lemvig, Kjellerup

  9 tips til indkøb via nettet
  1Det er jo efterhånden yderst uproblematisk for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige kampesten på forskellige e-firmaer, og på grund af dette præsterer massevis af e-handler portofri levering. Dog kan det trods alt være nyttigt at efterse forskellige internet shops i Danmark efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, så du er velinformeret til at antage den mest betalelige pris.
  2Temmelig mange e-handler udlover efterhånden en række forskellige billige fragtmetoder til kampesten. Det mest almindelige er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig ret overkommelig, og oftest ydermere den billigste slags levering.
  3Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under en retningslinje, som passer på køber overfor svindlende internet handler. Som alternativ burde du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil afdrage betalingen senere.
  4Leveringstiden er ret central såfremt du mangler dine nye varer øjeblikkeligt, og i det øjemed er det virkelig væsentligt at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for kampesten. En del e-handler giver billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre, der dog beroer på at ordren indsendes forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
  5Trustpilot frembyder evigt fortræffelige løsninger til at dechifrere en stor gruppe nuværende konsumenters anmeldelser og på grund af dette tilrådes det, at du kigger på e-handlens bedømmelser før du shopper billige kampesten online. Facebook giver dig på samme måde fuldt ud fornemme løsninger til at få indsigt i netbutikkens pålidelighed.
  6Inden folk bestiller billige kampesten hos en e-forretning bør de i og for sig granske virksomhedens handelsvilkår, dog er det typisk ikke særlig interessant. Desuden kan det være til hjælp at man er vidende om de mest betydningsfulde vedtægter der har betydning for handlen med billige kampesten online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik webshoppen garanterer.
  7Nogle få online virksomheder byder på fragt uden omkostninger på kampesten, men typisk stiller det krav om at man køber for et præcist beløb. Derudover kunne man tage den billigste leveringsversion, hvilket typisk vil blive at få kørt dine varer til et udleveringssted. Fragtformen bliver for det meste endvidere særdeles praktisk. Den mest betalelige leveringsmanér kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
  8Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som dog kræver at du befinder dig nærved online butikkens adresse. Den slags levering er jo særligt udslagsgivende ifald man absolut skal bruge kampesten øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer en række e-forhandlere fragt uden omkostninger, men tit er det betinget af at man indkøber for et bestemt beløb.
  9Vi tilråder generelt at efterse om online forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det burde være en garanti for at online forretningen følger de danske regler, foruden at netshoppen ofte tilses af fagmænd der har indsigt i lovgivningen. Inden folk bestiller billige kampesten hos en internet webshop kunne man sådan set gennemløbe netshoppens vilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk