Bygpris.dk

Kodelås

Stanley kodelås 30mm - sort - 3 tal
90 kr.
Læs mere
Easy 808 Elektronisk Fingeraftryks- og kodelås Venstre
3.000 kr.
Læs mere
Mi-lock Kodelåse messing 2 stk.
80 kr.
Læs mere
EasyIn Indendørs kodelås med touch-display Sort
1.995 kr.
Læs mere
Montage af Easy2Acces kodelås og fingeraftrykslås
1.495 kr.
Læs mere
Easy 808 Elektronisk Fingeraftryks- og kodelås Højre
3.000 kr.
Læs mere
Stanley kodelås 20mm - sort - 3 tal med kabel
90 kr.
Læs mere
Stanley kodelås 30mm - gul - 3 tal
90 kr.
Læs mere
Stanley kodelås 20mm - gul - 3 tal med kabel
90 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor kende butikkens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment af varer, imens nogle har fokus på en enkelt varetype. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge fra, foruden blot kodelås.
Det er selvsagt ekstremt relevant at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du vælge et andet.
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Dette er navnligt et alternativ hos de gængse byggecentre.
For mange er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at bestille ved en netbutik, som kan tilbyde hjælp til valg af kodelås.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige kodelås fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på de bedste priser, hvorimod nogle vil have kompetent rådgivning. Du skal vide hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker nær dig, og som følge af det har du tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Derfor kan du vælge at slippe for leveringsgebyret, samt endda hente produkterne på kortere tid.
De kendte byggekæder tilbyder produkter fra mange forskellige producenter, så du kan vælge fra et stort sortiment af kodelås online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede firmaer, som bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette kan du opleve mere konstruktiv sparring fra nogle med ekspertviden i lige præcis kodelås.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du bestiller kodelås online hos dem.
Størstedelen af niche netbutikker styrer selv produktionen af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få en bedre pris.
De største byggecentre i Danmark
kodelås harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

kodelås bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

kodelås jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

kodelås silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig at have noget at sige at have de fornødne byggematerialer parat før du indleder byggeriet. Du kunne sammensætte en simpel indkøbsseddel indeholdende alt det der er nødvendige, og som det næste efterse hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
2Planlægning vil være metoden til at komme i mål med projektet. Du må forfatte en effektiv strategi, som beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder planen.
3Typisk vil det vise sig essentielt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det kan blive forstandigt at gennemgå alle udgifter, og så tjekke ens købspris for dem enkeltvis.
4Det bør overvejes at indhente hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når det er omfangsrige arbejdsopgaver. Nogle byggeprojekter gør krav på mere end en person. Dertil vil det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette kan du løbende lægge mærke til prognosen for vejret i de dage der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger når du lige vil påbegynde det ellers velplanlagte projekt.
6I god tid inden at du opstarter byggeprocessen kan det vise sig ubeskriveligt meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
7Der kommer uden tvivl ubelejlige udfordringer ved større projekter, og ergo kan det være af stor betydning at der er afsat en god portion plads i agendaen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at man får det færdiggjort.
8Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedssko som hjælper dig imod potentielle risici. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, specielt ifald du ikke får professionel assistance.
9Man vil ikke gå ned på udstyr. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at du har udstyret klar til brug inden du begynder på byggeprocessen. Det er desuden godt at indkalkulere omkostningerne hertil i dit budget.
10Det er muligt at spørge om offentligt tilskud til renoveringer. Det tilbydes såfremt byggeriet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
11Du finder rigelige mængder af guides og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube faciliterer store mængder brugbar info, ikke mindst såfremt man bruger den engelske version.
12Husk at reflektere over om byggeriet kan klares alene, eller du kan have fordel af at sikre dig hjælp fra en ekspert til dele af arbejdet. Hvis du skal have hjælp fra en fagmand vil det oftest være en god idé at hente forslag fra forskellige leverandører.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er virkelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En række outlets på nettet frembyder i dag et hav af forskellige billige leveringsmodeller til kodelås. Den mest populære er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye varer når du har tid. Fragtformen er altså yderst fleksibel, samt ofte tilmed den prisbilligste metode til levering.

Du burde lige så vel påtænke at få varerne sendt til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Muligheden viser sig gerne en anelse mere omkostningsfuld, men ydermere temmelig let for kodelås online. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som jo betinges af at du bor med kort afstand til e-shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på kodelås kan i nogle tilfælde være rigtig vigtig forudsat vi skal bruge din ordre øjeblikkeligt, og derfor er det tydeligvis på sin plads at man besigtiger tidshorisonten for levering ved kodelås. En række online shops – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på masser af varer online, hvilket er påkrævet at transaktionen gennemføres inden et angivent klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varerne sendt afsted inden lagerpersonalet drager hjemad.

En hel del byggemarkeder sikrer fragt uden beregning på kodelås online, men tit kræves det at du shopper for et fastsat beløb. Alternativt kan du beslutte sig for den mest betalelige fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

Størstedelen af kæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig kodelås online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix. De giver blandt andet klik-og-hent på kodelås i følgende byer:

Fredericia, Vallensbæk, Hvidovre, Ishøj, Brabrand, Skanderborg, Hørsholm, Nærum, Lyngby, Grenaa, Albertslund, Vordingborg, Kokkedal, Greve, Varde, Farum, Odder, Ølstykke, Sønderborg, Lystrup, København, Svendborg, Nakskov, Næstved, Korsør, Frederiksværk, Glostrup, Viborg, Silkeborg, Brønshøj, Nørresundby, Aalborg, Struer, Hjørring, Dragør, Værløse, Hobro, Hedensted, Ringsted, Helsingør, Gentofte, Ikast, Slagelse, Rødovre, Højbjerg, Kolding, Gladsaxe, Horsens, Randers, Hillerød, Vanløse, Rudersdal, Taastrup, Frederiksberg, Kalundborg, Haderslev, Odense, Thisted, Roskilde, Birkerød, Hedehusene, Herning, Jyllinge, Solrød Strand, Rønne, Nyborg, Risskov, Valby, Køge, Allerød, Herlev, Frederikssund, Aarhus, Tilst, Frederikshavn, Holstebro, Haslev, Tårnby, Middelfart, Stenløse, Åbyhøj, Skive, Esbjerg, Brøndby, Holbæk, Vejle, Virum, Søborg, Brønderslev, Charlottenlund, Aabenraa, Lillerød, Nykøbing Falster, og Ballerup, .

Klik-og-hent ift. kodelås er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland).

Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at mennesker tit efterspørger blandt andet kodelås tilbud og køb kodelås. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere efterspørge blandt andet kodelås online, kodelås priser samt billig kodelås, plus de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Bedste tilbud på kodelås

Det er super smertefrit for enhver at vurdere prisniveauet på billige kodelås online hos flere firmaer på nettet, og af den grund har mange internet firmaer fundet det uundgåeligt at sænke priserne på kodelås markant, og ydermere frembyde fragt uden beregning.

Men det kan stadigvæk blive lukrativt at checke nogle internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på kodelås online forud for at du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den laveste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Du skal ikke desto mindre huske på, at såfremt en webshop udbyder billige kodelås online til salg for en pris der kan ses som usædvanlig billig, så er det ofte være en indikator for en uærlig netshop. Kortbetalinger er på den anden side indbefattet af en forordning, der begunstiger folk overfor fup internet forretninger.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du vælge en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du har i sinde at afdrage pengene til kodelås senere. Dette tilbydes normalt ved nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Når vi kigger i tendenserne er det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter eksempelvis billig kodelås og kodelås priser. Man ser derudover ofte mennesker søge blandt andet kodelås tilbud, kodelås online samt køb kodelås.

Gennemsøg andre menneskers betragtninger

Trustpilot frembringer sådan set fremragende chancer for at beskue en stor gruppe eksisterende konsumenters iagttagelser og på grund af dette tilrådes det, at du iagttager internet forretningens vurderinger forinden du shopper billige kodelås online.

Facebook tilbyder dig desuden uden sammenligning fine muligheder for at få indtryk af netshoppens troværdighed. Herinde møder vi endda forretninger på nettet som tilbyder folk at frembringe en omtale af deres køb, hvilket også kan bruges til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige kodelås online i en webshop kan de når alt kommer til alt overveje deres vilkår, men det er ofte ikke super spændende, især på de kendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Et andet forslag kan være at se om webbutikken er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være et fingerpeg om at netshoppen følger de danske retningslinjer, tillige med at online webshoppen undertiden tilses af specialister som forstår vedtægterne på området.

Dette er desuden en god mulighed for en hjælpende hånd, for så vidt du får problemer med dit indkøb af kodelås. Herudover tilråder vi at man er på vagt for de mest vitale vilkår der har indflydelse på købet af kodelås online, til eksempel hvilken ombytningsret e-forhandleren tilbyder.

I den sammenhæng er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid sikrer sin faktura, således man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af kodelås, ligegyldig om man shopper ved Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen eller Bygma.

Mads N gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Hanne J gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Maria O gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Karen M gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 gode råd til din online shopping
1Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende når du mangler produktet inden for få dage, og i det øjemed er det fuldkommen vigtigt at du studerer den estimerede leveringstid for kodelås. En lang række webbutikker annoncerer billig 1 dags levering på adskillige produkter, men husk at det er afhængig af at ordren lægges inden et bestemt klokkeslæt.
2Vi foreslår generelt at undersøge om netshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det bør være en indikator for at internet forretningen anerkender de gældende danske regler, samt at netshoppen en gang i mellem undersøges af fagfolk som er meget fortrolige reglerne. Forud for at nogen handler billige kodelås hos en e-forhandler behøver de for at være sikker overveje e-butikkens forretningsbetingelser.
3Den billigste leveringsform vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig nærved online butikkens tilholdssted. Den løsning til levering er naturligvis rigtig afgørende hvis vi behøver kodelås om et øjeblik. Alternativt så sikrer flere online outlets levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der købes for et præcist beløb.
4Det har vist sig at være ekstremt hensigtsmæssigt for forbrugerne at vurdere tilbud online på billige kodelås fra diverse online shops, og ergo yder utallige netbutikker billig levering. Trods dette kan det stadigvæk være smart at analysere flere webshops efter tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at indhente den mest betalelige pris.
5Nogle firmaer på nettet lover levering uden gebyr på kodelås, men i reglen under forudsætning af at der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ kunne du beslutte sig for den mest betalelige leveringsløsning, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted. Fragtløsningen er typisk derudover yderst fleksibel. Den mest prisbevidste leveringsmanér er dog selv at hente pakken.
6Adskillige outlets på nettet tilbyder i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til kodelås. Den mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter når det passer dig. Fragttypen er altså særligt uproblematisk, samt ofte ydermere den mest betalelige metode til levering.
7Trustpilot bringer dig fuldstændig gode chancer for at studere en stor gruppe aktuelle konsumenters bedømmelser og derfor rekommanderer vi, at du vurderer online forhandlerens ratings inden du handler billige kodelås online. Facebook byder på endvidere fuldt ud sikre muligheder for at få kendskab til online webshoppens troværdighed.
8Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et regelsæt, hvilket støtter en imod bedrageriske internet selskaber. Som en alternativ mulighed bør du bruge en løsning fra fx ViaBill, såfremt du higer efter at dække omkostningerne over flere uger.
9Inden folk shopper billige kodelås hos en e-shop bør man reelt tyde dens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Tilmed anbefaler vi at kunden er på vagt for de primære bestemmelser der kan have betydning for købet af billige kodelås online, f.eks. hvilken byttepolitik internet butikken garanterer.