Bygpris.dk

Kløveøkse

Kløveøkse Hultafors KLY7
319 kr.
Læs mere
Fiskars Kløveøkse X11 - S - 1015640
389 kr.
Læs mere
Fiskars Kløveøkse X17 - M - 1015641
528 kr.
Læs mere
Fiskars Kløveøkse X25 - L - 1015643
663 kr.
Læs mere
Fiskars Kløveøkse X21-l - 1015642
549 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisen på billige kløveøkse fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på lave priser, imens nogle vil have kompetent rådgivning. Du bør reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Derved kan det overvejes at bestille ved en netbutik, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af kløveøkse.
Hvis du skal have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undgå fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt i de kendte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge forretningens regler.
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare kløveøkse.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler varer fra mange producenter, og som følge af dette kan du købe fra et stort sortiment af kløveøkse online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og dermed har kunderne tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne selv. På grund af det har man valget om at undvære leveringsomkostningen, og endda hente produkterne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig kan du opleve en høj grad af indsigtsfuld rådgivning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis kløveøkse.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker producerer selv de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte på disse nichewebshops online vil du få en skarpere pris.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller kløveøkse online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag mere end 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

kløveøkse jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

kløveøkse harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kløveøkse silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

kløveøkse bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Godt forarbejde viser sig som vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du kunne overveje at udarbejde en klar køreplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret i sammensætningen af agendaen.
2Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er omfangsrige projekter. Store projekter gør krav på mere end en person. I øvrigt vil det blive mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
3Du vil ikke mangle værktøj. Ofte kan det vise sig fornuftigt at du har udstyret disponibelt akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. Derudover er det godt at indregne omkostningerne hertil i budgettet.
4Inden du påbegynder dit byggeprojekt kan det være rimeligt fornuftigt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
5Du kunne tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt skal have professionel hjælp til noget af projektet. Såfremt du tager imod assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at indhente priser fra flere foretagender.
6Ofte vil det være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for optimeringen, så du har en økonomisk ramme. Det bør være en god idé at beskrive samtlige poster, og så finde frem til mulige tilbud på dem en ad gangen.
7Det er muligt at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives såfremt renoveringen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for miljøet.
8Der viser sig som regel overraskende bump på vejen i forbindelse med avancerede opgaver, og derfor kan det vise sig væsentligt at der er afsat god nok plads i køreplanen, som bidrager til at man er selvsikker på at have tid nok til det.
9Ved udendørs projekter kan vejret få meget at sige. Derfor bør du jævnligt kigge på vejrforudsigelserne i tiden op til byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger når du lige er startet på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj bl.a. arbejdshjelm som sikring med henblik på hændelige uheld. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
11Der er vældig mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med ekstremt meget konstruktiv information, særligt når du benytter engelske ord i din søgning.
12Måske det viser sig meningsgivende at du har samtlige bygningsmaterialer parat i god tid før du indleder dit arbejde. Du har fordel af at nedskrive en overskuelig liste hvor der bør fremgå de materialer du skal bruge, og dernæst granske hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Adskillige e-forhandlere tilbyder nu til dags flere billige leveringsudgaver til kløveøkse. Den mest benyttede er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente de bestilte varer den dag der passer dig. Leveringsformen er jo yderst enkel, og mange gange desuden den mest betalelige leveringsform.

Du burde tillige tænke over at få pakken sendt hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig tit en tak mere pebret, men ydermere yderst problemfri for kløveøkse online. Den mest letkøbte metode til levering vil dog altid være selv at hente varerne, men dette er betinget af at du opholder dig i nærheden af e-handlens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på kløveøkse er jo meget essentiel om man behøver pakken med det samme, og med det formål er det selvsagt vigtigt at vi gransker det forventede leveringstidspunkt for kløveøkse. En hel del online selskaber – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter online, men det påkræver at transaktionen realiseres forud for et fastslået tidspunkt, sådan at de kan nå at få pakken skippet afsted forud for at personalet drager hjemad.

En hel del forhandlere på nettet byder på portofri levering på kløveøkse online, men i mange tilfælde kræver det at du handler for et præcist beløb. I øvrigt kan man overveje den mest billige fragtløsning, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted.

Store byggecentre yder click-and-collect hvor man handler billig kløveøkse online og selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på kløveøkse i disse områder:

Brønderslev, Skanderborg, Viborg, Birkerød, Lillerød, Odense, Middelfart, Tilst, Stenløse, Rødovre, Gentofte, Risskov, Ikast, Korsør, Nykøbing Falster, Vejle, Silkeborg, Randers, Fredericia, Kolding, Virum, Herlev, Glostrup, Odder, Sønderborg, Slagelse, Ballerup, Struer, Solrød Strand, Nyborg, Højbjerg, Brønshøj, Rudersdal, Nakskov, Åbyhøj, Grenaa, Kokkedal, Vanløse, Hvidovre, Ølstykke, Frederiksberg, Valby, Hørsholm, Holstebro, Frederikssund, Roskilde, Lyngby, Svendborg, Jyllinge, Værløse, Rønne, Aabenraa, Nærum, Ishøj, Lystrup, Haderslev, Hedensted, København, Haslev, Charlottenlund, Greve, Hedehusene, Gladsaxe, Horsens, Frederiksværk, Holbæk, Nørresundby, Albertslund, Esbjerg, Dragør, Helsingør, Søborg, Frederikshavn, Hillerød, Køge, Kalundborg, Ringsted, Brabrand, Taastrup, Varde, Aarhus, Tårnby, Farum, Næstved, Hobro, Brøndby, Allerød, Hjørring, Aalborg, Skive, Herning, Thisted, Vordingborg, og Vallensbæk, .

Klik-og-hent for kløveøkse er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland).

Når der ses på data står det markant, at mennesker tit søger blandt andet billig kløveøkse og køb kløveøkse. Man ser desuden tit mennesker efterspørge for eksempel kløveøkse tilbud, kløveøkse online samt kløveøkse priser, plus de kendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Gode tilbud på kløveøkse

Det er ret let gængeligt for købere at søge information om priser på billige kløveøkse online fra forskellige butikker på nettet, og herved har en lang række internet forretninger i Danmark fundet det nødvendigt at sænke prisen på kløveøkse eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere gratis fragt.

Dog kan det immervæk blive profitabelt at besigtige et par webbutikker efter tilbud og udsalg på kløveøkse online før du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at få den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark og 10-4.

Man må alligevel være klar over, at såfremt en internet webshop frembyder billige kløveøkse online for en tilbudspris der kan ses som utrolig billig, burde det ofte være en varsel om en bedragerisk e-forretning. Køb med kort er ikke desto mindre en del af en orden, der redder køber overfor snydagtige online firmaer.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ bør du anvende et tilbud fra fx ViaBill, hvis du gerne vil dække regningen på kløveøkse over en længere periode. Dette foreslåes typisk ved specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Når vi ser på data står det klart, at internet shoppere jævnligt efterspørger for eksempel kløveøkse tilbud og billig kløveøkse. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge bl.a. køb kløveøkse, kløveøkse priser og kløveøkse online.

Læs tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot resulterer i en lang række uafhængige genveje til at betragte mange øvrige kunders vurderinger og på grund af dette er det klogt, at du undersøger e-shoppens ratings inden du handler billige kløveøkse online.

Facebook yder lige så vel egentlig uafhængige genveje til at få en idé om internet butikkens pålidelighed. Her er der nogle netbutikker som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ydermere burde bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen bestiller billige kløveøkse online hos en e-butik burde de de facto kigge på butikkens forretningsaftale, men det er oftest et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Alternativet kunne derfor være at granske hvorvidt e-firmaet er e-mærket, da det almindeligvis er en antydning af at internet shoppen anerkender de danske love, foruden at e-forretningen hyppigt besøges af jurister som kender til retningslinjerne.

Desuden giver det dig anledning til bistand, ifald du får vanskeligheder som følge af din shopping med kløveøkse. Endvidere tilråder vi at køber er på vagt for de fundamentale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af kløveøkse online, for eksempel hvilken returpolitik internet firmaet anvender.

Derfor er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin ordrekvittering, således man når som helst kan bevidne købet af kløveøkse, uafhængig af om man shopper fra Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4 eller Harald Nyborg.

Hanne gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Louise gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Else Mortensen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Camilla gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til online shopping
1Trustpilot frembringer de facto fordelagtige chancer for at udforske ganske mange eksisterende forbrugeres domme og derfor anbefaler vi, at du gransker e-forretningens kritik før du køber billige kløveøkse online. Facebook leverer tilsvarende tilpas gode genveje til at få indblik i internet webshoppens popularitet.
2Vi tilråder at granske om e-handlen er verificeret af e-mærket, hvilket skulle være et fingerpeg om at e-handlen retter sig efter de officielle regler, tillige med at internet webshoppen ofte overvåges af jurister som kender lovgivningen. Før nogen bestiller billige kløveøkse hos en online webshop kunne de på en vis måde granske deres regler.
3Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omsluttet af et lovbud, hvilket værner dig imod uoprigtige internet forretninger. Alternativt kan du benytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale prisen over flere uger.
4Leveringstidspunktet kan vise sig at være særdeles aktuel i tilfælde af at vi behøver varerne straks, så med det formål er det virkelig klogt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved kløveøkse. Størstedelen af online butikker annoncerer billig 1 dags levering på en lang række varenumre, der dog er påkrævet at bestillingen laves før et givent tidspunkt.
5Indtil flere online shops tilbyder levering uden beregning på kløveøkse, men i reglen afkræver det at der handles for en bestemt pris. Ellers kunne man udse dig den prisbilligste type af levering, som i mange tilfælde er at få kørt bestillingen til en pakkeshop. Denne bliver godt nok omvendt særligt overkommelig. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
6Forud for at folk handler billige kløveøkse hos en internet webshop behøver de de facto tage stilling til netbutikkens forretningsvilkår, dog er det normalt et tidskrævende projekt. Ydermere støtter vi at man er opmærksom på de elementære vilkår der kan have indflydelse på købet af billige kløveøkse online, til eksempel den returret online shoppen lover.
7Adskillige netshops foreslår nu et hav af forskellige billige leveringsudgaver til kløveøkse. En af de populære er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig virkelig smart, samt endda tilmed den billigste fragtform.
8Det er jo efterhånden virkelig praktisk for alle at finde frem til de bedste priser online på billige kløveøkse fra flere firmaer på nettet, og for det lover en hel del netshops portofri fragt. Derfor kan det til hver en tid blive indbringende at efterse nogle enkelte e-butikker efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris.
9Den billigste leveringsmulighed vil altid være selv at hente varerne, hvilket beroer på at du opholder dig med kort afstand til webbutikkens adresse. Den leveringsmodel er naturligvis ualmindeligt aktuel hvis man mangler kløveøkse nu og her. Alternativt så frembyder flere online butikker fri fragt, men i reglen kun ifald man aftager for en fastsat sum.