Bygpris.dk

Knækbladskniv

Knækbladskniv Teng tools 710F 9mm
28 kr.
Læs mere
Knækbladskniv Teng tools 710H 9mm
18 kr.
Læs mere
Knækbladskniv Teng Tools 710G
68 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super afgørende at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Når du har brug for varerne hurtigt eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Det er navnligt en mulighed hos de kendte byggekæder.
For en del er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få information omkring knækbladskniv.
Nogle byggekæder udbyder et bredt udvalg af produkter, og øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør forholde dig til om det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare knækbladskniv.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med fx returnering. Du bør derfor tjekke netbutikkens regningslinjer.
Du vil finde ulighed i priserne på billige knækbladskniv fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og nogle har service. Du bør beslutte hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og derigennem har folk chancen for at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Derved har man valget om at undvære fragtomkostningen, samt endda få fat i varerne lige nu.
De kendte byggecentre forhandler varer fra flere leverandører, og dermed kan du bestille fra et stort udvalg af knækbladskniv online.
De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online bør du få lavere priser.
Flertallet af nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse understøtter du når du køber knækbladskniv online hos dem.
Alverdens nicheforretninger på nettet har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså vil du opleve ekstremt konstruktiv hjælp fra medarbejdere som er specialister i netop knækbladskniv.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

knækbladskniv silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

knækbladskniv bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

knækbladskniv harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

knækbladskniv jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1I nogle tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det ydes forudsat at byggeriet hjælper miljøet. Tilskudet forudsætter med andre ord at renoveringen har positiv indfyldelse på miljøet.
2For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. Derfor bør du ofte tjekke vejrudsigten når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med dit omfattende byggeprojekt.
3Du bør overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør sikre dig eksperthjælp til områder af byggeprocessen. Forudsat at du anskaffer eksperthjælp kan det være fordelagtigt at tage imod en pris fra forskellige entreprenører.
4Forinden du igangsætter byggeprojektet må det være ekstremt centralt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der være begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
5Godt forarbejde vil være metoden til succes med byggeprocessen. Du anbefales at have en strømlinet plan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk i sammensætningen af din plan.
6Det er fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for arbejdet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være fordelagtigt at gennemgå alle udgifter, og dernæst notere ens udgift ved dem hver især.
7Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om større projekter. Enkelte ting bør udføres af flere personer. I øvrigt vil det blive mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
8Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så husk arbejdstøj som eksempelvis arbejdssko som sikring overfor mulige ulykker. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
9Der er en verden af artikler og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube giver overvældende meget brugbar viden, specielt såfremt du benytter den engelske version.
10Det kan blive fundamentalt at du har de relevante byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du tager fat på projektet. Du kunne med fordel sammensætte en hurtig note hvorpå der noteres de materialer som er nødvendige, og så gennemløbe hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
11Man vil ikke gå ned på grej. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet disponibelt inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at indregne de her omkostninger i økonomien.
12Der kommer næsten altid uforudsete problemstillinger når det handler om svære opgaver, og derfor kan det være af stor betydning at der er afsat rigeligt med plads i køreplanen, så man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som naturligvis er enormt imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmetode er bedst?

En stor portion byggecentre yder i vore dage flere billige leveringsløsninger til knækbladskniv. En af favoritterne er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når du har tid. Fragtmuligheden er nemlig vældig ligetil, og i mange tilfælde tilmed den billigste mulighed for levering.

Du bør endvidere overveje at få ordren bragt til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden er beklageligvis en kende dyrere, men ligeledes særdeles simpel for knækbladskniv online. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som dog står og falder med at du opholder dig lige ved internet shoppens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på knækbladskniv kan vise sig at være ualmindeligt udslagsgivende når du mangler varerne om kort tid, og derfor er det forholdsvis på sin plads at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid på knækbladskniv. En række internet forhandlere – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varer online, hvilket er afhængig af at transaktionen realiseres forinden et konkret tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få dit nye produkt klar inden de lageransatte tager hjem.

Enkelte online butikker byder på levering uden beregning på knækbladskniv online, men ofte er det så præmissen at der bestilles for et fastslået beløb. Som alternativ burde du gribe den mindst kostelige løsning til levering, hvilket oftest er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

De fleste netshops tilbyder click-and-collect hvor du handler billig knækbladskniv online men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan. Byggecentrene tilbyder bl.a. klik-og-hent på knækbladskniv i disse områder:

Brøndby, Aabenraa, Gladsaxe, Esbjerg, Tårnby, Hobro, Solrød Strand, Aarhus, Odense, Nærum, Frederiksværk, Haslev, Grenaa, Roskilde, Hillerød, Lyngby, Jyllinge, Søborg, Næstved, Hørsholm, Odder, Sønderborg, Struer, Skive, Risskov, Brønshøj, Ølstykke, Randers, Taastrup, Charlottenlund, Glostrup, Viborg, Horsens, Holbæk, Hedehusene, Vejle, Højbjerg, Valby, Brønderslev, Rødovre, Gentofte, Birkerød, Hvidovre, Slagelse, Køge, Middelfart, Fredericia, Dragør, Albertslund, Kolding, Åbyhøj, Lillerød, Thisted, Nakskov, København, Herlev, Korsør, Vordingborg, Nørresundby, Vanløse, Holstebro, Rudersdal, Nykøbing Falster, Helsingør, Stenløse, Vallensbæk, Herning, Ishøj, Værløse, Hjørring, Svendborg, Lystrup, Frederiksberg, Haderslev, Tilst, Skanderborg, Brabrand, Rønne, Frederikssund, Aalborg, Frederikshavn, Varde, Virum, Ringsted, Hedensted, Greve, Nyborg, Kalundborg, Ikast, Silkeborg, Allerød, Farum, Kokkedal, og Ballerup, .

Click-and-collect af knækbladskniv er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland).

Ses der på tallene står det tydeligt, at internetbrugere ofte søger bl.a. køb knækbladskniv og knækbladskniv priser. Man ser derudover typisk mennesker søge efter fx knækbladskniv online, billig knækbladskniv samt knækbladskniv tilbud, plus de store byggecentre som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Bedste tilbud på knækbladskniv

Det er jo rigtig smart for alle og enhver at tjekke tilbud på billige knækbladskniv online på diverse internet webshops, og så har utallige internet forhandlere ikke kunne slippe for at trykke prisen på knækbladskniv en hel del, og i øvrigt sikre levering uden gebyr.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig gavnligt at se nærmere på nogle få outlets på nettet efter udsalg og tilbud på knækbladskniv online før du gennemfører din bestilling, således at man er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Man må trods alt være klar over, at hvis en internet handler forhandler billige knækbladskniv online for en pris som kan virke uendeligt god, burde det undertiden være et signal om en fup internet virksomhed. Kortbestillinger er heldigvis omsluttet af Indsigelsesordningen, der beskytter dig som kunde imod snydagtige butikker på nettet.

Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du anvende en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at klare pengene til knækbladskniv i flere bidder. Det fås som regel hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som fx 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Når vi kigger i søgedata er det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter fx knækbladskniv priser og billig knækbladskniv. Derudover oplever man typisk online shoppere lede efter bl.a. køb knækbladskniv, knækbladskniv tilbud og knækbladskniv online.

Udforsk tidligere kunders oplevelser

Trustpilot bringer dig aldeles fremragende chancer for at sondere en hel del forhenværende forbrugeres erfaringer og herved er det en hjælp, at du tolker internet forhandlerens vurderinger før du køber billige knækbladskniv online.

Facebook tilbyder derudover ret anstændige metoder til at få indtryk af online butikkens troværdighed. Foruden det ses endda internet firmaer hvor man kan sammensætte en bedømmelse af købsoplevelsen, som lige så vel burde bruges til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige knækbladskniv online på en internet butik burde de i princippet sætte sig ind i netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det i reglen en omfattende opgave, specielt på de gængse byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Et andet alternativ kunne være at efterse om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, eftersom det generelt er et bevis på at online butikken forstår de officielle regler, tillige med at online firmaet tit kigges til af specialister som har ekspertise inden for retningslinjerne.

Derudover tilbydes du chance for en hjælpende hånd, hvis du bliver udsat for udfordringer med din shopping med knækbladskniv. Ligeledes er det fornuftigt at du er vaks omkring de vigtigste forhold gældende for købet af knækbladskniv online, til eksempel hvilken ombytningspolitik webshoppen tilbyder.

Derfor er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens kvitteringsmail, således man altid vil kunne bekræfte sin bestilling af knækbladskniv, hvad end man shopper ved Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan eller Bygma.

Birthe Nielsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Helle gav 4 stjerner

Fremragende!

Jesper Knudsen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Søren Christensen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1En del shops på nettet udlover i dag en hel del forskellige billige former for levering til knækbladskniv. En af favoritterne er nu til dags udleveringssteder, og så kan du blot hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså ekstremt overkommelig, samt typisk derudover den billigste leveringsmodel.
2Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en bestemmelse, hvilket forsvarer kunden imod uærlige internet forhandlere. Som alternativ burde du bruge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du vil honorere betalingen senere.
3Trustpilot frembringer ret så fine genveje til at kigge på en række andre køberes reflektioner og på grund af dette stiller vi forslag om, at du undersøger webshoppens bedømmelser før du køber billige knækbladskniv online. Facebook leverer lignende de facto strålende metoder til at få indtryk af online butikkens kundefokus.
4Den mest letkøbte form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som desværre stiller krav om at du er tæt på online shoppens hjemsted. Den mulighed for fragt er selvfølgelig virkelig bestemmende hvis man mangler knækbladskniv omgående. Alternativt så tilbyder nogle få internet webshops levering uden beregning, men undertiden under forudsætning af at der erhverves for en bestemt pris.
5En række internet virksomheder lover portofri fragt på knækbladskniv, men typisk er det under forudsætning af at man shopper for en bestemt sum. Alternativt må man gribe den billigste fragtløsning, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted. Fragttypen er som oftest endda usædvanlig praktisk. Den mest betalelige fragtmetode er dog selv at hente ordren.
6Det er i dag rigtig simpelt for os alle at sammenholde priser online på billige knækbladskniv på diverse netbutikker, og af den grund frembyder adskillige e-forretninger fragt uden omkostninger. Derfor kan det immervæk være gavnligt at kontrollere nogle e-butikker efter rabat og tilbud forud for at du shopper, så man er garanteret at antage den mest betalelige pris.
7Fragttiden er selvfølgelig ret central ifald vi mangler produkterne om kort tid, så af den grund er det aldeles vigtigt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt ved knækbladskniv. En stor portion netbutikker garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer, som imidlertid forudsætter at ordren laves forinden et bestemt klokkeslæt.
8Før nogen shopper billige knækbladskniv på en webbutik burde de for at være sikker studere netbutikkens forretningsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Yderligere er det klogt at køberen er omhyggelig omkring de primære betingelser der har betydning for shopping af billige knækbladskniv online, for eksempel den ombytningsrettighed online virksomheden garanterer.
9Vi foreslår generelt at finde ud af om online butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det burde være en angivelse af at e-firmaet følger dansk lovgivning, foruden at shoppen undertiden overvåges af jurister der har meget erfaring med reglementet på området. Før folk shopper billige knækbladskniv på en shop kunne de for at være sikker se på virksomhedens betingelser.