Bygpris.dk

Kantvalse

Bernardo Manuel kantvalse SM 180 S
1.866 kr.
Læs mere
Bernardo Motoriseret kantvalse MSM 500 C
34.529 kr.
Læs mere
Bernardo Motoriseret kantvalse MSM 300 C
28.210 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel kantvalse SM 250 C
5.625 kr.
Læs mere
Bernardo Motoriseret kantvalse MSM 250 C
19.604 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel kantvalse SM 200
3.629 kr.
Læs mere
Bernardo Motoriseret kantvalse MSM 400 C
31.079 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel kantvalse SM 470
3.216 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du læse webshoppens betingelser.
Det er selvsagt super afgørende at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du lede andre steder.
For nogle er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Derfor kan du med fordel købe fra en online byggeshop, som giver hjælp til valg af kantvalse.
Nogle byggekæder udbyder et stort sortiment af produkter, hvorimod andre fokuserer på en enkelt varetype. Du bør bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare kantvalse.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige kantvalse hos de forskellige online byggecentre. En del giver de bedste priser, imens nogle satser på kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne personligt. Det er først og fremmest en mulighed i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre forhandler varer fra alle mulige nichebutikker, og hermed kan du bestille fra et bredt udvalg af kantvalse online.
De kendte byggemarkeder findes i store dele af landet, og på grund af det har man valget om at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. I kraft af det har man valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar skaffe produkterne nu og her.
De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Mange niche webshops har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette bør du forvente super god rådgivning fra folk som er eksperter i lige præcis kantvalse.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
Hovedparten af online nichebutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber kantvalse online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
kantvalse harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

kantvalse jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

kantvalse bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag over 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

kantvalse silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man skal ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Typisk vil det vise sig essentielt at du har udstyret disponibelt før du starter byggeprocessen. I øvrigt må du huske at medregne de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
2I god tid inden at du optager byggeprocessen må det være aldeles centralt at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du må ikke se bort fra dit velbefindende, så husk beskyttelse som fx sikkerhedshjelm der beskytter dig med henblik på mulige risici. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke køber hjælp fra en ekspert.
4Der er en hel række vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube faciliterer temmelig meget udbytterig oplysning, især hvis du skriver søgeordene på engelsk.
5Du har mulighed for at hente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det kan man få såfremt byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
6I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være forstandigt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og bagefter notere udgiften ved dem slavisk.
7Muligvis kan det blive afgørende at du har alle bygningsmaterialer klar til brug forinden du begynder din byggeproces. Du har fordel af at udfærdige en hurtig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og bagefter granske listen, således at du sikrer dig at alt er på sin plads.
8Det er oplagt at sikre sig assistance til byggeprojektet, ikke mindst hvis det er væsentlige byggerier. Krævende ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere vil det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
9Husk at reflektere over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du burde sikre dig professionel assistance til områder af arbejdet. Når du indhenter hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at søge tilbud fra diverse foretagender.
10Ved opgaver udenfor har vejret en fundamental rolle. Af den grund bør du ofte tjekke vejrmeldingerne når du nærmer dig projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at piske ned nøjagtig som du er midt i dit svære byggeprojekt.
11Der kommer utvivlsomt uventede hovedpiner ved store opgaver, og følgelig vil det være betydningsfuldt at der er afsat god plads i tidsplanen, så man føler sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
12Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at forfatte en velovervejet dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være konkret når du nedskriver din handlingsplan.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er temmelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er kolossalt overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

En del online firmaer tilbyder til alt held diverse billige former for fragt til kantvalse. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig ualmindeligt ukompliceret, og i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige leveringsudgave.

Du kunne ligeledes afveje for og imod at få ordren bragt hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er sædvanligvis lidt mere omkostningsfuld, men omvendt ultra fremkommelig med kantvalse online. Den mest billige fragtmulighed er dog selv at hente varerne, som jo afhænger af at du opholder dig lige ved online firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på kantvalse kan være ualmindeligt aktuel i tilfælde af at man skal bruge dine nye produkter om kort tid, så i det øjemed er det øjensynligt meningsfuldt at du kontrollerer tidshorisonten for levering på kantvalse. Størstedelen af e-forhandlere – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter online, men som imidlertid antager at transaktionen gennemføres forud for et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varen klargjort forinden lagermedarbejderne holder fyraften.

Nogle e-forretninger i Danmark byder på levering uden beregning på kantvalse online, men typisk påkræves det at man aftager for et konkret beløb. Desuden må du udse dig den mest prisbevidste leveringsversion, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

De største webshops udlover afhentning hvor du køber billig kantvalse på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen og Stark. De udlover for eksempel click-and-collect på kantvalse i følgende byer:

Albertslund, Aarhus, Thisted, Risskov, Skive, Frederiksberg, Grenaa, Brabrand, Ølstykke, København, Hillerød, Struer, Åbyhøj, Hedensted, Roskilde, Nyborg, Herlev, Tårnby, Frederikssund, Aabenraa, Taastrup, Glostrup, Søborg, Holbæk, Rødovre, Hobro, Valby, Kolding, Vallensbæk, Hørsholm, Fredericia, Hedehusene, Stenløse, Frederikshavn, Lillerød, Sønderborg, Kalundborg, Horsens, Skanderborg, Værløse, Vanløse, Virum, Greve, Rønne, Nakskov, Odense, Ringsted, Hvidovre, Vejle, Jyllinge, Ikast, Nærum, Rudersdal, Slagelse, Aalborg, Højbjerg, Hjørring, Ishøj, Ballerup, Kokkedal, Esbjerg, Odder, Charlottenlund, Tilst, Randers, Frederiksværk, Solrød Strand, Birkerød, Nørresundby, Silkeborg, Herning, Svendborg, Lyngby, Gladsaxe, Haderslev, Varde, Farum, Korsør, Vordingborg, Dragør, Helsingør, Holstebro, Haslev, Brønshøj, Gentofte, Lystrup, Viborg, Allerød, Nykøbing Falster, Middelfart, Næstved, Brøndby, Brønderslev, og Køge, .

Klik-og-hent ift. kantvalse er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at mennesker mange gange søger blandt andet kantvalse priser og kantvalse tilbud. Foruden dette oplever man tit internet shoppere søge blandt andet billig kantvalse, kantvalse online og køb kantvalse, plus de velkendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Spar penge på kantvalse

Det er efterhånden virkelig gnidningsløst for internetbrugere at vurdere tilbud på billige kantvalse online fra diverse e-shops, og altså har langt de fleste netshops fundet det uundgåeligt at trykke prisniveauet på kantvalse betydeligt, og ovenikøbet love fragtfri levering.

Derfor kan det stadigvæk vise sig lønnende at checke nogle forskellige e-forhandlere efter billige priser på kantvalse online forud for at du handler, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Du bør bare være årvågen med, at ifald en e-butik afsætter billige kantvalse online for en pris som kan virke ufattelig billig, så kan det tit være et kendetegn på en svindel online webshop. Kortbestillinger er ikke desto mindre omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer køberen imod uoprigtige webbutikker.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du vælge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at honorere prisen på kantvalse over flere uger. Dette fås ofte i specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere typisk søger for eksempel kantvalse tilbud og køb kantvalse. Derudover oplever vi mange gange mennesker kigge efter for eksempel billig kantvalse, kantvalse priser og kantvalse online.

Læs tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot fremskaffer sådan set troværdige genveje til at analysere en stor gruppe eksisterende forbrugeres meninger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du sonderer webshoppens kritik før du placerer din ordre på billige kantvalse online.

Facebook frembringer for øvrigt absolut passelige genveje til at få indsigt i online forhandlerens kundefokus. Desuden er der endda online shops i Danmark som gør det muligt at nedfælde en vurdering af virksomhedens service, som tilmed bør benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige kantvalse online hos en e-handler bør man de facto gennemløbe dens regler, det er dog uden tvivl et tidskrævende arbejde, særligt med de udbredte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Stark.

En nemmere løsning er at se om internet shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det almindeligvis er et sympol på at netshoppen efterkommer de danske regler, foruden at e-shoppen undertiden overvåges af jurister der har megen viden om de gældende regulativer.

Derudover tilbydes du mulighed for assistance, for så vidt du møder dilemmaer i processen med din handel med kantvalse. Desuden slår vi et slag for at køber er opmærksom på de fundamentale forhold der kan have betydning for bestillingen af kantvalse online, som eksempelvis den ombytningsret webshoppen har.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man når som helst beholder ens kvitteringsmail, således man altid kan påvise sin bestilling af kantvalse, uagtet om man har købt hos Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg eller Jem og Fix.

Per Hansen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Lars A gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Per gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Jan S gav 4 stjerner

Intet at klage over

9 tips til online indkøb
1Forinden nogen handler billige kantvalse i en webshop bør man faktisk gennemlæse webbutikkens betingelser, dog er det oftest ikke særlig morsomt. Foruden dette er det prisværdigt at man er opmærksom på de væsentligste vedtægter der er gældende for købet af billige kantvalse online, eksempelvis hvilken ombytningsret online forhandleren har.
2Det er i dag ret så ligetil for alle at lave prissammenligning online på billige kantvalse fra diverse internet selskaber, og altså yder flertallet af internet foretagender levering uden betaling. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig lønnende at sammenligne en række internet virksomheder i Danmark efter billige priser forinden du køber, så du er på den sikre side med at få den skarpeste pris.
3Flere online selskaber tilbyder nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmetoder til kantvalse. En af de mest benyttede er nu om dage pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig usædvanlig simpel, og tit endvidere den mest prisbevidste metode til levering.
4Den mindst kostelige form for fragt vil altid være at hente ordren selv, som jo stiller krav om at du har bopæl lige ved e-forretningens lager. Den form for levering er ekstremt væsentlig når man behøver kantvalse inden for kort tid. Alternativt så yder nogle enkelte internet forhandlere levering uden beregning, men typisk kræver det at der aftages for et bestemt beløb.
5Generelt anbefaler vi at granske om e-forhandleren er støttet af e-mærket, da det længe har været en sikkerhed for at internet webshoppen efterfølger de opstillede regler, foruden at internet selskabet hyppigt vurderes af sagkyndige der er indført i vedtægterne på området. Før folk bestiller billige kantvalse i en forhandler på nettet burde man i virkeligheden skimme dens handelsaftale.
6Nogle enkelte online firmaer garanterer levering uden omkostninger på kantvalse, men typisk påkræves det at du aftager for en præcis sum. Derudover kunne man udse dig den prisbilligste type af levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen er gennemsnitligt desuden yderst nem. Den mest billige metode til levering er unægtelig at hente varerne selv.
7Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en retningslinje, der hjælper folk imod svindlende e-firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du bruge et tilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at afdrage pengene over et længere tidsrum.
8Trustpilot medfører immervæk troværdige chancer for at blive klogere på ret mange andre kunders observationer og derved er det at foretrække, at du udforsker online virksomhedens ratings før du bestiller billige kantvalse online. Facebook frembyder lignende super troværdige chancer for at få indblik i e-forhandlerens pålidelighed.
9Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være super relevant forudsat vi absolut skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så herved er det uden tvivl aktuelt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på kantvalse. De fleste e-forhandlere stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men det er påkrævet at der bestilles før et angivent klokkeslæt.