Bygpris.dk

Kanvægt

Bernardo Kanvægt ID 2000
5.644 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt ID 3200
6.160 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt ID 6400
6.694 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt ID 500
5.288 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 15000
12.535 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 500
7.304 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 3000
7.641 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 5000
8.869 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 1000
7.050 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 10000
11.672 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 2000
7.379 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt ID 1000
5.429 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt ID 250
5.082 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Der vil være forskel på priserne på billige kanvægt fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på lave priser, og andre har fokus på kompetent sparring. Du bør vurdere hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover bare kanvægt.
For mange er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, som tilbyder sparring og vejledning omkring kanvægt.
Det er selvsagt meget relevant at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund bør du tjekke virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og som følge af det har man adgang til at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derfor kan man slippe for leveringsgebyret, samt tilmed få fat i produkterne hurtigere.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra adskillige leverandører, med det formål at du så kan vælge fra et bredt udvalg af kanvægt online.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte butikker, som kan give øget tryghed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops er mindre firmaer, som tit drives i Danmark, måske sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber kanvægt online på deres hjemmeside.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få bedre priser.
Størstedelen af niche webshops har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem vil du opleve en høj grad af indsigtsfuld sparring fra mennesker som er specialister i lige præcis kanvægt.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

kanvægt silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

kanvægt jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

kanvægt harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

kanvægt bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du optager byggeprocessen kan det vise sig vanvittigt vigtigt at man sikrer sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til byggeprojektet, især når det er store byggerier. Nogle byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Derudover bør det blive mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
3Husk at du kan hente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes forudsat at byggeriet gør en forskel for miljøet. Det kræver dermed at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
4Måske kan det blive afgørende at du har de fornødne materialer til disposition forinden du kaster dig over arbejdet. Du får god gavn af at nedskrive en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting som er nødvendige, og efterfølgende gennemgå listen, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
5For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. På grund af dette må du regelmæssigt tage notits af prognosen for vejret i dagene op til projektets start, så det ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Der kan findes mange instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube er formidler af ret så meget almennyttig info, i særlig grad når du skriver søgeordene på engelsk.
7Typisk vil det vise sig vigtigt at lave en budgetoversigt for dit projekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være fordelagtigt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kunne undersøge ens omkostning ved hver eneste af dem.
8Der viser sig ofte uforudsete hovedpiner når det kommer til krævende projekter, og følgelig vil det være meningsfuldt at man afsætter nok plads i planen, med formålet om at man er ubekymret om at nå i mål til tiden.
9Du bør ikke på noget tidspunkt negligere dit eget helbred, så glem ej påklædning som sko og hjelm der sikrer dig med henblik på potentielle skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, især ifald du ikke får professionel hjælp.
10Du bør vurdere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal købe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du henter hjælp fra en fagmand kunne det godt betale sig at modtage priser fra flere virksomheder.
11Forberedelse vil altid være nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du skal have en effektiv strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, og en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du laver oversigten.
12Du bør ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Det er fornuftigt at du har værktøjet ved hånden idet du begynder på byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for disse udgifter i dit udgiftsbudget.
De mest vellidte byggekæder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er meget overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Masser af internet forretninger udlover i dag diverse forskellige billige fragtmetoder til kanvægt. En yndling er lige nu pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter varerne når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig i høj grad praktisk, og ofte tillige den billigste leveringsmodel.

Du burde også forsøge at få det leveret til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Denne viser sig i regelen en anelse mindre billig, men omvendt ekstremt ligetil for kanvægt online. Den mest prisbevidste fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som dog betinges af at du fysisk befinder dig nærved internet forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på kanvægt er naturligvis ret så vital ifald vi behøver pakken inden for kort tid, så af den grund er det fuldt ud væsentligt at vi undersøger den anslåede leveringstid ved kanvægt. En lang række online outlets – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – yder billig levering på næste hverdag på en række varenumre online, hvilket dog påkræver at handlen gemmenføres forinden et besluttet tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få ordren klargjort forud for at de logistikansatte får fri.

Visse internet selskaber sikrer portofri fragt på kanvægt online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der handles for et fastsat beløb. Ellers skulle man snuppe den prisbilligste leveringsform, hvilket mange gange er at få bragt dine produkter til en pakkeshop.

Store kæder yder afhentning hvor man bestiller billig kanvægt online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne yder fx klik-og-hent på kanvægt i disse byer:

Herlev, Roskilde, Solrød Strand, Valby, Søborg, Rønne, Grenaa, Farum, Thisted, Frederikssund, Birkerød, Gentofte, Tårnby, Kokkedal, Ølstykke, Middelfart, Vanløse, Frederiksberg, Værløse, Ikast, Virum, Brabrand, Svendborg, Brøndby, Frederiksværk, Stenløse, Haderslev, Hjørring, Haslev, Frederikshavn, Hedensted, Allerød, Risskov, Hedehusene, Odense, Sønderborg, Lystrup, Tilst, Silkeborg, Esbjerg, Ballerup, Struer, Vordingborg, Dragør, Skanderborg, Nyborg, Nakskov, Aarhus, Hillerød, Ishøj, Greve, Kalundborg, Næstved, Lyngby, Aabenraa, Vejle, Horsens, Nærum, Herning, Højbjerg, Rødovre, Kolding, København, Brønderslev, Hørsholm, Varde, Køge, Hobro, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Helsingør, Holbæk, Ringsted, Lillerød, Gladsaxe, Slagelse, Vallensbæk, Holstebro, Skive, Randers, Glostrup, Jyllinge, Åbyhøj, Taastrup, Odder, Albertslund, Nørresundby, Viborg, Korsør, Aalborg, Rudersdal, Fredericia, Brønshøj, og Hvidovre, .

Afhentning for kanvægt er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Ses der på data står det markant, at internetbrugere ofte søger fx kanvægt priser og billig kanvægt. Vi ser desuden ofte mennesker søge eksempelvis køb kanvægt, kanvægt online samt kanvægt tilbud, plus de gængse byggekæder som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Få rabat på kanvægt

Det er i dag ekstremt let for os alle at søge sig frem til tilbud på billige kanvægt online fra flere e-forretninger, og herved har utallige internet outlets fundet det nødvendigt at stampe prisniveauet på kanvægt betydeligt, og endda præstere fragt uden gebyr.

Det kan stadigvæk være profitabelt at inspicere et par forskellige outlets på nettet efter tilbud og udsalg på kanvægt online inden du shopper, sådan at du er velinformeret til at få fat i den mest billige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du skal lige meget hvad være omhyggelig med, at når en shop på nettet sælger billige kanvægt online til en pris som kan ses som mystisk billig, så er det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uægte e-forhandler. Køb med betalingskort er trods alt omsluttet af en bestemmelse, der værner køber imod uærlige netbutikker.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt bør du benytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at finansiere regningen på kanvægt senere. Det tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg og Bygma.

Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter eksempelvis kanvægt tilbud og billig kanvægt. Derudover oplever man som regel online shoppere søge efter for eksempel køb kanvægt, kanvægt online samt kanvægt priser.

Udforsk andre menneskers bedømmelser

Trustpilot fører til evigt pæne chancer for at gennemstøve flere nuværende forbrugeres iagttagelser og herved er det at foretrække, at du bliver klogere på internet selskabets anmeldelser forinden du handler billige kanvægt online.

Facebook frembringer lige så vel fuldt ud udmærkede løsninger til at få indsigt i internet webshoppens pålidelighed. Derudover ser vi endda outlets på nettet som tilbyder folk at registrere en kritik af virksomhedens service, som ligeledes burde udnyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige kanvægt online på en butik bør man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsaftale, det er dog uden tvivl et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de velkendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Et andet forslag kunne måske være at efterse om internet shoppen er medlem af e-mærket, da det er en angivelse af at webshoppen efterlever de danske retningslinjer, tillige med at online forhandleren ofte vurderes af eksperter der har ekspertise inden for reglerne på området.

Det er en rigtig god lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du bliver udsat for udfordringer i processen med dit indkøb af kanvægt. Dertil rekommanderer vi at køberen er på vagt for de mest betydningsfulde regler der kan influere på bestillingen af kanvægt online, eksempelvis hvilken byttepolitik shoppen har.

I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin kvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere købet af kanvægt, ligegyldig om man handler fra Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Jørgen B gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Marianne Rasmussen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jette D gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Hans gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til online shopping
1Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en bestemmelse, der hjælper dig som kunde overfor falske internet virksomheder. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du tilstræber at klare regningen ude i fremtiden.
2Indtil flere online firmaer garanterer portofri fragt på kanvægt, men i mange tilfælde kræver det at du indkøber for et bestemt beløb. Desuden må du vælge den mest billige fragtmetode, hvilket gerne vil blive at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted. Den viser sig som oftest omvendt ualmindeligt smertefri. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
3Den mindst kostelige leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men den løsning forudsætter at du er tæt på online webshoppens bopæl. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være yderst essentiel hvis du behøver kanvægt om kort tid. Alternativt så garanterer indtil flere internet firmaer fragt uden gebyr, men oftest kun ifald man handler for et fastsat beløb.
4Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig i tilfælde af at man har brug for dine nye produkter lige om lidt, og herved er det uden tvivl klogt at vi efterser den estimerede leveringsdato på kanvægt. En lang række online firmaer frembyder billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varer, hvilket dog kræver at bestillingen fuldbyrdes før et aftalt klokkeslæt.
5Trustpilot bringer dig ret så fordelagtige genveje til at studere ganske mange aktuelle kunders omtaler og herved foreslåes det, at du studerer online virksomhedens omtaler inden du bestiller billige kanvægt online. Facebook præsterer på samme måde altid pæne genveje til at få indtryk af netshoppens pålidelighed.
6Det er i dag temmelig ligetil for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige kanvægt hos flere internet virksomheder, og herved yder en hel del online selskaber fragt uden omkostninger. Det kan dog stadigvæk være gavnligt at efterse visse online forretninger efter tilbud inden du handler, så man er sikret at få fat i den laveste pris.
7Forud for at folk køber billige kanvægt i en shop på nettet burde de i virkeligheden tage stilling til webbutikkens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke super spændende. Foruden dette foreslåes det at man er opmærksom på de mest vitale regler der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige kanvægt online, som for eksempel hvilken byttepolitik hjemmesiden bruger.
8Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt internet virksomheden er e-mærket medlem, grundet at det bør være en indikator for at online webshoppen respekterer de danske retningslinjer, og at virksomheden undertiden evalueres af fagmænd der har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Inden folk køber billige kanvægt i en butik burde de i princippet se på virksomhedens forretningsaftale.
9En lang række firmaer på nettet udlover i vore dage mange forskellige billige leveringstyper til kanvægt. Førstevalget hos mange er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså virkelig ukompliceret, og desuden ligeledes den billigste metode til levering.