Bygpris.dk

Kantsøger

Edge finder SOE 20 L
878 kr.
Læs mere
Optisk 3D kantsøger 10 mm m/ lys nøjagtighed 0,005 mm.
2.308 kr.
Læs mere
Optisk 3D kantsøger 10 mm m/ lys nøjagtighed 0,010 mm.
1.471 kr.
Læs mere
Diesella Kantsøger 10 mm
310 kr.
Læs mere
Kantsøger SOE 20 S
788 kr.
Læs mere
Diesella Kantsøger optisk/akustisk 10mm
1.055 kr.
Læs mere
Kantsøger med indikatorlampe MK2
686 kr.
Læs mere
Kantsøger 10 mm med keramisk tasteflade
1.119 kr.
Læs mere
Diesella Kantsøger 10-4 mm
310 kr.
Læs mere
Kantsøger 10 mm i trækasse
435 kr.
Læs mere
Kantsøger 10/4 mm i trækasse
435 kr.
Læs mere
Kantsøger sæt med 5 dele
338 kr.
Læs mere
Kantsøger 6/6 mm i trækasse
435 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super relevant at vide, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt i de store byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx returnering. Af den grund bør du kende butikkens regningslinjer.
Flere byggekæder præsterer et stort varesortiment, og øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du kan vide om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, udover blot kantsøger.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Dermed kan du handle hos en online byggeshop, som kan give hjælp til valg af kantsøger.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige kantsøger hos de forskellige online byggemarkeder. En del har lave priser, og andre giver en høj grad af service. Du bør tænke igennem hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og derigennem har flertallet mulighed for at handle online og køre varerne personligt. Derved har du valget om at blive fri for leveringsgebyret, og endda have varerne på kortere tid.
De store byggecentre sælger varer fra forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af kantsøger online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, som oftest har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber kantsøger online hos dem.
De fleste nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Diverse niche webshops er eksperter i de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem bør du få en høj grad af indsigtsfuld assistance fra medarbejdere som er eksperter i netop kantsøger.
De største byggekæder i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

kantsøger harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

kantsøger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

kantsøger silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

kantsøger bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forinden du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig ekstremt centralt at have styr på, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig gældende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Der kan findes en overflod af hjælpeartikler og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube supporterer dig med meget gavnlig oplysning, navnligt forudsat at man kigger på engelsk.
3For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. På grund af dette kan du jævnligt kigge på vejrberetningerne i de dage der er op til projektets begyndelse, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned netop som du er i fuld gang med det svære projekt.
4Forberedelse vil altid være vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du skal lave en velovervejet tidsplan, som beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din handlingsplan.
5Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det være vigtigt at have grejet klar inden du indleder arbejdet. Derudover er det godt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i budgettet.
6Husk at du kan hente økonomisk støtte til renoveringer. Det får man hvis renoveringen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet er altså afhængig af at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
7Det bliver at have noget at sige at du har de fornødne bygningsmaterialer klar til brug før du går i gang med håndværket. Du kan med fordel nedskrive en simpel oversigt hvorpå der noteres de materialer der skal bruges, og så gennemgå hver enkelt ting, med det formål at du er tryg ved at alt er som det skal være.
8Du skal unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning såsom hjelm og sko som beskytter dig imod eventuelle risici. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke har assistance fra en professionel.
9Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed i tilfælde af krævende projekter. Nogle ombygninger behøver flere mennesker. Derudover bør det være mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
10Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for dit projekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være rationelt at beskrive samtlige udgifter, og dernæst dokumentere den billigste pris på dem enkeltvis.
11Der kommer næsten altid uventede hovedpiner i tilfælde med krævende projekter, og altså vurderes det værdifuldt at man afsætter en del tid i planen, som gør at man føler sig sikker på at komme i mål.
12Du burde måske tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde købe professionel assistance til noget af det. Ifald du skal have hjælp fra en ekspert kan det være en god idé at tage imod en pris fra diverse foretagender.
Danskernes foretrukne byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er virkelig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

De fleste internet varehuse frembyder til alt held et bredt udvalg af billige muligheder for levering til kantsøger. Den mest almindelige er efterhånden udleveringssteder, hvor det er muligt at hente varerne når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig ualmindeligt problemfri, og tit ligeledes den billigste fragtmetode.

Du kan tillige påtænke at få pakken leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Denne er ofte et hak mere bekostelig, men desuden usædvanlig bekvem ved køb af kantsøger online. Den mindst kostelige fragtmetode er uden tvivl at hente pakken selv, men dette betinges af at du har bopæl med kort afstand til e-forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på kantsøger kan i nogle tilfælde være ret bestemmende såfremt vi absolut skal bruge varen nu og her, og med det formål er det selvfølgelig centralt at du gransker den forventede leveringstid på kantsøger. En række internet butikker – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre online, men som imidlertid betinges af at ordren aflægges inden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varerne ud af døren inden de logistikansatte har fri.

Nogle enkelte online firmaer præsterer gebyrfri levering på kantsøger online, men typisk kun såfremt du indkøber for en konkret pris. Ellers skulle du udse dig den mest betalelige løsning til levering, hvilket tit er at få leveret varerne til et udleveringssted.

Adskillige webshops tilbyder click-and-collect hvor du køber billig kantsøger online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne foreslår blandt andet klik-og-hent på kantsøger i følgende områder:

Odder, Nyborg, Svendborg, Vanløse, Gladsaxe, Nørresundby, Rødovre, Sønderborg, Frederikssund, Rudersdal, Værløse, Hedehusene, Jyllinge, Lystrup, Middelfart, Tilst, Slagelse, Helsingør, Varde, Køge, Brønshøj, Thisted, Aarhus, Solrød Strand, Odense, Hvidovre, Kolding, Frederiksværk, Ikast, Lyngby, Hedensted, Korsør, Kokkedal, Hjørring, Horsens, Viborg, Nakskov, Ishøj, Grenaa, Brønderslev, Risskov, Hobro, Rønne, Valby, Herning, Nærum, Ølstykke, Charlottenlund, Højbjerg, Allerød, Åbyhøj, Herlev, Kalundborg, Næstved, Virum, Aabenraa, Hørsholm, Stenløse, Ringsted, Holstebro, Aalborg, Albertslund, København, Ballerup, Roskilde, Greve, Glostrup, Brabrand, Frederiksberg, Taastrup, Haderslev, Vordingborg, Vejle, Birkerød, Lillerød, Fredericia, Frederikshavn, Skive, Vallensbæk, Tårnby, Esbjerg, Nykøbing Falster, Brøndby, Dragør, Holbæk, Søborg, Farum, Silkeborg, Haslev, Struer, Skanderborg, Randers, Gentofte, og Hillerød, .

Afhentning af kantsøger er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Ses der på tallene er det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger blandt andet billig kantsøger og køb kantsøger. Derudover oplever vi som regel internet shoppere søge efter bl.a. kantsøger online, kantsøger priser og kantsøger tilbud, foruden de udbredte byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Få den bedste pris på kantsøger

Det er yderst fremkommeligt for almindelige dødelige at søge sig frem til tilbud på billige kantsøger online fra forskellige internet butikker i Danmark, og med det motiv har mange internet handler i Danmark set sig tvunget til at tvinge prisniveauet på kantsøger kolossalt, og ydermere love portofri levering.

Trods dette kan det imidlertid vise sig gunstigt at undersøge nogle outlets på nettet efter tilbud og rabatter på kantsøger online inden du gennemfører dit køb, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Man må alligevel være så påpasselig, at i tilfælde af at en webbutik markedsfører billige kantsøger online til en pris der kan virke helt ekstremt billig, kan det ofte være et karakteristika der viser en uoprigtig online forretning. Bestillinger med betalingskort er imidlertid en del af en bestemmelse, der bistår køber imod snydagtige e-shops.

Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du benytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil dække regningen på kantsøger ude i fremtiden. Det fås ofte ved niche webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som fx Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter bl.a. kantsøger tilbud og kantsøger priser. Derudover oplever man mange gange netshoppere efterspørge eksempelvis kantsøger online, billig kantsøger samt køb kantsøger.

Kig på tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot leverer evigt pæne chancer for at kigge nærmere på en række eksisterende konsumenters vurderinger og af den grund går vi ind for, at du gennemgår e-forhandlerens omtaler forinden du shopper billige kantsøger online.

Facebook leverer lige så vel nogenlunde gunstige metoder til at få indtryk af internet webshoppens troværdighed. Tilmed møder vi endda e-forretninger som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en omtale af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde udnyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen køber billige kantsøger online hos en e-forretning kan de i virkeligheden tyde deres forretningsvilkår, dog er det oftest ikke særlig interessant, særligt med de kendte byggekæder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

Et alternativt forslag kunne være at se hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være et bevis på at e-firmaet lever op til dansk lovgivning, tillige med at shoppen lejlighedsvis ses til af fagfolk der mestrer de gældende love.

Derudover giver det dig chance for assistance, ifald du skulle få besvær i processen med din ordre på kantsøger. Foruden dette er det en hjælp at man er sat ind i de mest relevante vedtægter der er gældende for bestillingen af kantsøger online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet forhandleren anvender.

Derfor er det samtidig essesentielt, at man stadig bevarer ens faktura, så man senere kan eftervise købet af kantsøger, ligegyldig om man har købt fra Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus eller Bygma.

Christian gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Anna Rasmussen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Pia Petersen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Erik gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi foreslår generelt at efterse hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket ofte er et kendetegn for at internet shoppen følger de danske love, tillige med at shoppen en gang i mellem besøges af jurister som mestrer de gældende regulativer. Før nogen handler billige kantsøger i en e-forretning behøver de ideelt set studere shoppens handelsvilkår.
2Det er temmelig uproblematisk for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige kantsøger på diverse e-butikker, og følgelig yder flere internet forhandlere fragt uden beregning. Trods dette kan det imidlertid vise sig gunstigt at se nærmere på forskellige online firmaer efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at opnå den laveste pris.
3Leveringstiden kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld når man står og skal bruge din ordre lige om lidt, så med det formål er det uden tvivl meningsfuldt at vi finder leveringstiden på kantsøger. Adskillige e-firmaer i Danmark stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste produkter, som tager udgangspunkt i at ordren aflægges forud for et angivent tidspunkt.
4Trustpilot tilbyder dig fuldkommen troværdige muligheder for at bese diverse andre konsumenters meninger og derved foreslår vi, at du gransker online firmaets anmeldelser forinden du bestiller billige kantsøger online. Facebook præsterer ydermere tilpas hensigtsmæssige metoder til at få indsigt i online firmaets pålidelighed.
5En række butikker på nettet lover levering uden beregning på kantsøger, men undertiden under forudsætning af at der aftages for en præcis sum. Ellers skal man tage den mest prisbevidste leveringsmåde, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop. Fragttypen viser sig tit samtidig ekstremt problemfri. Den billigste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
6Den mest letkøbte mulighed for fragt vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som desværre kræver at du opholder dig tæt på e-shoppens tilholdssted. Den fragtløsning er jo super vigtig når vi står og skal bruge kantsøger om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle internet virksomheder fragtfri levering, men ofte er det forbeholdt når du køber for et fastslået beløb.
7Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfattet af en ordning, der passer på dig som køber overfor svindlende online forhandlere. Alternativt kunne du overveje en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre omkostningerne over et længere tidsrum.
8En stor portion internet forretninger yder til alt held mange forskellige billige metoder til levering til kantsøger. En favorit er lige nu udleveringssteder, og så kan du blot hente de købte produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er altså rigtig overkommelig, samt oftest endvidere den mest letkøbte leveringsform.
9Før nogen bestiller billige kantsøger hos en webbutik kan man for at være sikker have øje for webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt. Foruden dette er det at foretrække at du er oppe på mærkerne omkring de fundamentale retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige kantsøger online, som eksempelvis den returpolitik e-shoppen anvender.