Bygpris.dk

Lang Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. På grund af det bør du købe fra en netbutik, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af lang palleløfter.
Der er ikke lighed i prisen på billige lang palleløfter hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have billige priser, hvorimod nogle tilbyder faglig rådgivning. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Når du skal have produkterne hurtigt eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ i de velkendte byggekæder.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Nogle byggekæder sælger et enormt varesortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot lang palleløfter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber produkter fra forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af lang palleløfter online.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte virksomheder, som kan medvirke til ubekymrethed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggecentre er tilgængelige i hele landet, og derved har de fleste mulighed for at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Herigennem har man valget om at blive fri for fragtomkostningen, og endda have produkterne straks.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker er specialister i de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette er det forventeligt at du får en høj grad af nyttig rådgivning fra personale med ekspertviden i netop lang palleløfter.
En masse webshops i små nicher styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du køber lang palleløfter online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

lang palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

lang palleløfter bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lang palleløfter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lang palleløfter silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kan findes rigelige mængder af artikler og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube kan hjælpe med enormt meget udbytterig viden, særligt såfremt du benytter den engelske version.
2Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum tage notits af udsigten ift. vejret i perioden for byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Typisk vil det være meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for dit projekt, så du har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være forstandigt at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør undersøge ens omkostning ved dem en ad gangen.
4Planlægning vil være nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du anbefales at liste en strømlinet arbejdsplan, der viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være konkret i udarbejdelsen af tidsplanen.
5Forud for at du igangsætter byggeprojektet kan det være højst fornuftigt at man sikrer sig, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm som sikring mod potentielle risici. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke køber assistance fra en fagmand.
7Det kan give mening at tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan hente eksperthjælp til afslutningen af byggeriet. Såfremt du køber professionel hjælp kan det være optimalt at hente en pris fra en håndfuld virksomheder.
8Man bør nødig fattes værktøj. Det er klogt at du har værktøjet klar til brug når du går løs med byggeprojektet. Det er derudover afgørende at indregne disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
9Nogle gange kan man hente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives når projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud betinger at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
10Det er essentielt at have de nødvendige bygningsmaterialer klar inden du påbegynder projektet. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår alt det der skal bruges, og som det næste tjekke punkterne, med øje for at du er overbevist om at du har husket alt.
11Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til byggearbejdet, ikke mindst ved store projekter. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere bør det være mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
12Der præsenterer sig utvivlsomt utidige udfordringer når det kommer til avancerede byggeprojekter, og herved viser det sig afgørende at man afsætter rigeligt med tid i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som klart er fantastisk imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er enormt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er virkelig flot. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Størstedelen af online firmaer yder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til lang palleløfter. Det mest populære er lige nu afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Denne er altså ret fleksibel, samt typisk desuden den billigste slags levering.

Du kan på samme måde vælge at bestille levering til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver uheldigvis en sjat mere omkostningsfuld, men på den anden side ret så fleksibel for lang palleløfter online. Den mest betalelige leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig nærved online shoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på lang palleløfter kan være særligt central såfremt du står og skal bruge produktet med det samme, og i det øjemed er det fuldkommen fornuftigt at vi studerer den anslåede leveringstid på lang palleløfter. Størstedelen af outlets på nettet – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på mange af deres varenumre online, som regnes ud fra at ordren gennemføres inden et besluttet klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få de nye varer ud af døren forud for at personalet har fri.

Nogle få online outlets tilbyder portofri fragt på lang palleløfter online, men for det meste er det forbeholdt når du shopper for en konkret sum. Desuden burde du overveje den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted.

De fleste webbutikker yder klik-og-hent hvor du køber billig lang palleløfter online og selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Davidsen. Byggekæderne frembyder fx afhentning af lang palleløfter i disse byer:

København, Vallensbæk, Risskov, Odder, Køge, Hobro, Skanderborg, Brøndby, Tilst, Horsens, Hvidovre, Rødovre, Hjørring, Roskilde, Højbjerg, Nærum, Randers, Rønne, Gladsaxe, Nyborg, Brønshøj, Hillerød, Herlev, Allerød, Frederikssund, Ishøj, Silkeborg, Vejle, Haderslev, Nørresundby, Glostrup, Ballerup, Rudersdal, Grenaa, Lystrup, Fredericia, Valby, Gentofte, Taastrup, Albertslund, Hedehusene, Aalborg, Skive, Virum, Viborg, Frederiksværk, Åbyhøj, Odense, Esbjerg, Middelfart, Lillerød, Holstebro, Helsingør, Frederikshavn, Søborg, Nakskov, Ringsted, Farum, Vanløse, Kalundborg, Frederiksberg, Sønderborg, Svendborg, Dragør, Slagelse, Aarhus, Vordingborg, Charlottenlund, Ikast, Lyngby, Thisted, Varde, Aabenraa, Næstved, Brønderslev, Hedensted, Holbæk, Haslev, Jyllinge, Brabrand, Herning, Greve, Stenløse, Solrød Strand, Hørsholm, Struer, Kokkedal, Tårnby, Kolding, Ølstykke, Værløse, Nykøbing Falster, Korsør, og Birkerød, .

Klik-og-hent for lang palleløfter er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Ved kig i data står det markant, at online shoppere typisk efterspørger bl.a. køb lang palleløfter og billig lang palleløfter. Vi ser desuden typisk mennesker efterspørge for eksempel lang palleløfter online, lang palleløfter tilbud samt lang palleløfter priser, foruden de store byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Stark.

Spar penge på lang palleløfter

Det er vældig ligetil for enhver at vurdere tilbud på billige lang palleløfter online på tværs af shops på nettet, og af den grund har en hel del internet shops set sig tvunget til at nedbringe udsalgspriserne på lang palleløfter kolossalt, og endda love portofri levering.

Men det kan imidlertid vise sig gavnligt at efterse forskellige forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på lang palleløfter online før du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Man bør alligevel ikke undervurdere, at hvis en forhandler på nettet frembyder billige lang palleløfter online til salg for en pris der anses for ekstraordinært attraktiv, så kunne det mange gange være et symbol på en uægte online shop. Shopping med kort er på den anden side dækket ind under en regel, der passer på dig som kunde imod fup internet foretagender.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du anvende en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du har i sinde at betale beløbet til lang palleløfter af flere omgange. Dette foreslåes typisk i niche netbutikker, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at internetbrugere ofte efterspørger for eksempel lang palleløfter tilbud og køb lang palleløfter. Man ser desuden ofte netshoppere efterspørge fx lang palleløfter priser, lang palleløfter online og billig lang palleløfter.

Kig på tidligere køberes betragtninger

Trustpilot resulterer i egentlig fremragende muligheder for at iagttage flere nuværende køberes vurderinger og derfor er det fornuftigt, at du vurderer netbutikkens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige lang palleløfter online.

Facebook tilbyder tillige altid stabile genveje til at få indtryk af internet webshoppens pålidelighed. Her ses endda online outlets som gør det muligt at udforme en omtale af deres køb, som også burde bruges til at fornemme kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige lang palleløfter online på en butik behøver de faktisk bese dens regler, dog er det typisk et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

En nemmere løsning kunne være at efterse om internet selskabet er godkendt af e-mærket, da det burde være en tilkendegivelse af at netbutikken opfylder de gældende danske regler, udover at online shoppen løbende tilses af fagfolk som forstår retningslinjerne.

Dette er en god chance for at blive assisteret, såfremt du bliver udsat for problemstillinger med din bestilling af lang palleløfter. Udover dette støtter vi at køberen er vidende om de vigtigste forhold der influerer på købet af lang palleløfter online, fx den bytteret e-shoppen tilsikrer.

På grund af dette er det tillige relevant, at man til enhver tid bibeholder sin ordremail, så man altid kan eftervise købet af lang palleløfter, ligegyldig om man har købt ved Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma eller Stark.

Pia Møller gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Henrik gav 4 stjerner

Alt var i orden

Christian T gav 5 stjerner

God webshop

Niels G gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Den mindst kostelige fragttype kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men den løsning afhænger af at du befinder dig lige ved online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være særdeles vigtig om du mangler lang palleløfter nu og her. Alternativt så tilbyder enkelte internet virksomheder portofri fragt, men i mange tilfælde er det forudsat at man køber for en præcis sum.
2Det er jo efterhånden ret så bekvemt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige lang palleløfter på flere internet forhandlere i Danmark, og så lover en lang række internet selskaber i Danmark gratis levering. Trods dette kan det stadigvæk blive profitabelt at tjekke en række e-firmaer efter rabat og tilbud forud for at du shopper, således at du er skudsikker på at opnå den skarpeste pris.
3Visse e-firmaer præsterer billig fragt på lang palleløfter, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du shopper for en konkret pris. Ellers må du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmulighed, som oftest vil være at få bragt din bestilling til en pakkeshop. Leveringsformen bliver gennemsnitligt ydermere virkelig praktisk. Den mest billige fragtmetode kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
4Inden folk shopper billige lang palleløfter i en shop på nettet bør man i reglen kigge på webshoppens regler, det er dog tit ikke særlig morsomt. Tilmed er det at foretrække at man er oppe på mærkerne omkring de mest basale vedtægter der kan influere på handlen med billige lang palleløfter online, som eksempelvis den returpolitik internet virksomheden kører med.
5Generelt foreslår vi at granske hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det generelt er et sympol på at online shoppen accepterer de danske regler, tillige med at netbutikken undertiden revurderes af sagkyndige der har indsigt i de gældende bestemmelser. Forinden folk bestiller billige lang palleløfter på en e-butik burde man på en vis måde bese shoppens forretningsbetingelser.
6Adskillige internet butikker tildeler på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsformer til lang palleløfter. En af favoritterne er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor du selv henter dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså temmelig ligetil, og typisk også den mindst kostelige mulighed for levering.
7Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en anordning, som dækker køberen overfor fup forhandlere på nettet. Som en anden løsning bør du benytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at afbetale pengene i flere bidder.
8Leveringsdygtigheden er selvfølgelig virkelig væsentlig når du har brug for pakken om et øjeblik, og i det øjemed er det øjensynligt centralt at du studerer leveringstidspunktet ved lang palleløfter. En stor portion online varehuse stiller garanti om billig 1 hverdags levering på massevis af varer, der dog stiller krav om at orden realiseres forud for et konkret klokkeslæt.
9Trustpilot genererer rigtig strålende løsninger til at sondere en længere række tidligere brugeres oplevelser og derved anbefales det, at du iagttager internet shoppens vurderinger før du bestiller billige lang palleløfter online. Facebook forærer dig ligeledes ret så gode løsninger til at få en idé om online butikkens pålidelighed.