Bygpris.dk

Låseringstang

Wiha Låseringstangsæt lige. EVA 1/3.
487 kr.
Læs mere
BATO Kabelskotangsæt. EVA 1/3.
861 kr.
Læs mere
Wiha Låseringstangsæt 90 gr. EVA 1/3.
487 kr.
Læs mere
BATO Låseringstangsæt Kraft 90gr udv/indv. EVA 1/3.
974 kr.
Læs mere
BATO Låseringstangsæt Kraft Spids Lige udv/indv. EVA 1/3.
975 kr.
Læs mere
BATO Låseringstangsæt 90gr. EVA 1/3.
495 kr.
Læs mere
BATO Låseringstangsæt lige. EVA 1/3.
474 kr.
Læs mere
Låseringstang 180 Knipex 4611A2
200 kr.
Læs mere
Låseringstang 180 Knipex 4621A21
218 kr.
Læs mere
Låseringstang 140 mm Knipex 4411J1
166 kr.
Læs mere
Låseringstang 140 mm Knipex 4621A11
199 kr.
Læs mere
Låseringstang 180 mm Knipex 4411J2
175 kr.
Læs mere
Låseringstang 140 Knipex 4611A1
180 kr.
Læs mere
Låseringstang bøjet 140 mm Knipex 4421J11
189 kr.
Læs mere
Låseringstang bøjet 180 mm Knipex 4421J21
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
For en del er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning til valg af låseringstang.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige låseringstang hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver lave priser, hvorimod andre har fokus på service. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder udbyder et stort vareudvalg, imens øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare låseringstang.
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man læse butikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra flere nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et bredt sortiment af låseringstang online.
De velkendte byggekæder har butikker i store dele af landet, og på grund af det har du adgang til at bestille online og køre varerne selv. Dermed har man chancen for at undgå fragten, samt tilmed få produkterne straks.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund bør du modtage en høj grad af brugbar hjælp fra personale der er eksperter i lige præcis låseringstang.
Størsteparten af små butikker er iværksætterfirmaer, som tit har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du bestiller låseringstang online hos dem.
De største byggekæder i Danmark
låseringstang jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

låseringstang harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

låseringstang bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

låseringstang silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag over 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er muligt at indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet forudsat at byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud forudsætter altså at byggeprojektet influerer positivt på planeten.
2Potentielt kan det blive at have noget at sige at have de presserende materialer tilgængelige før du starter håndværket. Du kan med fordel sammenfatte en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår alt hvad der bliver brug for, og dernæst efterse hvert eneste punkt, med det formål at du sikrer dig at alt er klar.
3Det kan være en god idé at søge assistance til projektet, navnlig når der er tale om omfangsrige byggeopgaver. Store projekter bør udføres af flere mennesker. I øvrigt vil det blive bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
4Der ligger rigelige mængder af artikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube er formidler af store mængder nyttig viden, især forudsat at du søger på engelsk.
5Forud for at du indleder byggeprocessen er det ufatteligt vigtigt at du sikrer dig, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
6Du kan tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde tilkøbe hjælp fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Når du vil benytte assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
7Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at du har grejet ved hånden akkurat som du indleder byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
8Det kan vise sig at være fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for byggeprojektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive økonomisk at gennemgå samtlige udgiftsposter, og dernæst undersøge beløbet for hver eneste af dem.
9Du må aldrig negligere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko der hjælper dig mod eventuelle skader. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, specielt såfremt du ikke får hjælp fra en fagperson.
10Der kommer uden tvivl ubelejlige hovedpiner i tilfælde med store opgaver, og som følge heraf vil det vise sig afgørende at man afsætter en god portion plads i køreplanen, således at man er overbevist om at nå i mål til tiden.
11Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den årsag bør du hyppigt tjekke vejrprognosen når du nærmer dig byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med dit krævende byggeprojekt.
12Godt forarbejde vil altid være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du bør overveje at nedskrive en velovervejet tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver din handlingsplan.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvsagt er rigtig flot. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En del online butikker giver i vore dage diverse billige løsninger til levering til låseringstang. Et hit er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente bestillingen når du har lyst. Fragtløsningen er altså super gnidningsløs, samt ofte endda den mest betalelige metode til levering.

Du kunne alternativt tænke over at få pakken leveret til din bopæl eller ud til dit arbejde. Metoden bliver af og til en anelse mere bekostelig, men tillige ekstremt bekvem for låseringstang online. Den prisbilligste leveringsform er uden tvivl at hente produkterne selv, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig nærved online forretningens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på låseringstang kan være ualmindeligt væsentlig om vi mangler ordren omgående, så derfor er det helt aktuelt at du efterser det estimerede leveringstidspunkt ved låseringstang. Flere e-forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig levering på næste hverdag på deres favorit varer online, men glem ikke at det antager at ordren lægges inden et konkret klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få de nye varer klargjort forinden de pakkeansatte får fri.

Enkelte online butikker garanterer portofri levering på låseringstang online, men i reglen under forudsætning af at du indkøber for en konkret sum. Ellers skal man udse dig den mest prisbevidste fragtløsning, som oftest er at få kørt din ordre til en pakkeshop.

Flere webshops frembyder afhentning hvor man handler billig låseringstang hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne frembyder eksempelvis click-and-collect på låseringstang i disse byer:

Hedensted, Virum, Struer, Sønderborg, Gentofte, Lillerød, Randers, Vallensbæk, Fredericia, Varde, Aalborg, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Rønne, Middelfart, Nærum, Skanderborg, Dragør, Haslev, Taastrup, Lyngby, Næstved, Kokkedal, Tårnby, Ikast, Farum, Frederikssund, København, Greve, Odense, Rudersdal, Tilst, Frederiksberg, Glostrup, Søborg, Stenløse, Nyborg, Værløse, Gladsaxe, Vanløse, Aarhus, Nørresundby, Risskov, Hedehusene, Odder, Aabenraa, Viborg, Silkeborg, Herlev, Hvidovre, Højbjerg, Holstebro, Kalundborg, Brabrand, Haderslev, Hjørring, Ølstykke, Birkerød, Brønshøj, Vejle, Roskilde, Solrød Strand, Esbjerg, Frederikshavn, Valby, Albertslund, Vordingborg, Thisted, Ringsted, Ishøj, Korsør, Grenaa, Kolding, Lystrup, Nakskov, Rødovre, Allerød, Frederiksværk, Brønderslev, Køge, Slagelse, Hørsholm, Ballerup, Svendborg, Helsingør, Horsens, Brøndby, Hobro, Åbyhøj, Herning, Jyllinge, Skive, Hillerød, og Holbæk, .

Afhentning ift. låseringstang er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Amager, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når der ses på data bliver det tydeligt, at folk typisk søger efter for eksempel billig låseringstang og køb låseringstang. Vi ser desuden mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet låseringstang tilbud, låseringstang priser og låseringstang online, foruden de kendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Rabat på låseringstang

Det er usædvanlig gnidningsløst for forbrugerne at finde information om priser på billige låseringstang online på flere shops på nettet, og til gengæld har flertallet af internet selskaber i Danmark fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på låseringstang enormt, og ovenikøbet frembyde levering uden betaling.

Trods dette kan det til hver en tid blive smart at inspicere et par forskellige internet selskaber efter tilbud på låseringstang online forinden du køber, således at du er garanteret at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du bør blot ikke overse, at hvis en webshop annoncerer billige låseringstang online for en pris som er enormt billig, så kunne det for det meste være en indikation på en snydagtig online webshop. Kortbestillinger er i hvert fald omfattet af Indsigelsesordningen, som bistår kunden imod falske online forhandlere.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du bruge et afdragstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at afbetale beløbet til låseringstang over et længere tidsrum. Det fås som regel ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Ved kig i tendenserne er det markant, at folk jævnligt efterspørger bl.a. billig låseringstang og låseringstang priser. Derudover ser vi typisk folk lede efter eksempelvis låseringstang online, låseringstang tilbud samt køb låseringstang.

Se nærmere på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot bringer dig ganske fantastiske løsninger til at beskue mange øvrige konsumenters ratings og på grund af dette kan det anbefales, at du iagttager webshoppens ratings inden du færdiggør din shopping med billige låseringstang online.

Facebook præsterer desuden ret belejlige genveje til at få indblik i internet virksomhedens kundetilfredshed. Desuden er der en række webbutikker hvor kunder kan give en evaluering af virksomhedens service, som ydermere må drages fordel af til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige låseringstang online hos en internet handler bør de i virkeligheden få overblik over butikkens handelsvilkår, dog er det gerne ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Et nemt alternativ er at granske hvorvidt netshoppen er e-mærke godkendt, som generelt er en tilkendegivelse af at online forhandleren efterfølger de opstillede regler, tillige med at internet virksomheden fra tid til anden monitoreres af fagfolk der er indført i vilkårene på området.

Dette er desuden din chance for support, for så vidt du skulle få problemer i forbindelse med din ordre på låseringstang. Ydermere kan det anbefales at køber er på vagt for de mest vitale vedtægter i forbindelse med bestillingen af låseringstang online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet selskabet kører med.

I relation til det er det også essesentielt, at man permanent bevarer ens kvittering, således man i fremtiden vil kunne vidne om bestillingen af låseringstang, hvad end man har handlet ved Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma eller Jem og Fix.

Lars F gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jette B gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Jan gav 5 stjerner

Virkelig god service

Anna Johansen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 tips til online shopping
1Den billigste form for fragt vil altid være selv at hente produkterne, hvilket dog er betinget af at du har bopæl i nærheden af internet selskabets arbejdslager. Den slags levering kan i nogle tilfælde være yderst aktuel såfremt du har behov for låseringstang lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle enkelte internet foretagender portofri fragt, men oftest er det kun gældende hvis du shopper for et fastslået beløb.
2Det er jo efterhånden vældig hensigtsmæssigt for alle at kigge efter tilbud online på billige låseringstang i blandt flere internet virksomheder, og på grund af dette garanterer flertallet af internet outlets fragt uden betaling. Til gengæld kan det immervæk vise sig smart at kontrollere diverse netbutikker efter tilbud forinden du køber, så man er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris.
3Trustpilot byder på uden sammenligning pæne muligheder for at kortlægge ret mange tidligere køberes iagttagelser og af den grund er det prisværdigt, at du kigger på webshoppens bedømmelser forinden du shopper billige låseringstang online. Facebook fremskaffer tillige fuldkommen ærlige chancer for at få kendskab til online webshoppens kundefokus.
4En del internet outlets giver efterhånden flere billige leveringsmetoder til låseringstang. En der er meget almindelig er i vore dage pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente dine nye varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig yderst simpel, samt endda ligeledes den mest letkøbte metode til levering.
5Antal dages levering kan vise sig at være virkelig udslagsgivende ifald man står og skal bruge din ordre om et øjeblik, så herved er det tydeligvis væsentligt at man gransker den forventede leveringstid for låseringstang. Størstedelen af online outlets garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varer, hvilket dog påkræver at ordren aflægges tidligere end et besluttet tidspunkt.
6Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, som længe har været en garanti for at internet webshoppen forsvarer de opstillede regler, tillige med at online shoppen fra tid til anden gennemses af specialister som kender de gældende regulativer. Forinden folk bestiller billige låseringstang i en internet butik bør man reelt skimme dens handelsbetingelser.
7Inden nogen handler billige låseringstang hos en internet webshop behøver man til hver en tid tage stilling til dens vilkår, dog er det gerne et tidskrævende projekt. Dertil foreslåes det at køberen er opmærksom på de mest basale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige låseringstang online, f.eks. den ombytningspolitik online webshoppen har.
8Indtil flere e-shops i Danmark lover fri fragt på låseringstang, men for det meste kun såfremt der handles for en bestemt pris. Derudover kunne du vælge den mest prisbevidste slags levering, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted. Fragttypen er jævnligt ligeledes ualmindeligt ligetil. Den mest letkøbte leveringstype er dog at hente pakken selv.
9Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er inkluderet i en ordning, der forsvarer en overfor fup netshops. Som en anden løsning kunne du bruge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage omkostningerne over en periode.