Bygpris.dk

Kombifilter

Kombifilter b2p3 pro2000
246 kr.
Læs mere
Kombifilter pro2 abe1p3
186 kr.
Læs mere
Kombifilter 32 axp3 pro2000
233 kr.
Læs mere
Kombifilter abekp3 nbc pro2000
408 kr.
Læs mere
Kombifilter abek1-hg-p3 299-2
761 kr.
Læs mere
Kombifilter hg-p3 pro2000
296 kr.
Læs mere
Kombifilter pro2 a1p3
174 kr.
Læs mere
Kombifilter pro2 a2p3
185 kr.
Læs mere
Kombifilter 32 a2-p3 pro2000
237 kr.
Læs mere
Kombifilter a1b2e2k1hgp3 sr599
471 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Dermed kan du overveje at shoppe hos en netbutik, som giver tips og tricks til valg af kombifilter.
Ifald du vil have produkterne hurtigt eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne personligt. Dette er særligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor kende webshoppens regler.
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Flere byggekæder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal afveje om det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot kombifilter.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige kombifilter fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder gode priser, hvorimod andre tilbyder en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra talrige producenter, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af kombifilter online.
De kendte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og herigennem har flertallet valget om at handle online og køre produkterne selv. Derigennem kan man slippe for fragten, samt ovenikøbet skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber kombifilter online på deres webshop.
Alverdens webshops i små nicher er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få en bedre pris.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Således kan du modtage ekstremt anvendelig service fra mennesker som er eksperter i lige præcis kombifilter.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af cirka 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

kombifilter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kombifilter jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

kombifilter silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

kombifilter bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du vil nødig undvære værktøj. Tit vil det vise sig fundamentalt at have grejet klar til brug idet du påbegynder byggeprocessen. Derudover er det godt at inkludere de her udgifter i byggeriets regnskab.
2Det kan være til god gavn at indhente hjælp til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om omfattende arbejdsopgaver. Omfangsrige ting skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
3I visse tilfælde kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde hvor projektet er godt for miljøet. Tilskudet betinges altså af at projektet har betydning for miljøet.
4Der præsenterer sig typisk pludselige problemer når det gælder større byggeprojekter, og som følge heraf er det af stor betydning at der er afsat nok plads i planen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
5I god tid inden at du starter dit byggeprojekt må det være vanvittigt vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der være begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
6Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse bl.a. sko og hjelm som hjælp mod mulige risici. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke investerer i professionel hjælp.
7Typisk vil det være betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan vise sig at være en god idé at tage noter til hver enkelt omkostning, og så notere online tilbud på dem hver især.
8Det vil vise sig betydningsfuldt at have alle materialer indkøbt på forhånd inden du igangsætter håndværket. Du får god gavn af at notere en hurtig indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og så efterse oversigten, således at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
9Planlægning er vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at forfatte en gennemarbejdet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, og derudover en numerisk orden. Husk at være realistisk idet du sammensætter oversigten.
10Det bør overvejes om projektet kan klares alene, eller du alternativt skal have assistance fra en professionel til opstarten af projektet. Forudsat at du henter hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at tage imod priser fra en håndfuld foretagender.
11Du har adgang til utrolig mange hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube giver meget gavnlig viden, ikke mindst når man bruger den engelske version.
12Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. På grund af dette bør du tit se vejrforudsigelserne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det mod forventning starter med at regne når du lige er i fuld gang med dit komplekse projekt.
De mest populære byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er meget imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er fantastisk godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket altså er ret så betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Adskillige shops på nettet foreslår nu om dage diverse billige leveringsformer til kombifilter. En favorit er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, som gør det muligt at hente produkterne præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig meget let gængelig, og oftest ligeledes den billigste leveringstype.

Du kan også påtænke at få ordren leveret til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Løsningen er uheldigvis en tak dyrere, men ligeledes vældig praktisk ift. kombifilter online. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, som jo forudsætter at du har bopæl med kort afstand til internet forretningens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på kombifilter kan i nogle tilfælde være vældig bestemmende i tilfælde af at du mangler pakken straks, så i det øjemed er det skam centralt at man kigger nærmere på den anslåede leveringstid for kombifilter. Flere online virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags levering på en række varenumre online, men vær obs på at det betinges af at bestillingen laves inden et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få de nye varer klargjort forud for at de lageransatte tager hjem.

Visse internet forhandlere sikrer fragt uden gebyr på kombifilter online, men i mange tilfælde er det påkrævet at du bestiller for et bestemt beløb. Desuden burde du tage den mindst kostelige slags levering, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted.

De fleste byggemarkeder giver click-and-collect hvor man bestiller billig kombifilter på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma og Bauhaus. De giver for eksempel klik-og-hent på kombifilter i disse byer:

Esbjerg, Taastrup, Gentofte, Aarhus, Brønshøj, Tilst, Stenløse, Virum, Kolding, Nørresundby, Rønne, Hedehusene, Frederikshavn, Struer, Middelfart, Farum, Højbjerg, Ballerup, Værløse, Valby, Silkeborg, København, Vordingborg, Ølstykke, Holstebro, Helsingør, Nakskov, Herning, Odense, Ishøj, Grenaa, Randers, Herlev, Charlottenlund, Thisted, Solrød Strand, Brøndby, Nykøbing Falster, Vejle, Kalundborg, Hvidovre, Vanløse, Greve, Haderslev, Glostrup, Aalborg, Frederikssund, Rødovre, Horsens, Birkerød, Haslev, Hillerød, Korsør, Åbyhøj, Holbæk, Fredericia, Rudersdal, Dragør, Hobro, Risskov, Køge, Brabrand, Vallensbæk, Roskilde, Svendborg, Tårnby, Hedensted, Odder, Skive, Viborg, Gladsaxe, Lillerød, Nyborg, Slagelse, Frederiksberg, Sønderborg, Ikast, Aabenraa, Skanderborg, Hjørring, Næstved, Varde, Frederiksværk, Lystrup, Hørsholm, Brønderslev, Kokkedal, Albertslund, Ringsted, Nærum, Søborg, Lyngby, Jyllinge, og Allerød, .

Click-and-collect ift. kombifilter er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Bornholm) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Når man kigger i data fremstår det klart, at internet shoppere som regel søger eksempelvis køb kombifilter og kombifilter online. Derudover oplever man typisk netshoppere efterspørge blandt andet billig kombifilter, kombifilter priser og kombifilter tilbud, plus de gængse byggecentre som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Priser på kombifilter

Det er efterhånden temmelig overkommeligt for os alle at sammenligne priser på billige kombifilter online hos diverse internet butikker i Danmark, og på grund af dette har massevis af online virksomheder fundet det uundgåeligt at mindske prisen på kombifilter helt i bund, og i øvrigt tilbyde fragt uden gebyr.

Derfor kan det ikke desto mindre være lønsomt at kigge forbi et par internet foretagender efter udsalg og tilbud på kombifilter online inden du handler, sådan at man er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Man bør lige meget hvad ikke overse, at når en internet handler tilbyder billige kombifilter online for en tilbudspris som virker overordentlig billig, er det i nogle tilfælde være et bevis på en fup internet webshop. Kortbestillinger er imidlertid indbefattet af en bestemmelse, hvilket assisterer dig overfor bedrageriske online virksomheder.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at klare beløbet til kombifilter over flere uger. Det tilbydes ofte hos nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Ses der på data står det klart, at mennesker jævnligt kigger efter bl.a. kombifilter online og kombifilter tilbud. Foruden dette ser man tit online shoppere søge fx køb kombifilter, billig kombifilter og kombifilter priser.

Udforsk andre menneskers anmeldelser

Trustpilot medfører ret så fortræffelige løsninger til at studere ganske mange aktuelle køberes reflektioner og derfor foreslår vi, at du ser nærmere på online virksomhedens vurderinger før du shopper billige kombifilter online.

Facebook indebærer tilsvarende aldeles fornemme chancer for at få indtryk af internet selskabets kundetilfredshed. I øvrigt er der mange e-forhandlere som tilbyder folk at publicere en bedømmelse af deres køb, hvilket ydermere bør udnyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige kombifilter online i en e-shop kunne man på en vis måde bese e-butikkens regler, det er dog i reglen ikke videre spændende, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Silvan.

En anden mulighed kunne derfor være at kontrollere hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, som burde være et billede på at online forhandleren overholder de danske regler, foruden at forretningen lejlighedsvis overvåges af sagkyndige som mestrer lovene på området.

Derudover tilbydes du anledning til at få assistance, for så vidt du udsættes for besvær i forbindelse med dit indkøb af kombifilter. For øvrigt er det prisværdigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de fundamentale betingelser der har betydning for bestillingen af kombifilter online, til eksempel hvilken byttepolitik internet butikken har.

I relation til det er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk bevarer sin købsbekræftelse, så man fremadrettet kan vidne om bestillingen af kombifilter, uanset om man shopper hos Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark eller Bauhaus.

Jan Jørgensen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Birthe gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Susanne O gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Birthe Johansen gav 5 stjerner

Udmærket

9 gode råd til køb på nettet
1Inden nogen køber billige kombifilter i en webshop kan man når alt kommer til alt studere dens handelsaftale, det er dog ofte ikke særlig interessant. Ydermere er det prisværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende forhold der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige kombifilter online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-forhandleren bruger.
2Trustpilot præsterer altid ærlige genveje til at se nøjere på ret mange andre forbrugeres meninger og på grund af dette slår vi et slag for, at du studerer internet virksomhedens kritik forinden du køber billige kombifilter online. Facebook medfører tillige fuldt ud gunstige metoder til at få indblik i internet virksomhedens troværdighed.
3Det er temmelig fremkommeligt for købere at finde de laveste priser online på billige kombifilter fra forskellige internet butikker i Danmark, og på grund af dette yder adskillige internet virksomheder billig levering. Det kan stadigvæk være gavnligt at efterprøve nogle enkelte e-forhandlere efter billige priser før du bestiller, sådan at man er skudsikker på at få fat i den billigste pris.
4Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt internet virksomheden er e-mærket medlem, eftersom det er en sikring om at internet butikken opfylder de danske retningslinjer, udover at webbutikken hyppigt ses til af eksperter der behersker reglementet på området. Forud for at nogen handler billige kombifilter i en internet forhandler burde de når alt kommer til alt tyde dens vilkår.
5Størstedelen af online outlets tilbyder nu en lang række forskellige billige leveringsmetoder til kombifilter. Den mest anvendte er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer når du har mulighed for det. Muligheden er altså særdeles smertefri, samt desuden tilmed den mest letkøbte mulighed for levering.
6Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en forordning, som garanterer dig imod uærlige online shops. Som en anden løsning burde du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage regningen ude i fremtiden.
7Leveringstidspunktet kan vise sig at være super afgørende såfremt vi skal bruge din pakke straks, så med det formål er det skam på sin plads at man studerer den forventede leveringstid på kombifilter. En række internet webshops garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del produkter, men vær påpasselig da det regnes ud fra at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
8Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men det afhænger af at du lever nær e-handlens lager. Den leveringsform er naturligvis ret vigtig om du skal bruge kombifilter nu og her. Alternativt så yder nogle enkelte online forhandlere billig levering, men for det meste er det kun gældende hvis der bestilles for en bestemt pris.
9Flere e-butikker frembyder fragt uden betaling på kombifilter, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der indkøbes for et præcist beløb. Alternativt må du udse dig den mest letkøbte leveringsudgave, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig mange gange lige så vel meget nem. Den mest prisbevidste leveringsversion er uden tvivl selv at hente varerne.