Bygpris.dk

Kombi Girafsliber

Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Læs mere
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Læs mere
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Læs mere
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 sæt
8.749 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Læs mere
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Læs mere
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Læs mere
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Læs mere
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super afgørende at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at handle hos en netbutik, som kan give tips og tricks til valg af kombi girafsliber.
Nogle byggekæder præsterer et stort sortiment af varer, hvorimod nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du skal forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot kombi girafsliber.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du tjekke forretningens regler.
Ifald du har brug for varerne nu og her eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt hos de gængse byggemarkeder.
Der kan være forskel på priserne på billige kombi girafsliber hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder gode priser, imens nogle giver kompetent sparring. Du må tænke på hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler produkter fra mange forskellige nicheshops, med det formål at du så kan vælge fra et stort udvalg af kombi girafsliber online.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan give ubekymrethed når man handler online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og dermed har kunderne mulighed for at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. I kraft af det har man mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt tilmed have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved kan du få super gavnlig vejledning fra nogle som er eksperter i lige præcis kombi girafsliber.
De fleste nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du køber kombi girafsliber online hos dem.
De fleste niche netbutikker er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online får du ekstra gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

kombi girafsliber silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kombi girafsliber jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

kombi girafsliber bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kombi girafsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af over 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Planlægning bliver metoden til succes med din byggeproces. Du anbefales at nedskrive en klar strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær konkret når du udarbejder din dagsorden.
2Det er at have noget at sige at du har de nødvendige byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du iværksætter din byggeproces. Du kunne med fordel forfatte en punktforms note hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og efterfølgende tjekke hvert eneste punkt, således at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
3Der viser sig jævnligt uventede vanskeligheder i tilfælde med krævende opgaver, og derfor kan det være væsentligt at man afsætter rimelig tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
4Det kan give mening at overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Hvis du tager imod hjælp fra en fagperson er det lukrativt at tage imod priser fra en håndfuld håndværkere.
5I mange tilfælde vil det være essentielt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har et overblik over økonomien. Det kan være fornuftigt at beskrive samtlige udgiftsposter, og dernæst tjekke prisen på dem én og én.
6Der kan findes en overflod af guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube er anvendeligt med rigelig konstruktiv information, i særlig grad såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
7Nogle gange kan man få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen hjælper miljøet. Støtten er altså afhængig af at renoveringen har positiv indfyldelse på miljøet.
8Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Således skal du tit tjekke vejrprognosen lige før projektets start, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at stå ned i stænger når du lige arbejder hårdt på det avancerede byggeprojekt.
9Inden du indleder dit byggeprojekt kan det blive ret meningsfuldt at man sikrer sig, at projektet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde forskellige regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
10Du skal på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det være fordelagtigt at have værktøjet klar til brug før du indleder byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage disse udgifter i det økonomiske overblik.
11Det er oplagt at spørge om assistance til byggeprocessen, specielt såfremt det er krævende projekter. Enkelte ombygninger behøver flere folk. Endvidere er det mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
12Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så husk påklædning såsom arbejdssko som sikring overfor eventuelle skader. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i arbejdet, navnlig ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
De mest folkekære byggecentre
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

Flere e-forretninger udlover efterhånden mange forskellige billige fragtmetoder til kombi girafsliber. Den mest benyttede er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne når det passer dig bedst. Fragtformen er jo meget bekvem, og i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringstype.

Du bør endvidere tænke over at få produkterne sendt til dit hus eller til hvor du arbejder. Leveringstypen bliver sædvanligvis en smule mere bekostelig, men ligeledes vældig simpel for kombi girafsliber online. Den mest betalelige slags levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men det nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær e-forretningens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på kombi girafsliber er selvfølgelig meget afgørende hvis vi behøver pakken inden for få dage, så af den grund er det øjensynligt på sin plads at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering for kombi girafsliber. En hel del e-forhandlere – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre online, hvilket dog beroer på at bestillingen laves tidligere end et fastslået klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få bestillingen ekspederet før lagermedarbejderne tager hjem.

En hel del internet outlets lover levering uden omkostninger på kombi girafsliber online, men tit kun ifald der købes for et fastsat beløb. Som alternativ kan du snuppe den mindst kostelige leveringsmulighed, som i de fleste tilfælde vil være at få kørt varerne til et udleveringssted.

Mange byggemarkedskæder giver afhentning hvor du handler billig kombi girafsliber online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4 og Harald Nyborg. De udlover bl.a. klik-og-hent på kombi girafsliber i disse områder:

Hørsholm, Randers, Lyngby, Rønne, Vanløse, Roskilde, Frederikssund, Ballerup, Risskov, Fredericia, Struer, Ikast, Nyborg, Frederiksværk, Esbjerg, Aarhus, Højbjerg, Dragør, Albertslund, Silkeborg, Hedensted, Charlottenlund, Næstved, Grenaa, Hjørring, Horsens, Ølstykke, Herning, Taastrup, Farum, Nykøbing Falster, Jyllinge, Ishøj, Odense, Frederiksberg, Kalundborg, Middelfart, Nørresundby, Brønderslev, Hillerød, Viborg, Skanderborg, Haderslev, Allerød, Stenløse, Sønderborg, Aalborg, Skive, Haslev, Odder, Birkerød, Rudersdal, Brøndby, Glostrup, Thisted, Varde, Søborg, Slagelse, Åbyhøj, Korsør, Lillerød, Solrød Strand, Virum, Brabrand, Greve, Tilst, Helsingør, Tårnby, Rødovre, Holbæk, Køge, Gladsaxe, Brønshøj, Nakskov, Gentofte, København, Kokkedal, Vejle, Værløse, Herlev, Hedehusene, Hobro, Holstebro, Frederikshavn, Ringsted, Aabenraa, Svendborg, Vordingborg, Kolding, Valby, Hvidovre, Nærum, Vallensbæk, og Lystrup, .

Afhentning af kombi girafsliber er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland).

Når vi ser på tallene er det klart, at online shoppere som regel leder efter eksempelvis billig kombi girafsliber og kombi girafsliber online. Man ser desuden som regel netshoppere efterspørge bl.a. kombi girafsliber tilbud, kombi girafsliber priser samt køb kombi girafsliber, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

Få den bedste pris på kombi girafsliber

Det er jo efterhånden ualmindeligt uproblematisk for alle at finde tilbud på billige kombi girafsliber online fra forskellige shops på nettet, og til gengæld har de fleste netbutikker været presset til at at tvinge priserne på kombi girafsliber betydeligt, og i øvrigt frembyde fragtfri levering.

Til gengæld kan det immervæk være tiden værd at efterprøve nogle få internet forretninger efter tilbud og rabatter på kombi girafsliber online før du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Man må trods alt ikke undervurdere, at hvis en forhandler på nettet sælger billige kombi girafsliber online til salg for en salgspris der kan virke uhørt overkommelig, så kunne det undertiden være et karakteristika der viser en falsk online webshop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omfattet af en lovbestemmelse, hvilket hjælper en overfor uægte online forretninger.

Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende et tilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at honorere pengene til kombi girafsliber over tid. Det foreslåes normalt hos nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Når vi ser på tendenserne er det markant, at online shoppere som regel søger efter blandt andet kombi girafsliber tilbud og køb kombi girafsliber. Derudover oplever man mange gange netshoppere efterspørge blandt andet kombi girafsliber priser, billig kombi girafsliber samt kombi girafsliber online.

Tjek tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot forærer dig en lang række hæderlige genveje til at gennemsøge en stor portion tidligere konsumenters oplevelser og af den grund kan det anbefales, at du studerer internet butikkens omtaler forud for at du shopper billige kombi girafsliber online.

Facebook indebærer på samme måde absolut tiltalende chancer for at få en idé om e-forretningens kundefokus. Tilmed møder vi faktisk internet virksomheder hvor det er muligt at tilkendegive en omtale af købsoplevelsen, som også bør drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige kombi girafsliber online på en internet forhandler kan de på en vis måde bese butikkens handelsvilkår, det er dog mange gange ikke videre interessant, specielt ved de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Et alternativ kan derfor være at se hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, fordi det længe har været en sikring om at online butikken forstår de gældende danske regler, tillige med at online webshoppen en gang i mellem føres tilsyn med af fagfolk som er inde i de gældende vilkår.

Dette er en god genvej til at blive assisteret, ifald du får besvær i processen med din shopping med kombi girafsliber. Herudover kan det være til hjælp at man er omhyggelig omkring de mest relevante bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af kombi girafsliber online, eksempelvis den byttepolitik internet webshoppen har.

I relation til det er det også essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin kvittering, så man en anden gang kan bekræfte bestillingen af kombi girafsliber, uagtet om man shopper ved Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4 eller XL-Byg.

Per Thomsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Marianne Møller gav 4 stjerner

God til prisen

Søren gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Christian gav 4 stjerner

Alt ok

9 tips til online indkøb
1Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er en forsikring om at online forretningen opfylder de danske regler, samt at hjemmesiden jævnligt besøges af fagmænd som har meget erfaring med lovene på området. Før folk bestiller billige kombi girafsliber på en e-handler behøver de i reglen læse webbutikkens vilkår.
2Det er efterhånden vældig let for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige kombi girafsliber hos forskellige internet webshops, og for det tilbyder en lang række netbutikker billig levering. Til gengæld kan det til hver en tid være nyttigt at sammenligne nogle e-forretninger efter udsalg og tilbud før du bestiller, så du er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
3En masse online virksomheder yder nu om stunder et hav af forskellige billige fragttyper til kombi girafsliber. En af de mest almindelige er p.t. at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ultra bekvem, samt i mange tilfælde tillige den billigste mulighed for fragt.
4Forinden folk køber billige kombi girafsliber i en forretning på nettet kunne de i princippet se på webbutikkens handelsvilkår, det er dog gerne ikke super spændende. For øvrigt slår vi et slag for at køberen er opmærksom på de mest aktuelle reglementer der har indvirkning på købet af billige kombi girafsliber online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-firmaet benytter.
5Den mest betalelige leveringsløsning er dog selv at hente pakken, men dette nødvendiggør at du lever nær online webshoppens hjemsted. Den form for levering kan i nogle tilfælde være ultra afgørende forudsat man skal bruge kombi girafsliber straks. Alternativt så tilbyder nogle butikker på nettet billig fragt, men i mange tilfælde kun når man indkøber for en konkret pris.
6Trustpilot tilbyder stort set fine løsninger til at inspicere forskellige øvrige forbrugeres oplevelser og af den grund er det godt, at du beser e-firmaets kritik forud for at du køber billige kombi girafsliber online. Facebook medfører endvidere nogle fordelagtige muligheder for at få en idé om e-handlens popularitet.
7Enkelte online firmaer byder på fragt uden omkostninger på kombi girafsliber, men undertiden er det så præmissen at der aftages for et konkret beløb. Derudover skulle du foretrække den billigste leveringsform, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Løsningen viser sig gennemsnitligt endvidere særligt let gængelig. Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
8Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfattet af et reglement, hvilket forsvarer os overfor fup internet webshops. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare betalingen senere.
9Fragttiden kan vise sig at være vældig afgørende såfremt man mangler varerne med det samme, og i det øjemed er det virkelig essentielt at man finder den forventede leveringsdato for kombi girafsliber. Størstedelen af internet forretninger giver løfte om billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre, hvilket beroer på at handlen gemmenføres tidligere end et fastsat tidspunkt.