Bygpris.dk

Knivblad

Knivblad Bi-Metal 5 stk. IRWIN 10504240
90 kr.
Læs mere
Knivblad til cutterkniv 25mm 10 stk. HERO 3168-025
48 kr.
Læs mere
Knivblade Bræk-af 18 mm 10 stk. Stanley 0-11-301
138 kr.
Læs mere
Knivblad 1996 krog 5 stk. Stanley 0-11-983
87 kr.
Læs mere
Knivblad 9mm 10 stk ProBuilder 44053
40 kr.
Læs mere
Knivblad 10 stk. ProBuilder 44058
15 kr.
Læs mere
Knivblad BI-Metal 18mm 8 stk. IRWIN 10507103
118 kr.
Læs mere
Knivblad til cutterkniv 9mm 10 stk. HERO 3168-009
10 kr.
Læs mere
Knivblade Standard Carbon 10 stk. IRWIN 10504246
126 kr.
Læs mere
Knivblad Bi-Metal 10 stk. IRWIN 10504241
104 kr.
Læs mere
Knivblad til cutterkniv 18mm 10 stk. HERO 3168-018
32 kr.
Læs mere
Knivblad 25mm 10 stk. Rawlink 44063
23 kr.
Læs mere
Knivblad 1992 10 stk Stanley 2-11-921
138 kr.
Læs mere
Knivblad 18mm 10 stk. ProBuilder 44054
27 kr.
Læs mere
Knivblad 1991 100 stk. Stanley 1-11-911
210 kr.
Læs mere
Knivblade Bi-metal 18mm 50 stk. IRWIN 10507104
300 kr.
Læs mere
Knivblad Bi-Metal 100 stk. IRWIN 10504243
352 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du tjekke forretningens handelsbetingelser.
Det er helt klart ekstremt afgørende at tjekke, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Flere byggemarkeder sælger et bredt sortiment af produkter, imens øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot knivblad.
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige knivblad fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på gode priser, imens øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du handle hos en webshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring knivblad.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker i de større byer, og hermed har mange mulighed for at købe online og hente byggematerialerne personligt. Af den grund er der mulighed for at undgå fragtgebyret, og endda skaffe varerne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra talrige nichebutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af knivblad online.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså kan du få en høj grad af brugbar sparring fra nogle med ekspertviden i netop knivblad.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få gode tilbud.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er mindre firmaer, der oftest er danske, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse støtter du idet du køber knivblad online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

knivblad bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

knivblad jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

knivblad harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

knivblad silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Nogle gange kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
2Der præsenterer sig jævnligt utidige bump på vejen når det kommer til store opgaver, og af den grund kan det være betydningsfuldt at der er afsat betragtelig plads i handlingsplanen, som gør at man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
3For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. På grund af dette bør du løbende se vejrberetningerne i de dage der er op til starten på projektet, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med dit svære projekt.
4Det kan vurderes om du selv bør stå for hele projektet, eller du burde sikre dig eksperthjælp til områder af det. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en professionel anbefales det at få tilbud fra forskellige entreprenører.
5Forud for at du starter dit byggeprojekt kan det blive yderst betydningsfuldt at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der gælde diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
6Det kan være en god idé at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed ift. vigtige byggeprojekter. Flere ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere viser det sig mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
7Forberedelse bliver kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du må have en velovervejet plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende nummerorden. Vær realistisk idet du udarbejder handlingsplanen.
8Det er meningsfuldt at have et budget for dit byggeprojekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være en fordel at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man kan nedfælde mulige tilbud på hver eneste af dem.
9Det vil vise sig essentielt at du har alle bygningsmaterialer klar forinden du kaster dig over byggeriet. Du bør sammensætte en enkel huskeliste som indeholder hver eneste ting du skal bruge, og som det næste efterse hvert enkelt punkt, så du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
10Du bør aldrig nogensinde mangle grej. Ofte vil det vise sig strategisk at have værktøjet klar før du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at inkludere de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11Du skal ikke på noget tidspunkt negligere dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor eventuelle skader. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
12Du kan finde endeløse guides og videoer online som kan inspirere dig. Navnligt YouTube tilbyder dig overvældende meget nyttig information, navnligt ifald man skriver søgeordene på engelsk.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som altså er hamrende imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er rigtig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

Mange e-forretninger tilbyder nu alverdens billige former for levering til knivblad. En sikker vinder er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter dine produkter når det passer dig bedst. Fragttypen er jo temmelig simpel, og oftest ligeledes den billigste fragtmulighed.

Du kan omvendt forsøge at få leveret til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen bliver gennemsnitligt en tak mindre billig, men derudover i høj grad praktisk for knivblad online. Den mest billige leveringsversion vil dog altid være selv at hente ordren, som desværre beroer på at du opholder dig lige ved internet selskabets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på knivblad er selvfølgelig ultra vigtig forudsat man skal bruge produktet omgående, og af den grund er det selvsagt aktuelt at vi finder det forventede leveringstidspunkt ved knivblad. Adskillige online virksomheder – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer online, som alligevel afhænger af at ordren placeres før et angivent tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få ordren betjent før de lageransatte har fri.

Indtil flere e-forhandlere tilbyder levering uden betaling på knivblad online, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man shopper for et fastslået beløb. Derudover kunne man vælge den billigste fragttype, som mange gange vil være at få leveret din pakke til et udleveringssted.

Store netbutikker frembyder click-and-collect hvor du handler billig knivblad hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Bauhaus. Byggecentrene tildeler for eksempel klik-og-hent på knivblad i disse byer:

Hobro, Grenaa, Vallensbæk, Hjørring, Svendborg, Vordingborg, Frederiksværk, Virum, Frederikshavn, Odder, Dragør, Holbæk, Hedensted, Lystrup, Kalundborg, Brøndby, Thisted, Hvidovre, Søborg, Hørsholm, Struer, Korsør, Værløse, Sønderborg, Solrød Strand, Tårnby, Risskov, Glostrup, Charlottenlund, Stenløse, Frederikssund, Nærum, Gladsaxe, Frederiksberg, Aalborg, Vejle, Ølstykke, Ballerup, Esbjerg, Middelfart, Ringsted, Varde, København, Allerød, Haderslev, Fredericia, Greve, Horsens, Ikast, Holstebro, Tilst, Brabrand, Åbyhøj, Albertslund, Brønshøj, Slagelse, Højbjerg, Lillerød, Nakskov, Kolding, Roskilde, Rødovre, Skive, Silkeborg, Nyborg, Helsingør, Hedehusene, Vanløse, Næstved, Farum, Aarhus, Brønderslev, Viborg, Jyllinge, Rudersdal, Rønne, Nykøbing Falster, Hillerød, Haslev, Herning, Ishøj, Skanderborg, Nørresundby, Valby, Herlev, Kokkedal, Birkerød, Taastrup, Randers, Lyngby, Køge, Odense, Gentofte, og Aabenraa, .

Afhentning ift. knivblad er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland).

Når der ses på tallene fremstår det klart, at internetbrugere mange gange leder efter eksempelvis knivblad tilbud og køb knivblad. Man ser derudover ofte folk lede efter for eksempel billig knivblad, knivblad priser og knivblad online, plus de udbredte byggekæder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Bedste tilbud på knivblad

Det er jo rigtig let for forbrugerne at finde information om priser på billige knivblad online hos flere internet forhandlere i Danmark, og til gengæld har en hel del online firmaer været presset til at at mindske prisniveauet på knivblad voldsomt, og ovenikøbet garantere levering uden gebyr.

Det kan stadigvæk blive smart at prøve visse internet butikker efter rabatter og tilbud på knivblad online før du shopper, således at man er skråsikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark og XL-Byg.

Du bør alligevel ikke glemme, at i tilfælde af at en online webshop afsætter billige knivblad online til salg for en pris som anses for utrolig attraktiv, så bør det ofte være et bevis på en uoprigtig online virksomhed. Køb med betalingskort er imidlertid omfattet af et regulativ, der værner os overfor uærlige e-handler.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du har i sinde at afbetale prisen på knivblad over en længere periode. Dette tilbydes ofte ved specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Ved indkig i statistikkerne er det klart, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet knivblad priser og knivblad tilbud. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere efterspørge bl.a. billig knivblad, køb knivblad samt knivblad online.

Kig på tidligere køberes vurderinger

Trustpilot resulterer i aldeles fine muligheder for at gøre dig bekendt med flere øvrige konsumenters kritik og derfor er det klogt, at du tjekker online virksomhedens kritik før du færdiggør din shopping med billige knivblad online.

Facebook forærer dig lignende stort set værdifulde løsninger til at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed. Desuden er der en række e-handler hvor man kan udforme en omtale af deres køb, som tillige kan udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forinden folk køber billige knivblad online hos en internet virksomhed behøver de i virkeligheden tyde e-butikkens vilkår, men det er oftest ikke super interessant, specielt med de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan og XL-Byg.

Alternativet kan være at se om netbutikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det skulle være et kendetegn for at e-firmaet retter sig efter dansk lovgivning, samt at shoppen regelmæssigt evalueres af fagmænd som kender til reglerne på området.

Dette er en god lejlighed til at blive hjulpet, såfremt du oplever udfordringer som følge af din bestilling af knivblad. Herudover anbefales det at du er sat ind i de primære regler der er gældende for købet af knivblad online, f.eks. den returrettighed forretningen anvender.

Her er det ligeledes essesentielt, at man stadig bevarer sin ordremail, så man en anden gang kan bevise sit køb af knivblad, uafhængig af om man har købt ved Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4 eller Davidsen.

Thomas Christensen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Peter gav 4 stjerner

Intet at klage over

Mads Christiansen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Bente F gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til køb på nettet
1Det er efterhånden super hensigtsmæssigt for folk at sammenligne priser online på billige knivblad på tværs af online selskaber, og for det præsterer flere internet varehuse levering uden gebyr. Derfor kan det stadigvæk vise sig indbringende at analysere et par forskellige netbutikker efter udsalg og tilbud forinden du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.
2Før nogen køber billige knivblad i en internet forhandler bør man utvivlsomt gennemgå netbutikkens vilkår, dog er det uden tvivl et tidskrævende projekt. Ligeledes kan det anbefales at køberen er vaks omkring de væsentligste bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige knivblad online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-forretningen garanterer.
3Antal dages levering kan vise sig at være vældig vigtig om man har behov for produkterne omgående, så i det øjemed er det nemlig fornuftigt at du kigger nærmere på den estimerede leveringstid for knivblad. De fleste internet selskaber frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer, men husk at det påkræver at bestillingen anbringes inden et bestemt klokkeslæt.
4En række e-forhandlere tildeler til alt held mange forskellige billige metoder til levering til knivblad. En af de mest anvendte er efterhånden levering til et afhentningssted, og så henter du bare dine nye varer den dag der passer dig. Løsningen er nemlig virkelig bekvem, samt i mange tilfælde derudover den mest letkøbte leveringsversion.
5Indtil flere online forretninger tilbyder levering uden omkostninger på knivblad, men typisk er det forudsat at der shoppes for et konkret beløb. Ellers skulle man udse dig den mindst kostelige mulighed for levering, som oftest vil være at få dem til at levere pakken til et afhentningssted. Denne viser sig en gang i mellem på den anden side særdeles let. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
6Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af et regulativ, der dækker en imod bedrageriske webshops. Alternativt kan du benytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afbetale beløbet over tid.
7Den mindst kostelige leveringsmåde vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men det er betinget af at du har bopæl med kort afstand til online shoppens lager. Den fragtform er naturligvis usædvanlig vigtig ifald du har behov for knivblad om kort tid. Alternativt så frembyder nogle enkelte online firmaer portofri levering, men oftest stiller det krav om at man bestiller for en fastsat sum.
8Trustpilot giver dig evigt stabile løsninger til at kigge på diverse tidligere brugeres meninger og af den grund foreslåes det, at du udforsker online butikkens anmeldelser før du bestiller billige knivblad online. Facebook leverer endvidere en række fortræffelige genveje til at få et kig ind i e-firmaets popularitet.
9Generelt anbefaler vi at se om internet webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det bør være et bevis på at online webshoppen opfylder de danske retningslinjer, og at online forhandleren jævnligt undersøges af specialister som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forinden folk bestiller billige knivblad hos en internet handler kunne man ideelt set studere butikkens handelsbetingelser.