Bygpris.dk

Kunststofbeholder

Festool Kunststofbeholdere Box 180x120x71
120 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 150x300x68/2
85 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 60x120x71
110 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere og Rumdelere
155 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 100x100x68/6
95 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 50x100x68/10
100 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 100x350x68/2
110 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 100x150x68/6
100 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 49x98/6 SYS1 TL
90 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 150x150x68/6
80 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 50x50x68/10
95 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 98x147/2 SYS1 TL
100 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 98x98/3 SYS1 TL
75 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 49x245/2 SYS1 TL
100 kr.
Læs mere
Festool Kunststofbeholdere Box 60x60x71
90 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Flere byggekæder præsterer et stort varesortiment, og andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal tænke på om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot kunststofbeholder.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Derved bør du handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af kunststofbeholder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du undersøge netbutikkens regler.
Hvis du skal bruge varerne nu og her eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er navnligt muligt ved de kendte byggekæder.
Der findes forskelle i priserne på billige kunststofbeholder alt efter hvor du handler online. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod øvrige har faglig sparring. Du skal bestemme hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra mange forskellige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af kunststofbeholder online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og på grund af det har kunderne mulighed for at handle online og køre materialerne selv. I kraft af det er der mulighed for at undgå fragten, og samtidig få produkterne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og landskendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

En masse nicheforretninger på nettet har et indgående kendskab til deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså vil du opleve endnu mere kyndig vejledning fra personale der er eksperter i lige præcis kunststofbeholder.
Størstedelen af små butikker styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få billigere priser.
Flertallet af nichefokuserede webshops er mindre firmaer, som tit drives i Danmark, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller kunststofbeholder online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

kunststofbeholder jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

kunststofbeholder bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

kunststofbeholder harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

kunststofbeholder silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at kalkulere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du burde have assistance fra en professionel til delelementer af det. Forudsat at du henter hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at notere priser fra forskellige håndværkere.
2For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Således må du hyppigt tjekke vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne når du netop er i fuld gang med dit krævende projekt.
3Du må ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beklædning som fx arbejdssko som hjælp mod eventuelle risici. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, især ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
4Der præsenterer sig jævnligt pludselige bump på vejen i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette vurderes det af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
5I god tid inden at du iværksætter byggeriet kan det vise sig temmelig centralt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være diverse regler for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
6Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have værktøjet klar til brug inden du påbegynder arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at indregne omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
7Det er muligt at spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes hvis byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
8Du kan finde utallige vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube kan hjælpe med store mængder konstruktiv info, ikke mindst når man benytter den engelske version.
9Forberedelse vil altid være metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør overveje at sammensætte en effektiv dagsorden, der viser hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, samt derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp i sammensætningen af handlingsplanen.
10Det er oplagt at sikre sig assistance til byggeprocessen, ikke mindst når der er tale om omfangsrige byggeopgaver. Nogle byggerier behøver flere mennesker. Ydermere bliver det mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
11Ofte vil det være afgørende at lave en budgetoversigt for dit byggeri, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive en god idé at dokumentere hver enkelt omkostning, og herefter søge sig frem til beløbet for dem alle sammen.
12Måske det viser sig væsentligt at du har de nødvendige materialer indkøbt inden du går til værks med dit byggeprojekt. Du har fordel af at notere en simpel huskeliste som samler alt som er nødvendige, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, hvormed du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
De mest folkekære byggekæder
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som klart er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er yderst overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Størstedelen af internet outlets tildeler heldigvis diverse billige leveringsmuligheder til kunststofbeholder. Den mest anvendte er for nærværende afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig særligt overkommelig, samt mange gange endvidere den mest letkøbte leveringsmodel.

Du kunne tillige forsøge at vælge udbringning hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Den er gerne en anelse mindre billig, men desuden rigtig ukompliceret med kunststofbeholder online. Den mest betalelige leveringsform vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, som dog betinges af at du lever nærved e-forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på kunststofbeholder er jo ultra central i tilfælde af at vi absolut skal bruge pakken om kort tid, så i det øjemed er det fuldkommen vigtigt at vi tjekker den forventede leveringstid for kunststofbeholder. En hel del byggecentre – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter online, men det nødvendiggør at handlen laves tidligere end et angivent klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer fikset forud for at logistikmedarbejderne får fri.

En række webbutikker garanterer fri fragt på kunststofbeholder online, men tit kræver det at man aftager for et fastslået beløb. Som alternativ skal man tage den prisbilligste leveringsmetode, der oftest vil blive at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted.

Masser af byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig kunststofbeholder online og afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene giver for eksempel afhentning af kunststofbeholder i disse områder:

Viborg, Værløse, Solrød Strand, Ringsted, Herlev, Silkeborg, Herning, Stenløse, Haderslev, Varde, Brabrand, Aarhus, Hobro, Hjørring, Ballerup, Vallensbæk, Brønshøj, Hillerød, Frederiksberg, Søborg, Holstebro, Ølstykke, Frederiksværk, Hedensted, Esbjerg, Rudersdal, Brønderslev, Brøndby, Struer, Thisted, Kalundborg, Nykøbing Falster, Sønderborg, Hørsholm, Frederikshavn, Risskov, Åbyhøj, Middelfart, Taastrup, Tilst, Nørresundby, Holbæk, Nakskov, Kokkedal, Rønne, Helsingør, Skive, Ishøj, Hvidovre, Slagelse, Højbjerg, Vordingborg, Virum, Lyngby, Horsens, Næstved, Ikast, Roskilde, Odder, Kolding, Lystrup, Korsør, Rødovre, Vanløse, Haslev, Frederikssund, Nyborg, Fredericia, Nærum, Gladsaxe, Allerød, København, Vejle, Skanderborg, Svendborg, Birkerød, Jyllinge, Albertslund, Glostrup, Dragør, Tårnby, Greve, Aalborg, Grenaa, Lillerød, Gentofte, Valby, Randers, Køge, Odense, Aabenraa, Hedehusene, Charlottenlund, og Farum, .

Afhentning for kunststofbeholder er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland).

Ved indkig i tallene bliver det klart, at folk tit søger blandt andet billig kunststofbeholder og kunststofbeholder tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere lede efter for eksempel køb kunststofbeholder, kunststofbeholder priser samt kunststofbeholder online, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Få rabat på kunststofbeholder

Det er jo efterhånden ultra uproblematisk for enhver at sammenholde priser på billige kunststofbeholder online fra diverse webshops, og af den grund har mange butikker på nettet været nødt til at presse udsalgspriserne på kunststofbeholder markant, og ovenikøbet byde på gebyrfri levering.

Det kan stadigvæk blive lønsomt at efterprøve forskellige e-firmaer efter tilbud og rabatter på kunststofbeholder online før du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Silvan og Davidsen.

Man må ikke desto mindre være omhyggelig med, at såfremt en internet forhandler afhænder billige kunststofbeholder online til en pris der virker hamrende billig, er det mange gange være en indikation på en svindel internet handler. Bestillinger med betalingskort er imidlertid inkluderet i en anordning, der beskytter folk overfor fup internet outlets.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du bruge et tilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at godtgøre beløbet til kunststofbeholder over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte ved online nichebutikker, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Stark.

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at folk som regel efterspørger bl.a. kunststofbeholder tilbud og kunststofbeholder online. Vi ser desuden typisk folk søge efter for eksempel kunststofbeholder priser, køb kunststofbeholder samt billig kunststofbeholder.

Udforsk tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot forærer dig visse ønskværdige muligheder for at tyde en stor gruppe nuværende køberes tanker og herved stiller vi forslag om, at du sonderer webshoppens kritik forinden du shopper billige kunststofbeholder online.

Facebook tilbyder dig lignende egentlig fremragende chancer for at få en idé om e-forretningens kundetilfredshed. Herinde er der en række online outlets som giver kunderne mulighed for at afgive en evaluering af ordreforløbet, hvilket tillige må benyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige kunststofbeholder online i en e-handler bør de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende, specielt med de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Stark.

Et nemt alternativ er at se om internet selskabet er e-mærke godkendt, grundet at det typisk er et kendetegn for at e-firmaet følger de officielle danske regler, samt at online firmaet tit revurderes af jurister der kender til de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du mulighed for at få bistand, for så vidt du får problemer som følge af din bestilling af kunststofbeholder. Yderligere er det en hjælp at køberen er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår gældende for købet af kunststofbeholder online, f.eks. hvilken ombytningsret webbutikken anvender.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man altid gemmer sin kvitteringsmail, således man senere vil kunne dokumentere sin bestilling af kunststofbeholder, uafhængig af om man køber fra Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 eller XL-Byg.

Jesper F gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Tina gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Henrik gav 5 stjerner

Alt var i orden

Jan gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket hjælper kunden overfor uærlige online shops. Som alternativ kan du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, såfremt du vil dække beløbet over en periode.
2Nogle enkelte internet virksomheder lover levering uden gebyr på kunststofbeholder, men i reglen forudsætter det at der købes for en bestemt pris. Alternativt bør man tage den billigste leveringsmetode, som gerne vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted. Denne viser sig uheldigvis endda særdeles enkel. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
3Leveringstiden er selvfølgelig særdeles central om man behøver varerne med det samme, og med det formål er det virkelig afgørende at vi efterser den estimerede leveringstid for kunststofbeholder. Adskillige internet outlets tilsiger billig dag-til-dag fragt på flere varer, som imidlertid er forudsat at ordren placeres før et besluttet tidspunkt.
4Forud for at nogen køber billige kunststofbeholder på en internet shop behøver man for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens forretningsaftale, det er dog typisk et omfattende arbejde. Tilsvarende foreslåes det at køberen er på vagt for de mest aktuelle vedtægter der er gældende for bestillingen af billige kunststofbeholder online, eksempelvis hvilken ombytningsret online forhandleren har.
5Trustpilot tilbyder absolut værdifulde muligheder for at kigge nærmere på ganske mange forhenværende brugeres bedømmelser og herved er det godt, at du beser internet butikkens vurderinger forinden du bestiller billige kunststofbeholder online. Facebook giver dig også egentlig stabile løsninger til at få kendskab til online forretningens popularitet.
6Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, da det længe har været et tegn på at internet butikken forstår de danske regler, foruden at e-butikken ofte kigges til af specialister som mestrer de gældende bestemmelser. Før folk shopper billige kunststofbeholder i en butik burde man reelt have øje for e-butikkens betingelser.
7Den mindst kostelige leveringsversion er dog at du selv henter produkterne, som jo står og falder med at du lever i nærheden af e-firmaets lager. Den type af levering er jo vældig aktuel om du har brug for kunststofbeholder med det samme. Alternativt så tilbyder nogle få netbutikker fragt uden beregning, men undertiden afkræver det at der handles for et bestemt beløb.
8Temmelig mange firmaer på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsudgaver til kunststofbeholder. Et hit er p.t. levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er nemlig ultra uproblematisk, samt typisk derudover den billigste mulighed for levering.
9Det er efterhånden særligt ukompliceret for os alle at prissammenligne online på billige kunststofbeholder i blandt diverse internet virksomheder, og derved yder langt de fleste webshops gratis levering. Dog kan det imidlertid være rentabelt at prøve nogle online firmaer efter tilbud og rabat før du placerer ordren, sådan at du er skråsikker på at få den mest attraktive pris.