Bygpris.dk

Lænestol

House Nordic Monte Lænestol - i lysegrå
1.891 kr.
Læs mere
House Nordic Monte Lænestol - i mørkegrå
1.891 kr.
Læs mere
House Nordic Como Lænestol - i grå med sort stel
308 kr.
Læs mere
House Nordic Campo Lænestol - i mørkegrå
2.122 kr.
Læs mere
House Nordic Zampi Lænestol - i sort kunstlæder
1.540 kr.
Læs mere
House Nordic Como Lænestol - i sort med sort stel
308 kr.
Læs mere
House Nordic Zampi Lænestol - i brunt kunstlæder
1.540 kr.
Læs mere
House Nordic Campo Lænestol - i lysegrå
2.122 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have varerne nu og her eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt i de kendte byggekæder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du finde et andet.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring lænestol.
Flere byggekæder har et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden blot lænestol.
Du vil finde variationer i priserne på billige lænestol hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på billige priser, og andre har kompetent rådgivning. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man undersøge virksomhedens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og i kraft af det har kunderne chancen for at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. På grund af det har man valget om at undvære fragten, og tilmed hente produkterne på kortere tid.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra forskellige leverandører, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af lænestol online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er specialister i deres produkter, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem forventes det at du får endnu mere begavet vejledning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis lænestol.
Forskellige niche webshops er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få bedre priser.
Størstedelen af online nichebutikker er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at købe lænestol online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

lænestol jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

lænestol harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lænestol silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

lænestol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er oplagt at sikre sig hjælp til dele af projektet, hovedsageligt hvis det er krævende projekter. Enkelte byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt må det være mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
2I mange tilfælde vil det være essentielt at have et budget for ombygningen, så du har styr på økonomien. Det er sundt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan søge sig frem til udgiften ved dem en ad gangen.
3Måske burde du overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du burde have hjælp fra en professionel til områder af projektet. Ifald du henter assistance fra en fagperson anbefales det at få tilbud fra forskellige håndværkere.
4Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. På grund af dette må du jævnligt tage notits af vejrudsigten i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at piske ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til det krævende byggeprojekt.
5Der kan findes vældig mange hjælpeartikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube er anvendeligt med en masse nyttig oplysning, særligt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
6Nogle gange kan man spørge om offentligt tilskud til byggeprojekter. Det får man når projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
7Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problematikker når det handler om omfattende opgaver, og på grund af det kan det være betydningsfuldt at man har afsat god nok tid i arbejdsplanen, som gør at man føler sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
8Man skal aldrig undvære udstyr. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have udstyret klar til brug idet du indleder arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at tillægge disse udgiftsposter i din økonomi.
9Før du iværksætter byggeprocessen kan det være temmelig meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
10Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod mulige ulykker. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
11Det vil vise sig værdifuldt at du har samtlige materialer parat på forhånd inden du går i krig med din byggeproces. Du får god gavn af at lave en overskuelig oversigt som samler alt hvad der er nødvendige, og dernæst eftergå oversigten, hvormed du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
12Godt forarbejde er vejen til at lykkes med byggeriet. Du bør overveje at sammensætte en struktureret strategi, der beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteringsliste. Vær realistisk når du laver oversigten.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så flot. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som naturligvis er virkelig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En del byggemarkeder giver nu om dage diverse forskellige billige fragtmuligheder til lænestol. Den mest moderne er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente dine nye produkter når du har tid. Fragtløsningen er jo usædvanlig let gængelig, og tit derudover den mest billige leveringsudgave.

Du kunne på samme måde udse dig at få produkterne bragt til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver som oftest en lille smule mere omkostningsfuld, men på den anden side ultra praktisk ved køb af lænestol online. Den prisbilligste slags levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som desværre beroer på at du opholder dig tæt på e-firmaets byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på lænestol kan vise sig at være ualmindeligt væsentlig når vi absolut skal bruge dine nye varer lige om lidt, og herved er det naturligvis væsentligt at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved lænestol. Adskillige internet butikker – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig 1 hverdags levering på adskillige produkter online, som trods alt er påkrævet at transaktionen realiseres forud for et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produktet distribueret før pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle internet varehuse byder på fragt uden beregning på lænestol online, men tit påkræves det at der aftages for en bestemt sum. Som alternativ burde man overveje den mest letkøbte form for levering, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor du handler billig lænestol online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne foreslår blandt andet afhentning af lænestol i følgende områder:

Valby, Haslev, Gladsaxe, Charlottenlund, Højbjerg, Ballerup, Frederikssund, Brabrand, Grenaa, Frederikshavn, Vanløse, Hvidovre, Middelfart, Aarhus, Åbyhøj, Thisted, Holbæk, Brøndby, Roskilde, Glostrup, Gentofte, Rudersdal, Viborg, Nykøbing Falster, Struer, Ringsted, Horsens, Ishøj, Nærum, Helsingør, Farum, Lyngby, Brønderslev, Haderslev, Ikast, Kolding, Solrød Strand, Allerød, Tilst, Albertslund, Vordingborg, Nørresundby, Lystrup, Aabenraa, Taastrup, Herning, Næstved, Tårnby, Sønderborg, Søborg, Skanderborg, Brønshøj, Varde, Hørsholm, Vejle, Holstebro, Nyborg, Silkeborg, Frederiksberg, Kalundborg, København, Værløse, Herlev, Greve, Stenløse, Dragør, Køge, Esbjerg, Hobro, Rødovre, Randers, Aalborg, Nakskov, Fredericia, Svendborg, Lillerød, Hedehusene, Hillerød, Vallensbæk, Skive, Korsør, Odder, Birkerød, Risskov, Ølstykke, Hjørring, Frederiksværk, Rønne, Kokkedal, Jyllinge, Odense, Slagelse, Hedensted, og Virum, .

Klik-og-hent for lænestol er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man ser på tallene bliver det markant, at folk som regel søger fx lænestol tilbud og køb lænestol. Foruden dette oplever vi typisk folk søge blandt andet billig lænestol, lænestol priser og lænestol online, foruden de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Gode tilbud på lænestol

Det er jo efterhånden yderst problemfrit for folk at tjekke tilbud på billige lænestol online hos diverse e-forretninger, og til gengæld har langt de fleste online forretninger fundet det uundgåeligt at stampe prisniveauet på lænestol enormt, og endda byde på levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det immervæk være gunstigt at besigtige nogle enkelte forretninger på nettet efter tilbud på lænestol online inden du køber, sådan at du er garanteret at skaffe sig den laveste pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Man skal trods alt ikke undervurdere, at såfremt en internet handler annoncerer billige lænestol online til en udsalgspris der virker utrolig fordelagtig, kan det ofte være et signal om en svindel shop. Køb med betalingskort er dog inkluderet i en regel, hvilket bistår en overfor bedrageriske e-forretninger.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du bruge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at betale prisen på lænestol ude i fremtiden. Dette fås typisk ved specialiserede netshops, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Ved indkig i søgedata bliver det klart, at internet shoppere typisk leder efter eksempelvis lænestol priser og billig lænestol. Man ser desuden typisk internet shoppere søge efter bl.a. lænestol online, køb lænestol og lænestol tilbud.

Udforsk tidligere køberes erfaringer

Trustpilot resulterer i nogenlunde tiltalende chancer for at se nøjere på ganske mange aktuelle kunders reflektioner og herved foreslåes det, at du ser nærmere på online virksomhedens bedømmelser før du shopper billige lænestol online.

Facebook frembyder endvidere ganske troværdige metoder til at få indblik i internet virksomhedens pålidelighed. Her ser vi mange webbutikker som gør det muligt at frembringe en vurdering af ordreforløbet, hvilket også må benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige lænestol online hos en netshop behøver de de facto tage stilling til e-butikkens forretningsvilkår, dog er det tit et tidskrævende arbejde, især med de udbredte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

En anden mulighed kunne derfor være at tjekke om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det almindeligvis er et tegn på at webshoppen understøtter de opstillede regler, samt at e-firmaet regelmæssigt revurderes af specialister som har megen viden om reglerne.

Derudover giver det dig chance for hjælpende service, for så vidt du møder vanskeligheder i forbindelse med dit køb af lænestol. Ligeledes er det en hjælp at køber er opmærksom på de mest aktuelle regler der har indflydelse på købet af lænestol online, som fx den ombytningsret e-firmaet tilbyder.

I relation til det er det desuden afgørende, at man altid gemmer sin faktura, så man en anden gang kan bevise købet af lænestol, uagtet om man handler fra Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 eller XL-Byg.

Anne D gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Lone Jørgensen gav 4 stjerner

Bestilte online

Susanne Nielsen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Louise gav 4 stjerner

Hurtig

9 tips til din online shopping
1Trustpilot genererer visse udmærkede genveje til at evaluere en længere række forhenværende forbrugeres synspunkter og herved går vi ind for, at du vurderer webshoppens omtaler inden du shopper billige lænestol online. Facebook fremskaffer tilsvarende adskillige passende genveje til at få indsigt i internet forretningens kundefokus.
2Den mest prisbevidste fragtløsning vil altid vise sig at være at hente pakken selv, men det nødvendiggør at du bor lige ved webbutikkens hjemsted. Den leveringsmåde er jo yderst betydningsfuld såfremt vi står og skal bruge lænestol inden for få dage. Alternativt så tilbyder visse butikker på nettet portofri levering, men undertiden kun ifald man bestiller for en konkret pris.
3Før folk bestiller billige lænestol på en butik bør man i princippet skimme e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis ikke særlig sjovt. Herudover går vi ind for at du er vidende om de mest centrale vedtægter der kan influere på shopping af billige lænestol online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet selskabet garanterer.
4Generelt går vi ind for at bemærke om internet firmaet er e-mærke godkendt, siden det er en antydning af at internet webshoppen efterfølger de officielle regler, foruden at internet forretningen ofte revideres af eksperter som har meget erfaring med reglerne på området. Forinden folk bestiller billige lænestol hos en butik på nettet burde de helt sikkert gennemgå webbutikkens handelsbetingelser.
5Leveringshastigheden er ekstremt afgørende i tilfælde af at du behøver din pakke inden for kort tid, så herved er det altså relevant at vi kontrollerer leveringstidspunktet for lænestol. En stor portion internet shops byder på billig 1 dags levering på en række af deres produkter, men som ikke desto mindre er påkrævet at ordren indsendes inden et aftalt klokkeslæt.
6Det er i dag rigtig smart for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige lænestol i blandt flere butikker på nettet, og herved tilbyder masser af butikker på nettet gratis fragt. Trods dette kan det alligevel vise sig fordelagtigt at studere nogle enkelte internet butikker efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, således at du er garanteret at få den mest attraktive pris.
7Nogle få internet firmaer lover levering uden omkostninger på lænestol, men tit stiller det krav om at man handler for et fastslået beløb. I øvrigt burde du udvælge den mest billige leveringsmulighed, hvilket tit er at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Fragtformen er godt nok tillige ualmindeligt problemfri. Den mest betalelige mulighed for fragt er dog selv at hente varerne.
8Masser af e-butikker foreslår efterhånden et bredt udvalg af billige fragtløsninger til lænestol. En af de populære er nu om stunder pakkeshops, hvor du kan afhente dine nye varer når det passer dig. Muligheden er nemlig ret så smertefri, og mange gange ligeledes den mest betalelige fragtløsning.
9Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en foranstaltning, som støtter dig som kunde imod fup online webshops. Som en anden løsning kan du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at godtgøre beløbet over en længere periode.