Bygpris.dk

Lærketræ pristjek

I tabellen herunder har vi listet 8 webshops der sælger lærketræ, sammen med den pris de tager for 100 meter inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 meter for 2.839 kr., som er hele 54 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 meter lærketræ inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.839 kr.Køb
3.620 kr.Køb
3.890 kr.Køb
5.101 kr.Køb
5.101 kr.Køb
5.635 kr.Køb
6.006 kr.Køb
6.158 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sandkasse til højbede til terrasse

Varianter: planker stolper ubehandlet reglar

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Dermed er det en fordel at handle hos et online byggemarked, som kan tilbyde sparring omkring lærketræ.
Når du skal bruge varerne med det samme eller bare har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er især muligt i de store byggekæder.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man tjekke virksomhedens betingelser.
Det er absolut super afgørende at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du finde et andet.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare lærketræ.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige lærketræ fra netbutik til netbutik. En del satser på billige priser, og andre giver faglig sparring. Du må tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du i de større byer, og takket være dette har folk tilbuddet om at handle online og fragte varerne selv. Som følge af det kan du blive fri for fragten, og samtidig have varerne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, hvorfor du kan vælge fra et stort udvalg af lærketræ online.

Nichewebshop

Diverse nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du handler lærketræ online på deres webshop.
Alverdens niche webshops har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Herved kan du forvente endnu mere nyttig sparring fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis lærketræ.
En masse specialiserede netshops er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag omkring 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

lærketræ jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lærketræ bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

lærketræ harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

lærketræ silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så glem ikke beklædning bl.a. arbejdshjelm der sikrer dig imod eventuelle ulykker. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke får professionel assistance.
2Du bør aldrig mangle udstyr. Jævnligt kan det vise sig klogt at have udstyret ved hånden forinden du indleder arbejdet. Det er derudover godt at indregne udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
3Det vil vise sig meningsgivende at have samtlige bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du starter eksekveringen. Du har god gavn af at udarbejde en simpel liste med hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du sikrer dig at du har husket det hele.
4Nogle gange kan man forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det gives hvis ombygningen bidrager positivt til klimaet. Det kræver dermed at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
5Ofte vil det vise sig afgørende at have en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på penge-delen af det. Det bør være en fordel at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og så nedskrive mulige tilbud på dem hver især.
6Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. På grund af dette kan du hyppigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så det ikke uventet begynder at piske ned når du netop er gået i gang med det svære byggeprojekt.
7Der kommer ofte ubelejlige udfordringer i forbindelse med omfattende projekter, og derfor kan det vise sig af stor betydning at man afsætter god nok plads i tidsplanen, således at man kan være tryg ved at nå i mål.
8Det bør overvejes at indhente hjælp til byggeprojektet, specielt såfremt det er store ombygninger. Enkelte projekter kræver mere end en person. Dertil må det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
9Forud for at du går i gang med arbejdet er det ret værdifuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Der er vældig mange guides og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube kan hjælpe med temmelig meget brugbar viden, især forudsat at du kigger på engelsk.
11Planlægning vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at liste en klar dagsorden, der viser hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilken dag, med en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk idet du laver køreplanen.
12Det kan vurderes om du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan have professionel assistance til delelementer af projektet. Forudsat at du sikrer dig assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente priser fra en håndfuld foretagender.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er virkelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er kolossalt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

Flere byggeforretninger udlover i vore dage alverdens billige leveringsmuligheder til lærketræ. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig i høj grad let, og typisk derudover den mest betalelige form for levering.

Du kan endvidere overveje at bestille pakken til levering til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Metoden er desværre lidt dyrere, men omvendt i høj grad bekvem ift. lærketræ online. Den billigste leveringsmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men den mulighed nødvendiggør at du er i kort afstand af online shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på lærketræ kan være ualmindeligt central om vi behøver din ordre fluks, og herved er det fuldkommen essentielt at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for lærketræ. En lang række netshops i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig dag-til-dag fragt på de fleste varer online, men som trods alt er forudsat at du bestiller inden et aftalt tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren på posthuset før lagerpersonalet tager hjem.

Flere e-forhandlere tilbyder fragt uden gebyr på lærketræ online, men typisk kun når man shopper for et konkret beløb. Desuden kan du snuppe den billigste leveringsudgave, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En del byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig lærketræ online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne tilbyder bl.a. click-and-collect på lærketræ i følgende områder:

Aabenraa, Slagelse, Hørsholm, Hobro, Greve, Risskov, Esbjerg, Brabrand, Ølstykke, Rønne, Køge, Ikast, Jyllinge, Dragør, Charlottenlund, Tilst, Hvidovre, Søborg, Brønderslev, Odder, Svendborg, Viborg, Hedehusene, Farum, Frederikshavn, Struer, Brønshøj, Horsens, Helsingør, Valby, Hjørring, Varde, Kalundborg, Skanderborg, Kokkedal, Hillerød, Holstebro, Ringsted, Vallensbæk, Kolding, Værløse, Nyborg, Vordingborg, Frederiksværk, Thisted, Nørresundby, København, Brøndby, Haslev, Nærum, Stenløse, Næstved, Frederikssund, Nykøbing Falster, Rødovre, Taastrup, Allerød, Rudersdal, Hedensted, Åbyhøj, Tårnby, Virum, Solrød Strand, Birkerød, Lystrup, Ishøj, Korsør, Albertslund, Sønderborg, Højbjerg, Nakskov, Odense, Lyngby, Lillerød, Grenaa, Herlev, Silkeborg, Ballerup, Gentofte, Glostrup, Randers, Aarhus, Frederiksberg, Herning, Middelfart, Vejle, Skive, Haderslev, Aalborg, Fredericia, Vanløse, Gladsaxe, Holbæk, og Roskilde, .

Click-and-collect af lærketræ er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis billig lærketræ og lærketræ priser. Man ser derudover typisk netshoppere lede efter fx køb lærketræ, lærketræ tilbud samt lærketræ online, foruden de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Spar penge på lærketræ

Det har vist sig at være meget nemt for folk at finde information om priser på billige lærketræ online fra forskellige internet butikker i Danmark, og med det motiv har flertallet af e-firmaer været presset til at at nedsætte prisen på lærketræ enormt, og ydermere love levering uden betaling.

Trods dette kan det stadigvæk være gavnligt at granske flere outlets på nettet efter billige priser på lærketræ online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at opnå den bedste pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Du må ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en internet virksomhed udbyder billige lærketræ online til salg for en pris der er enormt billig, så bør det mange gange være et tegn på en uoprigtig online shop. Bestillinger med kort er imidlertid omfavnet af Indsigelsesordningen, der assisterer dig som kunde overfor bedrageriske online shops.

Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du vælge et afdragstilbud som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at betale betalingen af lærketræ af flere omgange. Det fås som regel hos niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark og XL-Byg.

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter fx lærketræ tilbud og lærketræ priser. Foruden dette oplever vi som regel folk søge fx lærketræ online, billig lærketræ samt køb lærketræ.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg lærketræ er 2839 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Intet at klage over” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til højbede til sandkasse til terrasse

Varianter: stolper ubehandlet reglar planker

Gennemsøg nuværende kunders oplevelser

Trustpilot præsterer en del belejlige løsninger til at gennemgå en stor gruppe øvrige kunders kritik og af den grund foreslåes det, at du eftersøger e-butikkens vurderinger inden du shopper billige lærketræ online.

Facebook fører til lige så vel visse fine genveje til at få kendskab til e-handlens kundetilfredshed. Derudover møder vi en række internet butikker som tilbyder folk at give en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan benyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk køber billige lærketræ online hos en internet webshop burde man når alt kommer til alt tage stilling til netshoppens forretningsvilkår, det er dog normalt ikke specielt ophidsende, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Et andet alternativ kunne måske være at kontrollere om e-shoppen er e-mærke godkendt, da det skulle være en garanti for at e-shoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, og at online forhandleren lejlighedsvis overværes af sagkyndige der forstår reglementet på området.

Derudover giver det dig genvej til support, når du forvoldes vanskeligheder med din shopping med lærketræ. I øvrigt slår vi et slag for at køber er obs på de fundamentale bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af lærketræ online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet selskabet benytter.

I den sammenhæng er det også essesentielt, at man stadig beholder sin faktura, således man til enhver tid kan eftervise bestillingen af lærketræ, uanset om man har bestilt hos Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg eller Stark.

Pia Madsen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Peter S gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Anna Jensen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Charlotte Christiansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 tips til når du køber online
1En række webshops yder gebyrfri levering på lærketræ, men ofte kun såfremt man handler for en bestemt sum. Ellers bør man overveje den mest billige løsning til levering, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver som oftest derudover yderst let gængelig. Den prisbilligste fragttype er dog at hente pakken selv.
2Inden nogen bestiller billige lærketræ på en forhandler på nettet burde man for at være på den sikre side læse webshoppens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vilkår i forbindelse med bestillingen af billige lærketræ online, f.eks. hvilken byttepolitik e-firmaet bruger.
3Den mest prisbevidste mulighed for levering er unægtelig at du selv henter produkterne, men den mulighed beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af netbutikkens adresse. Den fragttype kan i nogle tilfælde være super essentiel ifald du absolut skal bruge lærketræ om et øjeblik. Alternativt så tilbyder nogle outlets på nettet levering uden beregning, men i mange tilfælde stiller det krav om at der aftages for et konkret beløb.
4Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under et regulativ, som dækker køber overfor bedrageriske internet shops. Som en anden løsning bør du drage fordel af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at honorere prisen af flere omgange.
5Adskillige online forretninger giver nu om dage alverdens billige former for levering til lærketræ. En der er meget almindelig er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din ordre når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså vældig bekvem, og endda endvidere den billigste type af levering.
6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være særdeles væsentlig i tilfælde af at man har brug for pakken inden for få dage, så herved er det skam relevant at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved lærketræ. En stor portion shops på nettet udlover billig levering på næste hverdag på mange af deres varer, hvilket antager at transaktionen realiseres inden et nøjagtigt tidspunkt.
7Trustpilot tilbyder nogenlunde strålende chancer for at blive klogere på en stor gruppe nuværende konsumenters vurderinger og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer internet forhandlerens kritik forud for at du handler billige lærketræ online. Facebook leverer derudover tilpas habile løsninger til at få en idé om netbutikkens troværdighed.
8Det har vist sig at være i høj grad ligetil for forbrugerne at sammenligne priser online på billige lærketræ i blandt flere internet butikker i Danmark, og på grund af dette præsterer langt de fleste internet webshops portofri levering. Til gengæld kan det til hver en tid være profitabelt at udforske forskellige online butikker efter billige priser forud for at du placerer ordren, sådan at du er garanteret at få den skarpeste pris.
9Vi anbefaler generelt at tjekke om internet forhandleren er e-mærket, som burde være en forsikring om at internet shoppen anerkender dansk lovgivning, tillige med at den rutinemæssigt vurderes af eksperter som mestrer vilkårene. Før nogen handler billige lærketræ i en netbutik kunne man på en vis måde gennemløbe webshoppens betingelser.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk