Bygpris.dk

Læhegn

Plus Decora læhegn - 17624-13 Hvid
1.399 kr.
Læs mere
Plus Bergen Læhegn 180x180cm - Tryk Impr.
549 kr.
Læs mere
Plus Decora læhegn - 17628-13 Hvid
999 kr.
Læs mere
Plus Bergen Læhegn 180x150cm - Tryk Impr.
499 kr.
Læs mere
Plus Newline læhegn m/espalier 180x180 cm - Tryk Impr.
669 kr.
Læs mere
Plus Newline læhegn m/espalier 90x180 cm - Tryk Impr.
469 kr.
Læs mere
Plus Nostalgi læhegn - 17604-13 Hvid
1.399 kr.
Læs mere
Plus Newline læhegn m/espalier 180x110 cm - Tryk Impr.
569 kr.
Læs mere
Plus Bergen Læhegn 90x180cm - 2908-1 - Tryk Impr.
449 kr.
Læs mere
Plus Nostalgi læhegn - 17608-13 Hvid
999 kr.
Læs mere
Plus Newline læhegn m/espalier 90x180/110 cm - Tryk Impr.
469 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisniveauet på billige læhegn hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på de bedste tilbud, imens øvrige fokuserer på service. Du skal overveje hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Når du vil have byggematerialerne nu og her eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne selv. Dette er navnligt en mulighed hos de gængse byggecentre.
Nogle byggekæder har et stort udvalg af produkter, og nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare læhegn.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man kende butikkens betingelser.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du med fordel købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring læhegn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og derfor har folk adgang til at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. I kraft af det har man valget om at spare fragten, og sågar få produkterne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og velkendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette kan du se en fordel i.
De store byggekæder tilbyder varer fra mange nicheshops, og derigennem kan du shoppe fra et stort udvalg af læhegn online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops er små virksomheder, der tit drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler læhegn online hos dem.
En masse specialiserede netshops har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Herved kan du forvente mere gavnlig hjælp fra nogle som er specialister i netop læhegn.
Alverdens små butikker styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

læhegn bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

læhegn silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

læhegn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

læhegn jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så husk beklædning som sikkerhedshjelm der hjælper dig mod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
2Du finder mange forskellige vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube supporterer dig med vældig meget konstruktiv oplysning, især såfremt man søger på engelsk.
3Husk at tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal tilkøbe hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Hvis du tager imod professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at notere en pris fra en håndfuld firmaer.
4Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås forudsat at byggeprojektet er miljøvenligt. Af få støtte kræver med andre ord at projektet har betydning for planeten.
5Før du indleder byggeprojektet kan det være ubeskriveligt afgørende at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der være begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
6Typisk vil det være afgørende at nedskrive et budget for renoveringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være fornuftigt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man bør nedfælde omkostningen ved dem alle sammen.
7For opgaver udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. Således kan du tit tage notits af vejrforudsigelserne i forbindelse med projektets begyndelse, så du slipper for at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger når du lige står midt i dit vigtige projekt.
8Det kan vise sig værdifuldt at have de nødvendige materialer klar til brug inden du går til værks med byggeriet. Du kan med fordel udarbejde en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå hver eneste ting du har brug for, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du føler dig tryg ved at du har det hele.
9Godt forarbejde er metoden til at komme i mål med arbejdet. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret plan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, med en tilhørende nummerorden. Husk at være skarp når du nedskriver køreplanen.
10Man bør for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det være uundværligt at have værktøjet disponibelt inden du begynder på arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne disse udgifter i økonomien.
11Der kommer utvivlsomt uforudsigelige vanskeligheder når det kommer til krævende opgaver, og som følge heraf kan det vise sig vigtigt at der er afsat rigeligt med plads i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
12Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er omfattende byggeprocesser. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere folk. Derudover må det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
De mest folkekære byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er fantastisk overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Masser af netshops udlover nu om dage diverse forskellige billige løsninger til levering til læhegn. Den mest anvendte er nu om dage udleveringssteder, og så henter du bare dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig ualmindeligt gnidningsløs, og tit endda den prisbilligste form for fragt.

Du burde alternativt planlægge at få varerne sendt hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Metoden er for det meste en tand mere omkostningsfuld, men tillige i høj grad smart ift. læhegn online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, som dog kræver at du har bopæl tæt på internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på læhegn er selvfølgelig yderst betydningsfuld såfremt man har behov for produktet nu og her, så derfor er det nemlig klogt at vi tjekker den anslåede leveringstid ved læhegn. Adskillige internet shops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på adskillige varer online, som trods alt tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres forinden et fastsat klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få produktet klar før lagermedarbejderne får fri.

Indtil flere e-forretninger i Danmark præsterer gratis fragt på læhegn online, men ofte kun såfremt du køber for en bestemt pris. Ellers må du vælge den billigste fragttype, der tit er at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop.

En masse webshops giver click-and-collect hvor du køber billig læhegn på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på læhegn i disse områder:

Nykøbing Falster, Stenløse, Hjørring, Skive, Kalundborg, Glostrup, Brønderslev, Ishøj, Nørresundby, Virum, Jyllinge, Holbæk, Thisted, Tårnby, Greve, Gladsaxe, Vanløse, Randers, Horsens, Ølstykke, Rudersdal, Frederikssund, Viborg, Farum, Brønshøj, Sønderborg, Åbyhøj, Frederikshavn, Esbjerg, Slagelse, Værløse, Vordingborg, Nyborg, Vejle, Vallensbæk, Herlev, Silkeborg, Albertslund, Skanderborg, Varde, Haderslev, Roskilde, Allerød, Herning, Solrød Strand, Holstebro, Frederiksværk, Nærum, Hillerød, Køge, Lillerød, Hobro, Frederiksberg, Haslev, Brøndby, Ballerup, Birkerød, Korsør, Taastrup, København, Hvidovre, Rønne, Fredericia, Struer, Ringsted, Charlottenlund, Næstved, Middelfart, Dragør, Højbjerg, Aabenraa, Brabrand, Kolding, Odense, Søborg, Aarhus, Odder, Hedehusene, Ikast, Hedensted, Grenaa, Aalborg, Gentofte, Kokkedal, Lystrup, Hørsholm, Tilst, Helsingør, Rødovre, Risskov, Nakskov, Valby, Svendborg, og Lyngby, .

Afhentning for læhegn er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland), Sjælland (Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved kig i data bliver det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter blandt andet køb læhegn og læhegn online. Derudover oplever vi jævnligt mennesker søge bl.a. læhegn priser, billig læhegn og læhegn tilbud, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Gode tilbud på læhegn

Det har vist sig at være virkelig praktisk for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige læhegn online i blandt forskellige internet foretagender, og så har mange internet firmaer været nødt til at sænke udsalgspriserne på læhegn voldsomt, og endda yde fragt uden beregning.

Derfor kan det trods alt være lønnende at tjekke et par e-firmaer efter rabatter og tilbud på læhegn online forud for at du gennemfører din handel, således at man er garanteret at indhente den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Du bør imidlertid ikke undervurdere, at når en butik på nettet annoncerer billige læhegn online på tilbud til en udsalgspris som anses for umådelig overkommelig, så burde det tit være et symbol på en svindel shop. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfattet af en vedtægt, der beskytter dig som køber imod svindlende online shops.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du bruge en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at betale omkostningerne til læhegn over en periode. Det fås som regel hos niche webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at folk typisk søger efter fx læhegn online og læhegn priser. Foruden dette oplever man ofte mennesker efterspørge eksempelvis køb læhegn, læhegn tilbud samt billig læhegn.

Læs tidligere kunders ratings

Trustpilot bringer dig ultra gunstige genveje til at iagttage en lang række øvrige konsumenters opfattelser og herved anbefaler vi, at du iagttager internet firmaets kritik før du lægger din bestilling på billige læhegn online.

Facebook tilbyder tillige immervæk værdifulde muligheder for at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed. Her ses nogle online firmaer som tilbyder kunderne at udforme en kritik af virksomhedens service, som ydermere burde bruges til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige læhegn online i en netbutik kan man for at være på den sikre side skimme forhandlerens handelsaftale, dog er det oftest ikke super interessant, særligt ved de udbredte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

En nem løsning kan være at efterse hvorvidt netbutikken er godkendt af e-mærket, grundet at det bør være et sympol på at netshoppen tilslutter sig de gældende danske regler, samt at internet virksomheden en gang i mellem evalueres af specialister der har ekspertise inden for reglementet på området.

Derudover giver det dig anledning til at blive assisteret, hvis du bliver udsat for problemer med din handel med læhegn. Ydermere tilråder vi at køberen er klar over de elementære bestemmelser i forbindelse med bestillingen af læhegn online, som eksempelvis hvilken returret netshoppen garanterer.

I den relation er det på samme måde essesentielt, at man når som helst sikrer sin købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne bevidne sit køb af læhegn, hvad end man køber hos Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

Jan Christensen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Karen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Charlotte J gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Erik Petersen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til når du køber online
1Den mest letkøbte fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som dog stiller krav om at du lever nærved webbutikkens lager. Den leveringsform kan være rigtig vigtig hvis vi behøver læhegn straks. Alternativt så præsterer visse internet shops billig levering, men undertiden gælder det kun hvis du shopper for en fastsat pris.
2Vi slår generelt et slag for at se om e-shoppen er e-mærket, hvilket generelt er en forsikring om at webshoppen opretholder de officielle danske regler, tillige med at netbutikken lejlighedsvis evalueres af specialister som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forud for at nogen bestiller billige læhegn i en internet shop behøver de ideelt set gennemse butikkens forretningsbetingelser.
3Leveringstiden er temmelig vigtig ifald vi har behov for dine nye produkter straks, og i det øjemed er det relativt fornuftigt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato for læhegn. En stor portion online shops annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, som dog er forudsat at du når at bestille før et angivent tidspunkt.
4Forud for at nogen køber billige læhegn på en e-handler behøver de for at være sikker gennemlæse e-butikkens forretningsbetingelser, men det er ofte et omfattende arbejde. For øvrigt tilrådes det at køber er opmærksom på de elementære bestemmelser der indvirker på bestillingen af billige læhegn online, eksempelvis hvilken returpolitik shoppen garanterer.
5En række webshops frembyder billig fragt på læhegn, men i reglen kræves det at du indkøber for en præcis sum. Alternativt må man udse dig den mindst kostelige leveringsmanér, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Den bliver beklageligvis ligeledes virkelig uproblematisk. Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
6Det har vist sig at være særdeles bekvemt for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige læhegn i blandt flere forhandlere på nettet, og derved præsterer flere internet forhandlere portofri levering. Dog kan det stadigvæk være smart at efterse en række forretninger på nettet efter billige priser inden du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at modtage den bedste pris.
7Flere internet butikker foreslår i øjeblikket en række forskellige billige løsninger til levering til læhegn. En favorit er i vore dage at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså rigtig praktisk, samt desuden ydermere den billigste leveringsform.
8Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en anordning, der redder folk imod fup online virksomheder. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du vil honorere omkostningerne ude i fremtiden.
9Trustpilot tilbyder dig fuldstændig pålidelige muligheder for at verificere forskellige forhenværende brugeres tanker og af den grund stiller vi forslag om, at du evaluerer webbutikkens kritik forinden du køber billige læhegn online. Facebook genererer desuden temmelig habile genveje til at få et kig ind i netbutikkens pålidelighed.