Bygpris.dk

Kobberhammer


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget afgørende at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Flere byggecentre sælger et stort udvalg af produkter, imens nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan beslutte om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot kobberhammer.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge butikkens handelsbetingelser.
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare vil undgå fragten, så kan du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de kendte byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Hermed kan du med fordel handle hos en webshop, hvor du får sparring omkring kobberhammer.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige kobberhammer fra byggekæde til byggekæde. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod andre giver kompetent sparring. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette kan du se som en fordel.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra flere specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af kobberhammer online.
De udbredte byggekæder finder du overalt i landet, og pga. det har de fleste tilbuddet om at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. Derved kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, samt samtidig hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops er små firmaer, der typisk har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille kobberhammer online på deres side.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo bør du forvente endnu mere konstruktiv vejledning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis kobberhammer.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
kobberhammer jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

kobberhammer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag cirka 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

kobberhammer bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

kobberhammer harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man kan hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet ifald renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få støtte er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
2Du kunne tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde anskaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Når du henter hjælp fra en fagperson anbefales det at tage imod uforpligtende tilbud fra flere firmaer.
3Der viser sig næsten altid uventede problemer i forbindelse med store opgaver, og pga. dette viser det sig værdifuldt at der er afsat betragtelig plads i planen, som gør at man er sikker på at man får det færdiggjort.
4Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst når det er større ombygninger. Store opgaver stiller krav om flere folk. Ydermere bør det blive bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
5Man skal under ingen omstændigheder undvære grej. Typisk kan det vise sig fordelagtigt at have det til disposition akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
6Forberedelse bliver vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du skal sammensætte en klar tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du udarbejder oversigten.
7Ofte vil det være fundamentalt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være sundt at tage noter til samtlige omkostninger, hvorefter man kan notere ens købspris for hver eneste af dem.
8Muligvis kan det blive værdifuldt at have de presserende byggematerialer til rådighed inden du starter byggeriet. Du har god gavn af at forfatte en hurtig oversigt hvoraf der fremgår alle de ting der skal bruges, og som det næste gennemgå oversigten, med øje for at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
9Du bør aldrig nogensinde negligere dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse herunder arbejdshjelm som beskytter dig overfor hændelige skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
10Forinden du iværksætter byggeprojektet må det være ganske vigtigt at du sikrer dig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Du har adgang til en hel række vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube er formidler af vældig meget anvendelig info, især ifald man kigger på engelsk.
12For udendørs projekter har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den grund bør du løbende lægge mærke til prognosen for vejret lige før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det svære byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ultra betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

Mange e-forretninger foreslår heldigvis et hav af forskellige billige leveringstyper til kobberhammer. Den mest benyttede er efterhånden afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er altså virkelig problemfri, samt i mange tilfælde endda den mindst kostelige leveringsudgave.

Du kan tillige beslutte dig for at få produkterne bragt til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen bliver gerne en lille smule mere pebret, men endvidere yderst smart med kobberhammer online. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men den løsning kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af netshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på kobberhammer er jo vældig udslagsgivende hvis du står og skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og i det øjemed er det selvsagt vigtigt at vi kontrollerer den estimerede leveringsdato på kobberhammer. En lang række internet forretninger – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter online, hvilket kræver at ordren køres igennem før et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varerne distribueret forinden de lageransatte tager hjem.

Nogle enkelte e-firmaer byder på portofri fragt på kobberhammer online, men i mange tilfælde påkræves det at du shopper for et bestemt beløb. Desuden burde man foretrække den billigste leveringstype, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted.

Store byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du handler billig kobberhammer hjemmefra og afhenter i butikken. Fx Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene yder bl.a. klik-og-hent på kobberhammer i følgende områder:

Højbjerg, Thisted, Viborg, Glostrup, Valby, Værløse, Aabenraa, Lillerød, Randers, Taastrup, Haslev, Stenløse, Aalborg, Kalundborg, Rødovre, Sønderborg, Vejle, Tårnby, Hobro, Grenaa, Esbjerg, Hjørring, Kokkedal, Hillerød, Hedensted, Brabrand, Frederiksværk, Svendborg, Vanløse, Ballerup, Slagelse, Nakskov, Allerød, Nærum, Nørresundby, Odense, Hedehusene, Vallensbæk, Korsør, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Horsens, Hørsholm, Lystrup, Haderslev, Jyllinge, Solrød Strand, Brønshøj, Helsingør, Odder, Frederiksberg, Nyborg, Gentofte, Tilst, Varde, Lyngby, Brøndby, Holbæk, Middelfart, Greve, Kolding, Herlev, Brønderslev, Virum, Åbyhøj, Dragør, Frederikshavn, Ikast, Struer, Roskilde, Vordingborg, Hvidovre, Farum, Skive, Ishøj, Gladsaxe, Silkeborg, Køge, Herning, Rønne, København, Rudersdal, Skanderborg, Frederikssund, Aarhus, Næstved, Ølstykke, Risskov, Holstebro, Albertslund, Ringsted, Fredericia, Søborg, og Birkerød, .

Klik-og-hent for kobberhammer er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager).

Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at mennesker som regel efterspørger for eksempel kobberhammer online og kobberhammer tilbud. Man ser derudover jævnligt online shoppere kigge efter blandt andet billig kobberhammer, kobberhammer priser samt køb kobberhammer, plus de velkendte byggecentre som 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Gode tilbud på kobberhammer

Det er jo efterhånden temmelig smertefrit for os alle at sammenholde priser på billige kobberhammer online på flere shops på nettet, og derved har langt de fleste netshops været nødt til at nedsætte udsalgspriserne på kobberhammer enormt, og i øvrigt yde gratis fragt.

Men det kan stadigvæk vise sig lukrativt at studere indtil flere e-butikker efter tilbud og rabatter på kobberhammer online før du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at modtage den mest billige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Du bør alligevel være obs på, at når en internet virksomhed reklamerer billige kobberhammer online for en pris som kan ses som besynderligt fremragende, er det mange gange være en indikator for en uoprigtig e-forretning. Handler med kort er imidlertid omfavnet af et reglement, der assisterer dig overfor uærlige e-forretninger.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du vælge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du vil honorere betalingen af kobberhammer af flere omgange. Det tilbydes som regel i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Når der ses på data bliver det markant, at folk tit efterspørger blandt andet kobberhammer priser og køb kobberhammer. Foruden dette oplever man typisk online shoppere lede efter fx billig kobberhammer, kobberhammer online og kobberhammer tilbud.

Se nærmere på nuværende kunders meninger

Trustpilot frembyder stort set gunstige genveje til at undersøge mange tidligere forbrugeres domme og derved kan det anbefales, at du sonderer netshoppens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige kobberhammer online.

Facebook frembringer lignende i højeste grad ærlige metoder til at få indsigt i e-forretningens troværdighed. Foruden det ser vi faktisk online butikker som gør det muligt at aflevere en kritik af købsoplevelsen, hvilket tillige bør bruges til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen handler billige kobberhammer online i en internet shop behøver man i virkeligheden gennemse virksomhedens handelsbetingelser, men det er naturligvis ikke videre spændende, særligt hos de gængse byggecentre som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

En anden mulighed kunne derfor være at bemærke hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, fordi det burde være en indikator for at online butikken opererer i overensstemmelse med de danske regler, foruden at internet virksomheden løbende evalueres af fagfolk som er meget bekendte med de gældende love.

Det er en rigtig god anledning til at blive assisteret, hvis du skulle få udfordringer med dit indkøb af kobberhammer. Derudover tilråder vi at kunden er opmærksom på de mest aktuelle vilkår der har indvirkning på bestillingen af kobberhammer online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet butikken lover.

I den relation er det også vigtigt, at man altid gemmer sin faktura e-mail, så man senere vil kunne vidne om sin bestilling af kobberhammer, uanset om man handler ved XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller Silvan.

Lone Olsen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Kirsten gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Maria K gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Charlotte H gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 gode råd til din online shopping
1Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af et regulativ, som beskytter køber overfor uærlige internet varehuse. Som et alternativ bør du udnytte en løsning som for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at honorere betalingen af flere omgange.
2Generelt foreslår vi at tjekke om online virksomheden er godkendt af e-mærket, som er en tryghed om at webbutikken understøtter de danske regler, tillige med at hjemmesiden ofte overvåges af eksperter som mestrer reglementet på området. Forinden folk shopper billige kobberhammer hos en shop på nettet bør man principielt løbe igennem webshoppens vilkår.
3Nogle enkelte online forretninger byder på fragt uden beregning på kobberhammer, men undertiden forudsætter det at der shoppes for en fastsat pris. Som alternativ kan du snuppe den billigste fragtløsning, som tit er at få leveret din pakke til en pakkeshop. Den er i regelen omvendt yderst problemfri. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
4Trustpilot byder på flere fine løsninger til at kigge på en længere række andre køberes evalueringer og derfor rekommanderer vi, at du eksaminerer e-firmaets ratings før du handler billige kobberhammer online. Facebook forærer dig tillige stort set sikre metoder til at få et kig ind i online virksomhedens popularitet.
5Den mest letkøbte leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forretningens arbejdslager. Den fragtløsning er selvfølgelig særdeles vital hvis man har behov for kobberhammer med det samme. Alternativt så frembyder nogle internet forhandlere portofri levering, men for det meste er det kun gældende hvis du shopper for et bestemt beløb.
6Temmelig mange e-forhandlere foreslår i dag et bredt udvalg af billige leveringsmidler til kobberhammer. En yndling er i dag levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente din bestilling når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ekstremt fremkommelig, samt desuden tillige den billigste mulighed for levering.
7Det har vist sig at være ekstremt smart for os alle at sammenholde priser online på billige kobberhammer hos forskellige webshops, og derved garanterer utallige shops på nettet billig levering. Men det kan stadigvæk blive udbytterigt at eftergå nogle forskellige forretninger på nettet efter rabat og tilbud inden du bestiller, så man er på den sikre side med at skaffe sig den billigste pris.
8Leveringstidspunktet er naturligvis særdeles aktuel om du skal bruge produktet om et øjeblik, så herved er det fuldt ud fornuftigt at du besigtiger den forventede leveringstid ved kobberhammer. Størstedelen af internet shops yder billig levering på næste hverdag på flere varenumre, men det stiller krav om at du når at bestille inden et aftalt tidspunkt.
9Inden nogen bestiller billige kobberhammer hos en forretning på nettet behøver de for at være på den sikre side få overblik over dens handelsvilkår, det er dog bare et tidskrævende projekt. Endvidere foreslåes det at kunden er opmærksom på de mest betydningsfulde regler der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige kobberhammer online, for eksempel hvilken returret e-handlen lover.