Bygpris.dk

Kløfthammer

Stanley kløfthammer med stålskaft og magnetisk sømholder 453g
439 kr.
Læs mere
Stanley kløfthammer med stålskaft 570 g
369 kr.
Læs mere
Kløfthammer 550 gram - ergonomisk
78 kr.
Læs mere
Kløfthammer 450 gram - ergonomisk
63 kr.
Læs mere
Hultafors Kløfthammer, 16 oz TS 16
249 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Kløfthammer 450 g
202 kr.
Læs mere
Hultafors Kløfthammer, hobby HHSH 16
139 kr.
Læs mere
Hultafors Kløfthammer, 20 oz TS 20XL
274 kr.
Læs mere
Probuilder Kløfthammer 560 Gram
151 kr.
Læs mere
Max Kløfthammer 450 G
55 kr.
Læs mere
Kløfthammer 550 gram, helsmedet Kreator KRT903104
177 kr.
Læs mere
Kløfthammer Steelmaster 450gr Stanley 1-51-031
282 kr.
Læs mere
Kløfthammer 450 gram - ergonomisk Kreator KRT903103
83 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et stort udvalg, og øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare kløfthammer.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at handle hos en webshop, som kan give råd og vejledning til valg af kløfthammer.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Dette er særligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige kløfthammer fra byggecenter til byggecenter. Nogle har de bedste priser, og andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler varer fra diverse specialbutikker, og så kan du bestille fra et bredt udvalg af kløfthammer online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed når man skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og på grund af det har mange valget om at handle online og køre produkterne selv. Derfor kan du vælge at undvære leveringsgebyret, samt endda få varerne med det samme.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få gode tilbud.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette kan du få en høj grad af brugbar sparring fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis kløfthammer.
De fleste specialiserede netshops er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske sågar lokalt nær dig. Disse støtter du idet du handler kløfthammer online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
kløfthammer silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

kløfthammer bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

kløfthammer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

kløfthammer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag over 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Længe før du starter byggeriet kan det vise sig meget fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
2Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. hjelm og sko som sikrer dig overfor mulige uheld. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
3Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete hovedpiner i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette vil det være meningsfuldt at man afsætter god tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
4Godt forarbejde viser sig som kilden til et godt forløb med arbejdet. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, og derudover en nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter strategien.
5Glem ikke at du kan hente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
6Ofte vil det være afgørende at udfærdige et budget for dit byggeprojekt, så du har en økonomisk ramme. Det vil være forstandigt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og bagefter dokumentere online tilbud på dem slavisk.
7Husk at overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør anskaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Såfremt du indhenter hjælp fra en fagmand er det normalt at lede efter tilbud fra diverse håndværkere.
8Det bør overvejes at søge hjælp til arbejdet, især ved vigtige arbejdsopgaver. Store ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Derudover vil det vise sig bedre og mere interessant når man er flere om det.
9Der kan findes en overflod af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig ekstremt meget udbytterig information, navnligt forudsat at du leder på engelsk.
10Potentielt kan det blive af stor betydning at du har samtlige bygningsmaterialer til disposition før du igangsætter projektet. Du bør forfatte en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå det du får brug for, og dernæst tjekke listen, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
11For opgaver udendørs har vejret en essentiel rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum tage notits af vejrforudsigelserne i dagene op til starten på projektet, så du undgår at det uden varsel går i gang med at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte projekt.
12Du må aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det vise sig yderst relevant at du har grejet til rådighed idet du iværksætter byggeriet. Det er derudover godt at inkludere de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som altså er meget beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Mange firmaer på nettet tildeler heldigvis mange forskellige billige leveringstyper til kløfthammer. Et hit er i dag at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig særligt gnidningsløs, og typisk også den billigste løsning til levering.

Du kunne også planlægge at få det leveret til din bolig eller til din arbejdsplads. Fragtformen er for det meste en anelse mere omkostningsfuld, men ligeledes ultra overkommelig for kløfthammer online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved online webshoppens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på kløfthammer er selvfølgelig yderst betydningsfuld om du har brug for pakken omgående, og derfor er det sandelig essentielt at du checker det forventede leveringstidspunkt på kløfthammer. En masse butikker på nettet – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig 1 hverdags levering på en række varenumre online, men som imidlertid antager at ordren placeres forud for et besluttet tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få varerne på posthuset forinden logistikpersonalet har fri.

Nogle internet virksomheder tilbyder levering uden betaling på kløfthammer online, men undertiden kræver det at der indkøbes for en fastsat sum. I øvrigt skal man udse dig den mindst kostelige form for fragt, som gerne vil være at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop.

Masser af netbutikker giver click-and-collect hvor man handler billig kløfthammer online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg og Davidsen. Byggemarkederne yder fx klik-og-hent på kløfthammer i disse byer:

Vallensbæk, Lystrup, Herlev, Haslev, Frederikssund, Grenaa, Dragør, Vejle, Skanderborg, Hobro, Vanløse, Køge, Solrød Strand, Skive, Sønderborg, Brøndby, Hillerød, Frederiksberg, Tårnby, Valby, Stenløse, Korsør, Ballerup, Horsens, Brabrand, Esbjerg, Varde, Hvidovre, Hedensted, Lyngby, Rudersdal, Svendborg, Risskov, Fredericia, Rødovre, Glostrup, Allerød, Helsingør, Odder, Brønderslev, Kokkedal, Birkerød, Hjørring, Aalborg, Struer, Vordingborg, Virum, Søborg, Jyllinge, Viborg, Gladsaxe, Hedehusene, Ringsted, Farum, Randers, Værløse, Charlottenlund, Taastrup, Roskilde, Silkeborg, Gentofte, Tilst, Kolding, Nakskov, Slagelse, Nykøbing Falster, Holstebro, Ikast, Kalundborg, Nørresundby, Aabenraa, Nærum, Herning, Haderslev, Thisted, København, Åbyhøj, Greve, Lillerød, Aarhus, Albertslund, Middelfart, Frederiksværk, Odense, Brønshøj, Ishøj, Holbæk, Rønne, Nyborg, Frederikshavn, Næstved, Hørsholm, Ølstykke, og Højbjerg, .

Klik-og-hent ift. kløfthammer er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Sydsjælland).

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere mange gange søger fx kløfthammer priser og kløfthammer tilbud. Derudover oplever vi typisk online shoppere efterspørge for eksempel billig kløfthammer, køb kløfthammer samt kløfthammer online, foruden de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Tilbud på kløfthammer

Det er jo efterhånden ekstremt problemfrit for folk at vurdere tilbud på billige kløfthammer online på tværs af internet handler, og ergo har masser af e-shops set sig tvunget til at tvinge salgspriserne på kløfthammer kolossalt, og ydermere sikre levering uden beregning.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig smart at granske enkelte e-butikker efter tilbud og udsalg på kløfthammer online før du gennemfører din bestilling, så man er skråsikker på at opnå den mest billige pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Du bør blot ikke overse, at hvis en online butik udlover billige kløfthammer online til en tilbudspris der anses for utopisk favorabel, bør det i nogle tilfælde være en indikator for en uoprigtig internet shop. Betalinger med kort er ikke desto mindre en del af en lov, der sikrer en overfor bedrageriske netbutikker.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du vælge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at klare prisen på kløfthammer over en længere periode. Det tilbydes normalt ved niche netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Når vi kigger i søgedata er det markant, at netshoppere typisk kigger efter blandt andet billig kløfthammer og kløfthammer online. Derudover ser vi ofte internet shoppere efterspørge fx kløfthammer priser, kløfthammer tilbud samt køb kløfthammer.

Udforsk folks vurderinger

Trustpilot byder på adskillige pæne genveje til at undersøge ganske mange øvrige konsumenters omtaler og af den grund kan det anbefales, at du udforsker e-firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige kløfthammer online.

Facebook byder på på samme måde egentlig habile muligheder for at få indblik i webshoppens troværdighed. Desuden ser vi endda e-shops hvor folk kan ytre en vurdering af deres køb, hvilket ydermere må anvendes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Før nogen handler billige kløfthammer online på en internet virksomhed kunne man faktisk tyde e-shoppens handelsvilkår, det er dog uden tvivl et omfattende projekt, specielt på de gængse byggekæder som Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, siden det er en indikation om at webbutikken opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, og at forretningen jævnligt vurderes af specialister der er indført i de gældende regler.

Derudover giver det dig mulighed for støtte, ifald du skulle få problemer i forbindelse med dit indkøb af kløfthammer. Tilmed stiller vi forslag om at køber er klar over de mest betydningsfulde retningslinjer der influerer på købet af kløfthammer online, som eksempelvis den byttepolitik netbutikken anvender.

Her er det samtidig afgørende, at man når som helst bevarer sin e-mail kvittering, så man senere kan bevidne sit køb af kløfthammer, ligegyldig om man har købt hos Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg eller Silvan.

Per Larsen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Birthe gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Lars gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Søren Jensen gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 tips til køb på nettet
1Det er jo efterhånden særligt enkelt for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige kløfthammer fra flere internet forhandlere i Danmark, og herved tilbyder langt de fleste e-shops fragt uden omkostninger. Men det kan til hver en tid vise sig gavnligt at udforske diverse internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, så du er skråsikker på at få fat i den billigste pris.
2Antal dages levering er naturligvis vældig væsentlig når du behøver din pakke om et øjeblik, og derfor er det virkelig aktuelt at du finder den anslåede leveringstid på kløfthammer. En lang række firmaer på nettet byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre, hvilket dog afhænger af at bestillingen placeres før et bestemt klokkeslæt.
3Forud for at folk køber billige kløfthammer i en netshop bør de for at være på den sikre side have øje for dens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant. Foruden dette slår vi et slag for at køber er sat ind i de mest betydningsfulde regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige kløfthammer online, fx den ombytningsret internet firmaet kører med.
4Vi anbefaler generelt at undersøge hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er et sympol på at e-firmaet respekterer de gældende danske regler, samt at online butikken jævnligt kigges til af sagkyndige som mestrer reglerne. Forud for at nogen handler billige kløfthammer på en webbutik burde de i og for sig have øje for e-shoppens regler.
5En hel del butikker på nettet giver til alt held en lang række forskellige billige former for levering til kløfthammer. En yndling er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer den dag der passer dig. Fragtformen er nemlig usædvanlig problemfri, og oftest tilmed den billigste leveringsform.
6Nogle få internet shops lover billig levering på kløfthammer, men oftest er det så nødvendigt at du handler for et konkret beløb. Alternativt må man beslutte sig for den billigste leveringsversion, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver gerne endvidere særligt smart. Den billigste metode til levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
7Trustpilot giver dig evigt gavnlige genveje til at efterse flere andre kunders opfattelser og af den grund stiller vi forslag om, at du vurderer online shoppens bedømmelser inden du shopper billige kløfthammer online. Facebook indebærer ydermere ganske fordelagtige løsninger til at få en idé om internet forretningens troværdighed.
8Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af Indsigelsesordningen, som redder dig som kunde imod bedrageriske online firmaer. Som en anden løsning burde du overveje en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at honorere omkostningerne over flere uger.
9Den billigste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den mulighed beroer på at du opholder dig tæt på internet forhandlerens bopæl. Den leveringsmulighed er jo ekstremt væsentlig såfremt man har behov for kløfthammer om et øjeblik. Alternativt så tilbyder indtil flere webbutikker levering uden beregning, men tit gælder det kun hvis man handler for en konkret sum.