Bygpris.dk

Kantsliber

Metabo Kantsliber KNSE 12-150 i sæt Inox
5.749 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber KNS 150 A
2.016 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber KSM 2740 CN
13.491 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber KNS 150
1.332 kr.
Læs mere
Holzmann Kantsliber KS2000 230V
5.999 kr.
Læs mere
Holzmann Kantsliber KOS3000C
29.995 kr.
Læs mere
Holzmann Kantsliber
15.399 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber HV 80 OSZI
7.510 kr.
Læs mere
Holzmann Kantsliber KOS2510N 230V
8.995 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber KSM 3000 C
19.894 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber HV 70 - 400 V
5.147 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber KSM 2600 C
13.491 kr.
Læs mere
Holzmann Kantsliber KOS2740 230V
14.899 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber HV 70 - 230 V
5.147 kr.
Læs mere
Holzmann Kantsliber
31.250 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber KSM 2100 P / 400 V
6.488 kr.
Læs mere
METABO KANTSLIBER KNSE 9-150 SÆT
6.679 kr.
Læs mere
METABO KANTSLIBER KNS 18 LTX 150 SOLO uden batteri og lader
4.998 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Dette er navnligt muligt hos de store byggecentre.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du undersøge butikkens regler.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige kantsliber hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på de bedste priser, hvorimod øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du skal overveje hvad du foretrækker.
Flere byggecentre tilbyder et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover bare kantsliber.
For de fleste er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra en webshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring kantsliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder samler produkter fra alverdens leverandører, og så kan du bestille fra et stort sortiment af kantsliber online.
De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal handle online. Det vil nogle se som positivt.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og i kraft af det har mange tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne personligt. I kraft af det kan du vælge at spare leveringsgebyret, og endda få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens små butikker har en stor passion for deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det kan du modtage ekstremt kyndig hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis kantsliber.
Majoriteten af specialiserede webshops er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille kantsliber online på deres hjemmeside.
Forskellige nichebutikker står selv for produktion af varerne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kantsliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af cirka 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

kantsliber silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

kantsliber harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

kantsliber jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kommer næsten altid utidige udfordringer når det gælder større projekter, og pga. dette kan det være værdifuldt at man afsætter en god portion plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er sikker på at nå i mål til tiden.
2Det er muligt at spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det gives såfremt renoveringen er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at ombygningen forbedrer miljøet.
3I god tid inden at du indleder byggeriet kan det blive vildt fundamentalt at sikre sig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
4Du bør aldrig forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod mulige ulykker. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig hvis du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
5Du har adgang til et stort udvalg af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube giver dig adgang til enorme mængder konstruktiv info, specielt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
6Planlægning vil være metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at have en effektiv handlingsplan, som viser hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din handlingsplan.
7Du bør reflektere over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør skaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af det. Ifald du henter assistance fra en fagmand anbefales det at tage imod priser fra flere entreprenører.
8Du må aldrig nogensinde mangle grej. I mange tilfælde vil det være klogt at du har værktøjet parat idet du påbegynder byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at medtage de tilhørende udgifter i dit budget.
9Det er oplagt at sikre sig hjælp til byggearbejdet, ikke mindst når der er tale om større byggeprocesser. Store ombygninger bør udføres af flere folk. Derudover må det være bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
10Det kan vise sig at være af stor betydning at lave et budget for byggeprojektet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive behjælpeligt at beskrive hver enkelt omkostning, og herefter tjekke billige priser på dem alle sammen.
11Potentielt kan det blive værdifuldt at have de påkrævede byggematerialer disponible forud for at du tager fat på byggeprocessen. Du har fordel af at sammenfatte en hurtig indkøbsliste indeholdende de materialer der er nødvendige, og så eftergå listen, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
12Ved opgaver udendørs kan vejret få en vigtig rolle. Således kan du med jævne mellemrum kigge på udsigten ift. vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at vælte ned når du netop vil i gang med det omfattende projekt.
De mest vellidte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er utrolig flot. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er temmelig flot. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

Størstedelen af forretninger på nettet tilbyder heldigvis diverse forskellige billige leveringsmetoder til kantsliber. Den mest anvendte er efterhånden pakkeshops, og så henter du bare de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er nemlig vældig ligetil, samt typisk derudover den billigste leveringsmodel.

Du kunne endvidere prøve at vælge at få leveret til dit hus eller til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig for det meste en lille smule mere pebret, men lige så vel meget hensigtsmæssig med kantsliber online. Den mest billige type af levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, men dette er betinget af at du befinder dig tæt på internet virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på kantsliber er naturligvis ret så væsentlig såfremt du behøver dine nye varer med det samme, så herved er det utvivlsomt passende at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato for kantsliber. Flere internet forretninger – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varenumre online, men vær obs på at det er afhængig af at transaktionen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få pakken afsendt inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte outlets på nettet sikrer fragtfri levering på kantsliber online, men undertiden er det så præmissen at du køber for en fastsat sum. Alternativt burde man udse dig den prisbilligste fragtløsning, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted.

En stor portion kæder frembyder click-and-collect hvor man handler billig kantsliber derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Davidsen. De udlover for eksempel afhentning af kantsliber i følgende byer:

Brabrand, Ishøj, Kolding, Odder, Nørresundby, Middelfart, Vordingborg, Tilst, Aabenraa, Gentofte, Haderslev, Slagelse, Gladsaxe, Risskov, Kalundborg, Odense, Hvidovre, Hedehusene, Vanløse, Lyngby, Frederikshavn, Taastrup, Korsør, Farum, Nykøbing Falster, København, Silkeborg, Frederikssund, Højbjerg, Vallensbæk, Skive, Roskilde, Værløse, Brønderslev, Hedensted, Holbæk, Åbyhøj, Søborg, Ballerup, Struer, Holstebro, Brønshøj, Lystrup, Varde, Frederiksberg, Herlev, Esbjerg, Jyllinge, Dragør, Aarhus, Tårnby, Randers, Hobro, Hillerød, Grenaa, Vejle, Charlottenlund, Frederiksværk, Næstved, Solrød Strand, Greve, Stenløse, Birkerød, Nakskov, Aalborg, Ølstykke, Rudersdal, Herning, Lillerød, Rønne, Sønderborg, Kokkedal, Nyborg, Valby, Ikast, Svendborg, Virum, Hjørring, Helsingør, Thisted, Haslev, Rødovre, Allerød, Brøndby, Ringsted, Glostrup, Skanderborg, Fredericia, Nærum, Viborg, Horsens, Hørsholm, Køge, og Albertslund, .

Klik-og-hent for kantsliber er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Amager, Sydsjælland) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland).

Når der ses på tendenserne er det klart, at internet shoppere mange gange søger blandt andet køb kantsliber og kantsliber priser. Vi ser derudover ofte mennesker kigge efter bl.a. billig kantsliber, kantsliber tilbud samt kantsliber online, plus de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Få den bedste pris på kantsliber

Det er særdeles hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at finde tilbud på billige kantsliber online hos flere internet forretninger, og af den grund har de fleste e-butikker ikke kunne slippe for at reducere prisniveauet på kantsliber eftertrykkeligt, og derudover yde gratis levering.

Det kan dog trods alt blive lukrativt at analysere diverse e-butikker efter tilbud og udsalg på kantsliber online forinden du bestiller, således at man er på den sikre side med at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Du skal dog ikke glemme, at ifald en online shop afhænder billige kantsliber online til salg for en pris som er ekstraordinært god, kunne det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig butik. Køb med gængse betalingskort er dog omsluttet af et regelsæt, der redder køber overfor svindlende online forhandlere.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du benytte et tilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afdrage omkostningerne til kantsliber i flere bidder. Dette tilbydes ofte ved nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Når vi ser på tallene står det klart, at internet shoppere jævnligt efterspørger blandt andet billig kantsliber og køb kantsliber. Vi ser derudover tit online shoppere efterspørge blandt andet kantsliber online, kantsliber tilbud og kantsliber priser.

Gennemsøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot yder ret så fine genveje til at undersøge en lang række tidligere kunders reflektioner og af den grund anbefales det, at du evaluerer e-butikkens kritik forinden du lægger din bestilling på billige kantsliber online.

Facebook giver dig også ret fremragende genveje til at få et kig ind i webshoppens pålidelighed. I øvrigt ser vi faktisk shops på nettet som tilbyder folk at publicere en anmeldelse af deres køb, hvilket også kan bruges til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige kantsliber online i en internet forhandler burde man i virkeligheden tage stilling til forhandlerens handelsaftale, men det er i reglen ikke super interessant, specielt på de gængse byggecentre som 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kan derfor være at se hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, som er et signal om at e-forhandleren efterfølger de opstillede regler, foruden at internet forretningen regelmæssigt føres tilsyn med af jurister der er inde i de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du lejlighed til støtte, såfremt du udsættes for problemer i forbindelse med din ordre på kantsliber. Endvidere er det en hjælp at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante bestemmelser der kan influere på bestillingen af kantsliber online, som fx den byttepolitik e-handlen bruger.

I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man stadigvæk beholder sin kvittering, således man altid vil kunne vidne om sit køb af kantsliber, ligegyldig om man har handlet fra 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma eller Silvan.

Thomas gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Karen Knudsen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Pia U gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Martin Jensen gav 5 stjerner

Quick expedit

9 tips til internetshopping
1Enkelte online forhandlere garanterer fragtfri levering på kantsliber, men oftest afkræver det at du handler for en præcis sum. I øvrigt bør man udse dig den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop. Løsningen bliver beklageligvis ligeledes ualmindeligt uproblematisk. Den mest prisbevidste leveringsmåde er utvivlsomt at hente varerne selv.
2Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af et reglement, der værner os imod bedrageriske online shops. Alternativt bør du benytte en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil honorere betalingen over flere uger.
3Trustpilot tilbyder ganske hæderlige muligheder for at eftergå mange nuværende kunders vurderinger og derfor er det prisværdigt, at du gennemsøger e-butikkens vurderinger før du køber billige kantsliber online. Facebook forærer dig desuden de facto fantastiske genveje til at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed.
4Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket er en påvisning af at online virksomheden anerkender den officielle danske lovgivning, foruden at internet firmaet ofte tilses af fagmænd der har indsigt i reglerne. Før nogen bestiller billige kantsliber i en internet shop kan de i virkeligheden gennemløbe forhandlerens forretningsaftale.
5Forud for at nogen køber billige kantsliber på en internet webshop kan man helt sikkert skimme forhandlerens regler, men det er normalt ikke særlig interessant. Ligeledes er det smart at kunden er vidende om de mest betydningsfulde retningslinjer der er gældende for shopping af billige kantsliber online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online forhandleren bruger.
6Det er efterhånden rigtig nemt for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige kantsliber fra flere online shops, og derfor garanterer masser af e-firmaer billig fragt. Det kan imidlertid vise sig fordelagtigt at udforske visse online outlets efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at opnå den bedste pris.
7Den mindst kostelige leveringsmulighed er dog at hente ordren selv, som desværre kræver at du opholder dig lige ved webshoppens adresse. Den leveringsform kan være meget central i tilfælde af at man mangler kantsliber om kort tid. Alternativt så yder enkelte online forretninger portofri levering, men ofte er det så nødvendigt at man bestiller for en fastsat sum.
8En masse netshops yder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige fragttyper til kantsliber. En af de mest almindelige er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså rigtig ukompliceret, samt typisk endda den mindst kostelige fragtmetode.
9Fragttiden kan vise sig at være ualmindeligt bestemmende om vi behøver varen nu og her, og af den grund er det naturligvis afgørende at vi gransker det forventede leveringstidspunkt ved kantsliber. Temmelig mange e-firmaer i Danmark tilsiger billig 1 dags levering på de fleste varenumre, men som imidlertid stiller krav om at handlen gemmenføres inden et fastsat tidspunkt.