Bygpris.dk

Kerneboremaskine

Bernardo Kerne boremaskine MD 1000
10.425 kr.
Læs mere
Bernardo Kerne boremaskine TPC 3000
12.338 kr.
Læs mere
Bernardo Kerne boremaskine MD 5075 VA
9.854 kr.
Læs mere
Bernardo Kerne boremaskine MD 5075 V
9.469 kr.
Læs mere
Bernardo Kerne boremaskine MD 4055
5.550 kr.
Læs mere
Fein KBM 50 Auto Kerneboremaskine
19.800 kr.
Læs mere
Bernardo Kerne boremaskine MD 5075
7.557 kr.
Læs mere
Bernardo Kerne boremaskine TPC 2000
9.188 kr.
Læs mere
Bernardo Kerne boremaskine MD 4055 A
5.935 kr.
Læs mere
Bernardo Kerne boremaskine MD 6075 S
8.035 kr.
Læs mere
Fein Kerneboremaskine KBM 80U
24.495 kr.
Læs mere
Fein Kerneboremaskine KBM 50 U
13.595 kr.
Læs mere
Compact 110 Scantool Kerneboremaskine
22.300 kr.
Læs mere
Compact 75 Scantool Kerneboremaskine
21.088 kr.
Læs mere
Husqvarna kerneboremaskine DM230
9.369 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige kerneboremaskine fra byggekæde til byggekæde. Enkelte tilbyder billige priser, hvorimod nogle giver faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du helst vil have.
Såfremt du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Dette er navnligt muligt ved de gængse byggemarkeder.
Flere byggekæder fremviser et stort udvalg af produkter, og andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør tænke over om det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare kerneboremaskine.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Man bør derfor undersøge netbutikkens regningslinjer.
For nogle er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring kerneboremaskine.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger produkter fra alle mulige nichebutikker, hvorfor du så kan købe fra et stort udvalg af kerneboremaskine online.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed når du shopper online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggecentre findes i hele landet, og dermed har flertallet mulighed for at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Takket være dette har man valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt endda have varerne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af niche webshops er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få bedre priser.
Størstedelen af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, der oftest er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller kerneboremaskine online fra deres webshop.
Mange online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Altså vil du få endnu mere informativ assistance fra medarbejdere som er eksperter i netop kerneboremaskine.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

kerneboremaskine bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

kerneboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

kerneboremaskine silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

kerneboremaskine jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der kan findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube yder assistance med ret så meget brugbar oplysning, særligt når du bruger engelske søgeord.
2Måske det viser sig værdifuldt at have alle materialer klar på forhånd inden du går til værks med byggeprocessen. Du får god gavn af at sammensætte en hurtig oversigt som samler de materialer der skal bruges, og så eftergå punkterne, så du føler dig tryg ved at du har styr på det.
3Du må for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Det er afgørende at have grejet disponibelt akkurat som du iværksætter arbejdet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere de medfølgende udgifter i økonomien.
4Typisk vil det være meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har styr på udgifterne. Det vil blive sundt at nedfærdige hver eneste udgift, og dernæst kortlægge billige priser på dem én og én.
5Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det ydes ifald ombygningen er godt for miljøet. Bidraget beroer altså på at projektet har en positiv betydning for planeten.
6Du skal på ingen måde nedprioritere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm som beskyttelse overfor hændelige risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
7Forinden du starter arbejdet kan det blive ubeskriveligt fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
8Måske det ville være relevant at overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør anskaffe professionel assistance til delelementer af det. Forudsat at du skal have professionel hjælp er det fornuftigt at søge tilbud fra forskellige leverandører.
9Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige byggeprojekter. Enkelte byggerier bør udføres af flere mennesker. I øvrigt må det være mere effektivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
10Der præsenterer sig typisk pludselige udfordringer når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det kan det være væsentligt at man har afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, så man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
11Forberedelse bliver metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver der løses hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du laver køreplanen.
12Ved projekter udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Således kan du hyppigt undersøge vejrmeldingerne i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden varsel begynder at regne når du netop vil påbegynde dit vigtige projekt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er bedst?

Temmelig mange e-shops tilbyder i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmodeller til kerneboremaskine. En af de populære er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig ultra bekvem, og endda desuden den mest prisbevidste løsning til levering.

Du kunne på samme måde prøve at få produkterne sendt hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen er somme tider en anelse mindre billig, men desuden rigtig enkel for kerneboremaskine online. Den mest prisbevidste slags levering er dog selv at hente produkterne, som jo forudsætter at du bor i nærheden af online forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på kerneboremaskine kan i nogle tilfælde være ret så vital i tilfælde af at vi behøver varerne med det samme, så af den grund er det fuldkommen væsentligt at vi studerer den forventede leveringstid ved kerneboremaskine. En masse internet handler – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig 1 dags fragt på mange produkter online, som forudsætter at transaktionen realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få pakken ordnet inden de pakkeansatte holder fyraften.

Indtil flere netshops tilbyder fragt uden omkostninger på kerneboremaskine online, men for det meste er det under betingelse af at man aftager for et præcist beløb. Ellers må man foretrække den mest letkøbte løsning til levering, der i de fleste tilfælde er at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

Store byggecentre foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig kerneboremaskine hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan. Byggekæderne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på kerneboremaskine i disse områder:

Hvidovre, Nykøbing Falster, Holbæk, Albertslund, Lystrup, Ringsted, Søborg, Stenløse, Aarhus, Kokkedal, Lillerød, Helsingør, Nyborg, Frederiksberg, Middelfart, Kalundborg, Rudersdal, Struer, Nærum, Risskov, Haslev, Herning, Lyngby, Hillerød, Aabenraa, Farum, Odder, Rønne, Virum, Vejle, Charlottenlund, Brabrand, Rødovre, Ishøj, Ballerup, Vordingborg, Brønderslev, Kolding, Hedensted, Korsør, Tilst, Greve, Esbjerg, Ølstykke, Haderslev, Hobro, Gladsaxe, Vanløse, Ikast, Tårnby, Randers, Frederikshavn, Frederikssund, Horsens, Værløse, Skive, Herlev, Køge, Nakskov, Solrød Strand, Glostrup, Roskilde, Valby, Svendborg, Hedehusene, Slagelse, Hjørring, Næstved, Sønderborg, Odense, København, Aalborg, Viborg, Gentofte, Brønshøj, Grenaa, Brøndby, Vallensbæk, Birkerød, Dragør, Højbjerg, Skanderborg, Nørresundby, Taastrup, Holstebro, Allerød, Silkeborg, Jyllinge, Thisted, Frederiksværk, Hørsholm, Åbyhøj, Fredericia, og Varde, .

Klik-og-hent ift. kerneboremaskine er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter bl.a. kerneboremaskine online og kerneboremaskine tilbud. Man ser desuden mange gange folk søge efter bl.a. kerneboremaskine priser, billig kerneboremaskine og køb kerneboremaskine, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Tilbud på kerneboremaskine

Det er efterhånden yderst ligetil for alle at finde frem til tilbud på billige kerneboremaskine online fra diverse netbutikker, og altså har en hel del forhandlere på nettet set sig nødsaget til at stampe prisniveauet på kerneboremaskine drastisk, og ovenikøbet sikre fragtfri levering.

Dog kan det ikke desto mindre være gunstigt at kigge forbi en række e-handler efter billige priser på kerneboremaskine online før du gennemfører din bestilling, således at du er sikker på at antage den laveste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Du bør blot ikke overse, at såfremt en internet virksomhed annoncerer billige kerneboremaskine online på tilbud til en tilbudspris der virker usædvanlig lav, kunne det tit være et fingerpeg om en bedragerisk webbutik. Shopping med kort er i hvert fald inkluderet i en orden, som sikrer os overfor uægte online outlets.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du vælge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil godtgøre betalingen af kerneboremaskine i flere bidder. Dette fås som regel i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at folk mange gange kigger efter for eksempel billig kerneboremaskine og kerneboremaskine online. Foruden dette ser vi som regel mennesker søge for eksempel kerneboremaskine priser, kerneboremaskine tilbud og køb kerneboremaskine.

Se nærmere på nuværende kunders ratings

Trustpilot fører til ganske gunstige chancer for at se nærmere på diverse nuværende konsumenters anmeldelser og derved kan det anbefales, at du besigtiger online butikkens bedømmelser forinden du shopper billige kerneboremaskine online.

Facebook fremskaffer ligeledes stort set ærlige genveje til at få indtryk af online webshoppens troværdighed. I øvrigt møder vi en del online firmaer hvor folk kan afgive en evaluering af købsoplevelsen, som ligeledes kan bruges til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden nogen handler billige kerneboremaskine online på en netshop kunne de sådan set skimme webshoppens handelsvilkår, men det er tit et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

En anden løsning kunne derfor være at kontrollere om e-butikken er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er et bevis på at e-handlen forsvarer de officielle regler, tillige med at online forretningen jævnligt kontrolleres af specialister der har megen viden om retningslinjerne.

Derudover tilbydes du genvej til støtte, hvis du bliver udsat for problemer med din ordre på kerneboremaskine. Udover dette tilrådes det at køber er vidende om de grundlæggende bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af kerneboremaskine online, som for eksempel den returrettighed internet selskabet bruger.

I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang kan bevise bestillingen af kerneboremaskine, ligegyldig om man har købt fra Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus eller Jem og Fix.

Susanne Madsen gav 5 stjerner

Fremragende!

Erik gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Ole gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Inger A gav 5 stjerner

Det var godt !

9 gode råd til indkøb via nettet
1Inden folk køber billige kerneboremaskine i en online shop bør de til hver en tid gennemlæse shoppens handelsbetingelser, dog er det tit ikke super spændende. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at du er på vagt for de mest betydningsfulde bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige kerneboremaskine online, f.eks. hvilken byttepolitik e-firmaet kører med.
2Den billigste metode til levering er utvivlsomt at hente pakken selv, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online shoppens bopæl. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være super betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge kerneboremaskine med det samme. Alternativt så lover nogle online outlets fragtfri levering, men undertiden afkræver det at der bestilles for en bestemt pris.
3Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt netbutikken er e-mærket, fordi det almindeligvis er en erklæring om at webshoppen understøtter de danske regler, foruden at e-firmaet fra tid til anden kigges til af jurister som kender de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige kerneboremaskine i en butik burde de faktisk granske butikkens regler.
4Masser af internet shops tilbyder nu om dage en hel del forskellige billige leveringsmåder til kerneboremaskine. En sikker vinder er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har tid. Leveringstypen er altså rigtig simpel, og ofte ligeledes den billigste slags levering.
5Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er en del af et regulativ, hvilket skærmer folk imod uægte internet webshops. Som et alternativ bør du benytte en afdragsløsning som fx ViaBill, når du ser en fordel i at dække prisen over flere uger.
6Trustpilot fører til egentlig gode chancer for at læse diverse øvrige kunders evalueringer og derved er det godt, at du evaluerer netbutikkens vurderinger før du handler billige kerneboremaskine online. Facebook bringer dig for øvrigt nogle troværdige chancer for at få en idé om online shoppens popularitet.
7Det er efterhånden ualmindeligt overkommeligt for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige kerneboremaskine i blandt diverse online firmaer, og på grund af dette frembyder de fleste internet handler i Danmark gratis fragt. Det kan trods alt være rentabelt at inspicere en række outlets på nettet efter rabat og tilbud inden du bestiller, sådan at man er velinformeret til at modtage den bedste pris.
8Nogle enkelte e-butikker yder fragt uden gebyr på kerneboremaskine, men undertiden kræver det at du indkøber for en bestemt pris. Ellers skal man snuppe den mest letkøbte slags levering, der typisk vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted. Muligheden viser sig i mange tilfælde ligeledes i høj grad smart. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
9Leveringshastigheden kan være ekstremt væsentlig hvis du har behov for produktet om få sekunder, så herved er det sandelig på sin plads at man ser nærmere på den estimerede leveringsdato på kerneboremaskine. En række online virksomheder yder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer, som forudsætter at transaktionen realiseres inden et fastsat klokkeslæt.