Bygpris.dk

Lagerstige

Pro Classic lagerstege-1,8
203.125 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-2,3
25.875 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic
14.975 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 11 trin 3,1m.
29.975 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-3,4
365.625 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 6 trin 1,8m.
17.475 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-2,9
3.075 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 10 trin 2,9m.
27.475 kr.
Læs mere
Materielhuset lagerstige Proff
1.675 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 12 trin 3,4m.
32.475 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Proff
37.475 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-3,7
385.625 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 7 trin 2,1m.
19.975 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-2,6
28.125 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 5 trin 1,5m.
14.975 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 9 trin 2,6m.
24.975 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 13 trin 3,7m.
34.975 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-1,5
17.375 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-2,1
231.875 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-3,1
33.375 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 8 trin 2,3m.
22.475 kr.
Læs mere
JUMBO Lagerstige Proff 8 trin 2,18m.
2.623 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et bredt varesortiment, og øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden bare lagerstige.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige lagerstige alt efter hvor du handler online. Nogle vil have de bedste tilbud, og andre tilbyder en høj grad af service. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør man tjekke webshoppens betingelser.
For de fleste er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få sparring og vejledning omkring lagerstige.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du lede andre steder.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Det er i høj grad muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og som følge af det har de fleste tilbuddet om at købe online og hente varerne selv. Derigennem har du chancen for at undgå leveringsomkostningen, og samtidig hente produkterne lige nu.
De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra alle mulige nicheshops, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af lagerstige online.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, som tit drives i Danmark, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller lagerstige online hos dem.
Hovedparten af webshops i små nicher er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online får du skarpere priser.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. På grund af det vil du modtage super informativ assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis lagerstige.
De største byggekæder i Danmark

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

lagerstige silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

lagerstige bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lagerstige harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lagerstige jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vise sig væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug før du starter eksekveringen. Du får god gavn af at udarbejde en enkel liste hvorpå der noteres alt der skal bruges, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du bliver sikker på at du har husket alt.
2Før du opstarter byggeriet kan det være vildt fornuftigt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
3I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så du har kontrol over udgifterne. Det er fordelagtigt at beskrive alle udgifter, og dernæst søge sig frem til udgiften ved dem én efter én.
4Der kan findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer via nettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube kan hjælpe med en masse anvendelig info, specielt ifald man kigger på engelsk.
5Man vil ikke mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig en fordel at have værktøjet klar til brug idet du iværksætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at indkalkulere omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
6I visse tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet ifald ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
7Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt ift. omfattende ombygninger. Flere byggeprojekter kræver mere end en person. Derudover viser det sig bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
8Der viser sig typisk uforudsete hovedpiner i forbindelse med krævende opgaver, og på grund af det er det væsentligt at man har afsat nok tid i arbejdsplanen, så man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
9For projekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Derfor bør du tit undersøge vejrforudsigelserne i dagene før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at piske ned når du lige vil påbegynde det avancerede projekt.
10Planlægning vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet plan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder oversigten.
11Du skal ikke negligere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdssko som sikring mod eventuelle uheld. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke har eksperthjælp.
12Måske du burde tage til overvejelse om du burde stå med hele projektet selv, eller du burde sikre dig hjælp fra en ekspert til delelementer af det. Hvis du køber assistance fra en fagperson er det normalt at indhente forslag fra forskellige håndværkere.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er meget beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En lang række online webshops giver nu flere billige fragtløsninger til lagerstige. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når du har mulighed for det. Muligheden er nemlig ret simpel, og i mange tilfælde endda den prisbilligste form for levering.

Du kan tillige overveje at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Muligheden bliver somme tider en kende mere bekostelig, men på den anden side ekstremt hensigtsmæssig ved køb af lagerstige online. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, som desværre står og falder med at du har bopæl tæt på internet shoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på lagerstige er jo meget essentiel forudsat du har brug for varen om få sekunder, så derfor er det helt væsentligt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt på lagerstige. Adskillige internet forretninger – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag levering på en lang række varer online, men som trods alt er regnet ud fra at du bestiller før et fastslået klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få de nye varer på posthuset forud for at de logistikansatte tager hjem.

Enkelte byggeforretninger præsterer gratis levering på lagerstige online, men tit afkræver det at du aftager for et fastsat beløb. I øvrigt skal man snuppe den mest letkøbte leveringsform, hvilket mange gange er at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted.

En lang række netshops giver klik-og-hent hvor du bestiller billig lagerstige på nettet men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover for eksempel klik-og-hent på lagerstige i disse områder:

Holbæk, Skive, Brønderslev, Jyllinge, Aabenraa, Haslev, Albertslund, Odder, Herning, Ballerup, Birkerød, Lillerød, Kolding, Kalundborg, Tårnby, Viborg, Hjørring, Hobro, Åbyhøj, København, Sønderborg, Taastrup, Brøndby, Ringsted, Dragør, Struer, Helsingør, Frederiksværk, Virum, Ikast, Værløse, Greve, Lyngby, Slagelse, Rudersdal, Nærum, Kokkedal, Korsør, Svendborg, Lystrup, Skanderborg, Ishøj, Middelfart, Herlev, Vejle, Hillerød, Søborg, Frederiksberg, Farum, Brabrand, Rønne, Varde, Hedehusene, Vordingborg, Vallensbæk, Aalborg, Charlottenlund, Valby, Nykøbing Falster, Allerød, Brønshøj, Solrød Strand, Fredericia, Hørsholm, Vanløse, Nørresundby, Silkeborg, Glostrup, Thisted, Aarhus, Frederikshavn, Frederikssund, Risskov, Nakskov, Højbjerg, Odense, Ølstykke, Grenaa, Roskilde, Nyborg, Tilst, Gentofte, Randers, Næstved, Holstebro, Hedensted, Esbjerg, Hvidovre, Horsens, Gladsaxe, Stenløse, Køge, Rødovre, og Haderslev, .

Klik-og-hent ift. lagerstige er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ved kig i statistikkerne står det markant, at internet shoppere jævnligt efterspørger for eksempel billig lagerstige og køb lagerstige. Man ser derudover som regel mennesker efterspørge eksempelvis lagerstige priser, lagerstige online og lagerstige tilbud, plus de store byggekæder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4 og Silvan.

Den bedste pris på lagerstige

Det er efterhånden super fleksibelt for enhver at vurdere tilbud på billige lagerstige online fra flere internet outlets, og ergo har mange internet handler i Danmark ikke kunne slippe for at nedskære prisniveauet på lagerstige en hel del, og ydermere sikre fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være lønsomt at granske flere internet forhandlere efter udsalg og tilbud på lagerstige online inden du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Man skal bare ikke undervurdere, at når en internet shop udlover billige lagerstige online for en tilbudspris der virker helt fantastisk letkøbt, kan det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uægte butik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af en ordning, der assisterer køberen overfor uærlige butikker på nettet.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du vælge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du vil dække pengene til lagerstige over flere uger. Dette tilbydes typisk i nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggekæder som fx Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at mennesker jævnligt søger efter for eksempel lagerstige priser og lagerstige online. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere lede efter blandt andet køb lagerstige, billig lagerstige og lagerstige tilbud.

Kig på tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot yder absolut fortræffelige muligheder for at efterse adskillige aktuelle køberes synspunkter og herved anbefales det, at du tjekker online webshoppens vurderinger inden du handler billige lagerstige online.

Facebook præsterer på samme måde stort set belejlige metoder til at få indsigt i online webshoppens troværdighed. Derudover ser vi faktisk outlets på nettet som giver folk mulighed for at udforme en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan drages fordel af til at afveje kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige lagerstige online i en webbutik behøver de i virkeligheden have øje for netshoppens forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig spændende, især hos de velkendte byggecentre som Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Et nemt alternativ er at finde ud af hvorvidt e-handlen er verificeret af e-mærket, som længe har været et signal om at internet webshoppen efterlever gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren jævnligt føres tilsyn med af specialister der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Desuden giver det dig lejlighed til at få assistance, ifald du oplever vanskeligheder i processen med din bestilling af lagerstige. Derudover slår vi et slag for at køber er sat ind i de mest relevante betingelser i forbindelse med bestillingen af lagerstige online, fx hvilken returpolitik online forhandleren tilsikrer.

Her er det virkelig vigtigt, at man når som helst bibeholder ens ordrekvittering, så man når som helst kan vidne om sin bestilling af lagerstige, uagtet om man har handlet fra XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen eller Silvan.

Erik gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Rasmus gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Jørgen K gav 5 stjerner

Det var godt !

Poul gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til indkøb via nettet
1En hel del internet firmaer frembyder portofri levering på lagerstige, men for det meste gælder det kun hvis man aftager for et bestemt beløb. Ellers skal du overveje den prisbilligste fragtløsning, som i mange tilfælde vil være at få dem til at levere ordren til et udleveringssted. Fragtformen viser sig uheldigvis også i høj grad hensigtsmæssig. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
2En del netshops tildeler efterhånden et bredt udvalg af billige metoder til levering til lagerstige. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig yderst fremkommelig, og oftest tilmed den mest betalelige leveringsversion.
3Trustpilot forærer dig en række stabile genveje til at kigge på en række tidligere brugeres omtaler og derved rekommanderer vi, at du gennemgår online webshoppens kritik forud for at du bestiller billige lagerstige online. Facebook fremskaffer også flere hæderlige løsninger til at få indblik i internet forretningens pålidelighed.
4Forud for at folk køber billige lagerstige i en webbutik kunne de i reglen gennemgå butikkens handelsaftale, dog er det gerne et omfattende projekt. Herudover tilråder vi at du er påpasselig med de vigtigste reglementer der er gældende for bestillingen af billige lagerstige online, som fx den returpolitik netbutikken benytter.
5Det har vist sig at være meget hensigtsmæssigt for købere at tjekke tilbud online på billige lagerstige i blandt diverse internet handler, og for det frembyder langt de fleste webshops fragt uden beregning. Trods dette kan det alligevel blive gunstigt at sammenligne nogle enkelte internet handler efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris.
6Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af en retningslinje, som hjælper køber imod uoprigtige e-handler. Som et alternativ bør du overveje en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage pengene over et længere tidsrum.
7Generelt går vi ind for at se nærmere på om webbutikken er e-mærket, hvilket almindeligvis er en påvisning af at e-handlen overholder de gældende danske regler, tillige med at online firmaet løbende tilses af specialister der kender de gældende bestemmelser. Forud for at folk køber billige lagerstige i en e-forhandler kan de for at være på den sikre side gennemse deres handelsvilkår.
8Den mest letkøbte form for fragt vil til enhver tid være at du selv henter ordren, hvilket dog beroer på at du har bopæl i nærheden af online firmaets lager. Den løsning er særdeles væsentlig i tilfælde af at du har brug for lagerstige om kort tid. Alternativt så tilbyder en hel del netshops fragt uden omkostninger, men ofte forudsætter det at man indkøber for et fastslået beløb.
9Fragtperioden er selvfølgelig yderst bestemmende om vi absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, så med det formål er det fuldt ud passende at vi efterser det forventede leveringstidspunkt på lagerstige. Masser af e-handler annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter, men vær påpasselig da det påkræver at ordren køres igennem tidligere end et givent klokkeslæt.