Bygpris.dk

Køkkenvask

Franke Superbowl Vask Enkelt Kumme
1.500 kr.
Læs mere
Eurodomo EK 480 M/Prop
389 kr.
Læs mere
Eurodomo rustfri stålvask
1.699 kr.
Læs mere
Eurodomo Granitvask FIJI610-50
1.799 kr.
Læs mere
Eurodomo Mikado 660 K 1½ Vask
1.199 kr.
Læs mere
Eurodomo EK 380 M/Prop
389 kr.
Læs mere
Eurodomo Sek480cs Vask m/stra Blank
449 kr.
Læs mere
Eurodomo Mikado 660 1,5 Vask
1.599 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et stort sortiment, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare køkkenvask.
Det er helt klart super afgørende at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige køkkenvask fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har billige priser, hvorimod øvrige giver service. Du skal tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest muligt i de gængse byggemarkeder.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor læse firmaets betingelser.
For nogle er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Dermed kan det overvejes at vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af køkkenvask.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og derigennem har folk adgang til at handle online og hente materialerne på eget initiativ. I kraft af det har man valget om at undvære leveringsgebyret, samt samtidig skaffe produkterne på kortere tid.
De velkendte byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige specialbutikker, og så kan du bestille fra et bredt udvalg af køkkenvask online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte butikker, som bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. På grund af det vil du få ekstremt begavet rådgivning fra folk med specialistviden i lige præcis køkkenvask.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få bedre priser.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber køkkenvask online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

køkkenvask harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

køkkenvask silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

køkkenvask jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag flere end 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

køkkenvask bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forberedelse bliver metoden til succes med din byggeproces. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din dagsorden.
2Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige problemstillinger når det handler om større opgaver, og altså vurderes det meningsfuldt at man afsætter rimelig tid i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at komme i mål.
3I nogle tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at projektet har betydning for miljøet.
4Forinden du påbegynder byggeprocessen må det være ganske centralt at du sikrer dig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Det kan vise sig at have noget at sige at have de relevante materialer disponible før du starter håndværket. Du kunne udfærdige en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og bagefter gennemgå hver eneste ting, med øje for at du er sikker på at du har husket alt.
6Der findes et stort udvalg af guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube bringer dig rigelig anvendelig information, specielt forudsat at man søger på engelsk.
7Du bør aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig smart at have udstyret til rådighed inden du starter byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at indregne de her omkostninger i byggeriets regnskab.
8Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, især ved større byggerier. Nogle ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil vil det være mere effektivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
9Du skal nødig glemme sikkerheden, så husk påklædning inklusiv arbejdshjelm der beskytter dig imod potentielle risici. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, specielt når du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
10For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således bør du regelmæssigt tjekke vejrmeldingerne i perioden for arbejdets start, så det ikke pludselig går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i det vigtige byggeprojekt.
11Ofte vil det vise sig af stor betydning at have lavet et regnskab for byggeriet, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan blive behjælpeligt at dokumentere samtlige poster, hvorefter man bør notere ens omkostning ved hver enkelt.
12Du bør overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt bør fremskaffe professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Ifald du skal have professionel assistance kunne det være fordelagtigt at hente forslag fra diverse firmaer.
De bedst vurderede byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er rigtig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er absolut betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som jo er absolut beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som altså er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Masser af online virksomheder tildeler efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmodeller til køkkenvask. Den mest benyttede er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente din bestilling når det passer dig bedst. Fragttypen er jo ret gnidningsløs, samt mange gange tilmed den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du bør ydermere afveje for og imod at bestille pakken til levering til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig uheldigvis en lille smule mere bekostelig, men samtidig yderst nem ift. køkkenvask online. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som jo betinges af at du har bopæl i kort afstand af e-forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på køkkenvask er jo ret så aktuel om man skal bruge ordren straks, og i det øjemed er det øjensynligt essentielt at man ser den anslåede leveringstid for køkkenvask. Adskillige online virksomheder – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter online, men vær obs på at det afhænger af at bestillingen realiseres tidligere end et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne skippet afsted forinden pakkepersonalet tager hjem.

Visse online shops byder på gebyrfri levering på køkkenvask online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis der indkøbes for en fastsat pris. Derudover bør du snuppe den billigste leveringsmodel, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted.

En række byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig køkkenvask online og afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Bauhaus. Byggecentrene foreslår eksempelvis klik-og-hent på køkkenvask i følgende byer:

Nærum, Ølstykke, Frederiksværk, Ishøj, Frederikshavn, Frederiksberg, Nakskov, Brøndby, Lystrup, Nyborg, Slagelse, Nykøbing Falster, Tilst, Rønne, Farum, Hjørring, Kolding, Varde, Roskilde, Værløse, Birkerød, Vanløse, Rødovre, Esbjerg, Vejle, Herning, Herlev, Korsør, Gladsaxe, Søborg, Ikast, Gentofte, Højbjerg, Holbæk, Charlottenlund, Aarhus, Hedehusene, Struer, Odder, Hillerød, Skive, Stenløse, Holstebro, Taastrup, Odense, Vordingborg, Dragør, Brønshøj, Risskov, Middelfart, Viborg, Køge, Brabrand, Svendborg, Vallensbæk, Virum, Hvidovre, Helsingør, Hørsholm, Brønderslev, Kokkedal, Aalborg, Kalundborg, Ringsted, Lyngby, Allerød, Haderslev, Sønderborg, Rudersdal, Tårnby, Åbyhøj, Lillerød, Næstved, Ballerup, Thisted, Solrød Strand, Albertslund, Glostrup, Aabenraa, Hobro, Skanderborg, Jyllinge, Frederikssund, Silkeborg, København, Greve, Grenaa, Hedensted, Valby, Haslev, Randers, Fredericia, Horsens, og Nørresundby, .

Afhentning af køkkenvask er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. køkkenvask online og køkkenvask tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere søge eksempelvis billig køkkenvask, køb køkkenvask samt køkkenvask priser, foruden de kendte byggecentre som Stark, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Gode tilbud på køkkenvask

Det er jo efterhånden usædvanlig problemfrit for alle og enhver at søge information om priser på billige køkkenvask online på flere outlets på nettet, og med det motiv har langt de fleste internet varehuse fundet det uundgåeligt at formindske udsalgspriserne på køkkenvask markant, og endda frembyde fragt uden betaling.

Trods dette kan det immervæk være indbringende at eftergå diverse shops på nettet efter rabatter og tilbud på køkkenvask online før du handler, således at man er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal blot være opmærksom på, at hvis en shop på nettet udbyder billige køkkenvask online på tilbud til en tilbudspris som kan virke helt fantastisk attraktiv, kan det ofte være et faresignal om en uægte e-forretning. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omsluttet af en forordning, som hjælper køberen overfor svindlende internet varehuse.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du anvende en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du agter at afbetale prisen på køkkenvask over tid. Dette tilbydes ofte hos niche webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Når der ses på tendenserne står det klart, at online shoppere som regel søger efter fx køkkenvask online og billig køkkenvask. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge efter blandt andet køkkenvask priser, køb køkkenvask samt køkkenvask tilbud.

Undersøg tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot frembringer absolut fremragende chancer for at gøre dig bekendt med forskellige andre konsumenters kritik og herved tilrådes det, at du gransker online firmaets bedømmelser inden du handler billige køkkenvask online.

Facebook præsterer derudover rigtig fantastiske muligheder for at få indtryk af internet forretningens pålidelighed. Her ser vi faktisk internet virksomheder hvor det er muligt at skrive en kritik af deres køb, hvilket på samme måde kan udnyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk køber billige køkkenvask online på en internet butik kan de i virkeligheden tage stilling til e-shoppens regler, det er dog i reglen ikke super interessant, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Et alternativt forslag kunne måske være at finde ud af hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, hvilket er en sikkerhed for at internet forhandleren føjer gældende dansk lovgivning, tillige med at e-handlen af og til efterses af fagmænd der kender til vilkårene på området.

Desuden får du genvej til at få hjælp, ifald du skulle få besvær med din ordre på køkkenvask. Yderligere tilråder vi at køber er vidende om de mest centrale regler der kan influere på købet af køkkenvask online, som for eksempel hvilken returret hjemmesiden anvender.

På grund af dette er det samtidig afgørende, at man altid beholder ens købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne bekræfte bestillingen af køkkenvask, uagtet om man shopper fra 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma eller XL-Byg.

Lene gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Tina G gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Martin D gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Peter gav 5 stjerner

Fremragende!

9 gode råd til online shopping
1De fleste online outlets giver i dag diverse forskellige billige leveringsmetoder til køkkenvask. Den mest populære er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når det passer dig bedst. Fragtformen er nemlig super hensigtsmæssig, og mange gange ydermere den billigste leveringstype.
2Trustpilot tilbyder dig rigtig fine chancer for at efterforske en stor portion eksisterende brugeres omtaler og herved er det en hjælp, at du analyserer webbutikkens anmeldelser før du bestiller billige køkkenvask online. Facebook tilbyder lige så vel ultra gunstige genveje til at få kendskab til internet virksomhedens popularitet.
3Det er jo efterhånden vældig ligetil for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige køkkenvask hos diverse e-forretninger, og ergo frembyder adskillige outlets på nettet portofri levering. Det kan stadigvæk vise sig rentabelt at checke en række internet shops i Danmark efter tilbud forud for at du placerer ordren, således at du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris.
4Forud for at folk bestiller billige køkkenvask på en internet handler kan de reelt tyde e-shoppens betingelser, dog er det almindeligvis et omfattende arbejde. I øvrigt er det prisværdigt at man er hensynstagende til de mest vedkommende bestemmelser der gælder for shopping af billige køkkenvask online, fx hvilken returrettighed hjemmesiden tilbyder.
5Fragttiden er naturligvis vældig bestemmende såfremt du absolut skal bruge din pakke om kort tid, så af den grund er det altså afgørende at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for køkkenvask. Størstedelen af e-forretninger tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter, som trods alt antager at der bestilles inden et besluttet klokkeslæt.
6Vi slår generelt et slag for at bemærke hvorvidt online forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det er et billede på at online firmaet accepterer gældende dansk lovgivning, og at webbutikken rutinemæssigt efterses af specialister som er indført i de gældende bestemmelser. Forud for at folk shopper billige køkkenvask på en e-butik kan de utvivlsomt bese webshoppens forretningsaftale.
7Nogle få e-firmaer tilbyder levering uden gebyr på køkkenvask, men i reglen er det forbeholdt når du køber for en fastsat pris. Alternativt bør man snuppe den mest letkøbte mulighed for levering, som typisk er at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted. Fragtmetoden er undertiden på den anden side yderst let gængelig. Den mest betalelige leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter ordren.
8Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfattet af en vedtægt, der værner dig som køber imod fup online webshops. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at afdrage beløbet i flere bidder.
9Den prisbilligste løsning vil til enhver tid være selv at hente pakken, men det afhænger af at du befinder dig tæt på internet selskabets lager. Den leveringsmulighed er jo ret så vigtig forudsat du behøver køkkenvask omgående. Alternativt så sikrer nogle få e-firmaer portofri levering, men oftest er det forbeholdt når du indkøber for et bestemt beløb.