Bygpris.dk

Krydsfinerplader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 8 webshops der sælger krydsfinerplader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 9.146 kr., som er hele 60 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 krydsfinerplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.146 kr.Køb
10.057 kr.Køb
10.248 kr.Køb
12.853 kr.Køb
13.220 kr.Køb
13.261 kr.Køb
14.456 kr.Køb
19.671 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indendørs til vægge til båd til udendørs til tagpap til tag

Varianter: tykke tynde profilerede vandfaste

Størrelser: 40 mm 15 mm16 mm 10 mm 30 mm 5 mm 19 mm 25 mm 22 mm 28 mm 12 mm 20 mm 13 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige krydsfinerplader fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på lave priser, og nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Det er helt klart super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
For mange er byggeprojekter lig med en masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp til valg af krydsfinerplader.
Nogle byggekæder sælger et bredt sortiment, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot krydsfinerplader.
Såfremt du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed i de kendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor bør man undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når man stopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og som følge af det har flertallet chancen for at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette har man mulighed for at slippe for fragtomkostningen, og endda få fat i produkterne på kortere tid.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra alle mulige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af krydsfinerplader online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker har en stor passion for deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Altså vil du få endnu mere kompetent hjælp fra medarbejdere som er specialister i lige præcis krydsfinerplader.
Hovedparten af webshops i små nicher er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få en lavere pris.
De fleste nichebutikker er iværksættervirksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du handler krydsfinerplader online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
krydsfinerplader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

krydsfinerplader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

krydsfinerplader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

krydsfinerplader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at regne på hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du bør fremskaffe hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeriet. Forudsat at du køber professionel assistance kunne det være fordelagtigt at hente tilbud fra forskellige virksomheder.
2Der kan findes mange forskellige instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube kan hjælpe med betydelige mængder nyttig information, navnligt såfremt man leder på engelsk.
3Det bør overvejes at få assistance til arbejdet, navnlig såfremt det er vigtige ombygninger. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt må det blive bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
4Der viser sig altid pludselige problemer når det handler om store byggeprojekter, og altså viser det sig afgørende at man har afsat god tid i planen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
5Godt forarbejde viser sig som vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør udarbejde en struktureret plan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær realistisk i sammensætningen af tidsplanen.
6Længe før du igangsætter byggeprocessen kan det være usandsynligt værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7Du må aldrig negligere dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som fod- og hovedbeklædning som sikring overfor potentielle ulykker. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i byggeriet, især såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
8Det er muligt at indhente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås såfremt ombygningen hjælper miljøet. Støtten kræver med andre ord at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
9Potentielt kan det vise sig af stor betydning at have de relevante bygningsmaterialer til rådighed forud for at du går i gang med eksekveringen. Du har fordel af at forfatte en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og derefter tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du sikrer dig at alt er som det skal være.
10Du må aldrig mangle grej. Tit vil det vise sig fordelagtigt at du har grejet disponibelt idet du starter arbejdet. Desuden er det afgørende at medregne disse udgifter i dit regnskab for byggeriet.
11Ofte vil det være afgørende at udfærdige et budget for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det er sundt at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man bør nedfælde ens købspris for dem hver især.
12Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en essentiel rolle. Derfor bør du løbende tage notits af udsigten ift. vejret i dagene før byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at vælte ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er utrolig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er yderst imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er yderst imponerende. Scoren er baseret på 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

En masse byggeforretninger frembyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmuligheder til krydsfinerplader. En af dem der er mest populær er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Løsningen er altså vældig uproblematisk, samt tit tilmed den billigste leveringsmulighed.

Du burde ydermere udse dig at bestille levering til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen er en gang i mellem en anelse mere bekostelig, men tillige rigtig smart ift. krydsfinerplader online. Den mest letkøbte mulighed for levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, hvilket står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved e-handlens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på krydsfinerplader er yderst væsentlig om du mangler varen inden for kort tid, og af den grund er det selvfølgelig på sin plads at man ser nærmere på den estimerede leveringsdato på krydsfinerplader. Adskillige e-shops – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre online, som trods alt står og falder med at bestillingen realiseres forinden et fastslået tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varen betjent før lagerpersonalet holder fyraften.

Visse online butikker sikrer gratis levering på krydsfinerplader online, men undertiden er det forbeholdt når man køber for en bestemt sum. Ellers bør du vælge den prisbilligste type af levering, der typisk vil være at få leveret din bestilling til en pakkeshop.

Store webshops udlover afhentning hvor man køber billig krydsfinerplader online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Stark. Byggecentrene frembyder bl.a. click-and-collect på krydsfinerplader i følgende områder:

Lyngby, Værløse, Aalborg, Grenaa, Lillerød, Solrød Strand, Hedensted, Ikast, Holbæk, Åbyhøj, Haderslev, Risskov, Charlottenlund, Nyborg, Hillerød, Glostrup, Kolding, Skanderborg, Svendborg, Ølstykke, Højbjerg, Vordingborg, Brabrand, Viborg, Hjørring, Vejle, Køge, Frederiksberg, Nørresundby, Holstebro, Ballerup, Brøndby, Hobro, Vanløse, Skive, Tilst, Horsens, Odense, Gentofte, Roskilde, Herning, Korsør, Taastrup, Næstved, Varde, Ishøj, Sønderborg, Struer, Slagelse, Frederikshavn, Birkerød, Lystrup, Thisted, Gladsaxe, Hedehusene, Esbjerg, København, Herlev, Stenløse, Nærum, Farum, Nykøbing Falster, Virum, Aabenraa, Brønshøj, Allerød, Kalundborg, Kokkedal, Aarhus, Vallensbæk, Rudersdal, Nakskov, Søborg, Haslev, Tårnby, Albertslund, Hvidovre, Randers, Rønne, Rødovre, Brønderslev, Middelfart, Ringsted, Fredericia, Valby, Helsingør, Frederikssund, Jyllinge, Silkeborg, Dragør, Frederiksværk, Hørsholm, Odder, og Greve, .

Afhentning for krydsfinerplader er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Ved indkig i tallene er det markant, at online shoppere som regel leder efter blandt andet krydsfinerplader priser og krydsfinerplader online. Foruden dette ser vi jævnligt folk kigge efter bl.a. køb krydsfinerplader, billig krydsfinerplader og krydsfinerplader tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Bedste tilbud på krydsfinerplader

Det har vist sig at være ultra smart for almindelige dødelige at prissammenligne på billige krydsfinerplader online i blandt flere shops på nettet, og så har flere internet webshops ikke kunne lade være med at presse prisen på krydsfinerplader markant, og i øvrigt frembyde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det stadigvæk blive lønsomt at besigtige forskellige internet webshops efter tilbud og udsalg på krydsfinerplader online forinden du placerer ordren, så man er skråsikker på at modtage den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Man må bare ikke overse, at hvis en online forretning afhænder billige krydsfinerplader online på tilbud til en pris der anses for helt fantastisk fremragende, så er det mange gange være en indikator for en falsk e-forretning. Kortbetalinger er trods alt omfattet af en vedtægt, der passer på dig som kunde imod uærlige internet butikker.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du overveje en løsning som for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale beløbet til krydsfinerplader senere. Det tilbydes som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Når man kigger i data bliver det tydeligt, at internetbrugere tit efterspørger eksempelvis krydsfinerplader online og krydsfinerplader priser. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker kigge efter fx krydsfinerplader tilbud, billig krydsfinerplader samt køb krydsfinerplader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg krydsfinerplader er 7786 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

God til prisen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til tag til tagpap til indendørs til udendørs til båd til vægge

Varianter: tynde profilerede vandfaste tykke

Størrelser: 19 mm 40 mm 12 mm 20 mm 10 mm 25 mm 13 mm 5 mm 15 mm16 mm 22 mm 30 mm 28 mm

Gennemsøg tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot resulterer i egentlig pålidelige genveje til at gennemstøve ganske mange tidligere kunders betragtninger og af den grund kan det være til hjælp, at du gennemgår e-forhandlerens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige krydsfinerplader online.

Facebook tilbyder lige så vel visse fordelagtige genveje til at få kendskab til webshoppens popularitet. Herinde er der mange internet webshops som giver kunderne mulighed for at udforme en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige må drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige krydsfinerplader online hos en internet webshop behøver de ideelt set gennemlæse netshoppens handelsaftale, dog er det normalt ikke super interessant, især ved de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Et andet forslag kunne være at undersøge hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det længe har været en sikkerhed for at e-forhandleren retter sig efter den officielle danske lovgivning, foruden at e-forretningen fra tid til anden efterses af eksperter der behersker de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din chance for at blive assisteret, når du møder udfordringer ved dit indkøb af krydsfinerplader. For øvrigt støtter vi at du er opmærksom på de grundlæggende bestemmelser der indvirker på købet af krydsfinerplader online, til eksempel hvilken byttepolitik internet selskabet bruger.

I den forbindelse er det tilmed relevant, at man altid sikrer sin kvitteringsmail, så man senere kan bevise sit køb af krydsfinerplader, uafhængig af om man shopper ved Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark eller Davidsen.

Erik B gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Henrik gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Per Larsen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Christian Rasmussen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det har vist sig at være ret smart for enhver at prissammenligne online på billige krydsfinerplader fra forskellige e-shops, og af den grund præsterer de fleste internet varehuse fragt uden omkostninger. Det kan dog til hver en tid vise sig indbringende at efterse indtil flere internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at få fat i den mest attraktive pris.
2Trustpilot genererer uden sammenligning gode muligheder for at betragte forskellige tidligere brugeres evalueringer og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du ser nærmere på internet forhandlerens ratings forud for at du handler billige krydsfinerplader online. Facebook giver dig tillige de facto troværdige muligheder for at få indtryk af internet shoppens popularitet.
3Den billigste type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som dog afhænger af at du lever tæt på internet webshoppens hjemsted. Den leveringsmodel kan være meget afgørende om du mangler krydsfinerplader om et øjeblik. Alternativt så lover en hel del internet handler fri fragt, men tit kun hvis der aftages for et bestemt beløb.
4Leveringshastigheden kan være virkelig essentiel såfremt vi står og skal bruge varen om et øjeblik, og i det øjemed er det faktisk essentielt at man undersøger den forventede leveringsdato på krydsfinerplader. En lang række internet shops giver billig 1 dags fragt på masser af varenumre, som trods alt betinges af at du når at bestille før et aftalt klokkeslæt.
5En række internet selskaber præsterer fragtfri levering på krydsfinerplader, men i reglen gælder det kun hvis du indkøber for en fastsat pris. Ellers bør du tage den prisbilligste fragtform, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop. Leveringsformen er desværre tillige virkelig fleksibel. Den prisbilligste fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
6Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af en lovbestemmelse, der forsvarer dig som køber imod bedrageriske webshops. Alternativt kan du benytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at klare betalingen over flere uger.
7Inden nogen bestiller billige krydsfinerplader på en netshop behøver man på en vis måde få overblik over webshoppens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde et tidskrævende projekt. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde reglementer der kan influere på bestillingen af billige krydsfinerplader online, f.eks. hvilken returrettighed netbutikken lover.
8En masse e-shops tildeler nu til dags diverse billige fragttyper til krydsfinerplader. Det mest populære er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså virkelig bekvem, og endda ligeledes den mindst kostelige leveringsmulighed.
9Vi anbefaler at granske om internet shoppen er e-mærket medlem, grundet at det er et sympol på at internet forhandleren lever op til de danske regler, samt at online firmaet hyppigt monitoreres af specialister der kender de gældende regler. Før folk handler billige krydsfinerplader på en shop kan de i virkeligheden skimme netshoppens betingelser.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk