Bygpris.dk

Krydslaser

Limit krydslaser 1001 HV
2.056 kr.
Læs mere
Limit Krydslaser 360V2-R
2.095 kr.
Læs mere
Limit krydslaser og punktlaser 1002 HVP
3.799 kr.
Læs mere
Limit krydslaser 1001 HV + stativ/laserstang
1.595 kr.
Læs mere
Limit krydslaser 1001 HV-G
1.995 kr.
Læs mere
Limit krydslaser 1003 HV
695 kr.
Læs mere
Krydslaser Hultafors XL 2
1.998 kr.
Læs mere
Krydslaser 1080
3.750 kr.
Læs mere
Krydslaser/punktlaser Limit 1002HVP
2.698 kr.
Læs mere
Krydslaser Limit 1001-R
1.249 kr.
Læs mere
GeoFennel krydslaser FL 10-Cross selvnivellerende
850 kr.
Læs mere
HULTAFORS Krydslaser 360° Grøn diode H360G
3.995 kr.
Læs mere
geoFENNEL krydslaser Geo6X KIT
3.244 kr.
Læs mere
HULTAFORS Krydslaser 3x360° H3x360
4.495 kr.
Læs mere
Bosch Krydslaser Quigo Iii
450 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at spare fragten, så kunne du med fordel transportere varerne på egen hånd. Dette er især muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige krydslaser hos de forskellige online byggecentre. En del giver gode tilbud, hvorimod øvrige giver faglig rådgivning. Du må afveje hvad der er vigtigst for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man kende webshoppens regningslinjer.
Nogle byggekæder udbyder et enormt produktudvalg, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal bestemme om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover bare krydslaser.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring krydslaser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De velkendte byggekæder sælger varer fra forskellige leverandører, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af krydslaser online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og derved har folk chancen for at handle online og hente produkterne selv. Derved er det muligt at undvære leveringsomkostningen, samt samtidig hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som typisk drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at købe krydslaser online på deres hjemmeside.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en stor passion for deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette bør du få mere indsigtsfuld vejledning fra medarbejdere med specialistviden i netop krydslaser.
En masse nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

krydslaser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

krydslaser silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

krydslaser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

krydslaser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man vil under ingen omstændigheder mangle udstyr. Tit kan det være afgørende at du har udstyret klar idet du iværksætter dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at inkludere disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
2Det bør overvejes at spørge om assistance til projektet, specielt såfremt det er store arbejdsopgaver. Store opgaver kræver flere personer. Dertil vil det blive mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
3Du kunne overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du må købe professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du køber hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at søge priser fra en håndfuld entreprenører.
4Du bør unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj herunder sikkerhedssko som beskyttelse mod eventuelle ulykker. Det er smart med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke køber professionel hjælp.
5Du har mulighed for at indhente offentligt tilskud til renoveringer. Det fås såfremt projektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte betinger at renoveringen forbedrer naturen.
6Godt forarbejde viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du er nødt til at nedskrive en effektiv køreplan, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
7Måske kan det blive at have noget at sige at du har de presserende materialer parat på forhånd inden du går i gang med byggeriet. Du bør lave en hurtig indkøbsseddel som samler hver eneste ting du skal bruge, og bagefter eftergå hver enkelt ting, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige bump på vejen i forbindelse med svære opgaver, og følgelig kan det være betydningsfuldt at man afsætter god plads i planen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at have tid nok til det.
9Før du iværksætter byggeprocessen kan det blive vildt værdifuldt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der være gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
10Ved projekter udendørs har vejret en stor rolle. Således bør du tit tage notits af prognosen for vejret lige før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned når du netop er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
11Der ligger utrolig mange vejledninger og videoer via internettet som kan inspirere dig. Navnligt YouTube tilbyder dig store mængder konstruktiv oplysning, specielt såfremt du bruger engelske søgeord.
12Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være økonomisk at nedfærdige alle poster, hvorefter man bør gennemgå ens omkostning ved hver eneste af dem.
De højest bedømte byggemarkeder
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk flot. Ratingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt flot. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er meget imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

En hel del netbutikker i Danmark giver i øjeblikket mange forskellige billige leveringsmidler til krydslaser. En af dem der er mest populær er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig i høj grad hensigtsmæssig, samt typisk endvidere den mest billige fragtmetode.

Du bør på samme måde foretrække at bestille produkterne til levering hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig tit et hak mere omkostningsfuld, men på den anden side super bekvem for krydslaser online. Den billigste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket dog nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af online shoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på krydslaser kan være meget vigtig såfremt du står og skal bruge produktet om få sekunder, og herved er det jo vigtigt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved krydslaser. En lang række byggecentre – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre online, hvilket dog betinges af at du når at bestille forinden et fast tidspunkt, så at de kan nå at få produkterne på posthuset før de pakkeansatte har fyraften.

Visse internet firmaer præsterer fragt uden betaling på krydslaser online, men typisk er det så præmissen at der indkøbes for et præcist beløb. Ellers bør du foretrække den mindst kostelige mulighed for fragt, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til et udleveringssted.

De største kæder yder click-and-collect hvor du køber billig krydslaser hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne yder blandt andet klik-og-hent på krydslaser i disse byer:

Risskov, Fredericia, København, Slagelse, Kalundborg, Skanderborg, Lystrup, Tilst, Roskilde, Rødovre, Ringsted, Farum, Haslev, Taastrup, Brønderslev, Dragør, Vejle, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Herlev, Aalborg, Frederiksberg, Glostrup, Svendborg, Grenaa, Korsør, Lyngby, Værløse, Ølstykke, Kolding, Varde, Lillerød, Virum, Vallensbæk, Odense, Hvidovre, Odder, Gladsaxe, Hjørring, Horsens, Nærum, Greve, Middelfart, Åbyhøj, Sønderborg, Valby, Albertslund, Hedehusene, Ishøj, Højbjerg, Silkeborg, Frederiksværk, Frederikshavn, Næstved, Brabrand, Vanløse, Gentofte, Holbæk, Brønshøj, Hedensted, Holstebro, Ballerup, Randers, Esbjerg, Nørresundby, Thisted, Nykøbing Falster, Nakskov, Tårnby, Stenløse, Helsingør, Haderslev, Aabenraa, Birkerød, Brøndby, Solrød Strand, Allerød, Aarhus, Struer, Rudersdal, Vordingborg, Skive, Rønne, Nyborg, Søborg, Viborg, Hobro, Køge, Herning, Kokkedal, Jyllinge, Ikast, og Charlottenlund, .

Klik-og-hent for krydslaser er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Lolland, Amager).

Ses der på statistikkerne er det klart, at internetbrugere som regel søger eksempelvis billig krydslaser og krydslaser tilbud. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere søge efter eksempelvis krydslaser online, krydslaser priser samt køb krydslaser, plus de gængse byggekæder som Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på krydslaser

Det er i dag virkelig let gængeligt for alle at analysere priser på billige krydslaser online fra flere netbutikker, og derved har flere e-shops været nødt til at formindske prisen på krydslaser markant, og ydermere garantere fragt uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre blive smart at studere nogle e-butikker efter billige priser på krydslaser online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at opnå den mest billige pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Du bør trods alt være klar over, at hvis en internet webshop annoncerer billige krydslaser online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som helt ekstremt billig, er det mange gange være et karakteristika der viser en uoprigtig internet shop. Handler med kort er på den anden side indbefattet af et lovbud, der assisterer os overfor uoprigtige internet virksomheder.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at afdrage prisen på krydslaser ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som fx XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan og Davidsen.

Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere som regel søger efter for eksempel krydslaser priser og krydslaser online. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge bl.a. billig krydslaser, køb krydslaser samt krydslaser tilbud.

Udforsk tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot yder nogle ærlige muligheder for at eftersøge adskillige eksisterende kunders vurderinger og herved er det smart, at du gennemgår webshoppens ratings inden du færdiggør din shopping med billige krydslaser online.

Facebook frembyder ydermere faktisk ønskværdige metoder til at få kendskab til e-handlens pålidelighed. Tilmed er der faktisk outlets på nettet som tilbyder folk at ytre en omtale af deres køb, som lige så vel må bruges til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen bestiller billige krydslaser online i en shop kan man når alt kommer til alt have øje for e-shoppens betingelser, men det er typisk et omfattende arbejde, især med de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Silvan.

En anden løsning kunne derfor være at kontrollere hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, grundet at det ofte er en angivelse af at webbutikken tilslutter sig de officielle danske regler, foruden at online webshoppen jævnligt kontrolleres af jurister som har megen viden om vilkårene på området.

Det er en rigtig god genvej til en hjælpende hånd, hvis du får udfordringer som følge af dit indkøb af krydslaser. Udover dette går vi ind for at du er omhyggelig omkring de mest essentielle betingelser der har indflydelse på købet af krydslaser online, som fx hvilken returret e-firmaet kører med.

I den relation er det tilmed essesentielt, at man permanent bibeholder ens kvittering, således man til enhver tid vil kunne dokumentere købet af krydslaser, uanset om man shopper ved XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4 eller Harald Nyborg.

Lene Hansen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Morten Christiansen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Jan Jensen gav 5 stjerner

God webshop

Morten C gav 5 stjerner

Nemt køb

9 tips til indkøb via nettet
1Mange butikker på nettet yder nu en hel del forskellige billige fragtformer til krydslaser. Den mest anvendte er efterhånden levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente varerne når der er tid til det. Den er jo rigtig hensigtsmæssig, og tit tillige den mindst kostelige fragtmulighed.
2Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af en vedtægt, der assisterer kunden overfor snydagtige internet shops. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage prisen i flere bidder.
3Generelt slår vi et slag for at bemærke om online firmaet er e-mærke godkendt, som skulle være en tilkendegivelse af at internet virksomheden forstår de gældende danske regler, samt at online forhandleren fra tid til anden kontrolleres af eksperter som mestrer de gældende regler. Forud for at folk køber billige krydslaser på en netshop burde man de facto få overblik over netbutikkens forretningsbetingelser.
4Før nogen shopper billige krydslaser hos en online forretning kunne man uden tvivl løbe igennem webshoppens handelsbetingelser, dog er det normalt en omfattende opgave. Tilmed foreslår vi at køber er påpasselig med de mest betydningsfulde vedtægter der indvirker på bestillingen af billige krydslaser online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet butikken tilsikrer.
5Det er vældig smart for forbrugerne at tjekke tilbud online på billige krydslaser på flere online forretninger, og herved præsterer flere online varehuse fragt uden gebyr. Det kan stadigvæk være lukrativt at eftergå flere online firmaer efter rabat og tilbud forud for at du køber, således at du er skråsikker på at indhente den bedste pris.
6Nogle få webbutikker frembyder fragt uden betaling på krydslaser, men undertiden kræves det at der købes for en bestemt sum. Desuden burde man snuppe den mindst kostelige fragtløsning, der oftest vil blive at få leveret produkterne til et afhentningssted. Løsningen bliver almindeligvis omvendt temmelig praktisk. Den prisbilligste leveringsform er uden tvivl at du selv henter produkterne.
7Trustpilot frembringer fuldstændig stabile muligheder for at sondere en række øvrige konsumenters domme og derfor anbefales det, at du kigger på e-forretningens anmeldelser før du køber billige krydslaser online. Facebook genererer lignende egentlig udmærkede metoder til at få indblik i internet forretningens troværdighed.
8Fragtperioden kan være ultra betydningsfuld om vi absolut skal bruge dine nye varer fluks, så med det formål er det rimelig relevant at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering for krydslaser. Flere internet virksomheder garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange varer, men glem ikke at det betinges af at handlen laves forud for et nøjagtigt tidspunkt.
9Den billigste fragttype er dog at hente ordren selv, men den løsning afhænger af at du opholder dig i nærheden af internet forhandlerens bopæl. Den løsning kan i nogle tilfælde være ret bestemmende såfremt du har brug for krydslaser omgående. Alternativt så præsterer nogle få netshops fragt uden gebyr, men tit er det betinget af at man aftager for en konkret pris.