Bygpris.dk

Klinkbeklædning pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger klinkbeklædning, sammen med den pris de tager for 100 meter inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 meter for 1.759 kr., som er hele 60 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 meter klinkbeklædning inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.759 kr.Køb
2.494 kr.Køb
2.795 kr.Køb
2.801 kr.Køb
3.746 kr.Køb
4.440 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hjørner til carport til facade til hegn til havelåge til sommerhus ved vindue til højbede til garage

Varianter: dobbelt malet hvid fyrtræ sort dobbeltsidet 2 sidet lærk høvlet cedertræ antracit trykimprægneret vedligeholdelsesfri ubehandlet høvlet

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Ifald du har brug for varerne nu og her eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Det er navnligt et alternativ hos de store byggemarkeder.
Det er selvsagt meget afgørende at se, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Nogle byggecentre tilbyder et stort udvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover blot klinkbeklædning.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af klinkbeklædning.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige klinkbeklædning fra byggekæde til byggekæde. Nogle giver gode tilbud, og andre vil have faglig sparring. Du må vurdere hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra alverdens nicheshops, hvorfor du kan vælge fra et bredt sortiment af klinkbeklædning online.
De udbredte byggemarkeder finder du i det meste af landet, og på grund af det har flertallet adgang til at handle online og hente varerne på eget initiativ. Af den grund er det muligt at undvære leveringsgebyret, samt endda have produkterne straks.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså vil du modtage mere begavet hjælp fra mennesker som er specialister i netop klinkbeklædning.
Diverse nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, som tit er danske, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem støtter du når du handler klinkbeklædning online hos dem.
Mange nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggecentre

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

klinkbeklædning harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

klinkbeklædning silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

klinkbeklædning jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

klinkbeklædning bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det viser sig aktuelt at du har de påkrævede materialer indkøbt inden du iværksætter projektet. Du kan sammensætte en simpel oversigt med alt hvad som er nødvendige, og så efterse listen, så du føler dig overbevist om at alt er klar.
2Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt når det er væsentlige byggerier. Omfattende ombygninger stiller krav om flere folk. Dertil bliver det mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
3Man bør for alt i verden ikke mangle grej. Det kan vise sig at være fornuftigt at du har det ved hånden inden du tager fat på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere de her udgiftsposter i din økonomi.
4Forud for at du igangsætter arbejdet kan det blive rimeligt fornuftigt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
5Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problemer i tilfælde med svære opgaver, og af den grund er det af stor betydning at der er afsat en god portion plads i planen, således at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
6For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Derfor skal du jævnligt holde øje med vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du slipper for at det med et brag starter med at vælte ned når du lige vil i gang med dit svære projekt.
7Du må ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis hjelm og sko der sikrer dig mod hændelige skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
8Måske burde du overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for bør anskaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af projektet. Såfremt du ønsker hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at indhente uforpligtende tilbud fra diverse selskaber.
9Du har adgang til alle mulige former for instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube bringer dig rigelig brugbar information, specielt forudsat at man bruger engelske søgeord.
10Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
11Ofte vil det være essentielt at have lavet et regnskab for projektet, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive samtlige poster, og herefter gennemgå ens udgift ved dem slavisk.
12Planlægning bliver metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at udarbejde en klar handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal løses hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er hamrende imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er meget flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er virkelig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Temmelig mange shops på nettet tildeler til alt held diverse forskellige billige leveringsmuligheder til klinkbeklædning. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de købte varer når du har lyst. Fragtmetoden er altså meget ligetil, samt i mange tilfælde ydermere den billigste fragtmulighed.

Du burde omvendt beslutte dig for at få pakken bragt til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig jævnligt en tak mere pebret, men endvidere i høj grad hensigtsmæssig ift. klinkbeklædning online. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket dog nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på klinkbeklædning er selvfølgelig meget central forudsat vi står og skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og i det øjemed er det faktisk aktuelt at du efterser det anslåede leveringstidspunkt ved klinkbeklædning. Flere e-butikker i Danmark – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre online, men vær påpasselig da det kræver at bestillingen gennemføres forud for et bestemt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varen distribueret forud for at lagerpersonalet har fyraften.

Visse online forhandlere præsterer portofri fragt på klinkbeklædning online, men tit er det betinget af at man køber for et bestemt beløb. Ellers bør du beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmetode, der tit vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted.

De største byggemarkeder tildeler afhentning hvor man bestiller billig klinkbeklædning online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Stark. Byggecentrene foreslår for eksempel click-and-collect på klinkbeklædning i følgende områder:

København, Vallensbæk, Jyllinge, Højbjerg, Nørresundby, Tårnby, Vejle, Albertslund, Nyborg, Varde, Holstebro, Søborg, Slagelse, Vanløse, Gentofte, Skive, Viborg, Odder, Grenaa, Thisted, Struer, Holbæk, Sønderborg, Greve, Virum, Randers, Birkerød, Haderslev, Gladsaxe, Hillerød, Aabenraa, Nærum, Hvidovre, Køge, Horsens, Odense, Hedehusene, Brøndby, Lystrup, Helsingør, Frederikshavn, Herning, Esbjerg, Aalborg, Værløse, Lillerød, Silkeborg, Næstved, Dragør, Glostrup, Hedensted, Korsør, Ølstykke, Hjørring, Nykøbing Falster, Risskov, Herlev, Vordingborg, Fredericia, Middelfart, Ballerup, Kalundborg, Frederiksværk, Aarhus, Allerød, Skanderborg, Rønne, Ringsted, Rudersdal, Rødovre, Valby, Brønderslev, Stenløse, Frederiksberg, Charlottenlund, Brønshøj, Lyngby, Brabrand, Ikast, Hørsholm, Haslev, Nakskov, Farum, Kokkedal, Tilst, Taastrup, Svendborg, Ishøj, Åbyhøj, Solrød Strand, Kolding, Hobro, Roskilde, og Frederikssund, .

Afhentning for klinkbeklædning er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at folk tit søger for eksempel klinkbeklædning tilbud og køb klinkbeklædning. Foruden dette ser man ofte netshoppere kigge efter blandt andet billig klinkbeklædning, klinkbeklædning priser og klinkbeklædning online, plus de store byggecentre som Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Bedste tilbud på klinkbeklædning

Det er jo efterhånden usædvanlig ukompliceret for enhver at sammenholde priser på billige klinkbeklædning online hos flere internet virksomheder, og ergo har massevis af internet firmaer været presset til at at stampe prisniveauet på klinkbeklædning enormt, og ovenikøbet frembyde gratis fragt.

Men det kan stadigvæk vise sig indbringende at undersøge nogle e-shops efter tilbud på klinkbeklædning online forud for at du færdiggør din shopping, så du er sikret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Du skal bare være så påpasselig, at når en e-shop markedsfører billige klinkbeklædning online på tilbud til en udsalgspris der kan virke utopisk tiltalende, så bør det undertiden være en indikation på en falsk butik. Køb med kort er i hvert fald indbefattet af en forordning, der assisterer køberen overfor bedrageriske online outlets.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du vælge en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare omkostningerne til klinkbeklædning i flere bidder. Det foreslåes normalt hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggecentre som for eksempel Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at mennesker som regel søger for eksempel klinkbeklædning online og billig klinkbeklædning. Man ser desuden jævnligt online shoppere søge efter blandt andet køb klinkbeklædning, klinkbeklædning tilbud samt klinkbeklædning priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg klinkbeklædning er 1759 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til sommerhus til hegn til havelåge til facade ved vindue til garage til hjørner til højbede til carport

Varianter: trykimprægneret malet antracit hvid høvlet ubehandlet sort lærk dobbeltsidet fyrtræ dobbelt høvlet cedertræ vedligeholdelsesfri 2 sidet

Læs folks evalueringer

Trustpilot byder på forholdsvis passelige muligheder for at studere adskillige forhenværende forbrugeres opfattelser og derved er det fornuftigt, at du studerer online webshoppens ratings forinden du placerer din ordre på billige klinkbeklædning online.

Facebook yder tilsvarende sådan set relevante muligheder for at få kendskab til netshoppens kundetilfredshed. Foruden det møder vi faktisk netshops som giver folk mulighed for at ytre en bedømmelse af deres køb, som tilmed bør anvendes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige klinkbeklædning online på en e-handler kan de uden tvivl læse e-shoppens handelsbetingelser, men det er bare en omfattende opgave, specielt med de udbredte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Et alternativt forslag er at granske om e-forhandleren er e-mærket medlem, som skulle være en tryghed om at online forhandleren føjer de gældende danske regler, udover at netbutikken lejlighedsvis overværes af eksperter som er indført i de gældende vilkår.

Dette er desuden en god lejlighed til støtte, ifald du møder vanskeligheder som følge af din handel med klinkbeklædning. Tillige er det en hjælp at køber er obs på de mest betydningsfulde forhold der har indvirkning på købet af klinkbeklædning online, som for eksempel hvilken returret online forretningen tilsikrer.

På grund af dette er det tillige essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne eftervise købet af klinkbeklædning, uagtet om man har bestilt hos Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller XL-Byg.

Per T gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Poul U gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Kirsten O gav 5 stjerner

I gør det super godt

Tina K gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot tilbyder dig fuldstændig gunstige chancer for at læse diverse eksisterende forbrugeres bedømmelser og herved er det prisværdigt, at du bliver klogere på e-forhandlerens vurderinger forud for at du handler billige klinkbeklædning online. Facebook medfører også adskillige troværdige muligheder for at få en idé om internet virksomhedens pålidelighed.
2Antal dages levering kan være ret afgørende om man skal bruge produktet lige om lidt, og i det øjemed er det utvivlsomt fornuftigt at du tjekker den estimerede leveringsdato for klinkbeklædning. Mange internet selskaber annoncerer billig dag-til-dag fragt på flere varenumre, men som ikke desto mindre nødvendiggør at ordren lægges før et fast klokkeslæt.
3Den billigste fragtløsning kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket beroer på at du befinder dig i nærheden af e-forretningens arbejdslager. Den form for levering kan vise sig at være vældig bestemmende forudsat du mangler klinkbeklædning fluks. Alternativt så garanterer flere internet webshops portofri levering, men i mange tilfælde forudsætter det at der aftages for en fastsat sum.
4En hel del netbutikker garanterer levering uden betaling på klinkbeklædning, men for det meste afkræver det at man bestiller for et præcist beløb. Som alternativ burde du udvælge den prisbilligste leveringsmodel, som typisk vil være at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted. Fragttypen viser sig en gang i mellem ydermere ultra ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter varerne.
5Forud for at folk shopper billige klinkbeklædning i en butik kan de helt sikkert skimme webbutikkens forretningsvilkår, det er dog typisk ikke særlig spændende. Dertil er det klogt at køberen er vidende om de mest vedkommende reglementer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige klinkbeklædning online, som for eksempel den byttepolitik e-butikken benytter.
6Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er verificeret af e-mærket, hvilket er en angivelse af at netshoppen adlyder de gældende danske regler, foruden at internet firmaet rutinemæssigt monitoreres af fagmænd der forstår de gældende regulativer. Forinden folk handler billige klinkbeklædning på en internet butik kunne man når alt kommer til alt læse virksomhedens forretningsbetingelser.
7Masser af webshops i Danmark giver nu et stort udvalg af billige fragtmuligheder til klinkbeklædning. En favorit iblandt mange er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare din bestilling når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo virkelig bekvem, og desuden desuden den prisbilligste metode til levering.
8Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af et regelsæt, hvilket forsvarer en imod uægte internet outlets. Alternativt kunne du anvende et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil betale prisen over en længere periode.
9Det er jo i høj grad nemt for folk at finde de laveste priser online på billige klinkbeklædning på flere e-shops, og herved frembyder adskillige internet handler i Danmark portofri levering. Dog kan det til hver en tid blive lukrativt at kontrollere enkelte online varehuse efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk