Bygpris.dk

Kantsten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 16 webshops der sælger kantsten, sammen med den pris de tager for 25 meter inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 25 meter for 2.348 kr., som er hele 73 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 25 meter kantsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.348 kr.Køb
2.348 kr.Køb
2.350 kr.Køb
2.787 kr.Køb
3.029 kr.Køb
3.482 kr.Køb
3.599 kr.Køb
3.636 kr.Køb
3.689 kr.Køb
3.797 kr.Køb
3.950 kr.Køb
3.992 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.349 kr.Køb
5.497 kr.Køb
8.606 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 25 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til skråning til støttemur til indkørsel til højbede til fortov til bålsted til havebede til blomsterbede til terrasse til rabatter til havedam til runde bede til græsplæne til gravsted til haven til bede til pool til trappe

Varianter: gule små store granit med hul høje med skrå kant cirkel beton tørbeton cement buede rødmix Albertslund sorte runde marmor koksgrå lave med lys hvide antracitgrå

Størrelser: 20 cm 40 cm 60 cm 80 cm 50 cm 30 cm 70 cm 120 cm 110 cm 100 cm 10 cm 90 cm

Brands: IBF RBR FC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er især en mulighed ved de store byggemarkeder.
Flere byggekæder udbyder et stort udvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal vide om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover bare kantsten.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor tjekke netbutikkens betingelser.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige kantsten fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder billige priser, hvorimod øvrige har kompetent sparring. Du bør reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Det er selvfølgelig super vigtigt at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du lede andre steder.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor bør du overveje at vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring omkring kantsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler produkter fra flere producenter, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af kantsten online.
De store byggecentre finder du i de større byer, og pga. det har flertallet chancen for at handle online og køre materialerne selv. Herigennem har du mulighed for at undvære fragtgebyret, samt samtidig hente varerne nu og her.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker er små firmaer, som tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at købe kantsten online på deres hjemmeside.
Mange niche webshops har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse produkter. Pga. dette vil du opleve ekstra konstruktiv assistance fra nogle der er specialister i netop kantsten.
Diverse online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online bør du få en bedre pris.
De største byggekæder i Danmark

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af cirka 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

kantsten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

kantsten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

kantsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af flere end 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

kantsten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det viser sig fundamentalt at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du kaster dig over byggeprocessen. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og så eftergå hver eneste ting, så du er tryg ved at du har styr på det.
2Godt forarbejde vil være nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør forfatte en struktureret køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilken dag, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du laver arbejdsplanen.
3Ved byggeprojekter udenfor har vejret en vigtig rolle. Af den årsag må du hyppigt tjekke vejrforudsigelserne i dagene op til arbejdets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med det store byggeprojekt.
4Der kan findes en hel række instruktioner og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder enormt meget brugbar info, navnligt såfremt man bruger den engelske version.
5Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det er økonomisk at beskrive samtlige poster, hvorefter man kan nedfælde eventuelle tilbud på dem hver især.
6Du skal på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko som beskyttelse overfor hændelige uheld. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
7Husk at overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Ifald du tager imod assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at hente uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
8Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst når det er vigtige byggerier. Krævende ting gør krav på flere personer. Dertil vil det blive hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
9Der præsenterer sig typisk utidige problemer i tilfælde med avancerede projekter, og følgelig viser det sig meningsfuldt at der er afsat rigeligt med tid i køreplanen, således at man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
10I god tid inden at du opstarter byggeriet er det ret centralt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
11Man må aldrig nogensinde undvære udstyr. Typisk kan det vise sig fordelagtigt at du har grejet klar når du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medtage de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
12Glem ikke at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives hvis projektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte beroer altså på at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
De højest ratede byggecentre
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Gængse spørgsmål hvad angår kantsten

 • Hvordan støber man kantsten?
 • Hvor meget vejer en kantsten?
 • Hvordan sættes kantsten?
 • Hvad koster kantsten?
 • Hvordan lægger man kantsten?
 • Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

  En hel del online firmaer tilbyder nu om stunder mange forskellige billige løsninger til levering til kantsten. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, hvor du så selv henter din ordre når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså ret praktisk, samt oftest derudover den mest billige mulighed for fragt.

  Du bør alternativt tænke over at få produkterne bragt hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Denne bliver somme tider en tand mere omkostningsfuld, men endvidere ultra let gængelig ved køb af kantsten online. Den mest billige fragtmulighed er uden tvivl selv at hente varerne, hvilket betinges af at du befinder dig tæt på internet selskabets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringstiden på kantsten er selvfølgelig usædvanlig aktuel forudsat du absolut skal bruge varerne om få sekunder, så derfor er det aldeles afgørende at man ser tidshorisonten for levering ved kantsten. En lang række byggemarkeder – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, som imidlertid antager at transaktionen realiseres forud for et fastslået tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt distribueret før de logistikansatte holder fyraften.

  Indtil flere webbutikker lover portofri fragt på kantsten online, men tit er det kun gældende hvis man handler for en fastsat pris. Desuden bør du overveje den billigste leveringsform, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted.

  En hel del byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig kantsten online og selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Silvan. Byggekæderne tildeler fx click-and-collect på kantsten i følgende byer:

  Nakskov, Dragør, Odense, Hobro, Virum, Hillerød, Rønne, Nyborg, Kolding, Tårnby, Middelfart, Charlottenlund, Albertslund, Værløse, Odder, Greve, København, Gladsaxe, Lillerød, Glostrup, Næstved, Horsens, Varde, Viborg, Brønshøj, Nykøbing Falster, Korsør, Vejle, Nærum, Valby, Svendborg, Jyllinge, Vordingborg, Ishøj, Birkerød, Esbjerg, Sønderborg, Gentofte, Stenløse, Helsingør, Risskov, Højbjerg, Aalborg, Hjørring, Holbæk, Åbyhøj, Kokkedal, Grenaa, Fredericia, Haderslev, Slagelse, Silkeborg, Nørresundby, Lyngby, Lystrup, Herning, Søborg, Holstebro, Haslev, Hørsholm, Taastrup, Thisted, Brabrand, Herlev, Frederikssund, Struer, Ølstykke, Aarhus, Ballerup, Frederiksværk, Ringsted, Allerød, Hedensted, Vallensbæk, Brønderslev, Frederiksberg, Skive, Farum, Kalundborg, Rødovre, Køge, Hedehusene, Randers, Skanderborg, Vanløse, Aabenraa, Hvidovre, Rudersdal, Brøndby, Solrød Strand, Roskilde, Frederikshavn, Ikast, og Tilst, .

  Click-and-collect ift. kantsten er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland).

  Ses der på tendenserne er det markant, at netshoppere jævnligt leder efter fx billig kantsten og køb kantsten. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere søge efter bl.a. kantsten tilbud, kantsten priser samt kantsten online, plus de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

  Spar penge på kantsten

  Det er efterhånden ret så nemt for folk at analysere tilbud på billige kantsten online i blandt diverse internet shops, og derfor har flere online firmaer været presset til at at presse prisen på kantsten betragteligt, og derudover præstere billig fragt.

  Det kan dog alligevel blive smart at undersøge en række netshops efter tilbud og udsalg på kantsten online før du gennemfører dit køb, således at du er skråsikker på at indhente den mest billige pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Silvan.

  Man må ikke desto mindre være omhyggelig med, at hvis en shop på nettet afsætter billige kantsten online til salg for en pris som kan ses som ubegribelig billig, burde det tit være et karakteristika der viser en uærlig online webshop. Bestillinger med kort er trods alt omfattet af en anordning, som skærmer en overfor uærlige e-shops.

  Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil betale prisen på kantsten over en periode. Dette foreslåes normalt hos specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark og XL-Byg.

  Når man kigger i tallene står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt leder efter bl.a. kantsten online og kantsten priser. Foruden dette ser vi ofte folk lede efter for eksempel kantsten tilbud, køb kantsten samt billig kantsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 25 meter kg kantsten er 2348 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Dag til dag levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til højbede til skråning til støttemur til rabatter til blomsterbede til haven til bede til græsplæne til gravsted til trappe til pool til fortov til indkørsel til havebede til bålsted til terrasse til runde bede til havedam

  Varianter: hvide Albertslund store buede cirkel små med lys granit med hul rødmix tørbeton runde koksgrå cement lave marmor antracitgrå sorte høje beton gule med skrå kant

  Størrelser: 10 cm 110 cm 100 cm 90 cm 120 cm 80 cm 50 cm 40 cm 20 cm 70 cm 60 cm 30 cm

  Brands: RBR IBF FC Beton

  Undersøg tidligere brugeres anmeldelser

  Trustpilot medfører nogenlunde udmærkede løsninger til at sondere forskellige andre konsumenters ratings og derved er det en hjælp, at du tolker internet webshoppens kritik forud for at du færdiggør din shopping med billige kantsten online.

  Facebook forærer dig ligeledes en række værdifulde muligheder for at få indsigt i netbutikkens pålidelighed. Derudover er der faktisk netshops hvor kunder kan skrive en omtale af deres købsoplevelse, som også bør tages i brug til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk bestiller billige kantsten online på en webshop kunne man de facto kigge på netbutikkens vilkår, men det er oftest et tidskrævende projekt, især på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Stark.

  En nem løsning kunne måske være at undersøge om e-butikken er medlem af e-mærket, som typisk er en angivelse af at internet virksomheden føjer de danske regler, tillige med at internet selskabet løbende kontrolleres af sagkyndige der kender de gældende vilkår.

  Derudover giver det dig lejlighed til hjælpende service, såfremt du bliver udsat for dilemmaer med dit indkøb af kantsten. Herudover er det prisværdigt at du er opmærksom på de grundlæggende regler der spiller ind i forbindelse med købet af kantsten online, som eksempelvis den returrettighed internet firmaet lover.

  Her er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens e-mail kvittering, så man altid vil kunne påvise sin bestilling af kantsten, uagtet om man handler fra Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Helle Hansen gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Jens gav 4 stjerner

  Bestilte online

  Else Mortensen gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Kirsten Møller gav 4 stjerner

  Super hurtig levering.

  9 tips til indkøb via nettet
  1Den mest letkøbte form for fragt vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men det forudsætter at du har bopæl lige ved internet virksomhedens adresse. Den leveringsmodel kan være rigtig vital ifald du behøver kantsten lige om lidt. Alternativt så lover enkelte internet handler fragt uden beregning, men oftest er det under forudsætning af at der handles for en præcis sum.
  2Masser af webbutikker i Danmark giver efterhånden en række forskellige billige muligheder for levering til kantsten. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er jo i høj grad ukompliceret, og desuden endda den billigste mulighed for levering.
  3Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i en regel, der dækker folk overfor uægte e-handler. Som en alternativ mulighed burde du anvende en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, når du foretrækker at klare betalingen af flere omgange.
  4Vi tilråder at bemærke om e-butikken er støttet af e-mærket, da det er en påvisning af at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de danske love, tillige med at online forretningen løbende føres tilsyn med af sagkyndige der kender reglerne. Forinden nogen shopper billige kantsten i en online shop behøver de i virkeligheden gennemse shoppens forretningsaftale.
  5En række online firmaer yder fragt uden omkostninger på kantsten, men typisk er det påkrævet at der handles for en fastsat sum. Ellers kan du foretrække den billigste leveringsmåde, hvilket mange gange vil være at få leveret dine produkter til et udleveringssted. Denne bliver som regel endvidere ret bekvem. Den mest billige løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
  6Det er i dag super nemt for enhver at søge information om priser online på billige kantsten fra forskellige shops på nettet, og altså lover masser af online varehuse portofri fragt. Derfor kan det alligevel være nyttigt at sammenholde nogle shops på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, sådan at du er sikker på at antage den mest attraktive pris.
  7Leveringstiden er vældig betydningsfuld såfremt man behøver dine nye varer lige om lidt, så af den grund er det rimelig centralt at man gransker det anslåede leveringstidspunkt ved kantsten. En stor portion internet forhandlere reklamerer med billig 1 hverdags levering på masser af varer, som imidlertid er betinget af at ordren lægges forinden et nøjagtigt tidspunkt.
  8Forinden nogen bestiller billige kantsten på en online forretning behøver man faktisk granske butikkens forretningsbetingelser, men det er typisk en tidskrævende opgave. Tillige er det anbefalelsesværdigt at du er klar over de mest relevante bestemmelser gældende for shopping af billige kantsten online, som fx den ombytningsret e-firmaet anvender.
  9Trustpilot giver dig egentlig relevante chancer for at kigge på forskellige andre konsumenters betragtninger og af den grund anbefaler vi, at du eftersøger e-butikkens anmeldelser forinden du handler billige kantsten online. Facebook resulterer i derudover de facto fantastiske genveje til at få indsigt i internet virksomhedens kundefokus.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk