Bygpris.dk

Kantblokke pristjek

I tabellen herunder har vi listet 8 webshops der sælger kantblokke, sammen med den pris de tager for 500 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 500 stk for 6.077 kr., som er hele 44 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk kantblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.900 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til støttemur til trappe til højbede

Varianter: kok rødmix med slået kant gråmix sorte beton granit

Størrelser: 14x14x21

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at købe fra et online byggemarked, hvor du får hjælp og vejledning omkring kantblokke.
Der er forskel på prisniveauet på billige kantblokke fra byggemarked til byggemarked. En del satser på gode priser, og andre har fokus på service. Du bør tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt udvalg af produkter, imens andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot kantblokke.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt i de udbredte byggekæder.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du undersøge webshoppens betingelser.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra alle mulige producenter, og så kan du købe fra et stort sortiment af kantblokke online.
De store byggecentre er folkekære og kendte firmaer, hvilket kan give ubekymrethed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og i kraft af det har man valget om at købe online og transportere materialerne selv. Herigennem har du chancen for at spare fragtgebyret, og tilmed have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker er specialister i de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. På grund af det bør du få mere erfaren sparring fra folk der er eksperter i netop kantblokke.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få skarpere priser.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber kantblokke online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
kantblokke harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

kantblokke silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kantblokke bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

kantblokke jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på økonomien. Det er økonomisk at tage noter til samtlige omkostninger, hvorefter man bør indsamle ens købspris for hver eneste af dem.
2Muligvis kan det blive essentielt at have de relevante byggematerialer handlet ind forud for at du starter håndværket. Du har fordel af at sammensætte en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det du får brug for, og så granske materialerne, med øje for at du er sikker på at alt er på sin plads.
3Du kan finde en hel del hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube er formidler af enorme mængder udbytterig information, specielt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
4Forberedelse er vejen til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at lave en velovervejet arbejdsplan, der viser hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder arbejdsplanen.
5Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor bør du jævnligt tage et kig på prognosen for vejret i dagene op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at regne bedst som du er midt i dit komplekse projekt.
6Der præsenterer sig ofte ubelejlige problemstillinger når det handler om krævende projekter, og herved kan det vise sig væsentligt at man har afsat rigeligt med tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
7Du har mulighed for at søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeriet påvirker naturen.
8Det kan være nyttigt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om omfattende byggeprocesser. Omfattende ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden viser det sig mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
9Inden du indleder byggeprocessen må det være temmelig meningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der være en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
10Husk at kalkulere om projektet er et du kan klare selv, eller du må investere i eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du benytter professionel hjælp kan det være fornuftigt at søge forslag fra diverse selskaber.
11Man skal nødig mangle grej. Tit kan det vise sig en fordel at have det disponibelt når du påbegynder dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at indkalkulere udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
12Du må aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke påklædning som arbejdssko som sikring med henblik på potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
De højest ratede byggekæder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende flot. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er meget overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

Temmelig mange internet firmaer giver nu en lang række forskellige billige fragtmetoder til kantblokke. En af de mest populære er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare din pakke når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig vældig bekvem, samt tit endvidere den billigste leveringstype.

Du bør lige så vel tænke over at bestille varerne til levering til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Denne bliver mange gange en sjat mere pebret, men til gengæld ekstremt smertefri ved køb af kantblokke online. Den mest prisbevidste form for fragt er uden tvivl at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du opholder dig i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på kantblokke kan vise sig at være ret udslagsgivende hvis vi skal bruge pakken lige om lidt, og med det formål er det relativt klogt at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato for kantblokke. En lang række online varehuse – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver billig dag-til-dag fragt på en hel del varer online, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem forud for et fastsat klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produktet skippet afsted inden pakkemedarbejderne tager hjem.

Flere online virksomheder frembyder fragt uden omkostninger på kantblokke online, men oftest er det kun gældende hvis der shoppes for en bestemt pris. Alternativt kan du beslutte sig for den mest billige fragtform, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop.

En lang række byggemarkedskæder yder afhentning hvor man handler billig kantblokke online og selv henter i butikken. For eksempel Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene yder blandt andet afhentning af kantblokke i følgende områder:

Vallensbæk, Hedensted, Rødovre, Herning, Fredericia, Silkeborg, Svendborg, Tårnby, Haslev, Nyborg, Esbjerg, Dragør, København, Tilst, Charlottenlund, Frederikshavn, Allerød, Rudersdal, Grenaa, Brøndby, Odense, Værløse, Vanløse, Solrød Strand, Højbjerg, Vordingborg, Nærum, Albertslund, Aabenraa, Holstebro, Brønshøj, Valby, Ringsted, Skive, Kolding, Randers, Frederiksværk, Holbæk, Aarhus, Horsens, Nørresundby, Brønderslev, Roskilde, Lyngby, Helsingør, Kalundborg, Brabrand, Virum, Søborg, Åbyhøj, Gentofte, Odder, Ølstykke, Varde, Thisted, Haderslev, Nykøbing Falster, Birkerød, Risskov, Ishøj, Hillerød, Jyllinge, Skanderborg, Herlev, Frederiksberg, Hobro, Hjørring, Ballerup, Lystrup, Vejle, Greve, Hedehusene, Lillerød, Stenløse, Hvidovre, Struer, Rønne, Farum, Køge, Ikast, Viborg, Kokkedal, Korsør, Frederikssund, Hørsholm, Glostrup, Sønderborg, Nakskov, Middelfart, Næstved, Slagelse, Aalborg, Gladsaxe, og Taastrup, .

Afhentning af kantblokke er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland).

Når man ser på statistikkerne står det klart, at folk jævnligt søger fx køb kantblokke og kantblokke priser. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker kigge efter bl.a. kantblokke tilbud, kantblokke online og billig kantblokke, foruden de kendte byggemarkeder som Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Priser på kantblokke

Det er efterhånden ret uproblematisk for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige kantblokke online fra forskellige internet varehuse, og derved har en lang række netshops fundet det nødvendigt at mindske salgspriserne på kantblokke markant, og derudover sikre portofri levering.

Men det kan trods alt blive smart at udforske visse internet forhandlere efter tilbud og udsalg på kantblokke online inden du bestiller, sådan at man er skråsikker på at antage den laveste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må imidlertid ikke glemme, at hvis en butik udbyder billige kantblokke online på tilbud til en pris der kan virke enormt billig, kunne det for det meste være en indikator for en uærlig internet shop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald indbefattet af en bestemmelse, som begunstiger køberen overfor uægte e-handler.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage fordel af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du vil afbetale pengene til kantblokke over flere uger. Det tilbydes typisk ved nichebutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Ses der på data står det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger eksempelvis køb kantblokke og kantblokke online. Man ser derudover som regel folk kigge efter blandt andet billig kantblokke, kantblokke priser og kantblokke tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg kantblokke er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til højbede til støttemur til trappe

Varianter: rødmix med slået kant granit gråmix beton sorte kok

Størrelser: 14x14x21

Se nærmere på tidligere brugeres meninger

Trustpilot tilbyder dig regulære habile chancer for at verificere en lang række øvrige konsumenters observationer og derved går vi ind for, at du bliver klogere på online butikkens omtaler inden du handler billige kantblokke online.

Facebook fører til ligeledes visse stabile chancer for at få en idé om online webshoppens popularitet. Her ses nogle internet shops hvor man kan meddele en vurdering af deres køb, som ydermere må bruges til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige kantblokke online i en e-butik burde man principielt bese netbutikkens handelsaftale, det er dog bare ikke super spændende, specielt ved de udbredte byggecentre som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan og XL-Byg.

En nemmere løsning kan derfor være at se hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, siden det generelt er et signal om at internet webshoppen imødekommer de gældende danske regler, tillige med at netshoppen jævnligt tilses af specialister som har indsigt i de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du anledning til at få hjælp, for så vidt du forvoldes problemer i processen med din ordre på kantblokke. Tilsvarende er det smart at man er opmærksom på de mest essentielle regler gældende for købet af kantblokke online, fx den byttepolitik netbutikken kører med.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man stadig bevarer sin kvittering, således man altid vil kunne eftervise sit køb af kantblokke, hvad end man handler fra Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4 eller Bygma.

Lene gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Martin gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Ole gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Mads gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til din online shopping
1Trustpilot byder på egentlig pæne løsninger til at finde ud af en længere række øvrige konsumenters bedømmelser og derved slår vi et slag for, at du ser nærmere på webshoppens bedømmelser før du handler billige kantblokke online. Facebook yder lignende uden sammenligning strålende metoder til at få indblik i webshoppens popularitet.
2Forinden nogen køber billige kantblokke hos en forretning på nettet behøver de egentlig granske shoppens regler, det er dog i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Tillige er det fornuftigt at køberen er omhyggelig omkring de fundamentale vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af billige kantblokke online, f.eks. hvilken ombytningsret e-shoppen tilsikrer.
3Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være rigtig relevant såfremt man skal bruge din ordre inden for kort tid, og med det formål er det særdeles centralt at du tjekker leveringstiden for kantblokke. En hel del online webshops stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer, men vær vagtsom da det afhænger af at ordren gennemføres forud for et angivent tidspunkt.
4Det er efterhånden super hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige kantblokke fra diverse e-handler, og herved yder de fleste internet outlets levering uden beregning. Derfor kan det trods alt være lukrativt at kigge forbi et par forretninger på nettet efter tilbud inden du shopper, sådan at man er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
5En stor portion shops på nettet tildeler efterhånden et stort udvalg af billige leveringsmodeller til kantblokke. En der er meget populær er p.t. levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din ordre når du har tid. Den er jo meget praktisk, og tit desuden den mindst kostelige mulighed for fragt.
6Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en ordning, der beskytter køberen imod falske internet shops. Som alternativ bør du bruge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare betalingen af flere omgange.
7Nogle enkelte forhandlere på nettet yder fragtfri levering på kantblokke, men i de fleste tilfælde kun såfremt der købes for en konkret sum. Alternativt kunne du tage den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted. Den bliver desværre til gengæld særligt let gængelig. Den mest prisbevidste leveringsløsning er utvivlsomt at hente produkterne selv.
8Den billigste løsning til levering vil altid være at du selv henter pakken, som jo er betinget af at du bor i kort afstand af e-shoppens adresse. Den form for fragt er naturligvis ekstremt udslagsgivende hvis du mangler kantblokke øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle enkelte internet handler fragtfri levering, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du køber for et fastsat beløb.
9Vi anbefaler at kigge hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være en påvisning af at internet webshoppen respekterer de officielle regler, foruden at online virksomheden løbende overvåges af jurister som mestrer de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige kantblokke på en online shop bør man utvivlsomt tyde netbutikkens vilkår.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk