Bygpris.dk

Lægtehammer

Hultafors lægtehammer KP 900g
360 kr.
Læs mere
Hultafors lægtehammer KP 800 g
349 kr.
Læs mere
Milwaukee Lægtehammer
310 kr.
Læs mere
Stanley lægtehammer 600 gr. STHTO-51311
295 kr.
Læs mere
Lægtehammer 600 gram - ergonomisk
85 kr.
Læs mere
Hultafors Lægtehammer, 750g KP 750
236 kr.
Læs mere
Hultafors Lægtehammer, 650g KP 650
224 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Lægtehammer, hickorysk.m.magnet 650g
329 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Lægtehammer,hickory, forkromet 750g
1.243 kr.
Læs mere
BATO Lægtehammer M/Sømholder & magnet.
124 kr.
Læs mere
Probuilder Lægtehammer 600 Gram
122 kr.
Læs mere
Lægtehammer 900 g HERO 3064-950
99 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på priserne på billige lægtehammer fra webshop til webshop. Nogle har fokus på de bedste priser, imens nogle fokuserer på faglig sparring. Du må vide hvad du helst vil have.
For mange er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at bestille ved en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring omkring lægtehammer.
Det er absolut meget relevant at vide, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor læse byggemarkedets betingelser.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Det er navnligt muligt i de kendte byggecentre.
Nogle byggecentre har et stort udvalg, imens øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare lægtehammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder varer fra alverdens nicheshops, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt udvalg af lægtehammer online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed når man stopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og af den grund har man tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne personligt. Takket være dette kan man undvære fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du ved at købe lægtehammer online på deres hjemmeside.
Størsteparten af specialiserede webshops producerer selv produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online får du en lavere pris.
De fleste nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund forventes det at du får endnu mere erfaren hjælp fra personale der er eksperter i lige præcis lægtehammer.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

lægtehammer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lægtehammer jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

lægtehammer silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

lægtehammer bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Derfor kan du regelmæssigt se vejrvarslen lige før igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at regne netop som du er startet på det krævende projekt.
2Husk at tage til overvejelse om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du med fordel kan få assistance fra en fagperson til opstarten af projektet. Når du anskaffer hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at lede efter tilbud fra diverse entreprenører.
3Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed ift. omfangsrige byggeprojekter. Krævende ting skal gerne udføres af mere end en person. Desuden er det bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
4Det kan vise sig essentielt at du har de relevante materialer handlet ind inden du kaster dig over projektet. Du kan nedskrive en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alt du skal bruge, og derefter granske hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
5Godt forarbejde vil altid være nøglen til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en velovervejet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Forsøg at være skarp når du sammensætter din arbejdsplan.
6Der præsenterer sig stort set altid uforudsete bump på vejen når det kommer til større byggeprojekter, og ergo vil det være vigtigt at man afsætter god nok tid i planen, som gør at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
7Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så glem ikke beklædning inklusiv sikkerhedshjelm som skåner dig mod eventuelle risici. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer professionel hjælp.
8Man skal ikke stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det være yderst relevant at du har udstyret disponibelt når du påbegynder byggeriet. Desuden er det afgørende at inkludere omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
9Der ligger endeløse artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube bringer dig rigelig konstruktiv information, navnligt ifald man bruger den engelske version.
10Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige et budget for dit projekt, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være fordelagtigt at nedfærdige alle udgifter, og dernæst indsamle prisen på dem én og én.
11I visse tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås forudsat at renoveringen er klimavenligt. Bidraget kræver altså at byggeprojektet påvirker planeten.
12Inden du igangsætter arbejdet er det meget fornuftigt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
De bedst anmeldte byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ret så betryggende. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Temmelig mange online varehuse udlover nu til dags en række forskellige billige fragtløsninger til lægtehammer. En af de mest moderne er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente produkterne når du har tid. Fragtløsningen er jo særdeles problemfri, samt mange gange tilmed den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du kunne omvendt afveje for og imod at bestille varerne til levering til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Denne bliver for det meste en smule mindre billig, men tillige særdeles overkommelig for lægtehammer online. Den billigste leveringsudgave er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket dog forudsætter at du har bopæl tæt på internet webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på lægtehammer kan være ret aktuel når vi skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, og af den grund er det temmelig afgørende at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på lægtehammer. En stor portion netbutikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – udlover billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter online, som dog kræver at ordren gennemføres forinden et fastslået klokkeslæt, så at de kan nå at få de nye varer klar forud for at lagerpersonalet har fri.

Nogle få e-forretninger i Danmark præsterer levering uden beregning på lægtehammer online, men i de fleste tilfælde kræver det at man handler for et fastslået beløb. Desuden kunne du tage den mest betalelige fragttype, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

En del webshops giver klik-og-hent hvor du køber billig lægtehammer online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen og Silvan. Byggekæderne foreslår blandt andet click-and-collect på lægtehammer i disse områder:

Dragør, Brønderslev, Vanløse, Tilst, Hvidovre, Brønshøj, Valby, Næstved, Højbjerg, Søborg, Lystrup, Lyngby, Hobro, Gladsaxe, Skanderborg, Brøndby, Nyborg, Rødovre, Virum, Greve, Ringsted, Gentofte, Jyllinge, Varde, Hørsholm, Haderslev, Aalborg, Ballerup, Vallensbæk, Frederikshavn, Thisted, Herlev, Slagelse, Nærum, Ikast, Birkerød, Åbyhøj, Silkeborg, Charlottenlund, Roskilde, Vordingborg, Viborg, Farum, Køge, Hedensted, Korsør, Svendborg, Sønderborg, Kalundborg, Frederiksværk, Brabrand, Hedehusene, Aabenraa, Hjørring, Nykøbing Falster, Nakskov, Taastrup, Allerød, Aarhus, Albertslund, Tårnby, Frederiksberg, Stenløse, Risskov, Helsingør, København, Esbjerg, Skive, Odense, Solrød Strand, Odder, Vejle, Struer, Randers, Horsens, Haslev, Hillerød, Kokkedal, Ølstykke, Holbæk, Værløse, Rønne, Ishøj, Fredericia, Grenaa, Nørresundby, Herning, Glostrup, Frederikssund, Rudersdal, Middelfart, Kolding, Holstebro, og Lillerød, .

Afhentning for lægtehammer er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Når vi ser på tendenserne står det markant, at netshoppere ofte efterspørger eksempelvis køb lægtehammer og billig lægtehammer. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere efterspørge bl.a. lægtehammer priser, lægtehammer tilbud og lægtehammer online, plus de store byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen og Bygma.

Spar penge på lægtehammer

Det er jo yderst ligetil for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige lægtehammer online fra flere e-firmaer, og til gengæld har mange online webshops været nødt til at tvinge priserne på lægtehammer betragteligt, og i øvrigt tilbyde portofri levering.

Men det kan ikke desto mindre være profitabelt at sammenholde flere netshops efter billige priser på lægtehammer online forinden du køber, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Man skal dog være opmærksom på, at såfremt en online webshop annoncerer billige lægtehammer online for en salgspris der anses for overordentlig fordelagtig, kan det for det meste være et kendetegn på en bedragerisk e-shop. Kortkøb er ikke desto mindre omsluttet af en forordning, hvilket forsvarer dig som køber imod fup forretninger på nettet.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at afbetale beløbet til lægtehammer senere. Dette fås typisk ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ved kig i tendenserne er det tydeligt, at mennesker tit leder efter for eksempel køb lægtehammer og lægtehammer online. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere efterspørge fx billig lægtehammer, lægtehammer priser samt lægtehammer tilbud.

Undersøg nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot medfører fuldkommen habile chancer for at eftergå en lang række forhenværende konsumenters domme og derfor er det godt, at du betragter internet virksomhedens anmeldelser forud for at du shopper billige lægtehammer online.

Facebook genererer derudover en lang række fortræffelige muligheder for at få indblik i e-forretningens popularitet. Foruden det er der nogle e-forretninger som giver kunderne mulighed for at udfærdige en evaluering af ordreforløbet, hvilket desuden bør anvendes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige lægtehammer online i en e-forhandler burde man uden tvivl overveje shoppens regler, men det er for det meste et tidskrævende arbejde, især hos de store byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne måske være at se nærmere på om webbutikken er e-mærket, da det længe har været en antydning af at e-forhandleren tilslutter sig de gældende danske regler, tillige med at netshoppen nu og da kontrolleres af sagkyndige der er indført i de gældende vilkår.

Dette er desuden en god mulighed for at få assistance, hvis du oplever problemer i forbindelse med din ordre på lægtehammer. Ligeledes tilråder vi at kunden er vidende om de primære bestemmelser der kan have betydning for købet af lægtehammer online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik netbutikken har.

Derfor er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid beholder sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan påvise bestillingen af lægtehammer, uafhængig af om man har bestilt ved Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Silvan eller Davidsen.

Hans A gav 5 stjerner

Quick expedit

Jette Christensen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Bente gav 5 stjerner

god service

Lone Olsen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 tips til online indkøb
1Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en retningslinje, som beskytter folk overfor uoprigtige internet forretninger. Som alternativ kunne du anvende et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, når du higer efter at afdrage prisen af flere omgange.
2En række shops på nettet giver efterhånden en række forskellige billige leveringsmetoder til lægtehammer. En af de populære er for nærværende pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså rigtig fremkommelig, samt ofte tilmed den prisbilligste leveringsmåde.
3Det er særdeles problemfrit for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige lægtehammer hos forskellige webshops, og til gengæld tilbyder masser af forhandlere på nettet billig fragt. Til gengæld kan det alligevel blive smart at sammenligne diverse online shops efter tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at få den bedste pris.
4Flere e-firmaer sikrer levering uden gebyr på lægtehammer, men for det meste er det så præmissen at man shopper for et præcist beløb. Desuden bør man snuppe den mest letkøbte leveringstype, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted. Fragtformen er godt nok også rigtig bekvem. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
5Vi går generelt ind for at se om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det generelt er en tryghed om at e-shoppen anerkender de officielle danske regler, samt at online shoppen hyppigt overværes af specialister som er meget bekendte med reglerne på området. Forud for at nogen bestiller billige lægtehammer på en e-butik bør man faktisk gennemgå netbutikkens handelsbetingelser.
6Leveringsdygtigheden er ret essentiel forudsat man mangler pakken med det samme, og i det øjemed er det rigtig essentielt at du besigtiger leveringstidspunktet ved lægtehammer. De fleste online webshops udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre, men vær obs på at det er betinget af at bestillingen indsendes inden et nøjagtigt tidspunkt.
7Forud for at folk bestiller billige lægtehammer i en e-forretning kunne man ideelt set granske forhandlerens handelsbetingelser, dog er det ofte et omfattende arbejde. Tilmed er det fornuftigt at du er hensynstagende til de væsentligste vilkår i forbindelse med bestillingen af billige lægtehammer online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forretningen har.
8Den billigste fragtløsning er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket stiller krav om at du opholder dig nær online forretningens bopæl. Den leveringsmulighed er vældig vital såfremt du absolut skal bruge lægtehammer om et øjeblik. Alternativt så yder enkelte internet handler fragt uden gebyr, men tit afkræver det at der shoppes for et fastslået beløb.
9Trustpilot fremskaffer en lang række fortræffelige muligheder for at kigge nærmere på adskillige nuværende køberes domme og herved tilråder vi, at du eftergår online butikkens anmeldelser før du handler billige lægtehammer online. Facebook tilbyder dig tillige i højeste grad passende genveje til at få indblik i online forhandlerens kundetilfredshed.