Bygpris.dk

KGK Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Derfor bør du handle hos et online byggemarked, hvor du får hjælp og vejledning omkring KGK palleløfter.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du tjekke forretningens handelsbetingelser.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige KGK palleløfter hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har lave priser, hvorimod andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør vurdere hvad du foretrækker.
Når du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt ved de store byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder har et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør bestemme om det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, udover blot KGK palleløfter.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte firmaer, som kan give ubekymrethed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggecentre køber produkter fra flere producenter, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af KGK palleløfter online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og dermed har folk tilbuddet om at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Som følge af det kan man slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet producerer selv de produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, der oftest er danske, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller KGK palleløfter online på deres webshop.
En masse specialiserede netshops har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Herved kan du modtage mere konstruktiv sparring fra folk der er specialister i lige præcis KGK palleløfter.
De 10 største byggemarkeder

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

KGK palleløfter jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omkring 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

KGK palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

KGK palleløfter bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

KGK palleløfter silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der præsenterer sig som regel overraskende problemstillinger i forbindelse med krævende opgaver, og følgelig viser det sig værdifuldt at man afsætter en del tid i agendaen, som er vigtigt for at man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
2Du må ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Tit vil det vise sig essentielt at have udstyret tilgængeligt forinden du går løs med byggeprojektet. I øvrigt må du huske at medtage disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
3Måske det viser sig meningsgivende at have de fornødne byggematerialer til disposition før du går i gang med dit byggeprojekt. Du kunne lave en hurtig note indeholdende alt hvad som er nødvendige, og dernæst gennemgå hver enkelt ting, således at du er overbevist om at du har husket det hele.
4Inden du starter dit byggeprojekt kan det vise sig ret vigtigt at være sikker på, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være forskellige regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Du skal nødig nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedshjelm der hjælper dig mod potentielle uheld. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
6Husk at du kan spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås når byggeprojektet er klimavenligt. Det kræver altså at projektet influerer positivt på miljøet.
7Du kan finde en verden af vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer overvældende meget gavnlig information, ikke mindst såfremt du benytter den engelske version.
8Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være behjælpeligt at dokumentere samtlige poster, hvorefter man kunne dokumentere mulige tilbud på hver enkelt.
9Du bør reflektere over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal få hjælp fra en professionel til områder af arbejdet. Ifald du anskaffer professionel hjælp er det fordelagtigt at søge en pris fra en håndfuld håndværkere.
10Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggearbejdet, i særdeleshed når det kommer til større byggeprojekter. Krævende opgaver skal gerne udføres af flere folk. Samtidig vil det vise sig hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
11Godt forarbejde viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du kunne overveje at lave en gennemarbejdet handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilken dag, som også inkluderer en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver arbejdsplanen.
12For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den årsag må du jævnligt tjekke vejrudsigten lige før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at regne i samme sekund som du er gået i gang med det komplicerede projekt.
De højest ratede byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er meget flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er utrolig imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt er bedst?

Mange webshops i Danmark giver efterhånden mange forskellige billige fragtmetoder til KGK palleløfter. En af de mest moderne er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo usædvanlig enkel, samt mange gange tillige den billigste fragtmulighed.

Du kunne derudover beslutte dig for at få ordren leveret til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen er gerne en lille smule mere bekostelig, men også ultra ukompliceret for KGK palleløfter online. Den mest billige fragtmulighed er unægtelig selv at hente produkterne, hvilket dog står og falder med at du befinder dig i nærheden af netshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på KGK palleløfter er usædvanlig afgørende hvis man skal bruge produkterne straks, så derfor er det skam fornuftigt at vi efterser det forventede leveringstidspunkt på KGK palleløfter. Mange online virksomheder – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varer online, men vær opmærksom på at det afhænger af at ordren lægges tidligere end et fastslået klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer ekspederet forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte online webshops frembyder fragtfri levering på KGK palleløfter online, men tit kun såfremt du aftager for en præcis sum. Ellers kunne man udse dig den mest billige form for levering, som ofte vil være at få dem til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

Store webshops udlover afhentning hvor man bestiller billig KGK palleløfter online og selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Silvan. Byggecentrene giver fx click-and-collect på KGK palleløfter i følgende byer:

Brønshøj, Nærum, Rødovre, Nykøbing Falster, Korsør, Vanløse, Kalundborg, Tårnby, Solrød Strand, Esbjerg, Holbæk, Brøndby, Frederikshavn, Lyngby, Haslev, Rønne, Ikast, Dragør, Grenaa, Lystrup, Nørresundby, Randers, Kolding, Vallensbæk, Kokkedal, Fredericia, Jyllinge, Helsingør, Frederiksværk, Herning, Ølstykke, Sønderborg, Svendborg, Varde, Birkerød, Vordingborg, Åbyhøj, Hedensted, Silkeborg, Struer, Tilst, Nyborg, København, Lillerød, Hobro, Risskov, Aabenraa, Middelfart, Brabrand, Gentofte, Greve, Hillerød, Stenløse, Albertslund, Roskilde, Hedehusene, Hvidovre, Valby, Frederiksberg, Glostrup, Odense, Køge, Aalborg, Virum, Hørsholm, Brønderslev, Værløse, Allerød, Slagelse, Søborg, Frederikssund, Hjørring, Rudersdal, Gladsaxe, Ishøj, Taastrup, Horsens, Skanderborg, Næstved, Nakskov, Herlev, Ringsted, Vejle, Farum, Haderslev, Skive, Højbjerg, Thisted, Odder, Charlottenlund, Holstebro, Ballerup, Viborg, og Aarhus, .

Click-and-collect for KGK palleløfter er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland).

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere ofte efterspørger bl.a. KGK palleløfter priser og KGK palleløfter online. Derudover oplever vi tit internet shoppere lede efter for eksempel KGK palleløfter tilbud, billig KGK palleløfter samt køb KGK palleløfter, foruden de store byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Få den bedste pris på KGK palleløfter

Det er efterhånden rigtig ukompliceret for folk at finde de bedste priser på billige KGK palleløfter online på forskellige firmaer på nettet, og herved har massevis af internet shops fundet det nødvendigt at stampe prisen på KGK palleløfter betragteligt, og ovenikøbet yde gratis levering.

Dog kan det stadigvæk blive lønnende at kigge forbi enkelte e-butikker efter rabatter og tilbud på KGK palleløfter online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er velinformeret til at indhente den laveste pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Man må imidlertid være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online virksomhed afsætter billige KGK palleløfter online på tilbud til en salgspris der virker uendeligt god, så bør det for det meste være en varsel om en bedragerisk online virksomhed. Handler med kort er i hvert fald inkluderet i en lov, der bistår dig overfor svindlende e-firmaer.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at godtgøre pengene til KGK palleløfter over tid. Dette fås ofte hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som fx Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker som regel søger efter eksempelvis køb KGK palleløfter og KGK palleløfter tilbud. Vi ser desuden som regel netshoppere kigge efter fx billig KGK palleløfter, KGK palleløfter priser og KGK palleløfter online.

Undersøg andre menneskers anmeldelser

Trustpilot leverer tilpas stabile muligheder for at gennemrode ganske mange eksisterende brugeres synspunkter og herved er det klogt, at du undersøger e-firmaets kritik forud for at du færdiggør din shopping med billige KGK palleløfter online.

Facebook resulterer i tilsvarende adskillige fornemme løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens pålidelighed. Herinde ser vi nogle internet forhandlere hvor det er muligt at udforme en vurdering af deres køb, som tilmed må anvendes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk bestiller billige KGK palleløfter online på en internet virksomhed bør man til hver en tid bese butikkens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt, særligt ved de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Silvan.

En anden valgmulighed kan være at undersøge hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er et sympol på at internet shoppen opfylder de officielle regler, tillige med at e-firmaet jævnligt kontrolleres af jurister som har ekspertise inden for retningslinjerne.

Det er en rigtig god genvej til opbakning, hvis du bliver udsat for problemstillinger i processen med din handel med KGK palleløfter. Derudover er det godt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale retningslinjer der influerer på købet af KGK palleløfter online, for eksempel den ombytningsrettighed shoppen har.

Her er det i øvrigt afgørende, at man når som helst beholder sin faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne eftervise købet af KGK palleløfter, uanset om man har handlet hos Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

Per Jørgensen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Louise J gav 4 stjerner

Nemt køb

Jørgen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Erik C gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 gode råd til køb på nettet
1En række online outlets foreslår nu om dage et hav af forskellige billige fragtmuligheder til KGK palleløfter. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter ordren når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså vældig praktisk, og endda tilmed den billigste mulighed for levering.
2Forinden nogen handler billige KGK palleløfter i en internet butik behøver de når alt kommer til alt gennemse forhandlerens betingelser, dog er det mange gange ikke særlig interessant. Endvidere anbefaler vi at man er vaks omkring de fundamentale vedtægter der indvirker på handlen med billige KGK palleløfter online, eksempelvis den returrettighed e-butikken tilbyder.
3Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket passer på dig imod uoprigtige shops på nettet. Som en alternativ mulighed bør du bruge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil afdrage betalingen over en periode.
4Vi tilråder generelt at tjekke om online forretningen er støttet af e-mærket, hvilket er et tegn på at internet butikken efterlever gældende dansk lovgivning, foruden at internet shoppen fra tid til anden besigtiges af fagmænd der er indført i lovene på området. Forinden folk shopper billige KGK palleløfter på en internet shop burde man faktisk læse e-shoppens regler.
5Trustpilot resulterer i flere fortræffelige genveje til at granske forskellige forhenværende køberes opfattelser og herved støtter vi, at du kigger nærmere på e-forhandlerens vurderinger før du handler billige KGK palleløfter online. Facebook tilbyder dig også evigt habile chancer for at få indtryk af online virksomhedens popularitet.
6Leveringstiden kan være vældig betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge din pakke fluks, og herved er det komplet på sin plads at du ser nærmere på den forventede leveringsdato for KGK palleløfter. Temmelig mange internet firmaer yder billig levering på næstkommende hverdag på flere produkter, men som ikke desto mindre er underforstået at bestillingen fuldbyrdes inden et angivent tidspunkt.
7Visse internet forretninger garanterer levering uden betaling på KGK palleløfter, men ofte kun ifald du køber for en bestemt sum. Derudover kunne man udvælge den mindst kostelige leveringsform, hvilket typisk er at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Den bliver somme tider derudover vældig let gængelig. Den mindst kostelige leveringstype vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
8Den prisbilligste form for fragt er dog at du selv henter ordren, men den mulighed kræver at du fysisk befinder dig lige ved internet shoppens lager. Den løsning til levering er ret afgørende ifald du har brug for KGK palleløfter nu og her. Alternativt så præsterer enkelte e-butikker portofri fragt, men undertiden kun når man aftager for et bestemt beløb.
9Det er i dag i høj grad smertefrit for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige KGK palleløfter fra diverse netbutikker, og følgelig garanterer mange butikker på nettet levering uden gebyr. Trods dette kan det immervæk være indbringende at udforske et par forskellige internet firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, så du er tryg ved at antage den bedste pris.