Bygpris.dk

Koldbåndsav

Koldbåndsav Luna MBH 255 PLUS
46.969 kr.
Læs mere
Koldbåndsav Luna MBH 150
9.965 kr.
Læs mere
Koldbåndsav arg 500 plus saf
230.588 kr.
Læs mere
Koldbåndsav arg 300 plus f
70.409 kr.
Læs mere
Koldbåndsav Femi ABS
6.474 kr.
Læs mere
Koldbåndsav Luna/Femi ABS NB 120
9.369 kr.
Læs mere
Koldbåndsav arg 400 plus saf
158.559 kr.
Læs mere
Koldbåndsav arg 105 mobil
10.824 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at bestille ved en webshop, som kan tilbyde hjælp til valg af koldbåndsav.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du kende firmaets regningslinjer.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Der vil være forskel på prisen på billige koldbåndsav alt efter hvor du handler online. Enkelte giver de bedste tilbud, imens nogle giver et højt serviceniveau. Du skal overveje hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du finde et andet.
Nogle byggemarkeder har et enormt varesortiment, og andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare koldbåndsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler produkter fra talrige producenter, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort sortiment af koldbåndsav online.
De gængse byggekæder er tilgængelige nær dig, og derved har flertallet mulighed for at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. Derfor kan du vælge at spare leveringsomkostningen, samt sågar få fat i produkterne med det samme.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed når man handler online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Mange specialiserede webshops har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem får du formentlig en høj grad af brugbar vejledning fra folk som er eksperter i lige præcis koldbåndsav.
Majoriteten af specialiserede netshops står selv for produktion af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
Mange nichespecifikke webshops er små virksomheder, som tit har danske ejere, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse støtter du når du køber koldbåndsav online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

koldbåndsav bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

koldbåndsav harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

koldbåndsav jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

koldbåndsav silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der viser sig næsten altid pludselige problemer i tilfælde med svære opgaver, og af den grund kan det være afgørende at man afsætter passende tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at have tid nok til det.
2Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave et budget for dit byggeri, så du har styr på udgifterne. Det kan være fornuftigt at gennemgå alle udgiftsposter, og efterfølgende nedskrive den billigste pris på dem en ad gangen.
3Man vil under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Det kan vise sig at være meningsfuldt at du har værktøjet tilgængeligt akkurat som du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover godt at påregne disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
4Længe før du starter arbejdet må det være usandsynligt værdifuldt at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Det vil vise sig meningsfuldt at du har de relevante byggematerialer handlet ind forinden du tager fat på din byggeproces. Du har fordel af at lave en hurtig liste indeholdende alt det som er nødvendige, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, hvormed du er overbevist om at der ikke mangler noget.
6Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den årsag bør du jævnligt tjekke meldingerne om vejret i perioden for byggeriets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at vælte ned når du netop er godt i gang med dit avancerede projekt.
7Glem ikke at du kan søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det gives i tilfælde af at renoveringen er godt for miljøet. At få tilskud forudsætter dermed at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
8Det kan være en god idé at indhente assistance til byggeprojektet, ikke mindst når der er tale om krævende ombygninger. Omfattende ombygninger behøver flere mennesker. Ydermere bør det være mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
9Du skal ikke på noget tidspunkt negligere dit velbefindende, så glem ej beskyttelse herunder fod- og hovedbeklædning som skåner dig mod hændelige skader. Det er smart at du husker sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
10Du bør gennemtænke om det er optimalt at klare det hele selv, eller du skal have assistance fra en professionel til afslutningen af arbejdet. Såfremt du skal have hjælp fra en fagmand vil det normalt anbefales at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
11Forberedelse vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du kunne overveje at forfatte en klar tidsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du laver din agenda.
12Der er en verden af instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er kilde til utrolig meget udbytterig info, navnligt såfremt man bruger den engelske version.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er hamrende flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er virkelig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er enormt godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Mange byggemarkeder yder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsudgaver til koldbåndsav. En af favoritterne er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente din ordre lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig yderst fleksibel, samt desuden endda den prisbilligste fragtform.

Du burde ydermere foretrække at bestille varerne til levering til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig undertiden en kende mere pebret, men derudover særligt problemfri ift. koldbåndsav online. Den billigste leveringsløsning er dog at hente varerne selv, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig nær e-handlens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på koldbåndsav er ret så relevant om du skal bruge din ordre fluks, og af den grund er det temmelig passende at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved koldbåndsav. En stor portion shops på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag levering på utallige produkter online, som alligevel nødvendiggør at bestillingen anbringes tidligere end et angivent tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varerne ud af døren forud for at de logistikansatte drager hjemad.

En række internet webshops sikrer portofri fragt på koldbåndsav online, men i reglen er det så nødvendigt at du aftager for et præcist beløb. Derudover skal du vælge den mindst kostelige fragtform, der oftest er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

Flere byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man handler billig koldbåndsav derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg. De frembyder fx afhentning af koldbåndsav i disse byer:

Struer, Kolding, Middelfart, Frederikshavn, Virum, Vejle, Hedehusene, Frederiksværk, Taastrup, Vanløse, Albertslund, Korsør, København, Herlev, Hjørring, Odder, Glostrup, Valby, Hedensted, Roskilde, Horsens, Ikast, Jyllinge, Rødovre, Nyborg, Herning, Gentofte, Åbyhøj, Varde, Værløse, Slagelse, Esbjerg, Kokkedal, Rønne, Solrød Strand, Frederikssund, Søborg, Brøndby, Dragør, Nakskov, Ølstykke, Brabrand, Vordingborg, Sønderborg, Ishøj, Skive, Hillerød, Hobro, Risskov, Nørresundby, Greve, Haderslev, Tårnby, Grenaa, Randers, Charlottenlund, Brønderslev, Birkerød, Kalundborg, Højbjerg, Holstebro, Køge, Hørsholm, Odense, Holbæk, Fredericia, Aarhus, Haslev, Viborg, Frederiksberg, Rudersdal, Lyngby, Tilst, Aabenraa, Ballerup, Gladsaxe, Hvidovre, Thisted, Silkeborg, Aalborg, Skanderborg, Helsingør, Farum, Lystrup, Lillerød, Vallensbæk, Nærum, Ringsted, Næstved, Brønshøj, Stenløse, Nykøbing Falster, Allerød, og Svendborg, .

Click-and-collect ift. koldbåndsav er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Bornholm, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Når vi ser på tallene bliver det markant, at online shoppere jævnligt efterspørger blandt andet koldbåndsav tilbud og køb koldbåndsav. Derudover oplever vi jævnligt folk kigge efter bl.a. koldbåndsav priser, billig koldbåndsav og koldbåndsav online, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Find den bedste pris på koldbåndsav

Det er efterhånden ualmindeligt let gængeligt for alle at vurdere prisniveauet på billige koldbåndsav online fra forskellige webbutikker, og til tak har flere e-handler fundet det nødvendigt at presse udsalgspriserne på koldbåndsav en hel del, og derudover frembyde gratis fragt.

Dog kan det til hver en tid blive gavnligt at analysere nogle forskellige internet firmaer efter billige priser på koldbåndsav online forinden du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Man bør blot være så påpasselig, at når en e-butik annoncerer billige koldbåndsav online på tilbud til en pris som virker mystisk overkommelig, så kunne det tit være en varsel om en svindel shop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af en lov, som støtter en imod uærlige online selskaber.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du anvende en løsning som eksempelvis ViaBill, hvis du agter at godtgøre beløbet til koldbåndsav ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Ses der på tallene fremstår det tydeligt, at folk som regel søger efter eksempelvis køb koldbåndsav og koldbåndsav tilbud. Foruden dette ser vi mange gange folk søge fx koldbåndsav priser, billig koldbåndsav og koldbåndsav online.

Analyser tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot tilbyder helt stabile løsninger til at undersøge ganske mange øvrige køberes vurderinger og af den grund er det at foretrække, at du kigger på netshoppens ratings forud for at du lægger din bestilling på billige koldbåndsav online.

Facebook byder på ligeledes de facto tiltalende løsninger til at få en idé om e-forretningens kundefokus. Foruden det ser vi endda webbutikker hvor man kan ytre en omtale af ordreforløbet, som ligeledes burde drages fordel af til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige koldbåndsav online hos en webshop kunne man til hver en tid sætte sig ind i forhandlerens forretningsvilkår, men det er for det meste ikke særlig sjovt, særligt ved de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Et alternativ kunne måske være at kontrollere om webbutikken er verificeret af e-mærket, siden det længe har været en forsikring om at online butikken opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, foruden at den tit monitoreres af eksperter som er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du genvej til at blive hjulpet, hvis du oplever dilemmaer i forbindelse med din bestilling af koldbåndsav. Dertil kan det være til hjælp at du er omhyggelig omkring de vigtigste regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af koldbåndsav online, eksempelvis hvilken ombytningsret e-firmaet lover.

Derfor er det desuden relevant, at man til enhver tid gemmer ens kvittering, således man i fremtiden vil kunne dokumentere sit køb af koldbåndsav, hvad end man køber fra 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg eller Stark.

Poul Larsen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Hanne gav 4 stjerner

God til prisen

Karen Nielsen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Helle Jensen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til når du køber online
1Den billigste leveringsudgave vil utvivlsomt være selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du befinder dig tæt på internet selskabets bopæl. Den leveringsmulighed kan være meget bestemmende såfremt man har behov for koldbåndsav straks. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet handler fragt uden beregning, men for det meste er det så nødvendigt at man aftager for et konkret beløb.
2Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af en vedtægt, som passer på køberen overfor falske webshops. Som alternativ bør du anvende en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at honorere omkostningerne senere.
3Mange internet outlets tilbyder nu om dage et bredt udvalg af billige fragtløsninger til koldbåndsav. Den mest populære er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig yderst overkommelig, og oftest endda den mest letkøbte løsning til levering.
4Fragttiden kan i nogle tilfælde være meget væsentlig hvis du har brug for din ordre om kort tid, og af den grund er det aldeles afgørende at man kontrollerer leveringstidspunktet ved koldbåndsav. En hel del firmaer på nettet udlover billig levering på næste hverdag på en masse varenumre, som er betinget af at bestillingen gennemføres forud for et fast klokkeslæt.
5Trustpilot forærer dig fuldkommen gunstige løsninger til at kortlægge flere øvrige konsumenters kritik og derved er det smart, at du analyserer netshoppens kritik forud for at du handler billige koldbåndsav online. Facebook leverer lignende nogenlunde pæne muligheder for at få et kig ind i e-handlens kundefokus.
6Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, fordi det skulle være en garanti for at internet butikken overholder dansk lovgivning, foruden at internet forhandleren af og til besøges af fagmænd som kender til reglementet på området. Før folk bestiller billige koldbåndsav på en forretning på nettet burde de principielt gennemlæse webshoppens handelsaftale.
7Forinden nogen bestiller billige koldbåndsav på en webbutik kunne man ideelt set læse e-butikkens regler, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant. Tilsvarende er det fornuftigt at køber er obs på de mest essentielle vedtægter der har indflydelse på shopping af billige koldbåndsav online, eksempelvis hvilken returrettighed online virksomheden anvender.
8Det er jo efterhånden virkelig ligetil for enhver at finde de bedste priser online på billige koldbåndsav i blandt diverse e-shops, og så tilbyder massevis af e-shops gebyrfri levering. Det kan ikke desto mindre blive smart at kigge forbi diverse internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at få den skarpeste pris.
9En hel del netbutikker sikrer gebyrfri levering på koldbåndsav, men i reglen kun såfremt der indkøbes for et fastsat beløb. Som alternativ skulle man beslutte sig for den mest billige form for fragt, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver sædvanligvis tillige rigtig gnidningsløs. Den mest betalelige type af levering vil dog altid være selv at hente varerne.