Bygpris.dk

Lange Stemmejern

Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Læs mere
Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Læs mere
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Læs mere
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Læs mere
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Læs mere
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Læs mere
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig relevant at vide, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Derfor kan du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring lange stemmejern.
Når du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne personligt. Det er særligt muligt ved de store byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør man undersøge byggemarkedets betingelser.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige lange stemmejern fra byggemarked til byggemarked. Nogle har de bedste priser, imens nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder tilbyder et stort udvalg af produkter, og nogle fokuserer på en specifik varetype. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover bare lange stemmejern.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra mange forskellige producenter, med det formål at du så kan bestille fra et bredt sortiment af lange stemmejern online.
De kendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og af den grund har folk adgang til at handle online og hente varerne selv. Hermed har man chancen for at undvære fragtgebyret, samt sågar få fat i produkterne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor bør du få super informativ assistance fra mennesker der er specialister i netop lange stemmejern.
De fleste nichefokuserede webshops er producenter af de varer der sælges fra større webshops. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der oftest drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller lange stemmejern online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

lange stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lange stemmejern jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag omtrent 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

lange stemmejern bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

lange stemmejern silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du finder mange forskellige artikler og videoer via nettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube giver vældig meget nyttig oplysning, specielt hvis man bruger engelske søgeord.
2Der præsenterer sig som regel uforudsigelige bump på vejen når det kommer til omfattende projekter, og følgelig kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
3Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en fundamental rolle. Af den årsag kan du ofte tage et kig på meldingerne om vejret i tiden op til projektets start, så det ikke ud af det blå går i gang med at regne i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede byggeprojekt.
4Ofte vil det være afgørende at nedskrive et regnskab for byggeprojektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være økonomisk at beskrive hver eneste udgiftspost, og så undersøge beløbet for dem slavisk.
5Man bør nødig mangle grej. Ofte kan det være fornuftigt at du har værktøjet klar idet du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at inkludere omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
6Forberedelse viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du er nødt til at nedskrive en klar plan, som beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din tidsplan.
7Du kunne tænke over om du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for bør skaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af projektet. Forudsat at du ønsker assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at indhente tilbud fra flere selskaber.
8Forinden du indleder byggeprojektet er det usandsynligt centralt at sikre sig, at det du vil lave er lovligt. Alt efter din boligtype kan der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
9Du må aldrig nogensinde glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj såsom sikkerhedssko som sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er smart at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
10Husk at du kan forsøge at få økonomisk støtte til renoveringer. Det fås hvis ombygningen bidrager positivt til klimaet. Det kræver dermed at byggeriet har betydning for planeten.
11Muligvis vil det vise sig vigtigt at have de presserende materialer til rådighed på forhånd inden du igangsætter dit byggeprojekt. Du kan med fordel udfærdige en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og efterfølgende efterse punkterne, så du bliver sikker på at du har husket alt.
12Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til projektet, specielt hvis det er vigtige byggeprocesser. Krævende byggerier skal gerne udføres af flere folk. Dertil vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er yderst flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Adskillige e-forhandlere giver til alt held et hav af forskellige billige metoder til levering til lange stemmejern. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Den er nemlig rigtig problemfri, samt desuden endda den mest betalelige fragtform.

Du kunne endvidere overveje at få varerne leveret til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Løsningen bliver som regel en lille smule mindre billig, men derudover ret så overkommelig ved køb af lange stemmejern online. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du er med kort afstand til online firmaets butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på lange stemmejern er naturligvis ualmindeligt betydningsfuld såfremt man har behov for produktet om et øjeblik, så i det øjemed er det selvsagt centralt at du finder den forventede leveringsdato for lange stemmejern. En stor portion forhandlere på nettet – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 dags fragt på mange varer online, men vær vagtsom da det er underforstået at ordren placeres inden et fast tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varen klargjort forinden personalet har fri.

Indtil flere byggecentre sikrer gebyrfri levering på lange stemmejern online, men for det meste er det så nødvendigt at man køber for en bestemt pris. Ellers må du gribe den prisbilligste fragtmetode, der mange gange er at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted.

Flere netshops yder afhentning hvor du bestiller billig lange stemmejern hjemmefra men selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne frembyder fx click-and-collect på lange stemmejern i følgende byer:

Frederiksværk, Holstebro, Sønderborg, Helsingør, Søborg, Gladsaxe, Varde, Værløse, Vallensbæk, Herlev, Esbjerg, Silkeborg, Middelfart, Birkerød, Nykøbing Falster, Nyborg, Brønshøj, Frederikssund, Slagelse, Nørresundby, Aarhus, Frederikshavn, Ballerup, Virum, Allerød, Glostrup, Vejle, Hobro, Ølstykke, København, Struer, Roskilde, Aabenraa, Farum, Charlottenlund, Rudersdal, Kalundborg, Herning, Aalborg, Kokkedal, Holbæk, Greve, Nærum, Albertslund, Randers, Brabrand, Rønne, Lyngby, Hvidovre, Hjørring, Frederiksberg, Korsør, Haderslev, Brønderslev, Lillerød, Brøndby, Fredericia, Solrød Strand, Dragør, Odder, Jyllinge, Vordingborg, Gentofte, Hørsholm, Odense, Vanløse, Tårnby, Valby, Stenløse, Viborg, Tilst, Horsens, Hedehusene, Nakskov, Hedensted, Næstved, Taastrup, Lystrup, Skanderborg, Ringsted, Risskov, Ishøj, Thisted, Skive, Ikast, Svendborg, Køge, Hillerød, Rødovre, Kolding, Haslev, Grenaa, Åbyhøj, og Højbjerg, .

Afhentning af lange stemmejern er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ved indkig i statistikkerne er det klart, at folk typisk efterspørger fx køb lange stemmejern og lange stemmejern priser. Man ser desuden typisk netshoppere efterspørge fx lange stemmejern tilbud, lange stemmejern online samt billig lange stemmejern, plus de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Få den bedste pris på lange stemmejern

Det er temmelig overkommeligt for folk at finde tilbud på billige lange stemmejern online på forskellige online outlets, og af den grund har en lang række internet forretninger i Danmark fundet det uundgåeligt at reducere salgspriserne på lange stemmejern helt i bund, og i øvrigt yde fragt uden gebyr.

Derfor kan det ikke desto mindre være indbringende at efterprøve diverse netbutikker efter udsalg og tilbud på lange stemmejern online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at få fat i den bedste pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Man må blot ikke glemme, at i tilfælde af at en internet virksomhed afhænder billige lange stemmejern online på tilbud til en tilbudspris som anses for uendeligt attraktiv, burde det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk online forretning. Bestillinger med kort er trods alt omfattet af Indsigelsesordningen, der hjælper kunden overfor svindlende internet foretagender.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du anvende et tilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at klare prisen på lange stemmejern over tid. Dette fås normalt i specialiserede netbutikker, men ikke de store byggekæder som fx Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere typisk søger efter for eksempel lange stemmejern online og lange stemmejern tilbud. Derudover oplever vi tit online shoppere søge efter blandt andet lange stemmejern priser, køb lange stemmejern og billig lange stemmejern.

Tjek eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer ganske sikre genveje til at tyde en længere række tidligere forbrugeres iagttagelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du bliver klogere på netshoppens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige lange stemmejern online.

Facebook tilbyder lignende ret så ønskværdige metoder til at få kendskab til webbutikkens troværdighed. Desuden ses en række online selskaber i Danmark som tilbyder kunderne at registrere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket også burde udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen handler billige lange stemmejern online i en internet butik kunne man reelt gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens regler, men det er bare ikke særlig spændende, især med de udbredte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

En anden løsning er at se hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, grundet at det burde være en indikator for at e-butikken efterfølger de officielle regler, udover at online webshoppen af og til besøges af fagfolk som har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

Desuden får du anledning til at blive hjulpet, ifald du udsættes for udfordringer i processen med din shopping med lange stemmejern. Herudover rekommanderer vi at du er oppe på mærkerne omkring de elementære retningslinjer der gælder for bestillingen af lange stemmejern online, fx den ombytningspolitik e-shoppen bruger.

I relation til det er det tillige afgørende, at man altid beholder ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af lange stemmejern, ligegyldig om man har handlet ved Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4 eller Davidsen.

Kim gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Martin Mortensen gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Marianne N gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Louise gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 tips til din online shopping
1Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger kunden imod uægte online virksomheder. Som alternativ bør du anvende en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, forudsat du agter at honorere beløbet ude i fremtiden.
2Vi foreslår generelt at finde ud af om netshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket bør være et kendetegn for at online butikken føjer de gældende danske regler, tillige med at internet firmaet undertiden vurderes af eksperter som forstår de gældende regler. Forud for at folk køber billige lange stemmejern i en e-shop behøver de i princippet gennemlæse shoppens betingelser.
3Enkelte internet virksomheder præsterer fragt uden betaling på lange stemmejern, men typisk er det så nødvendigt at du indkøber for et præcist beløb. Alternativt kan du foretrække den mest letkøbte leveringsmanér, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop. Denne er jævnligt ligeledes meget let. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
4Leveringstidspunktet kan vise sig at være ret så bestemmende om man har brug for dine nye varer fluks, så i det øjemed er det sandelig centralt at man ser leveringstidspunktet for lange stemmejern. En stor portion netbutikker giver billig 1 hverdags levering på masser af produkter, hvilket dog afhænger af at transaktionen gennemføres forud for et konkret klokkeslæt.
5Temmelig mange online forretninger giver nu om stunder et hav af forskellige billige fragtmuligheder til lange stemmejern. En der er meget populær er i vore dage afhentningssteder, og så afhenter du blot produkterne på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er altså usædvanlig uproblematisk, samt tit endda den mindst kostelige leveringsversion.
6Trustpilot fører til adskillige relevante muligheder for at kortlægge en stor portion nuværende forbrugeres domme og derved går vi ind for, at du verificerer online webshoppens anmeldelser inden du køber billige lange stemmejern online. Facebook leverer også stort set værdifulde løsninger til at få kendskab til e-forhandlerens popularitet.
7Det har vist sig at være særdeles smertefrit for købere at vurdere prisniveauet online på billige lange stemmejern hos forskellige internet handler, og af den grund frembyder utallige e-firmaer billig levering. Derfor kan det immervæk blive gunstigt at studere visse internet handler efter billige priser forinden du placerer ordren, så man er velinformeret til at få fat i den billigste pris.
8Inden folk køber billige lange stemmejern hos en online butik behøver de reelt skimme forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det mange gange et tidskrævende arbejde. Desuden foreslåes det at køberen er klar over de vigtigste regler der gælder for handlen med billige lange stemmejern online, som eksempelvis den returret netshoppen tilbyder.
9Den prisbilligste slags levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den mulighed står og falder med at du befinder dig nær e-butikkens lager. Den fragtløsning er jo ret essentiel såfremt man mangler lange stemmejern om et øjeblik. Alternativt så lover visse e-handler i Danmark portofri fragt, men tit er det påkrævet at du køber for et konkret beløb.