Bygpris.dk

Knipex Rørtang

Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Læs mere
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved et online byggemarked, som giver råd og vejledning til valg af Knipex rørtang.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund bør du tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Flere byggekæder udbyder et enormt produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot Knipex rørtang.
Når du skal have varerne nu og her eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne personligt. Dette er specielt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Det er naturligvis meget relevant at vide, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Der er variationer i salgspriserne på billige Knipex rørtang fra webshop til webshop. En del satser på de bedste priser, og andre fokuserer på service. Du skal overveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, som bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og pga. det har mange mulighed for at bestille online og hente varerne på eget initiativ. Takket være dette er det muligt at slippe for fragtomkostningen, og tilmed skaffe produkterne lige nu.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af Knipex rørtang online.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, der oftest har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til idet du handler Knipex rørtang online fra deres webshop.
Alverdens nicheforhandlere har meget ekspertise i deres produkter, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved forventes det at du får ekstra anvendelig hjælp fra personale med ekspertviden i netop Knipex rørtang.
Majoriteten af små butikker står selv for produktion af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online bør du få billigere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
Knipex rørtang harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag flere end 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Knipex rørtang jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Knipex rørtang silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Knipex rørtang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er oplagt at spørge om hjælp til arbejdet, specielt ift. væsentlige byggeopgaver. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Dertil bliver det hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
2Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk arbejdstøj inklusiv sko og hjelm der sikrer dig overfor hændelige skader. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke har assistance fra en professionel.
3For projekter udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Derfor skal du ofte tage notits af vejrberetningerne i perioden for starten på projektet, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit avancerede byggeprojekt.
4Inden du optager arbejdet er det meget betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
5Der kommer næsten altid uforudsete udfordringer når det kommer til avancerede byggeprojekter, og pga. dette kan det være betydningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i tidsplanen, med det formål at man er selvsikker på at komme i mål.
6I nogle tilfælde kan man søge offentlig støtte til renoveringer. Det fås ifald byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeprojektet påvirker miljøet.
7Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har de presserende materialer handlet ind forinden du igangsætter håndværket. Du kan nedskrive en simpel huskeliste hvorpå der noteres alt det som er nødvendige, og dernæst tjekke hver eneste ting, med øje for at du føler dig sikker på at alt er klar.
8Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et regnskab for optimeringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være forstandigt at tage noter til alle poster, hvorefter man kan tjekke ens købspris for dem én og én.
9Du vil på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig yderst relevant at have det klar idet du begynder på byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at indregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
10Forberedelse vil være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du må have en strømlinet køreplan, som dikterer hvilke opgaver der løses på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du udarbejder planen.
11Du kan finde en overflod af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder udbytterig oplysning, ikke mindst når du leder på engelsk.
12Måske du burde tage til overvejelse om byggeriet kan klares alene, eller du kan have fordel af at sikre dig hjælp fra en professionel til noget af byggeriet. Såfremt du henter professionel assistance vil det oftest være en god idé at tage imod forslag fra diverse håndværkere.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så flot. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Størstedelen af internet handler foreslår nu til dags flere billige fragtformer til Knipex rørtang. En af dem der er mest anvendt er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter din ordre præcis når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig ultra fleksibel, og oftest desuden den billigste fragtmulighed.

Du bør derudover tænke over at få produkterne sendt til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig tit en lille smule dyrere, men på den anden side ret så ligetil med Knipex rørtang online. Den mest prisbevidste form for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, hvilket dog beroer på at du bor tæt på webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på Knipex rørtang kan vise sig at være ekstremt essentiel ifald du behøver produkterne straks, og med det formål er det selvfølgelig afgørende at vi gransker tidshorisonten for levering på Knipex rørtang. Størstedelen af internet firmaer – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre online, som dog påkræver at ordren placeres før et fastslået klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få pakken afsendt før medarbejderne tager hjem.

Nogle få firmaer på nettet sikrer levering uden betaling på Knipex rørtang online, men typisk kun ifald man handler for en bestemt sum. Alternativt kan du udvælge den prisbilligste fragtløsning, som gerne er at få leveret dine varer til et udleveringssted.

En del kæder tildeler afhentning hvor man køber billig Knipex rørtang online men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggekæderne udlover blandt andet afhentning af Knipex rørtang i følgende byer:

Haderslev, Kokkedal, Ballerup, Ølstykke, Nærum, Holbæk, Stenløse, Ishøj, Åbyhøj, Odder, Hillerød, Thisted, Horsens, Hjørring, Skanderborg, Middelfart, Charlottenlund, Vallensbæk, Rødovre, Svendborg, Esbjerg, Køge, Korsør, Jyllinge, Gladsaxe, Frederiksværk, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Viborg, Albertslund, Tårnby, Tilst, Vanløse, Hedensted, Højbjerg, Taastrup, Virum, Lyngby, Helsingør, Brønshøj, Lillerød, Dragør, Slagelse, Grenaa, Valby, Birkerød, Brabrand, Hedehusene, Ringsted, Allerød, Lystrup, Aarhus, Brønderslev, Herning, Risskov, Frederikssund, Ikast, Fredericia, Solrød Strand, Kolding, Gentofte, Greve, Brøndby, Rønne, Herlev, Hobro, Vejle, Kalundborg, Sønderborg, Nakskov, Søborg, Nørresundby, Næstved, Struer, København, Frederikshavn, Glostrup, Odense, Randers, Hvidovre, Aalborg, Hørsholm, Aabenraa, Roskilde, Holstebro, Silkeborg, Varde, Haslev, Vordingborg, Værløse, Nyborg, Skive, Rudersdal, og Farum, .

Click-and-collect for Knipex rørtang er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden).

Når vi ser på statistikkerne står det markant, at mennesker som regel kigger efter blandt andet køb Knipex rørtang og Knipex rørtang tilbud. Man ser desuden mange gange folk lede efter for eksempel Knipex rørtang priser, Knipex rørtang online samt billig Knipex rørtang, foruden de udbredte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Gode tilbud på Knipex rørtang

Det er jo meget praktisk for forbrugerne at finde de bedste priser på billige Knipex rørtang online på diverse e-shops, og med det motiv har en hel del forhandlere på nettet været presset til at at tvinge prisniveauet på Knipex rørtang helt i bund, og i øvrigt præstere levering uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig smart at kontrollere diverse forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på Knipex rørtang online før du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at få den mest billige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Du må blot huske på, at hvis en shop afhænder billige Knipex rørtang online til en udsalgspris som kan ses som uforståeligt billig, så kunne det mange gange være et fingerpeg om en snydagtig webbutik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en anordning, der dækker folk overfor fup online firmaer.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du benytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du agter at dække regningen på Knipex rørtang over en periode. Dette tilbydes ofte hos specialiserede netshops, men ikke de store byggekæder som fx 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at folk jævnligt leder efter blandt andet Knipex rørtang priser og Knipex rørtang online. Derudover ser vi typisk folk efterspørge eksempelvis Knipex rørtang tilbud, køb Knipex rørtang samt billig Knipex rørtang.

Gennemsøg nuværende kunders oplevelser

Trustpilot frembringer i højeste grad pæne genveje til at kortlægge en lang række eksisterende forbrugeres bedømmelser og herved foreslåes det, at du kigger nærmere på online forretningens vurderinger inden du placerer din ordre på billige Knipex rørtang online.

Facebook byder på på samme måde temmelig ønskværdige genveje til at få kendskab til e-handlens kundetilfredshed. Her ses en række online webshops hvor du kan registrere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tilmed burde bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige Knipex rørtang online hos en netshop kunne de reelt læse shoppens handelsaftale, det er dog ofte ikke særlig morsomt, især ved de store byggekæder som Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kunne måske være at se nærmere på hvorvidt online firmaet er e-mærke godkendt, som kan være en tilkendegivelse af at online firmaet understøtter de officielle regler, foruden at internet butikken rutinemæssigt overværes af sagkyndige som forstår reglementet på området.

Desuden får du lejlighed til en hjælpende hånd, når du udsættes for problemer som følge af din bestilling af Knipex rørtang. Ligeledes tilrådes det at man er obs på de elementære regler der er gældende for bestillingen af Knipex rørtang online, som for eksempel den ombytningsret forretningen bruger.

Her er det samtidig relevant, at man stadigvæk opbevarer ens faktura e-mail, således man altid vil kunne bekræfte bestillingen af Knipex rørtang, uafhængig af om man har købt ved Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma eller Bauhaus.

Christian R gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Anna Johansen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Hanne gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Christian Christensen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 tips til køb på nettet
1Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en orden, hvilket beskytter en overfor uærlige forhandlere på nettet. Som en anden løsning kan du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale pengene i flere bidder.
2Det er efterhånden super enkelt for forbrugerne at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Knipex rørtang hos forskellige internet outlets, og altså garanterer en lang række internet outlets levering uden omkostninger. Dog kan det trods alt vise sig fordelagtigt at prøve nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris.
3Trustpilot resulterer i evigt gunstige chancer for at eksaminere flere nuværende forbrugeres erfaringer og herved foreslåes det, at du eksaminerer webbutikkens ratings forinden du shopper billige Knipex rørtang online. Facebook leverer også i højeste grad ønskværdige genveje til at få indsigt i internet shoppens popularitet.
4Den billigste løsning er dog at du selv henter produkterne, men den mulighed beroer på at du opholder dig med kort afstand til internet butikkens adresse. Den leveringsmetode er rigtig essentiel såfremt man behøver Knipex rørtang inden for få dage. Alternativt så frembyder flere forhandlere på nettet fri fragt, men for det meste under forudsætning af at du shopper for en bestemt pris.
5Indtil flere forhandlere på nettet tilbyder levering uden gebyr på Knipex rørtang, men oftest kræver det at der indkøbes for et fastsat beløb. Derudover burde man tage den prisbilligste leveringsform, hvilket ofte vil være at få leveret din pakke til et afhentningssted. Leveringsmetoden er jævnligt ligeledes usædvanlig let gængelig. Den billigste leveringsmanér er dog at du selv henter pakken.
6Antal dages levering kan være særligt essentiel i tilfælde af at du har brug for varerne inden for få dage, så med det formål er det ganske afgørende at du kigger nærmere på den forventede leveringstid på Knipex rørtang. En række internet shops annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre, men som ikke desto mindre kræver at ordren køres igennem før et fast tidspunkt.
7Før folk bestiller billige Knipex rørtang hos en butik kan de principielt gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsaftale, det er dog oftest et omfattende arbejde. Tilmed er det klogt at kunden er påpasselig med de primære bestemmelser der spiller ind i forbindelse med shopping af billige Knipex rørtang online, eksempelvis hvilken bytteret virksomheden kører med.
8Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, hvilket er et sympol på at internet forretningen følger dansk lovgivning, og at internet forhandleren af og til overværes af sagkyndige der har meget erfaring med lovgivningen. Forinden folk shopper billige Knipex rørtang hos en netshop bør man når alt kommer til alt overveje forhandlerens handelsbetingelser.
9En række netshops giver nu til dags et hav af forskellige billige leveringsmåder til Knipex rørtang. Den mest almindelige er i vore dage pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig virkelig nem, samt mange gange ydermere den billigste leveringsmanér.