Bygpris.dk

Langhalssliber

Festool Langhalssliber LHS 225-IP/CTM36-Set DK PLANEX
17.585 kr.
Læs mere
Festool Langhalssliber LHS-E 225/CTM36-Set DK PLANEX
14.385 kr.
Læs mere
METABO LANGHALSSLIBER LSV5-225 COMFORT
7.298 kr.
Læs mere
Festool Langhalssliber PLANEX LHS-E 225 EQ
6.495 kr.
Læs mere
Festool Langhalssliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.195 kr.
Læs mere
METABO LANGHALSSLIBER LSV 5-225
5.998 kr.
Læs mere
Festool Langhalssliber LHS 225-IP/CTM36-Set DK PLANEX
17.585 kr.
Læs mere
Festool Langhalssliber LHS 225 EQ-Plus/IP PLANEX
9.348 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne hurtigt eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne selv. Det er specielt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende butikkens handelsbetingelser.
Du vil finde forskelle i prisen på billige langhalssliber fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have de bedste tilbud, imens nogle satser på service. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt produktsortiment, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot langhalssliber.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Af den grund er det en fordel at shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde gode råd til valg af langhalssliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De store byggekæder finder du i det meste af landet, og herigennem har mange valget om at købe online og køre produkterne på eget initiativ. På grund af det har man valget om at undvære leveringsomkostningen, og tilmed få fat i varerne med det samme.
De kendte byggecentre samler produkter fra mange producenter, og hermed kan du bestille fra et stort sortiment af langhalssliber online.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem støtter du idet du handler langhalssliber online på deres webshop.
Diverse nichespecifikke webshops har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse varer. Af den grund bør du få super gavnlig vejledning fra mennesker der er specialister i lige præcis langhalssliber.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du få en lavere pris.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

langhalssliber harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

langhalssliber bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

langhalssliber silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

langhalssliber jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der er mange forskellige artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube giver store mængder nyttig oplysning, ikke mindst hvis man bruger engelske søgeord.
2Du kan spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få såfremt renoveringen er klimavenligt. Tilskudet betinger at ombygningen forbedrer klimaet.
3Det bør overvejes om du bør stå med det hele selv, eller du må skaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Såfremt du henter assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter priser fra forskellige firmaer.
4Det bliver aktuelt at du har de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du går i gang med projektet. Du kunne udfærdige en punktforms indkøbsseddel som indeholder det der skal bruges, og som det næste granske punkterne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
5For projekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Således kan du jævnligt tjekke vejrvarslen i dagene før projektets begyndelse, så du undgår at det uden varsel går i gang med at regne når du netop vil i gang med dit store projekt.
6Der viser sig jævnligt ubelejlige udfordringer når det handler om omfattende opgaver, og herved vil det vise sig væsentligt at der er afsat passende tid i planen, således at man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
7Man bør aldrig undvære grej. Typisk kan det vise sig smart at have det ved hånden forinden du indleder arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Det kan overvejes at spørge om assistance til ens byggeprojekt, især når det kommer til omfattende byggeopgaver. Enkelte opgaver bør udføres af flere folk. Dertil bør det være mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
9Typisk vil det være af stor betydning at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør være forstandigt at beskrive hver eneste udgift, og bagefter dokumentere ens omkostning ved dem en ad gangen.
10Planlægning vil altid være kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør liste en klar strategi, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilken dag, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være konkret idet du udarbejder din køreplan.
11Du bør ikke glemme dit velbefindende, så husk beskyttelse som fx sko og hjelm som skåner dig imod potentielle ulykker. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
12Før du indleder byggeprojektet er det rimeligt afgørende med en forsikring om, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
De højest bedømte byggemarkeder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ultra overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ret så imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ekstremt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype er smartest?

Mange butikker på nettet yder i dag en række forskellige billige fragtmetoder til langhalssliber. En af de mest benyttede er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er jo temmelig enkel, og desuden desuden den billigste fragttype.

Du kan omvendt påtænke at få ordren sendt til din adresse eller ud til dit arbejde. Fragtformen bliver almindeligvis en lille smule dyrere, men endvidere temmelig smertefri med langhalssliber online. Den mest betalelige fragtform vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket nødvendiggør at du er lige ved netshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på langhalssliber kan i nogle tilfælde være ekstremt essentiel såfremt du står og skal bruge din pakke inden for få dage, og i det øjemed er det utvivlsomt afgørende at vi undersøger den anslåede leveringsdato for langhalssliber. En masse shops på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, men vær obs på at det nødvendiggør at bestillingen indsendes forinden et aftalt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer klargjort før de lageransatte har fri.

Nogle enkelte internet firmaer byder på fragtfri levering på langhalssliber online, men ofte er det forudsat at du shopper for et bestemt beløb. Ellers skal man vælge den billigste fragtmulighed, der ofte vil være at få leveret dine varer til en pakkeshop.

Flere netbutikker frembyder afhentning hvor man handler billig langhalssliber online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler fx klik-og-hent på langhalssliber i følgende byer:

Svendborg, Viborg, Rudersdal, Hillerød, København, Sønderborg, Skanderborg, Kolding, Hørsholm, Kalundborg, Lystrup, Vanløse, Hjørring, Valby, Greve, Hedehusene, Odder, Aarhus, Nørresundby, Odense, Slagelse, Glostrup, Skive, Virum, Esbjerg, Farum, Tårnby, Lyngby, Silkeborg, Lillerød, Nakskov, Allerød, Herlev, Rønne, Ikast, Nykøbing Falster, Brabrand, Hedensted, Hobro, Haslev, Helsingør, Ishøj, Stenløse, Risskov, Taastrup, Nærum, Højbjerg, Charlottenlund, Vordingborg, Nyborg, Brøndby, Næstved, Frederikssund, Holstebro, Brønshøj, Randers, Ølstykke, Albertslund, Rødovre, Ringsted, Jyllinge, Vejle, Dragør, Struer, Gladsaxe, Tilst, Korsør, Frederikshavn, Fredericia, Aalborg, Frederiksværk, Aabenraa, Birkerød, Horsens, Vallensbæk, Middelfart, Solrød Strand, Thisted, Frederiksberg, Brønderslev, Søborg, Værløse, Kokkedal, Roskilde, Haderslev, Holbæk, Hvidovre, Varde, Grenaa, Køge, Ballerup, Åbyhøj, Herning, og Gentofte, .

Afhentning for langhalssliber er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Lolland, Amager, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når man ser på tendenserne står det klart, at internetbrugere tit kigger efter eksempelvis langhalssliber priser og køb langhalssliber. Foruden dette ser vi typisk netshoppere søge efter fx billig langhalssliber, langhalssliber tilbud samt langhalssliber online, plus de gængse byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Spar penge på langhalssliber

Det er temmelig simpelt for forbrugerne at sammenligne priser på billige langhalssliber online i blandt flere e-forretninger, og så har en lang række netbutikker set sig tvunget til at presse udsalgspriserne på langhalssliber betragteligt, og derudover frembyde fragtfri levering.

Det kan alligevel blive gunstigt at eftergå enkelte internet foretagender efter tilbud på langhalssliber online forinden du køber, så man er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du bør imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en webshop forhandler billige langhalssliber online for en tilbudspris der kan virke mystisk letkøbt, bør det tit være et tegn på en uægte shop. Køb med kort er imidlertid omfattet af et reglement, hvilket bistår os imod uægte internet shops.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du udnytte en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at dække pengene til langhalssliber over en længere periode. Dette fås ofte hos nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Når vi ser på tallene er det klart, at internet shoppere som regel efterspørger blandt andet billig langhalssliber og langhalssliber tilbud. Man ser desuden ofte netshoppere efterspørge for eksempel køb langhalssliber, langhalssliber online og langhalssliber priser.

Analyser andre menneskers evalueringer

Trustpilot yder altid ærlige muligheder for at tyde flere tidligere forbrugeres domme og af den grund anbefaler vi, at du gennemsøger online webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige langhalssliber online.

Facebook bringer dig ligeledes uden sammenligning fantastiske genveje til at få indtryk af internet forhandlerens pålidelighed. I øvrigt møder vi en del online butikker hvor man kan sammensætte en vurdering af deres køb, som på samme måde burde benyttes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk køber billige langhalssliber online i en internet shop burde man sådan set få overblik over webshoppens handelsvilkår, det er dog for det meste ikke videre spændende, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Et andet alternativ kunne derfor være at se nærmere på om online forretningen er tilsluttet e-mærket, eftersom det er en angivelse af at internet forretningen accepterer de opstillede regler, og at internet shoppen af og til gennemses af sagkyndige som har megen viden om retningslinjerne.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få bistand, for så vidt du forvoldes dilemmaer i processen med din ordre på langhalssliber. Tilsvarende er det godt at du er opmærksom på de væsentligste reglementer i forbindelse med købet af langhalssliber online, fx den ombytningspolitik internet webshoppen kører med.

I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man permanent sikrer sin kvitteringsmail, således man en anden gang kan bevidne sit køb af langhalssliber, uafhængig af om man har bestilt fra Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4 eller Stark.

Hans gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Jan Jensen gav 4 stjerner

Fremragende!

Lone gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Søren L gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af et regulativ, som værner folk overfor snydagtige online forhandlere. Som en anden løsning kan du benytte en løsning som for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at betale pengene ude i fremtiden.
2Flere e-firmaer tildeler på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtløsninger til langhalssliber. En der er meget populær er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig usædvanlig simpel, og endda tillige den mest letkøbte leveringsmetode.
3Nogle e-shops i Danmark yder fragt uden gebyr på langhalssliber, men for det meste er det påkrævet at der købes for et fastslået beløb. Som alternativ burde man beslutte sig for den mest betalelige leveringstype, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver til tider endvidere meget gnidningsløs. Den billigste fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
4Vi anbefaler at se om online shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en sikring om at internet virksomheden adlyder den officielle danske lovgivning, samt at internet firmaet nu og da besigtiges af eksperter der er inde i reglementet på området. Forud for at folk handler billige langhalssliber på en netbutik behøver de faktisk sætte sig ind i dens betingelser.
5Før nogen handler billige langhalssliber i en online webshop kunne man for at være på den sikre side tyde netshoppens forretningsaftale, det er dog ofte ikke særlig sjovt. Derudover er det en hjælp at køber er påpasselig med de mest betydningsfulde reglementer der kan influere på shopping af billige langhalssliber online, for eksempel den returneringsret internet forhandleren tilbyder.
6Den mest prisbevidste leveringsudgave vil til enhver tid være at du selv henter pakken, som dog afhænger af at du er lige ved internet selskabets hjemsted. Den slags levering kan være ultra udslagsgivende forudsat man skal bruge langhalssliber inden for få dage. Alternativt så frembyder visse internet virksomheder fri fragt, men oftest er det under forudsætning af at man shopper for en bestemt sum.
7Leveringshastigheden kan være ualmindeligt aktuel hvis man har behov for ordren om et øjeblik, så af den grund er det ret passende at du checker den anslåede leveringsdato for langhalssliber. Temmelig mange butikker på nettet lover billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre, som imidlertid antager at bestillingen placeres tidligere end et angivent tidspunkt.
8Trustpilot frembringer en del hensigtsmæssige chancer for at verificere en række forhenværende brugeres domme og af den grund er det at foretrække, at du vurderer online shoppens kritik før du handler billige langhalssliber online. Facebook tilbyder lignende uden sammenligning relevante chancer for at få kendskab til internet selskabets pålidelighed.
9Det er særdeles ligetil for internetbrugere at analysere priser online på billige langhalssliber fra forskellige e-firmaer, og så garanterer adskillige internet varehuse portofri levering. Det kan dog stadigvæk blive rentabelt at prøve diverse firmaer på nettet efter billige priser inden du handler, så du er sikret at få den mest betalelige pris.