Bygpris.dk

Kantbukker

SCST 1050 Scantool kantbukkemaskine med segment
10.881 kr.
Læs mere
SCA 1050 Scantool manuel kantbukkemaskine
7.398 kr.
Læs mere
SCST 660 Scantool kantbukker med segmenter
9.600 kr.
Læs mere
SB 915 S Kantbukkemaskine Bernardo
4.550 kr.
Læs mere
SCAN 10S Scantoool fodbetjent kantbukker
17.498 kr.
Læs mere
SCAN 13S Scantool kantbukkemaskine
18.500 kr.
Læs mere
SCB 1300 Kantbukker Scantool
8.213 kr.
Læs mere
AKB730 Kantbukker Holzmann
1.398 kr.
Læs mere
AKB1000FO Kantbukker Holzmann
2.298 kr.
Læs mere
SCA 660 Scantool kantbukkemaskine
6.806 kr.
Læs mere
Kantbukkemaskine HM håndbetjent HS
17.494 kr.
Læs mere
SCB 660 manuel kantbukker Scantool
6.400 kr.
Læs mere
Kantbukkemaskine HM MB 2000L
28.750 kr.
Læs mere
SCST 1300 Scantool kantbukkemaskine
11.731 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man tjekke virksomhedens regningslinjer.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du vælge en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring kantbukker.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du overveje at transportere produkterne selv. Dette er specielt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers må du tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder har et bredt varesortiment, imens øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du bør beslutte om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare kantbukker.
Du kan finde forskelle i priserne på billige kantbukker fra netbutik til netbutik. En del satser på gode priser, og nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du må tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og takket være dette har man chancen for at handle online og transportere materialerne på egen hånd. På grund af det kan du vælge at undgå leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne på kortere tid.
De gængse byggecentre udbyder varer fra adskillige nicheshops, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt sortiment af kantbukker online.
De store byggekæder er etablerede og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. På grund af det bør du få super indsigtsfuld sparring fra ansatte med specialistviden i netop kantbukker.
Størstedelen af nichebutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du køber kantbukker online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

kantbukker silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

kantbukker bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

kantbukker jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

kantbukker harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må aldrig forsømme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom arbejdssko der hjælper dig imod potentielle uheld. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
2Husk at du kan hente offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at byggeriet er CO2-besparende. Støtten kræver altså at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
3Det vil vise sig væsentligt at du har de påkrævede byggematerialer parat før du indleder eksekveringen. Du vil med fordel kunne nedskrive en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting der skal bruges, og bagefter gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du er overbevist om at du har styr på det.
4Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du ofte tjekke vejrvarslen i de dage der er op til projektets begyndelse, så du undgår at det mod forventning begynder at regne når du netop arbejder hårdt på dit store byggeprojekt.
5Det kan være en god idé at sikre sig assistance til byggeprojektet, navnlig ved vigtige byggerier. Enkelte ting kræver flere end en enkelt person. Derudover bør det blive hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
6Forinden du opstarter byggeprojektet er det ubeskriveligt centralt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
7Du kan finde en overflod af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Særligt YouTube bringer dig rigelig almennyttig information, ikke mindst forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
8Der viser sig stort set altid uforudsigelige udfordringer når det kommer til større byggeprojekter, og af den grund vil det være betydningsfuldt at der er afsat betragtelig plads i arbejdsplanen, med formålet om at man føler sig overbevist om at man når det til siden.
9Typisk vil det være fundamentalt at have en budgetoversigt for dit byggeri, så man har styr på udgifterne. Det bør blive en god idé at gennemgå samtlige omkostninger, og bagefter finde frem til beløbet for hver eneste af dem.
10Godt forarbejde vil altid være metoden til succes med dit byggeprojekt. Du må nedskrive en klar dagsorden, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din dagsorden.
11Man bør på ingen måde mangle værktøj. Typisk vil det være erstatteligt at have det ved hånden akkurat som du iværksætter byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at påregne de medfølgende omkostninger i dit budget.
12Du bør vurdere hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør investere i professionel hjælp til dele af det. Hvis du sikrer dig professionel hjælp kunne det være fordelagtigt at indhente tilbud fra flere leverandører.
De mest populære byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er hamrende betryggende. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En masse forhandlere på nettet tildeler til alt held alverdens billige former for levering til kantbukker. Det mest almindelige er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er nemlig i høj grad enkel, samt desuden også den mest prisbevidste leveringsudgave.

Du bør ligeledes tænke over at vælge levering til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Den er beklageligvis lidt mere bekostelig, men endvidere særligt gnidningsløs ift. kantbukker online. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog altid være at du selv henter varerne, som jo kræver at du opholder dig nær online firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på kantbukker kan vise sig at være super central hvis vi behøver dine nye varer om kort tid, så af den grund er det selvfølgelig fornuftigt at du studerer den forventede leveringstid ved kantbukker. En række internet firmaer – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig 1 hverdags levering på utallige produkter online, men vær obs på at det forudsætter at handlen laves forinden et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få ordren ekspederet forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

Flere online shops yder fragt uden betaling på kantbukker online, men undertiden er det forbeholdt når man handler for et fastslået beløb. Desuden kan man snuppe den billigste mulighed for levering, der i mange tilfælde er at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

En masse byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor du bestiller billig kantbukker online men afhenter i butikken. For eksempel Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Silvan. De tildeler eksempelvis click-and-collect på kantbukker i disse områder:

Valby, Sønderborg, Haslev, Rødovre, Frederikshavn, Hjørring, Værløse, Holstebro, Herlev, Frederiksberg, Slagelse, Nørresundby, Vallensbæk, Horsens, Odder, Randers, Næstved, Hobro, Skanderborg, Åbyhøj, Kalundborg, Albertslund, Hedensted, Rudersdal, Højbjerg, Esbjerg, Odense, Hedehusene, Vejle, Skive, Birkerød, Stenløse, Hørsholm, Nakskov, Ringsted, Viborg, Køge, Risskov, Middelfart, Vanløse, Charlottenlund, Lystrup, Aarhus, Nykøbing Falster, Nyborg, Holbæk, Tårnby, Frederiksværk, Struer, Gladsaxe, Jyllinge, Ikast, Varde, Ballerup, Nærum, Helsingør, Lyngby, Rønne, Solrød Strand, Haderslev, Taastrup, Frederikssund, Brønshøj, Fredericia, Svendborg, Aabenraa, Gentofte, Allerød, Lillerød, Dragør, Hvidovre, Grenaa, Kokkedal, Korsør, Kolding, Greve, Thisted, Brøndby, Søborg, Glostrup, Virum, Ølstykke, Aalborg, Vordingborg, Ishøj, Farum, København, Brabrand, Tilst, Hillerød, Roskilde, Silkeborg, Herning, og Brønderslev, .

Klik-og-hent ift. kantbukker er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Østsjælland).

Når vi kigger i data er det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger eksempelvis billig kantbukker og køb kantbukker. Man ser derudover typisk mennesker kigge efter fx kantbukker online, kantbukker tilbud og kantbukker priser, foruden de store byggecentre som Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Gode priser på kantbukker

Det er jo ekstremt praktisk for folk at finde frem til de bedste priser på billige kantbukker online fra diverse firmaer på nettet, og derved har de fleste forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at stampe priserne på kantbukker eftertrykkeligt, og ydermere garantere gebyrfri levering.

Det kan alligevel blive lønsomt at kontrollere nogle forskellige e-handler efter tilbud og rabatter på kantbukker online forinden du køber, så man er tryg ved at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at såfremt en e-handler afhænder billige kantbukker online for en pris der kan virke kolossalt tiltalende, burde det i nogle tilfælde være et signal om en bedragerisk e-shop. Køb med kort er imidlertid indbefattet af et regelsæt, som sikrer dig imod fup butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du vælge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage omkostningerne til kantbukker i flere bidder. Det tilbydes normalt i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen og Silvan.

Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at folk som regel søger blandt andet kantbukker tilbud og billig kantbukker. Foruden dette oplever man som regel internet shoppere søge efter for eksempel kantbukker priser, køb kantbukker samt kantbukker online.

Gennemsøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot frembringer aldeles habile muligheder for at kontrollere ret mange andre køberes oplevelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på e-forhandlerens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige kantbukker online.

Facebook fremskaffer tillige ultra værdifulde chancer for at få indsigt i online forhandlerens popularitet. Herinde er der faktisk online forhandlere som tilbyder kunderne at nedfælde en anmeldelse af ordreforløbet, som ydermere burde tages i brug til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige kantbukker online i en e-shop burde de for at være sikker tage stilling til netbutikkens forretningsaftale, dog er det gerne ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

En anden valgmulighed kunne derfor være at kigge om webshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket ofte er et fingerpeg om at webshoppen efterkommer de gældende danske regler, og at butikken regelmæssigt kigges til af specialister som er indført i de gældende regulativer.

Dette er desuden din lejlighed til at få hjælp, hvis du bliver udsat for udfordringer med dit køb af kantbukker. Derudover er det at foretrække at man er opmærksom på de mest vitale vedtægter der influerer på bestillingen af kantbukker online, til eksempel hvilken returneringsret webshoppen tilbyder.

I den relation er det også afgørende, at man altid bibeholder ens kvittering, således man når som helst vil kunne eftervise sit køb af kantbukker, hvad end man har købt hos XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen eller Stark.

Hans gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Ole Pedersen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Jens Thomsen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Helle gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 tips til online shopping
1Inden nogen handler billige kantbukker på en e-butik kunne de i princippet læse dens forretningsaftale, men det er ofte ikke særlig morsomt. Yderligere er det godt at man er vaks omkring de vigtigste forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af billige kantbukker online, som fx hvilken ombytningsrettighed internet virksomheden har.
2Antal dages levering kan være rigtig vital ifald vi står og skal bruge din ordre med det samme, og af den grund er det temmelig vigtigt at man studerer den anslåede leveringsdato på kantbukker. Masser af internet firmaer reklamerer med billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre, som alligevel forudsætter at transaktionen realiseres inden et givent tidspunkt.
3Nogle enkelte online firmaer yder levering uden gebyr på kantbukker, men tit er det forudsat at man shopper for en konkret pris. Alternativt må du udvælge den mest prisbevidste form for levering, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop. Metoden er i regelen derudover særligt let gængelig. Den mest betalelige leveringsform vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
4Det er jo ultra smertefrit for alle og enhver at analysere priser online på billige kantbukker fra diverse forretninger på nettet, og til gengæld tilbyder en lang række online forhandlere levering uden betaling. Derfor kan det ikke desto mindre blive lønsomt at inspicere nogle forskellige e-handler efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, således at du er velinformeret til at antage den billigste pris.
5En masse online shops giver på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige fragttyper til kantbukker. En af dem der er mest populær er i dag levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig usædvanlig ukompliceret, og tit ydermere den mindst kostelige løsning til levering.
6Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af et regulativ, som sikrer dig imod uægte internet selskaber. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere omkostningerne senere.
7Den billigste fragtform vil altid være selv at hente produkterne, men den løsning kræver at du befinder dig lige ved e-forhandlerens bopæl. Den leveringstype kan vise sig at være ualmindeligt væsentlig hvis vi står og skal bruge kantbukker nu og her. Alternativt så garanterer en hel del internet varehuse billig levering, men i mange tilfælde er det forudsat at du aftager for et fastsat beløb.
8Vi anbefaler generelt at bemærke om e-forretningen er medlem af e-mærket, grundet at det burde være en indikation om at online webshoppen anerkender de officielle danske regler, og at online webshoppen fra tid til anden besigtiges af fagmænd der forstår de gældende love. Forud for at folk shopper billige kantbukker hos en e-butik burde man principielt sætte sig ind i butikkens regler.
9Trustpilot forærer dig altid passelige genveje til at se nærmere på ret mange øvrige konsumenters omtaler og af den grund rekommanderer vi, at du kigger på online firmaets kritik forinden du handler billige kantbukker online. Facebook leverer tillige ret så nyttige chancer for at få indblik i internet shoppens pålidelighed.