Bygpris.dk

Koben

Koben Hultafors 101 B
275 kr.
Læs mere
Koben Hultafors
537 kr.
Læs mere
Koben i sæt Eclipse 3 stk
498 kr.
Læs mere
Koben Hultafors 109
639 kr.
Læs mere
Koben 450 mm
44 kr.
Læs mere
Koben 600 mm
53 kr.
Læs mere
Koben 750 mm - ekstra kraftig
109 kr.
Læs mere
Koben Hultafors 108/15
156 kr.
Læs mere
Koben 900 mm - ekstra kraftig
126 kr.
Læs mere
BATO Koben 300mm
74 kr.
Læs mere
BATO Koben 900mm
249 kr.
Læs mere
HULTAFORS Koben stål justerbart 209 SB/25"
595 kr.
Læs mere
Hultafors Koben stål 108/21"
160 kr.
Læs mere
BATO Koben flad 380mm
124 kr.
Læs mere
Hultafors Koben, stål 107
199 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Koben, doublebar 900mm
435 kr.
Læs mere
Hultafors Koben, stål mini, 190 mm 108 Mini
69 kr.
Læs mere
BATO Koben 625mm
174 kr.
Læs mere
BATO Kobensæt 4 dele
560 kr.
Læs mere
Hultafors Prof koben 109
344 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man kende virksomhedens handelsbetingelser.
Når du vil have varerne med det samme eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at vide, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Du vil finde ulighed i prisen på billige koben fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder lave priser, imens øvrige har faglig rådgivning. Du må bestemme hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt varesortiment, og nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare koben.
For en del er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra et online byggemarked, hvor du får tips og tricks til valg af koben.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og derved har man mulighed for at handle online og transportere produkterne selv. Derfor er det muligt at undgå leveringsgebyret, og endda have varerne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, hvilket kan give øget sikkerhed når man skal handle online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggecentre samler produkter fra mange nicheshops, med det formål at du så kan vælge fra et bredt udvalg af koben online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet har et indgående kendskab til deres varer, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette kan du modtage ekstra kompetent vejledning fra nogle med ekspertviden i netop koben.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du handler koben online hos dem.
Diverse specialiserede netshops står selv for produktion af varerne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online bør du få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder
koben jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

koben bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

koben silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag over 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

koben harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag cirka 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du vil ikke mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at du har grejet disponibelt før du indleder byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at tage højde for de her udgifter i budgettet for byggeriet.
2Der kommer ofte uforudsigelige hovedpiner når det handler om store byggeprojekter, og herved er det meningsfuldt at man har afsat rimelig tid i planen, som bidrager til at man kan være sikker på at komme i mål.
3Du burde måske tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal anskaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en ekspert er det en god idé at notere tilbud fra forskellige håndværkere.
4Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst når det kommer til store projekter. Nogle projekter bør udføres af mere end en person. Dertil bør det være hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
5Du må ikke negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom hjelm og sko der hjælper dig imod mulige uheld. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
6Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på den økonomiske del. Det vil være rationelt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og efterfølgende nedskrive prisen på hver eneste af dem.
7Der kan findes mange instruktioner og videoer via nettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube yder assistance med utrolig meget gavnlig viden, særligt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
8I nogle tilfælde kan man indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det gives når byggeprojektet gør en forskel for miljøet. At få tilskud betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
9I god tid inden at du opstarter arbejdet må det være temmelig afgørende at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der være gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
10Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Således må du med jævne mellemrum tage notits af vejrmeldingerne i dagene før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at regne netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit omfattende projekt.
11Godt forarbejde vil altid være vejen til succes med byggeriet. Du anbefales at have en gennemarbejdet handlingsplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder din strategi.
12Muligvis kan det blive meningsfuldt at du har alle materialer til disposition inden du går til værks med dit byggeprojekt. Du kan lave en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det der er nødvendige, og så gennemgå listen, med øje for at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Størstedelen af byggemarkeder udlover nu en hel del forskellige billige fragtløsninger til koben. Den mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er nemlig super smertefri, og endda derudover den prisbilligste form for fragt.

Du bør ligeledes forsøge at vælge at få udbragt til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden er til tider en tak mere bekostelig, men ydermere ret så problemfri ved køb af koben online. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som jo beroer på at du er nærved webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på koben er jo særligt bestemmende i tilfælde af at du står og skal bruge pakken om et øjeblik, og derfor er det temmelig fornuftigt at man finder den forventede leveringsdato på koben. En lang række byggemarkeder – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter online, men glem ikke at det påkræver at handlen gemmenføres inden et nøjagtigt klokkeslæt, så at de kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forinden de lageransatte har fyraften.

Indtil flere byggecentre yder portofri levering på koben online, men i mange tilfælde forudsætter det at du bestiller for et bestemt beløb. Alternativt kan man tage den billigste løsning til levering, hvilket typisk vil blive at få leveret dine varer til et afhentningssted.

Mange netshops yder afhentning hvor man køber billig koben på nettet og selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Stark. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på koben i følgende områder:

Hørsholm, Rønne, Birkerød, Greve, Roskilde, Tårnby, Struer, Svendborg, Varde, Grenaa, Haslev, Holbæk, Randers, København, Dragør, Nykøbing Falster, Sønderborg, Odense, Ølstykke, Esbjerg, Søborg, Aarhus, Nakskov, Frederikssund, Vallensbæk, Albertslund, Thisted, Middelfart, Hobro, Hedehusene, Kokkedal, Hjørring, Silkeborg, Fredericia, Køge, Risskov, Haderslev, Vejle, Tilst, Helsingør, Værløse, Kolding, Ishøj, Horsens, Lyngby, Hillerød, Rudersdal, Glostrup, Nyborg, Skive, Nærum, Nørresundby, Lillerød, Næstved, Aabenraa, Charlottenlund, Herning, Rødovre, Ballerup, Brøndby, Jyllinge, Højbjerg, Hvidovre, Holstebro, Taastrup, Aalborg, Gladsaxe, Slagelse, Brabrand, Hedensted, Herlev, Frederikshavn, Frederiksberg, Lystrup, Brønshøj, Vordingborg, Stenløse, Farum, Valby, Vanløse, Solrød Strand, Viborg, Allerød, Gentofte, Åbyhøj, Kalundborg, Korsør, Frederiksværk, Virum, Odder, Skanderborg, Ikast, Brønderslev, og Ringsted, .

Afhentning for koben er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster).

Når man ser på tendenserne bliver det tydeligt, at folk typisk kigger efter eksempelvis koben priser og koben tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt folk efterspørge blandt andet billig koben, køb koben og koben online, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bygma.

Få den bedste pris på koben

Det er jo særdeles smertefrit for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige koben online hos forskellige e-firmaer, og derfor har langt de fleste internet foretagender været tvunget til at formindske udsalgspriserne på koben markant, og ovenikøbet frembyde levering uden beregning.

Derfor kan det immervæk blive indbringende at efterprøve visse netbutikker efter rabatter og tilbud på koben online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at modtage den laveste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Du må bare være klar over, at når en internet forhandler tilbyder billige koben online på tilbud til en pris der kan virke helt fantastisk fremragende, så burde det i nogle tilfælde være et tegn på en uoprigtig webbutik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side dækket ind under et reglement, hvilket redder dig som køber imod uægte forhandlere på nettet.

Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du bruge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at klare betalingen af koben af flere omgange. Dette tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen og Stark.

Når vi kigger i statistikkerne er det klart, at internet shoppere ofte søger efter bl.a. billig koben og koben priser. Man ser desuden ofte online shoppere søge for eksempel køb koben, koben online samt koben tilbud.

Se nærmere på tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot tilbyder dig fuldstændig sikre muligheder for at gennemgå diverse forhenværende køberes synspunkter og derved er det fornuftigt, at du vurderer online virksomhedens ratings inden du placerer din ordre på billige koben online.

Facebook frembyder tillige adskillige hensigtsmæssige genveje til at få indblik i netshoppens kundefokus. Tilmed møder vi endda internet shops hvor det er muligt at ytre en omtale af købsoplevelsen, som lige så vel bør udnyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige koben online hos en webbutik kan man de facto have øje for dens forretningsbetingelser, det er dog for det meste en tidskrævende opgave, især med de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne være at granske hvorvidt online virksomheden er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet butikken overholder de danske love, og at online forhandleren hyppigt efterses af eksperter som kender til vilkårene på området.

Dette er en god anledning til at få hjælp, når du møder dilemmaer i processen med dit indkøb af koben. Ligeledes rekommanderer vi at køberen er obs på de mest essentielle regler der har indflydelse på købet af koben online, fx den bytteret online forretningen har.

På grund af dette er det ydermere relevant, at man til enhver tid bevarer ens kvittering på e-mail, så man når som helst kan eftervise købet af koben, uafhængig af om man har købt fra Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bygma.

Lene gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Susanne gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Christian gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Erik gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til din online shopping
1En stor portion internet forretninger giver i dag et hav af forskellige billige fragtmuligheder til koben. En der er meget almindelig er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente ordren den dag der passer dig. Leveringstypen er altså ualmindeligt ukompliceret, samt tit ydermere den mest betalelige fragtmulighed.
2Den prisbilligste leveringsmåde er unægtelig selv at hente varerne, som desværre stiller krav om at du er i nærheden af e-forretningens tilholdssted. Den leveringstype er naturligvis temmelig vital hvis man mangler koben om få sekunder. Alternativt så lover en række butikker på nettet gebyrfri levering, men undertiden stiller det krav om at man shopper for et fastsat beløb.
3Det er jo efterhånden vældig bekvemt for os alle at søge sig frem til priser online på billige koben i blandt flere internet foretagender, og med det motiv yder masser af internet selskaber i Danmark fragt uden betaling. Til gengæld kan det alligevel være profitabelt at se nærmere på nogle forskellige e-shops efter tilbud og rabat inden du køber, så man er velinformeret til at modtage den mest attraktive pris.
4Trustpilot giver dig en lang række gavnlige genveje til at eftersøge mange aktuelle køberes tanker og på grund af dette er det en hjælp, at du gransker internet firmaets vurderinger inden du handler billige koben online. Facebook tilbyder dig lige så vel de facto passelige muligheder for at få indblik i e-handlens pålidelighed.
5Fragttiden er naturligvis særligt afgørende når man skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, så herved er det øjensynligt centralt at du kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved koben. En hel del online firmaer garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer, men vær obs på at det er påkrævet at bestillingen køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt.
6Nogle få internet varehuse lover levering uden omkostninger på koben, men i reglen er det påkrævet at man shopper for et bestemt beløb. Som alternativ burde du foretrække den mest billige fragtform, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted. Leveringstypen bliver typisk endda usædvanlig hensigtsmæssig. Den mest billige mulighed for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
7Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en foranstaltning, hvilket værner os imod falske online varehuse. Som et alternativ kunne du overveje et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at klare beløbet ude i fremtiden.
8Vi tilråder at bemærke om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket almindeligvis er en erklæring om at webshoppen lever op til de danske love, og at internet forretningen undertiden undersøges af fagfolk der er indført i reglerne. Forinden folk handler billige koben hos en forretning på nettet bør de helt sikkert have øje for e-butikkens handelsaftale.
9Før nogen bestiller billige koben hos en e-forhandler kan de ideelt set tage stilling til dens forretningsaftale, dog er det typisk ikke super spændende. Ydermere slår vi et slag for at man er vidende om de mest centrale betingelser gældende for bestillingen af billige koben online, som for eksempel den ombytningsret e-handlen tilsikrer.