Bygpris.dk

Lang Kloakrenser

Kloakrenser Ø130 mm, 2,5 m 2-delt skål
962 kr.
Læs mere
Kloakrenser, 150 cm
585 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø90 mm, 1,5 m 2-delt skål
882 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø130 mm, 2,0 m 2-delt skål
962 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø200 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø200 mm, 2,5 m 2-delt skål
1.045 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø90 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø200 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø130 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du finde et andet.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at handle hos en webshop, hvor du får sparring og vejledning omkring lang kloakrenser.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige lang kloakrenser hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på de bedste tilbud, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder tilbyder et enormt produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot lang kloakrenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler produkter fra alle mulige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af lang kloakrenser online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte virksomheder, hvilket kan give øget tryghed når du shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og i kraft af det har du adgang til at bestille online og hente materialerne selv. På grund af det har du chancen for at undvære fragtomkostningen, samt endda hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der typisk har danske ejere, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du handler lang kloakrenser online fra deres webshop.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du en billig pris.
Flertallet af nichebutikker på internettet har en enorm viden om de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund kan du opleve endnu mere god hjælp fra medarbejdere som er eksperter i netop lang kloakrenser.
De største byggekæder i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag flere end 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

lang kloakrenser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lang kloakrenser silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

lang kloakrenser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

lang kloakrenser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde bliver nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du bør forfatte en effektiv plan, der beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, inklusiv en numerisk orden. Husk at være skarp idet du nedskriver din plan.
2Det kan overvejes at få hjælp til projektet, navnlig når det kommer til omfattende byggeprocesser. Omfattende ombygninger gør krav på flere personer. Derudover må det være mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
3Længe før du igangsætter byggeriet kan det blive ret betydningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Potentielt kan det blive meningsgivende at have de fornødne bygningsmaterialer parat i god tid før du indleder arbejdet. Du får god gavn af at sammenfatte en overskuelig oversigt med alt der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hvert enkelt punkt, så du er sikker på at du har husket det hele.
5Det kan vurderes om byggeriet kan klares alene, eller du hellere skal have professionel hjælp til noget af arbejdet. Såfremt du skal have hjælp fra en fagmand er det fordelagtigt at modtage tilbud fra diverse entreprenører.
6Man bør for alt i verden ikke fattes udstyr. Ofte vil det være vigtigt at du har udstyret til rådighed forinden du starter dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at medregne de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7Der kommer typisk uforudsete bump på vejen når det kommer til omfattende opgaver, og herved vurderes det essentielt at man har afsat en god portion tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
8Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at lave et regnskab for projektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være rationelt at notere hver enkelt udgift, og herefter indsamle udgiften ved dem enkeltvis.
9Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som arbejdssko som hjælp imod hændelige skader. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeriet, navnlig når du ikke fremskaffer professionel assistance.
10For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Således kan du hyppigt tage et kig på meldingerne om vejret i dagene op til byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning starter med at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre dit krævende projekt.
11Du finder rigelige mængder af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Især YouTube bringer dig vældig meget udbytterig information, navnligt når du kigger i hele verden.
12Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. Det forudsætter med andre ord at projektet har en positiv betydning for naturen.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er utrolig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget flot. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er utrolig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ekstremt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket klart er kolossalt betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er smartest?

Adskillige online webshops tilbyder heldigvis mange forskellige billige leveringsmidler til lang kloakrenser. En af dem der er mest anvendt er lige nu levering til et afhentningssted, og så henter du bare dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er jo yderst ukompliceret, samt i mange tilfælde endvidere den mest betalelige fragtløsning.

Du kunne ligeledes udse dig at bestille levering til din bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsformen bliver beklageligvis en kende mere omkostningsfuld, men til gengæld temmelig enkel med lang kloakrenser online. Den mest betalelige leveringsmodel er dog at du selv henter varerne, som dog forudsætter at du befinder dig tæt på e-firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på lang kloakrenser er naturligvis meget vital i tilfælde af at vi skal bruge varerne inden for kort tid, så af den grund er det bestemt centralt at du gransker det anslåede leveringstidspunkt for lang kloakrenser. En masse e-shops – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter online, som imidlertid påkræver at handlen gemmenføres før et nøjagtigt tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få bestillingen ekspederet forud for at de pakkeansatte har fri.

Nogle online selskaber præsterer levering uden betaling på lang kloakrenser online, men typisk er det under forudsætning af at du shopper for en bestemt pris. Ellers skal du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmåde, som i mange tilfælde er at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted.

De store netshops yder klik-og-hent hvor man køber billig lang kloakrenser online men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Stark. De yder fx klik-og-hent på lang kloakrenser i følgende områder:

Solrød Strand, Lillerød, Brønshøj, Charlottenlund, Valby, Haderslev, Middelfart, Ikast, Korsør, Ballerup, Værløse, Skanderborg, Brabrand, Hedehusene, Virum, Aarhus, Struer, Højbjerg, Jyllinge, Vejle, Aalborg, Grenaa, Nørresundby, Albertslund, Frederiksberg, Kalundborg, Randers, Odense, Taastrup, Køge, Tårnby, Sønderborg, Brøndby, Rudersdal, Vanløse, Holbæk, Hobro, Gladsaxe, Lyngby, Nykøbing Falster, Rødovre, Holstebro, Søborg, Viborg, Nakskov, Kolding, Glostrup, Helsingør, Farum, Gentofte, Greve, Frederikssund, Dragør, Silkeborg, København, Esbjerg, Allerød, Åbyhøj, Haslev, Slagelse, Tilst, Thisted, Næstved, Stenløse, Fredericia, Rønne, Frederiksværk, Ishøj, Roskilde, Odder, Kokkedal, Frederikshavn, Lystrup, Brønderslev, Hvidovre, Ølstykke, Aabenraa, Hedensted, Vallensbæk, Herlev, Horsens, Nyborg, Skive, Hørsholm, Vordingborg, Risskov, Birkerød, Ringsted, Nærum, Varde, Hjørring, Herning, Svendborg, og Hillerød, .

Klik-og-hent for lang kloakrenser er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ved kig i tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit leder efter blandt andet lang kloakrenser priser og billig lang kloakrenser. Man ser desuden ofte internet shoppere søge efter fx lang kloakrenser online, lang kloakrenser tilbud og køb lang kloakrenser, plus de udbredte byggekæder som Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Få den bedste pris på lang kloakrenser

Det er jo i høj grad bekvemt for forbrugerne at vurdere tilbud på billige lang kloakrenser online fra forskellige e-butikker, og så har flertallet af butikker på nettet været presset til at at nedskære prisniveauet på lang kloakrenser betydeligt, og ydermere frembyde gratis levering.

Dog kan det trods alt vise sig udbytterigt at kigge forbi nogle webshops efter billige priser på lang kloakrenser online inden du bestiller, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Du bør blot ikke glemme, at såfremt en online shop forhandler billige lang kloakrenser online for en pris som anses for kolossalt fordelagtig, er det undertiden være et bevis på en snydagtig internet handler. Kortbestillinger er trods alt inkluderet i en forordning, hvilket sikrer køber overfor uoprigtige netshops.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du overveje en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at godtgøre regningen på lang kloakrenser over en periode. Det fås ofte i nichebutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere tit søger efter blandt andet lang kloakrenser priser og lang kloakrenser online. Man ser desuden som regel folk lede efter bl.a. lang kloakrenser tilbud, billig lang kloakrenser og køb lang kloakrenser.

Undersøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot bringer dig helt fantastiske genveje til at kigge nærmere på mange andre køberes omtaler og herved kan det anbefales, at du kigger på online forhandlerens kritik før du bestiller billige lang kloakrenser online.

Facebook byder på for øvrigt faktisk fine metoder til at få en idé om internet webshoppens pålidelighed. Herinde ses faktisk online selskaber i Danmark som tilbyder folk at give en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige lang kloakrenser online på en internet virksomhed kan man i reglen have øje for netshoppens handelsbetingelser, det er dog oftest et tidskrævende projekt, særligt ved de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Stark.

Et alternativt forslag kan derfor være at kontrollere om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, fordi det er en sikring om at e-forhandleren forsvarer dansk lovgivning, tillige med at forretningen fra tid til anden undersøges af eksperter der er meget fortrolige de gældende regler.

Dette er desuden en god lejlighed til opbakning, hvis du oplever dilemmaer ved din bestilling af lang kloakrenser. Endvidere er det fornuftigt at man er påpasselig med de mest essentielle forhold i forbindelse med købet af lang kloakrenser online, som for eksempel den ombytningspolitik butikken tilbyder.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man stadig opbevarer sin ordremail, således man senere kan bekræfte sin bestilling af lang kloakrenser, uafhængig af om man bestiller fra 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Mette Johansen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Charlotte C gav 4 stjerner

Alt var i orden

Per Mortensen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Anders Mortensen gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 tips til køb på nettet
1Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er indbefattet af et regulativ, hvilket redder folk overfor uægte online virksomheder. Som alternativ kunne du vælge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at betale beløbet af flere omgange.
2Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på online butikkens tilholdssted. Den fragtmulighed kan vise sig at være særligt aktuel forudsat du mangler lang kloakrenser øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder enkelte e-shops i Danmark gratis levering, men typisk kun hvis du køber for en præcis sum.
3Det er ekstremt praktisk for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige lang kloakrenser på forskellige butikker på nettet, og til gengæld yder en hel del online shops fragtfri levering. Til gengæld kan det til hver en tid blive nyttigt at analysere indtil flere e-forretninger efter tilbud og rabat forinden du køber, således at man er på den sikre side med at få den mest betalelige pris.
4Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt internet forretningen er e-mærket, hvilket almindeligvis er en forsikring om at internet forhandleren tilslutter sig de officielle danske regler, samt at internet firmaet fra tid til anden ses til af fagmænd der har megen viden om reglementet på området. Inden folk handler billige lang kloakrenser på en e-forretning bør man til hver en tid gennemse shoppens forretningsbetingelser.
5En masse online firmaer frembyder til alt held en lang række forskellige billige leveringsmetoder til lang kloakrenser. Den mest benyttede er p.t. at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig super problemfri, og desuden endda den mest prisbevidste leveringstype.
6Trustpilot frembringer stort set hensigtsmæssige chancer for at gennemrode ret mange forhenværende forbrugeres bedømmelser og derfor tilråder vi, at du bliver klogere på e-butikkens vurderinger før du køber billige lang kloakrenser online. Facebook tilbyder dig tillige temmelig relevante genveje til at få indsigt i online virksomhedens kundetilfredshed.
7En række online outlets tilbyder fragt uden omkostninger på lang kloakrenser, men undertiden er det så nødvendigt at der shoppes for et præcist beløb. Derudover skulle man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmåde, der ofte er at få kørt pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden er undertiden derudover meget bekvem. Den mindst kostelige metode til levering vil dog altid være selv at hente pakken.
8Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ekstremt relevant hvis vi skal bruge varerne om et øjeblik, og derfor er det uden tvivl klogt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt ved lang kloakrenser. De fleste e-forhandlere reklamerer med billig levering på næste hverdag på en lang række produkter, men husk at det stiller krav om at ordren placeres tidligere end et besluttet tidspunkt.
9Forinden nogen bestiller billige lang kloakrenser hos en netbutik bør de utvivlsomt få overblik over netbutikkens handelsvilkår, det er dog mange gange ikke særlig interessant. Endvidere stiller vi forslag om at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale retningslinjer der influerer på handlen med billige lang kloakrenser online, som for eksempel hvilken byttepolitik webbutikken tilsikrer.