Bygpris.dk

Kantlimer

Bernardo Stationær kantlimer EBM 250
58.332 kr.
Læs mere
Festool kantlimer Conturo KA 65 Plus EU-stik
21.090 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer EBM 60 Profi
9.329 kr.
Læs mere
Bernardo Stationær kantlimer EBM 200
51.741 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer PEB 500 V-S
13.969 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer DR 500 S
17.504 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer PEB 300
9.469 kr.
Læs mere
Festool kantlimer Conturo KA 65 Plus DK
21.090 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer PEB 300 S
13.107 kr.
Læs mere
Festool kantlimer Conturo KA 65 Set EU-stik
23.885 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer DR 500
13.866 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer PEB 500 V
10.332 kr.
Læs mere
Mobil kantlimemaskine KAM 55V Holzmann
13.748 kr.
Læs mere
Kantlimemaskine Holzmann KAM 115
52.874 kr.
Læs mere
Mobil kantlimemaskine KAM 65PRO Holzmann
12.998 kr.
Læs mere
Kantlimemaskine KAM 50M mobil Holzmann
3.248 kr.
Læs mere
Kantlimemaskine KAM 115EP - Siemens
84.998 kr.
Læs mere
KAM535 Kantlimemaskine Holzmann
20.999 kr.
Læs mere
Kantlimemaskine KAM 115E - Siemens
76.499 kr.
Læs mere
Festool Kantlimer KA 65 Set DK CONTURO
23.873 kr.
Læs mere
Festool Kantlimer KA 65 Plus DK CONTURO
21.088 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Derfor bør du overveje at vælge en webshop, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af kantlimer.
Nogle byggecentre sælger et bredt produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden bare kantlimer.
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Ifald du vil have byggematerialerne med det samme eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Det er i høj grad et alternativ i de store byggecentre.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige kantlimer fra byggecenter til byggecenter. En del har lave priser, imens øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du skal tænke over hvad der betyder mest for dig.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du læse forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed når man stopper online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra mange producenter, så du kan vælge fra et stort sortiment af kantlimer online.
De store byggecentre har butikker overalt i landet, og takket være dette har folk tilbuddet om at købe online og transportere materialerne selv. Derved kan du spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet står selv for produktion af produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
En masse nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, som typisk har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du handler kantlimer online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved forventes det at du får endnu mere konstruktiv rådgivning fra ansatte der er specialister i lige præcis kantlimer.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

kantlimer harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

kantlimer jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kantlimer silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kantlimer bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Muligvis kan det blive betydningsfuldt at have de relevante byggematerialer parat forud for at du går i gang med din byggeproces. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
2I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udarbejde et budget for optimeringen, så du har styr på den økonomiske del. Det er en god idé at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør undersøge omkostningen ved dem en ad gangen.
3I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen må det være aldeles fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
4Du må på ingen måde gå ned på udstyr. Ofte vil det vise sig uundværligt at du har værktøjet disponibelt før du iværksætter byggeriet. Det er derudover afgørende at indkalkulere de her omkostninger i budgettet.
5Der viser sig utvivlsomt pludselige vanskeligheder når det gælder større projekter, og pga. dette vurderes det essentielt at man har afsat betragtelig tid i agendaen, således at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
6For byggeprojekter udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. Således skal du jævnligt lægge mærke til vejrvarslen lige før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at vælte ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit komplekse byggeprojekt.
7Det anbefales at spørge om hjælp til projektet, hovedsageligt når der er tale om større projekter. Nogle opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden vil det blive mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
8Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod hændelige risici. Det er smart at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
9Planlægning bliver nøglen til succes med projektet. Du bør overveje at forfatte en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder planen.
10I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
11Du har adgang til utrolig mange instruktioner og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube bringer dig enormt meget konstruktiv information, navnligt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
12Måske burde du overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du bør tilkøbe assistance fra en fagmand til delelementer af det. Forudsat at du henter professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere priser fra en håndfuld håndværkere.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er kolossalt imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ualmindeligt flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

Masser af internet shops yder nu om dage en hel del forskellige billige former for fragt til kantlimer. En der er meget anvendt er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din bestilling når du har tid. Leveringstypen er altså ekstremt hensigtsmæssig, samt mange gange tillige den mest billige mulighed for levering.

Du kunne omvendt udse dig at vælge at få leveret hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig i regelen en kende dyrere, men til gengæld ekstremt hensigtsmæssig ift. kantlimer online. Den billigste leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men den mulighed betinges af at du har bopæl nærved online webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på kantlimer kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig såfremt man mangler varen om kort tid, så derfor er det rigtig centralt at du efterser det estimerede leveringstidspunkt for kantlimer. Adskillige internet outlets – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – lover billig 1 hverdags levering på en række af deres varenumre online, hvilket dog nødvendiggør at orden realiseres tidligere end et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt sendt afsted forud for at de pakkeansatte tager hjem.

Enkelte online forhandlere tilbyder levering uden omkostninger på kantlimer online, men for det meste under forudsætning af at der aftages for en fastsat pris. Ellers må man foretrække den mest billige leveringsmetode, som gerne vil være at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

De største webshops foreslår afhentning hvor du køber billig kantlimer hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Stark og Bauhaus. De foreslår eksempelvis click-and-collect på kantlimer i disse byer:

Svendborg, København, Esbjerg, Brønderslev, Viborg, Nærum, Lillerød, Skanderborg, Ringsted, Brøndby, Brabrand, Ballerup, Virum, Fredericia, Ikast, Randers, Glostrup, Rødovre, Højbjerg, Hedensted, Frederiksberg, Hørsholm, Næstved, Greve, Hillerød, Middelfart, Rønne, Haderslev, Hobro, Kalundborg, Tårnby, Grenaa, Skive, Hvidovre, Jyllinge, Lyngby, Odder, Nakskov, Brønshøj, Ølstykke, Kolding, Hedehusene, Åbyhøj, Korsør, Nyborg, Lystrup, Tilst, Køge, Farum, Struer, Sønderborg, Herlev, Odense, Haslev, Aabenraa, Albertslund, Taastrup, Nykøbing Falster, Varde, Holbæk, Allerød, Dragør, Søborg, Holstebro, Aalborg, Vordingborg, Herning, Frederikssund, Gentofte, Aarhus, Kokkedal, Helsingør, Vejle, Værløse, Rudersdal, Risskov, Roskilde, Hjørring, Frederiksværk, Valby, Stenløse, Slagelse, Gladsaxe, Birkerød, Nørresundby, Vallensbæk, Horsens, Silkeborg, Frederikshavn, Solrød Strand, Ishøj, Vanløse, Thisted, og Charlottenlund, .

Afhentning af kantlimer er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Falster, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland).

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt leder efter blandt andet kantlimer priser og kantlimer tilbud. Man ser desuden ofte mennesker kigge efter bl.a. kantlimer online, køb kantlimer og billig kantlimer, foruden de store byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Spar penge på kantlimer

Det er efterhånden temmelig fleksibelt for alle og enhver at analysere tilbud på billige kantlimer online på tværs af internet forhandlere i Danmark, og altså har langt de fleste outlets på nettet fundet det uundgåeligt at reducere salgspriserne på kantlimer betragteligt, og i øvrigt yde portofri fragt.

Men det kan immervæk blive smart at efterse nogle e-shops efter tilbud på kantlimer online forud for at du gennemfører dit køb, så du er på den sikre side med at antage den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man skal alligevel ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online webshop afsætter billige kantlimer online for en pris som virker mystisk billig, burde det for det meste være en varsel om en fup webbutik. Køb med betalingskort er trods alt indbefattet af en vedtægt, hvilket støtter køberen imod bedrageriske netbutikker.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en løsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at honorere prisen på kantlimer over flere uger. Det foreslåes typisk ved niche netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4 og Stark.

Når man kigger i tallene fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter bl.a. billig kantlimer og kantlimer priser. Man ser derudover mange gange internet shoppere søge efter bl.a. kantlimer tilbud, kantlimer online og køb kantlimer.

Undersøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot genererer rigtig sikre genveje til at beskue en stor portion andre konsumenters evalueringer og på grund af dette er det at foretrække, at du evaluerer internet butikkens omtaler inden du bestiller billige kantlimer online.

Facebook frembyder lignende super fortræffelige chancer for at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed. Tilmed ses en del e-forhandlere hvor man kan tilkendegive en evaluering af ordreforløbet, som lige så vel burde tages i brug til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige kantlimer online i en webshop kan man sådan set gennemlæse virksomhedens vilkår, dog er det ofte ikke særlig sjovt, især ved de gængse byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Stark.

En anden mulighed kunne derfor være at kontrollere om e-shoppen er e-mærket, hvilket bør være en garanti for at online shoppen føjer de officielle regler, tillige med at internet butikken jævnligt tilses af fagmænd som har indsigt i lovgivningen.

Desuden giver det dig anledning til støtte, ifald du får problemer med din shopping med kantlimer. I øvrigt anbefaler vi at man er sat ind i de primære regler der har betydning for købet af kantlimer online, fx hvilken returrettighed internet webshoppen garanterer.

Her er det ligeledes vigtigt, at man permanent bibeholder sin kvittering på e-mail, således man altid kan eftervise bestillingen af kantlimer, hvad end man handler hos Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Per U gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Lars Larsen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Lars Nielsen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Anne Nielsen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 tips til din online shopping
1En hel del internet firmaer garanterer levering uden beregning på kantlimer, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der shoppes for et bestemt beløb. Som alternativ skulle man foretrække den mest letkøbte mulighed for levering, som tit vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop. Muligheden viser sig i regelen omvendt særligt fleksibel. Den mest prisbevidste fragtmulighed er utvivlsomt selv at hente produkterne.
2Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ultra bestemmende i tilfælde af at du skal bruge varerne om få sekunder, og i det øjemed er det komplet væsentligt at man ser den anslåede leveringstid for kantlimer. Temmelig mange netbutikker lover billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men som trods alt beroer på at bestillingen køres igennem inden et konkret tidspunkt.
3Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er indbefattet af et regelsæt, som redder køber overfor snydagtige online butikker. Som alternativ bør du overveje en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at afbetale betalingen over flere uger.
4Trustpilot fremskaffer aldeles relevante muligheder for at undersøge forskellige øvrige køberes synspunkter og af den grund er det godt, at du beser online forretningens ratings før du bestiller billige kantlimer online. Facebook byder på også egentlig tiltalende muligheder for at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed.
5Den mest prisbevidste leveringsløsning vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, som desværre nødvendiggør at du lever i nærheden af internet firmaets adresse. Den leveringsmetode er selvfølgelig ekstremt vigtig i tilfælde af at vi har brug for kantlimer om få sekunder. Alternativt så garanterer indtil flere online shops fragtfri levering, men undertiden kun ifald man shopper for et konkret beløb.
6En hel del e-butikker frembyder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringstyper til kantlimer. En favorit er i øjeblikket afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer dig bedst. Fragtmetoden er nemlig særdeles fleksibel, samt ofte ligeledes den billigste leveringstype.
7Før folk bestiller billige kantlimer på en shop kan man i virkeligheden gennemløbe shoppens handelsbetingelser, men det er almindeligvis et tidskrævende arbejde. For øvrigt kan det være til hjælp at køber er påpasselig med de primære betingelser der har indvirkning på shopping af billige kantlimer online, eksempelvis hvilken returneringsret internet forhandleren bruger.
8Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket bør være en tilkendegivelse af at internet shoppen efterlever de danske regler, tillige med at webshoppen af og til evalueres af fagfolk der forstår lovgivningen. Forud for at folk bestiller billige kantlimer hos en online shop behøver de altid gennemløbe webshoppens regler.
9Det er jo særligt bekvemt for købere at finde information om priser online på billige kantlimer på flere online firmaer, og for det præsterer masser af forretninger på nettet fragt uden beregning. Men det kan trods alt være udbytterigt at tjekke indtil flere netbutikker efter tilbud inden du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris.