Bygpris.dk

Kulgrill

Yoder Smokers 24x48 Kul Grill Competition Cart
32.999 kr.
Læs mere
Everdure Cube HBCUBEGSCAN Kulgrill Graphite
799 kr.
Læs mere
Everdure Cube HBCUBEOSCAN Kulgrill Orange
799 kr.
Læs mere
Everdure Kul Grill 4k Graphite By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Læs mere
Everdure Kul Grill 4k Stone By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Læs mere
Everdure Kul Grill 4k Red By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Læs mere
Everdure Cube HBCUBEKSCAN Kulgrill Khaki
799 kr.
Læs mere
Eva Solo Kulgrill inkl. fladt låg, stor - Ø59 cm
9.995 kr.
Læs mere
Cook-it Kulgrill m/El-blæser - incl. bæretaske
499 kr.
Læs mere
Everdure Kul Grill 4k Orange By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Læs mere
Eva Solo Kulgrill inkl. fladt låg, lille - Ø49 cm
4.495 kr.
Læs mere
Yoder Smokers 24x48 Kul Grill
25.899 kr.
Læs mere
Everdure Kul Grill 4k Mint By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Læs mere
Yoder Smokers 24x36 Kul Grill
22.499 kr.
Læs mere
Everdure Cube HBCUBESSCAN Kulgrill Stone
799 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige kulgrill fra netbutik til netbutik. Nogle giver gode priser, imens nogle fokuserer på kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du tjekke forretningens regningslinjer.
Nogle byggecentre har et stort udvalg, og andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal beslutte om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot kulgrill.
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne personligt. Dette er især muligt i de gængse byggekæder.
Det er selvsagt meget afgørende at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få hjælp til valg af kulgrill.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og kendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggekæder har butikker mange steder i landet, og som følge af det har kunderne adgang til at købe online og køre byggematerialerne personligt. På grund af det er der mulighed for at undvære fragtgebyret, og ovenikøbet hente varerne med det samme.
De store byggekæder udbyder produkter fra diverse nicheshops, hvorfor du kan bestille fra et bredt sortiment af kulgrill online.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, som oftest er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle kulgrill online hos dem.
Forskellige specialiserede netshops står selv for produktion af de produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
Mange nichefokuserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette bør du få ekstremt brugbar vejledning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis kulgrill.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

kulgrill bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

kulgrill harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

kulgrill jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

kulgrill silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beklædning som sko og hjelm der beskytter dig mod eventuelle ulykker. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke køber eksperthjælp.
2Det kan overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt skal investere i hjælp fra en professionel til områder af projektet. Ifald du skal have assistance fra en professionel er der penge at spare ved at få priser fra flere virksomheder.
3Man bør under ingen omstændigheder undvære værktøj. Det er erstatteligt at have grejet til disposition inden du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere de her omkostninger i økonomien.
4Glem ikke at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde af at projektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at ombygningen påvirker naturen.
5Der kommer stort set altid uventede bump på vejen når det handler om omfattende byggeprojekter, og ergo er det væsentligt at man afsætter rimelig tid i handlingsplanen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
6I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så du giver sig selv et overblik. Det vil være en god idé at nedfærdige samtlige omkostninger, og efterfølgende nedfælde den billigste pris på dem hver især.
7Du finder ekstremt mange vejledninger og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube giver meget anvendelig information, ikke mindst forudsat at man kigger på engelsk.
8Det kan vise sig nyttigt at få assistance til byggeprojektet, i særdeleshed når det er krævende byggeprojekter. Flere ombygninger gør krav på flere folk. I øvrigt må det blive mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
9Længe før du påbegynder byggeriet kan det blive rimeligt essentielt med et tilsagn om, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10For projekter udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. Derfor må du løbende lægge mærke til vejrberetningerne i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at regne absolut lige når du er startet på det avancerede projekt.
11Planlægning viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal nedskrive en struktureret arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, og som også indeholder en nummerorden. Forsøg at være skarp i sammensætningen af arbejdsplanen.
12Potentielt kan det blive væsentligt at du har de presserende bygningsmaterialer parat forud for at du kaster dig over byggeriet. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig huskeliste som indeholder hver eneste ting du får brug for, og så granske hvert enkelt punkt, så du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
De bedst vurderede byggeshops
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ret så imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

Temmelig mange butikker på nettet foreslår nu til dags flere billige leveringsmidler til kulgrill. En af de mest almindelige er nu til dags pakkeshops, hvor du selv kan hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Denne er altså ret så fremkommelig, samt ofte tilmed den mest billige leveringsmanér.

Du burde også udse dig at få pakken bragt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig desværre en sjat mere bekostelig, men tillige særdeles fleksibel ift. kulgrill online. Den billigste fragtløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men det nødvendiggør at du har bopæl tæt på e-forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på kulgrill er super afgørende ifald vi står og skal bruge din pakke om få sekunder, og herved er det virkelig centralt at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved kulgrill. Flere online varehuse – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – byder på billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre online, men som imidlertid stiller krav om at bestillingen laves før et fastsat tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt afsted inden logistikpersonalet drager hjemad.

En række internet handler byder på levering uden omkostninger på kulgrill online, men undertiden er det forbeholdt når du indkøber for en fastsat pris. I øvrigt skal man beslutte sig for den mest betalelige form for fragt, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

En stor portion byggecentre tildeler click-and-collect hvor du køber billig kulgrill online men afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan og Bauhaus. Byggemarkederne udlover eksempelvis click-and-collect på kulgrill i følgende byer:

Gentofte, Greve, Hvidovre, Hillerød, Kokkedal, Fredericia, Sønderborg, Vejle, Nærum, Helsingør, Søborg, Brøndby, Ringsted, Korsør, Tårnby, Struer, Horsens, Haslev, Kolding, Frederikssund, Aarhus, Roskilde, Viborg, Glostrup, Ølstykke, Vordingborg, Slagelse, Nykøbing Falster, Skive, Ishøj, Varde, Middelfart, Allerød, København, Odense, Frederiksværk, Hedensted, Lystrup, Taastrup, Ikast, Jyllinge, Rødovre, Virum, Brabrand, Lyngby, Valby, Tilst, Charlottenlund, Åbyhøj, Højbjerg, Frederiksberg, Haderslev, Brønderslev, Herning, Holbæk, Risskov, Hjørring, Dragør, Køge, Solrød Strand, Stenløse, Rudersdal, Skanderborg, Lillerød, Rønne, Thisted, Albertslund, Aalborg, Holstebro, Hedehusene, Ballerup, Gladsaxe, Nørresundby, Svendborg, Aabenraa, Nyborg, Brønshøj, Kalundborg, Hobro, Næstved, Nakskov, Værløse, Vanløse, Silkeborg, Randers, Esbjerg, Hørsholm, Birkerød, Grenaa, Farum, Odder, Frederikshavn, Herlev, og Vallensbæk, .

Click-and-collect for kulgrill er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved kig i statistikkerne står det markant, at internetbrugere typisk kigger efter fx kulgrill tilbud og kulgrill priser. Man ser derudover som regel netshoppere søge efter blandt andet køb kulgrill, billig kulgrill og kulgrill online, plus de velkendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på kulgrill

Det er jo efterhånden særdeles hensigtsmæssigt for forbrugerne at analysere priser på billige kulgrill online fra forskellige internet varehuse, og altså har utallige online forhandlere været nødt til at stampe prisen på kulgrill betydeligt, og ydermere love levering uden omkostninger.

Trods dette kan det imidlertid vise sig udbytterigt at sammenligne nogle enkelte forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på kulgrill online forinden du placerer ordren, så du er velinformeret til at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Du må ikke desto mindre ikke undervurdere, at ifald en internet virksomhed reklamerer billige kulgrill online til salg for en pris der virker ubegribelig fremragende, så er det undertiden være et karakteristika der viser en bedragerisk e-butik. Kortkøb er trods alt omfattet af en lovbestemmelse, hvilket redder dig som køber imod falske online shops.

Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du vælge en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, forudsat du vil finansiere prisen på kulgrill ude i fremtiden. Det fås normalt i nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Når man ser på data er det markant, at internetbrugere tit leder efter for eksempel køb kulgrill og kulgrill tilbud. Derudover ser vi jævnligt mennesker kigge efter eksempelvis kulgrill online, kulgrill priser samt billig kulgrill.

Undersøg folks erfaringer

Trustpilot fremskaffer fuldstændig fine chancer for at efterse ret mange forhenværende forbrugeres erfaringer og herved rekommanderer vi, at du kigger nærmere på internet forhandlerens kritik forinden du placerer din ordre på billige kulgrill online.

Facebook yder desuden ret fremragende muligheder for at få indblik i e-shoppens kundetilfredshed. Tilmed ser vi en række online butikker hvor det er muligt at frembringe en bedømmelse af deres købsoplevelse, som tillige må benyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Inden nogen bestiller billige kulgrill online på en netshop kan de de facto gennemløbe e-butikkens forretningsbetingelser, men det er typisk et omfattende arbejde, særligt på de velkendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

En nemmere løsning kunne måske være at bemærke hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, da det skulle være et signal om at e-firmaet retter sig efter de officielle danske regler, udover at e-shoppen ofte kigges til af eksperter der kender retningslinjerne.

Dette er en god lejlighed til at blive hjulpet, ifald du udsættes for problemstillinger i processen med din ordre på kulgrill. Foruden dette stiller vi forslag om at kunden er opmærksom på de primære retningslinjer der indvirker på købet af kulgrill online, for eksempel den bytteret online virksomheden tilbyder.

Derfor er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens ordremail, således man senere kan eftervise bestillingen af kulgrill, uagtet om man har bestilt fra Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan eller Davidsen.

Thomas gav 5 stjerner

Helt i orden.

Else Pedersen gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Mads C gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Jan K gav 5 stjerner

Udmærket

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt tilråder vi at efterse om netshoppen er e-mærket, grundet at det kan være et tegn på at internet selskabet opfylder de danske love, foruden at internet shoppen en gang i mellem besigtiges af eksperter som har meget erfaring med reglerne. Forud for at folk bestiller billige kulgrill hos en e-butik kan de reelt betragte webshoppens forretningsvilkår.
2Nogle internet foretagender frembyder fragt uden betaling på kulgrill, men undertiden kræver det at der indkøbes for et fastslået beløb. Desuden må man tage den mest letkøbte slags levering, der tit vil blive at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted. Løsningen er jævnligt ydermere særligt let. Den mindst kostelige leveringsmodel er uden tvivl selv at hente pakken.
3Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af en retningslinje, som skærmer folk overfor bedrageriske online webshops. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du hellere vil afbetale pengene over tid.
4Før nogen shopper billige kulgrill i en webbutik kunne man i virkeligheden skimme e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog normalt ikke videre spændende. Ydermere foreslår vi at kunden er klar over de mest vedkommende forhold der kan have indflydelse på handlen med billige kulgrill online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online firmaet tilsikrer.
5Antal dages levering kan vise sig at være ret vital i tilfælde af at man mangler din ordre inden for få dage, så af den grund er det fuldkommen fornuftigt at du efterser den anslåede leveringsdato ved kulgrill. Størstedelen af online firmaer udlover billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre, men vær på vagt da det er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes forinden et konkret tidspunkt.
6Trustpilot leverer rigtig troværdige muligheder for at tolke ganske mange øvrige forbrugeres kritik og på grund af dette tilråder vi, at du sonderer online shoppens bedømmelser forud for at du køber billige kulgrill online. Facebook resulterer i på samme måde regulære ønskværdige genveje til at få et kig ind i e-shoppens troværdighed.
7En stor portion online firmaer yder nu et bredt udvalg af billige fragtformer til kulgrill. Det mest almindelige er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot varerne lige når det passer dig. Metoden er nemlig ualmindeligt simpel, og typisk derudover den prisbilligste leveringstype.
8Den mest prisbevidste fragttype er dog at hente pakken selv, hvilket dog er betinget af at du opholder dig tæt på online shoppens lager. Den leveringsmulighed er temmelig aktuel hvis man mangler kulgrill lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle enkelte online firmaer levering uden omkostninger, men ofte kun når man køber for en præcis sum.
9Det er i dag meget ligetil for almindelige mennesker at analysere priser online på billige kulgrill hos flere webbutikker, og til tak lover en hel del internet shops levering uden omkostninger. Til gengæld kan det ikke desto mindre være indbringende at kigge forbi nogle online forhandlere efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, sådan at man er velinformeret til at modtage den laveste pris.