Bygpris.dk

Knibtang

Knibtang teng tools mb489
160 kr.
Læs mere
Knibtang Teng Tools MB489
130 kr.
Læs mere
Knibtang 200 mm - 8"
41 kr.
Læs mere
Knipex knibtang med kunststof greb 180mm 5001 180
109 kr.
Læs mere
Bahco knibtang 541D 200mm
163 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et stort vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden bare knibtang.
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
For nogle er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan det overvejes at vælge en netbutik, hvor du får hjælp og vejledning omkring knibtang.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed ved de gængse byggekæder.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige knibtang fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på gode priser, hvorimod øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du skal tænke over hvad du foretrækker.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man kende webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber produkter fra adskillige leverandører, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af knibtang online.
De store byggecentre er folkekære og kendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggecentre finder du overalt i landet, og af den grund har flertallet mulighed for at bestille online og køre produkterne på egen hånd. Af den grund har du valget om at undgå fragten, samt ovenikøbet hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Mange nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de varer som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en lavere pris.
De fleste nicheforretninger på nettet har ekstra meget forstand på deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig bør du modtage mere informativ service fra medarbejdere der er specialister i netop knibtang.
Størsteparten af webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der typisk er danske, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse støtter du idet du handler knibtang online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
knibtang harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag ca. 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

knibtang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

knibtang silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

knibtang bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så glem ej beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på potentielle risici. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
2Inden du påbegynder byggeriet er det ufatteligt fornuftigt at du sikrer dig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Der viser sig uden tvivl uventede hovedpiner når det gælder store opgaver, og derfor vurderes det væsentligt at man afsætter en god portion plads i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
4I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et regnskab for optimeringen, så du har styr på økonomien. Det kan blive rationelt at tage noter til samtlige omkostninger, og efterfølgende notere ens omkostning ved dem hver især.
5Du finder mange forskellige guides og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube kan hjælpe med store mængder brugbar info, ikke mindst når du benytter engelske ord i din søgning.
6Man skal på ingen måde fattes udstyr. Jævnligt kan det være vigtigt at have grejet tilgængeligt før du påbegynder dit byggeprojekt. Glem ikke at indkalkulere de her udgifter i dit økonomiske overblik.
7Du burde måske overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal anskaffe assistance fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at indhente priser fra forskellige virksomheder.
8For opgaver udenfor har vejret en afgørende rolle. Derfor skal du regelmæssigt undersøge vejrudsigten når du nærmer dig starten på projektet, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at vælte ned når du lige er gået i gang med dit omfattende byggeprojekt.
9Planlægning vil være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør lave en velovervejet køreplan, som viser hvilke gøremål du vil løse på hvilke tidspunkter, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du sammensætter din strategi.
10Du kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet såfremt byggeriet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte kræver altså at projektet forbedrer klimaet.
11Det kan blive værdifuldt at du har samtlige materialer indkøbt på forhånd inden du går til værks med håndværket. Du kan udfærdige en hurtig liste som samler alt der skal bruges, og bagefter eftergå hver enkelt ting, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
12Det er oplagt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt når det kommer til større byggeopgaver. Nogle projekter kræver mere end en person. Ydermere bør det være bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvsagt er yderst flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig betryggende. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som klart er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig flot. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er smartest?

Mange internet foretagender tilbyder i vore dage diverse forskellige billige løsninger til levering til knibtang. En af de mest moderne er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo særdeles uproblematisk, og desuden også den mest betalelige fragtmulighed.

Du bør ydermere tænke over at vælge at få sendt hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Denne viser sig beklageligvis en sjat mere omkostningsfuld, men også usædvanlig praktisk med knibtang online. Den mest letkøbte fragtform kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, hvilket dog betinges af at du opholder dig nær e-firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på knibtang er ret essentiel forudsat vi har behov for dine nye varer med det samme, så i det øjemed er det temmelig på sin plads at du efterser den forventede leveringsdato for knibtang. Flere butikker på nettet – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer online, men vær vagtsom da det betinges af at bestillingen anbringes før et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet klargjort inden de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle få internet varehuse frembyder fragt uden beregning på knibtang online, men for det meste er det under betingelse af at der handles for en fastsat pris. Ellers burde man vælge den billigste type af levering, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

En del webshops udlover klik-og-hent hvor man køber billig knibtang på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Bauhaus. De yder eksempelvis click-and-collect på knibtang i følgende områder:

Odder, Glostrup, Holstebro, Ishøj, Virum, Jyllinge, Charlottenlund, Randers, Lyngby, Ringsted, Dragør, Birkerød, Gladsaxe, Albertslund, Højbjerg, Tårnby, Aabenraa, Roskilde, Brønderslev, Køge, Frederikshavn, Esbjerg, Lystrup, Hjørring, Middelfart, Hillerød, Frederikssund, Herlev, Odense, Hvidovre, Viborg, København, Vordingborg, Tilst, Frederiksværk, Aarhus, Korsør, Nakskov, Værløse, Nørresundby, Taastrup, Greve, Struer, Nyborg, Farum, Nærum, Helsingør, Rønne, Kolding, Åbyhøj, Sønderborg, Brøndby, Silkeborg, Lillerød, Ølstykke, Næstved, Herning, Horsens, Brønshøj, Nykøbing Falster, Thisted, Haderslev, Haslev, Solrød Strand, Gentofte, Hørsholm, Rødovre, Ballerup, Hedehusene, Aalborg, Valby, Slagelse, Fredericia, Søborg, Risskov, Ikast, Varde, Brabrand, Frederiksberg, Vanløse, Hedensted, Svendborg, Vejle, Skanderborg, Allerød, Kalundborg, Skive, Grenaa, Kokkedal, Holbæk, Vallensbæk, Stenløse, Hobro, og Rudersdal, .

Click-and-collect ift. knibtang er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at internet shoppere tit leder efter eksempelvis køb knibtang og knibtang priser. Derudover ser vi ofte online shoppere søge efter bl.a. billig knibtang, knibtang tilbud samt knibtang online, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Tilbud på knibtang

Det er temmelig hensigtsmæssigt for købere at finde frem til de bedste priser på billige knibtang online hos forskellige e-shops, og med det motiv har adskillige internet firmaer været presset til at at presse priserne på knibtang drastisk, og ydermere sikre fragt uden betaling.

Det kan dog stadigvæk blive nyttigt at analysere flere firmaer på nettet efter billige priser på knibtang online inden du shopper, så man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris. Se ikke blot på de store byggekæder som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Man må ikke desto mindre huske på, at ifald en e-handler frembyder billige knibtang online for en udsalgspris der er uhørt billig, er det for det meste være en indikator for en fup internet handler. Kortbestillinger er på den anden side omfattet af et regulativ, hvilket passer på køber overfor falske online webshops.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du bruge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre pengene til knibtang over flere uger. Dette fås som regel i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når der ses på tallene fremstår det klart, at online shoppere typisk leder efter bl.a. køb knibtang og knibtang online. Vi ser desuden ofte folk efterspørge eksempelvis billig knibtang, knibtang tilbud og knibtang priser.

Udforsk andre menneskers betragtninger

Trustpilot fremskaffer faktisk fornemme chancer for at beskue forskellige eksisterende forbrugeres iagttagelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du sonderer webshoppens vurderinger forud for at du køber billige knibtang online.

Facebook resulterer i lige så vel ret ønskværdige chancer for at få kendskab til online shoppens kundefokus. Tilmed ser vi en række internet forhandlere hvor du kan registrere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør tages i brug til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige knibtang online i en webshop burde de utvivlsomt se på deres forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig interessant, særligt med de udbredte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, da det bør være en sikring om at internet virksomheden understøtter dansk lovgivning, foruden at butikken fra tid til anden revurderes af fagfolk der er indført i lovene på området.

Desuden tilbydes du mulighed for at blive assisteret, ifald du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med din ordre på knibtang. I øvrigt foreslår vi at køber er obs på de elementære reglementer der influerer på bestillingen af knibtang online, som fx den ombytningsret netbutikken kører med.

På grund af dette er det virkelig afgørende, at man permanent bevarer sin kvittering på e-mail, således man altid vil kunne påvise sit køb af knibtang, uafhængig af om man køber ved Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg eller Bygma.

Mads L gav 5 stjerner

Alt var i orden

Helle Pedersen gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Christian H gav 5 stjerner

god service

Bente Larsen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 gode råd til online indkøb
1En hel del online outlets garanterer billig fragt på knibtang, men i de fleste tilfælde kun når der handles for et fastsat beløb. Alternativt må du beslutte sig for den mindst kostelige fragttype, som gerne vil være at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Den er af og til endvidere ret fleksibel. Den mest prisbevidste leveringsmåde er unægtelig at hente produkterne selv.
2Forud for at nogen shopper billige knibtang hos en e-butik bør man utvivlsomt studere netbutikkens regler, men det er undertiden ikke videre interessant. Desuden tilrådes det at køber er sat ind i de vigtigste bestemmelser der har betydning for købet af billige knibtang online, fx hvilken returneringsret internet virksomheden kører med.
3Trustpilot frembringer visse troværdige chancer for at verificere forskellige tidligere forbrugeres anmeldelser og derfor går vi ind for, at du analyserer e-forhandlerens anmeldelser forinden du køber billige knibtang online. Facebook tilbyder dig ligeledes i højeste grad hæderlige chancer for at få en idé om internet forretningens popularitet.
4Masser af e-shops giver efterhånden mange forskellige billige muligheder for levering til knibtang. En af dem der er mest populær er lige nu levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter produkterne når du har mulighed for det. Løsningen er nemlig yderst overkommelig, samt ofte desuden den mest prisbevidste metode til levering.
5Fragtperioden er selvfølgelig yderst essentiel hvis vi skal bruge varerne øjeblikkeligt, så herved er det øjensynligt afgørende at man ser den estimerede leveringsdato for knibtang. En række e-butikker i Danmark præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit produkter, der dog påkræver at bestillingen indsendes forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
6Den billigste fragttype vil utvivlsomt være at hente varerne selv, men den løsning betinges af at du har bopæl med kort afstand til internet firmaets lager. Den leveringsløsning kan være ekstremt essentiel når man har behov for knibtang om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet forretninger portofri fragt, men typisk er det påkrævet at du bestiller for et bestemt beløb.
7Vi anbefaler generelt at granske om internet virksomheden er e-mærke godkendt, fordi det er et tegn på at internet forhandleren overholder de gældende danske regler, tillige med at forretningen løbende vurderes af fagmænd som er meget bekendte med de gældende regulativer. Inden nogen handler billige knibtang i en internet virksomhed behøver man i virkeligheden gennemløbe deres handelsvilkår.
8Det har vist sig at være temmelig bekvemt for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige knibtang på tværs af internet firmaer i Danmark, og til gengæld frembyder flere online forhandlere fragtfri levering. Men det kan imidlertid vise sig nyttigt at kigge forbi nogle få internet varehuse i Danmark efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at modtage den mest betalelige pris.
9Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfattet af en retningslinje, der dækker folk overfor svindlende internet webshops. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at afdrage prisen senere.