Bygpris.dk

Kraftig Gasbrænder

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du kan få gode råd til valg af kraftig gasbrænder.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du læse forretningens regler.
Når du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere materialerne personligt. Det er specielt et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af varer, og nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot kraftig gasbrænder.
Der er forskel på prisniveauet på billige kraftig gasbrænder fra webshop til webshop. Enkelte satser på billige priser, imens nogle har et højt serviceniveau. Du må reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte forretninger, som kan medvirke til øget tryghed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra talrige nicheshops, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt udvalg af kraftig gasbrænder online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og af den grund har mange valget om at bestille online og køre produkterne personligt. Af den grund har man chancen for at blive fri for fragtomkostningen, samt sågar få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af niche webshops er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber kraftig gasbrænder online på deres hjemmeside.
Forskellige nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre varer. Således bør du få mere anvendelig service fra folk med ekspertviden i lige præcis kraftig gasbrænder.
Danmarks største byggecentre
kraftig gasbrænder bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kraftig gasbrænder jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

kraftig gasbrænder silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kraftig gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag over 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har samtlige materialer til disposition forinden du påbegynder håndværket. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå alt som er nødvendige, og derefter tjekke hver enkelt ting, med det formål at du føler dig sikker på at du har styr på det.
2Det kan overvejes at spørge om assistance til byggearbejdet, navnlig når det er omfattende byggerier. Krævende ombygninger kræver mere end en person. Derudover bør det blive hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
3I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive forstandigt at dokumentere hver enkelt udgift, hvorefter man kan notere den billigste pris på dem en ad gangen.
4Ved udendørs projekter har vind og vejr en vigtig rolle. Således skal du regelmæssigt tjekke meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned når du netop er ved at færdiggøre det krævende byggeprojekt.
5Husk at regne på hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere burde have eksperthjælp til delelementer af byggeriet. Forudsat at du henter hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente forslag fra flere entreprenører.
6Længe før du iværksætter byggeprocessen kan det være ganske betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Du har mulighed for at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få når byggeprojektet er positivt for miljøet. Støtten er altså betinget af at ombygningen influerer positivt på miljøet.
8Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit velbefindende, så husk arbejdstøj som sikkerhedssko som beskyttelse med henblik på hændelige ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, specielt når du ikke får hjælp fra en professionel.
9Der viser sig jævnligt pludselige hovedpiner når det kommer til svære projekter, og ergo kan det være væsentligt at man har afsat betragtelig plads i køreplanen, med det formål at man er tryg ved at nå i mål med projektet.
10Der findes en hel række instruktioner og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er anvendeligt med overvældende meget anvendelig oplysning, særligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
11Godt forarbejde vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du skal have en gennemarbejdet arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver der løses hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Husk at være realistisk idet du sammensætter oversigten.
12Du skal ikke gå ned på værktøj. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at du har værktøjet ved hånden forinden du begynder på byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage de her omkostninger i din økonomiske plan.
De mest vellidte byggekæder
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som klart er rigtig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er smartest?

En lang række online webshops udlover nu om stunder et stort udvalg af billige metoder til levering til kraftig gasbrænder. Det mest populære er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Metoden er nemlig i høj grad enkel, samt tit desuden den mest betalelige leveringsmetode.

Du kunne også forsøge at få pakken leveret til dit hus eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden bliver i regelen en kende dyrere, men lige så vel i høj grad let for kraftig gasbrænder online. Den mest betalelige fragtform vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men det forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på kraftig gasbrænder er jo vældig vigtig såfremt du absolut skal bruge dine nye varer straks, og derfor er det rimelig på sin plads at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på kraftig gasbrænder. Mange e-forretninger – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige produkter online, men som ikke desto mindre er underforstået at bestillingen laves forud for et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få de nye varer skippet afsted forud for at de logistikansatte har fri.

En række online shops yder portofri levering på kraftig gasbrænder online, men i reglen kun såfremt du indkøber for et fastslået beløb. Som alternativ skulle du udvælge den mest betalelige metode til levering, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

En række webshops frembyder klik-og-hent hvor du handler billig kraftig gasbrænder online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus og XL-Byg. Byggecentrene frembyder eksempelvis klik-og-hent på kraftig gasbrænder i disse byer:

Brøndby, Randers, København, Hedehusene, Frederikshavn, Jyllinge, Nakskov, Stenløse, Brabrand, Risskov, Greve, Hjørring, Ikast, Herlev, Nyborg, Esbjerg, Frederikssund, Taastrup, Hobro, Odense, Hedensted, Nørresundby, Vejle, Holbæk, Aalborg, Grenaa, Tilst, Ølstykke, Kokkedal, Roskilde, Åbyhøj, Helsingør, Sønderborg, Nærum, Vallensbæk, Højbjerg, Birkerød, Fredericia, Rudersdal, Silkeborg, Herning, Rødovre, Gentofte, Lillerød, Søborg, Kalundborg, Ishøj, Albertslund, Middelfart, Lyngby, Kolding, Haderslev, Farum, Lystrup, Dragør, Skanderborg, Køge, Hvidovre, Valby, Glostrup, Nykøbing Falster, Thisted, Gladsaxe, Vanløse, Tårnby, Vordingborg, Virum, Charlottenlund, Solrød Strand, Næstved, Frederiksværk, Struer, Holstebro, Horsens, Allerød, Viborg, Aarhus, Odder, Rønne, Korsør, Slagelse, Haslev, Hørsholm, Ringsted, Varde, Skive, Ballerup, Brønderslev, Hillerød, Værløse, Frederiksberg, Svendborg, Aabenraa, og Brønshøj, .

Afhentning af kraftig gasbrænder er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland), Sjælland (Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Vestsjælland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når man kigger i søgedata er det klart, at folk mange gange søger blandt andet kraftig gasbrænder priser og kraftig gasbrænder online. Derudover oplever man typisk mennesker søge efter fx køb kraftig gasbrænder, billig kraftig gasbrænder samt kraftig gasbrænder tilbud, plus de udbredte byggecentre som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

Priser på kraftig gasbrænder

Det har vist sig at være ualmindeligt ligetil for almindelige dødelige at prissammenligne på billige kraftig gasbrænder online hos diverse internet firmaer i Danmark, og med det motiv har flere forretninger på nettet set sig nødsaget til at reducere prisniveauet på kraftig gasbrænder drastisk, og derudover frembyde fragt uden betaling.

Derfor kan det imidlertid vise sig rentabelt at analysere nogle få e-butikker efter tilbud og rabatter på kraftig gasbrænder online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4 og Bygma.

Man må lige meget hvad ikke glemme, at såfremt en webshop forhandler billige kraftig gasbrænder online til en udsalgspris som er grænseløst fordelagtig, så er det for det meste være et bevis på en uægte netshop. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket støtter dig som køber overfor uægte internet shops.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere omkostningerne til kraftig gasbrænder senere. Dette foreslåes ofte ved specialiserede netshops, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Når vi ser på tendenserne står det klart, at internetbrugere tit søger for eksempel kraftig gasbrænder online og kraftig gasbrænder priser. Vi ser desuden som regel netshoppere kigge efter blandt andet køb kraftig gasbrænder, billig kraftig gasbrænder samt kraftig gasbrænder tilbud.

Se nærmere på andre menneskers meninger

Trustpilot yder aldeles fantastiske chancer for at se nøjere på flere aktuelle køberes iagttagelser og herved tilråder vi, at du kigger nærmere på e-butikkens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige kraftig gasbrænder online.

Facebook indebærer endvidere uden sammenligning udmærkede muligheder for at få indsigt i e-shoppens kundefokus. Herinde møder vi en række internet butikker som gør det muligt at skrive en anmeldelse af deres køb, som lige så vel må tages i brug til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige kraftig gasbrænder online i en internet butik behøver de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsaftale, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende, især ved de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

En anden løsning er at granske hvorvidt internet virksomheden er e-mærket medlem, som skulle være en erklæring om at netshoppen forsvarer den officielle danske lovgivning, og at online forhandleren tit undersøges af fagfolk som er inde i de gældende love.

Derudover giver det dig anledning til opbakning, ifald du oplever dilemmaer i forbindelse med din ordre på kraftig gasbrænder. Derudover foreslår vi at køber er omhyggelig omkring de mest relevante vedtægter gældende for købet af kraftig gasbrænder online, som fx hvilken returneringsret online webshoppen tilbyder.

I den relation er det desuden relevant, at man altid gemmer sin faktura, således man når som helst kan bevidne købet af kraftig gasbrænder, uagtet om man køber hos Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen eller Stark.

Thomas Mortensen gav 5 stjerner

Nemt køb

Jens gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Søren gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Hanne Møller gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til din online shopping
1Generelt foreslår vi at se om e-forretningen er e-mærket medlem, grundet at det længe har været en påvisning af at online webshoppen overholder gældende dansk lovgivning, og at internet butikken fra tid til anden vurderes af fagfolk som har indsigt i vilkårene. Før nogen shopper billige kraftig gasbrænder hos en e-shop kunne man uden tvivl gennemgå deres betingelser.
2Leveringstiden kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld hvis du har behov for varen med det samme, og derfor er det sandelig fornuftigt at du ser nærmere på den forventede leveringstid for kraftig gasbrænder. Masser af internet virksomheder tilsiger billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre, men vær obs på at det beroer på at du bestiller forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Inden nogen handler billige kraftig gasbrænder på en netshop bør de ideelt set kigge på butikkens forretningsbetingelser, men det er oftest ikke særlig sjovt. Ydermere anbefaler vi at du er klar over de elementære regler der kan have betydning for handlen med billige kraftig gasbrænder online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-handlen tilbyder.
4Det er jo temmelig fleksibelt for os alle at sammenholde priser online på billige kraftig gasbrænder på tværs af online forretninger, og ergo lover flertallet af online shops levering uden betaling. Men det kan stadigvæk blive lønsomt at efterse nogle webshops efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris.
5En række shops på nettet tilbyder billig fragt på kraftig gasbrænder, men typisk er det forbeholdt når du indkøber for en fastsat sum. Som alternativ må man beslutte sig for den mest letkøbte løsning til levering, som ofte vil være at få kørt din pakke til en pakkeshop. Fragttypen er gennemsnitligt endvidere virkelig hensigtsmæssig. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
6Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en vedtægt, som bistår dig som køber overfor snydagtige internet foretagender. Som en anden løsning kan du anvende en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil afbetale beløbet over en periode.
7Trustpilot fører til immervæk passelige genveje til at efterse en række tidligere konsumenters opfattelser og derved er det at foretrække, at du betragter netbutikkens kritik før du bestiller billige kraftig gasbrænder online. Facebook bringer dig lige så vel ret hæderlige metoder til at få indblik i internet firmaets troværdighed.
8En del online shops yder nu til dags alverdens billige leveringsmetoder til kraftig gasbrænder. Det mest populære er p.t. at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo ultra uproblematisk, samt typisk ligeledes den mest betalelige leveringsform.
9Den mest betalelige leveringsmodel vil til enhver tid være at hente pakken selv, som dog står og falder med at du befinder dig i kort afstand af internet firmaets hjemsted. Den leveringsversion er usædvanlig betydningsfuld om du skal bruge kraftig gasbrænder inden for kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere internet webshops portofri fragt, men for det meste kun såfremt du bestiller for et konkret beløb.