Bygpris.dk

Laserafstandsmåler

Milwaukee Laserafstandsmåler LDM 100
999 kr.
Læs mere
Milwaukee Laserafstandsmåler LDM 45
855 kr.
Læs mere
Laser afstandsmåler Diesella 0,05-60 M
994 kr.
Læs mere
BD10 laser afstandsmåler
774 kr.
Læs mere
Laserafstandsmåler - TC-LD 25
349 kr.
Læs mere
Laserafstandsmåler - TC-LD 50
549 kr.
Læs mere
Leica laserafstandsmåler Disto X4
2.869 kr.
Læs mere
Leica laserafstandsmåler Disto X3
1.994 kr.
Læs mere
Bosch Laserafstandsmålersæt Zamo Iii Premium
700 kr.
Læs mere
Bosch Laserafstandsmåler Plr 30
700 kr.
Læs mere
Bosch Laserafstandsmåler Plr 50
1.000 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et enormt varesortiment, imens øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare laserafstandsmåler.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du overveje at vælge et online byggecenter, som tilbyder hjælp og vejledning omkring laserafstandsmåler.
Det er selvsagt utrolig afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Hvis du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Dette er især en mulighed hos de store byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige laserafstandsmåler hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod øvrige tilbyder kompetent sparring. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor skal man undersøge firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, som kan give øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra flere leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af laserafstandsmåler online.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og derigennem har man valget om at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Herigennem kan du vælge at undvære fragtomkostningen, og sågar få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

En masse webshops som sælger få produkter er eksperter i deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså vil du få super god hjælp fra medarbejdere som er specialister i lige præcis laserafstandsmåler.
De fleste nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af online nichebutikker er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at bestille laserafstandsmåler online hos dem.
De 10 største byggemarkeder
laserafstandsmåler bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag cirka 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

laserafstandsmåler jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

laserafstandsmåler harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

laserafstandsmåler silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det er muligt at spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at projektet er CO2-besparende. Det betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
2Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et godt forløb med byggeriet. Du kunne overveje at lave en strømlinet arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din arbejdsplan.
3Der viser sig typisk overraskende problemstillinger ved svære projekter, og derfor kan det være meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være tryg ved at kunne få det færdiggjort.
4Ofte vil det vise sig fundamentalt at have lavet et budget for projektet, så du har en økonomisk ramme. Det kan være en fordel at kortlægge samtlige udgiftsposter, og dernæst gennemgå ens omkostning ved hver enkelt.
5Inden du optager byggeprocessen er det yderst afgørende at man sikrer sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
6For projekter udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du tit tage et kig på vejrvarslen når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de påkrævede byggematerialer klar til brug i god tid før du tager fat på byggeriet. Du kan med fordel notere en overskuelig indkøbsseddel som indeholder de materialer du har brug for, og så eftergå materialerne, så du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
8Du skal aldrig mangle grej. I mange tilfælde vil det være yderst relevant at have udstyret klar til brug forinden du begynder på byggeprocessen. Det er derudover afgørende at medtage disse udgifter i din økonomi.
9Du skal aldrig nogensinde glemme dit eget helbred, så glem ikke beklædning som eksempelvis arbejdshjelm som beskyttelse overfor hændelige skader. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, specielt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
10Du kunne tænke over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere burde tilkøbe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Forudsat at du henter hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at få en pris fra en håndfuld selskaber.
11Det er oplagt at spørge om hjælp til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om omfattende byggeprojekter. Store projekter kræver flere personer. Endvidere er det mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
12Der ligger et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube faciliterer rigelig gavnlig information, specielt når du bruger den engelske version.
Danskernes favorit byggecentre
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig flot. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er virkelig imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ret så godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering er smartest?

En del online forhandlere udlover nu til dags alverdens billige løsninger til levering til laserafstandsmåler. En favorit er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er altså ret så nem, og typisk derudover den mest letkøbte fragtform.

Du kan også beslutte dig for at bestille levering til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen viser sig almindeligvis lidt mindre billig, men på den anden side særligt let ift. laserafstandsmåler online. Den billigste type af levering vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, som dog stiller krav om at du har bopæl tæt på e-firmaets butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på laserafstandsmåler er ret betydningsfuld ifald du skal bruge produkterne omgående, så i det øjemed er det altså essentielt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved laserafstandsmåler. Temmelig mange outlets på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres produkter online, hvilket dog betinges af at ordren placeres inden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsendt forinden medarbejderne har fri.

En række internet webshops garanterer fragt uden betaling på laserafstandsmåler online, men ofte kun ifald der aftages for et konkret beløb. Desuden skulle du snuppe den mest letkøbte løsning til levering, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted.

En del netshops tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig laserafstandsmåler derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma og Bauhaus. Byggekæderne giver eksempelvis klik-og-hent på laserafstandsmåler i følgende byer:

Lystrup, Brøndby, Vanløse, Silkeborg, Taastrup, Korsør, Dragør, Tårnby, Holstebro, Brønshøj, Ølstykke, Esbjerg, Hørsholm, Gladsaxe, Valby, Værløse, Aabenraa, Greve, Frederiksberg, Hedehusene, Svendborg, Lyngby, Lillerød, Kolding, Nyborg, Vejle, Brabrand, Odense, Rønne, Ishøj, Holbæk, Nykøbing Falster, Stenløse, Tilst, Haderslev, Højbjerg, Odder, Horsens, Helsingør, Kalundborg, Vallensbæk, Viborg, Rudersdal, Kokkedal, Skanderborg, Hobro, Roskilde, Herning, Rødovre, Frederiksværk, Allerød, Aalborg, Frederikssund, Brønderslev, Charlottenlund, Farum, Albertslund, Hjørring, Virum, Struer, Nærum, Sønderborg, Glostrup, Nakskov, Frederikshavn, Slagelse, København, Vordingborg, Risskov, Fredericia, Middelfart, Hedensted, Søborg, Skive, Grenaa, Jyllinge, Køge, Hvidovre, Gentofte, Ikast, Haslev, Aarhus, Herlev, Randers, Ringsted, Nørresundby, Birkerød, Næstved, Åbyhøj, Hillerød, Solrød Strand, Varde, Thisted, og Ballerup, .

Afhentning for laserafstandsmåler er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Ses der på tallene er det markant, at internet shoppere tit søger bl.a. billig laserafstandsmåler og laserafstandsmåler online. Derudover oplever man som regel online shoppere søge efter eksempelvis laserafstandsmåler priser, køb laserafstandsmåler samt laserafstandsmåler tilbud, plus de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg og Stark.

Få rabat på laserafstandsmåler

Det er jo efterhånden ekstremt bekvemt for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige laserafstandsmåler online i blandt diverse webbutikker, og af den grund har utallige e-handler været tvunget til at mindske prisen på laserafstandsmåler eftertrykkeligt, og derudover sikre fri fragt.

Dog kan det immervæk være indbringende at eftergå enkelte shops på nettet efter billige priser på laserafstandsmåler online før du køber, således at du er på den sikre side med at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Davidsen.

Man skal dog være omhyggelig med, at ifald en e-butik tilbyder billige laserafstandsmåler online for en pris der kan virke uendeligt billig, kan det tit være en indikation på en fup online shop. Kortbestillinger er heldigvis omfavnet af en ordning, der assisterer dig som køber imod snydagtige online varehuse.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ burde du benytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere omkostningerne til laserafstandsmåler senere. Det tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Davidsen.

Når man ser på tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger for eksempel billig laserafstandsmåler og laserafstandsmåler online. Man ser derudover som regel netshoppere lede efter bl.a. køb laserafstandsmåler, laserafstandsmåler tilbud og laserafstandsmåler priser.

Tjek tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot medfører absolut tiltalende muligheder for at kigge på ganske mange eksisterende brugeres omtaler og på grund af dette foreslåes det, at du eksaminerer e-butikkens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige laserafstandsmåler online.

Facebook yder derudover fuldkommen gode løsninger til at få et kig ind i online shoppens popularitet. Derudover er der en række e-shops som tilbyder folk at levere en kritik af ordreforløbet, som også må udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen shopper billige laserafstandsmåler online på en e-butik bør man i og for sig granske forhandlerens forretningsaftale, men det er typisk ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Et andet alternativ kunne derfor være at efterse om internet selskabet er støttet af e-mærket, hvilket kan være en garanti for at e-handlen opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at online firmaet jævnligt vurderes af sagkyndige som har megen viden om vedtægterne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du skulle få problemer ved din shopping med laserafstandsmåler. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at kunden er påpasselig med de mest basale betingelser der kan have indflydelse på købet af laserafstandsmåler online, eksempelvis den returpolitik online webshoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det tillige relevant, at man altid beholder sin faktura, således man til enhver tid kan bevise bestillingen af laserafstandsmåler, hvad end man har købt ved Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Tina Mortensen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Thomas gav 4 stjerner

God til prisen

Louise Hansen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Jørgen I gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 gode råd til online indkøb
1Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i et regulativ, der beskytter dig som kunde imod uægte internet varehuse. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du vil afbetale omkostningerne af flere omgange.
2Fragtperioden kan vise sig at være vældig betydningsfuld når du har brug for din ordre fluks, og derfor er det skam passende at man ser nærmere på leveringstiden ved laserafstandsmåler. En række e-forretninger byder på billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre, men vær påpasselig da det er underforstået at ordren køres igennem forinden et besluttet klokkeslæt.
3Inden folk handler billige laserafstandsmåler i en online shop bør de faktisk læse shoppens regler, det er dog gerne ikke særlig morsomt. Tillige er det anbefalelsesværdigt at køber er opmærksom på de mest vitale regler der influerer på shopping af billige laserafstandsmåler online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet butikken bruger.
4Adskillige online firmaer foreslår i dag et bredt udvalg af billige former for fragt til laserafstandsmåler. En af de mest anvendte er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo ekstremt praktisk, samt desuden ligeledes den mest betalelige løsning til levering.
5Den mest letkøbte leveringsmodel vil altid være at du selv henter pakken, men den mulighed beroer på at du lever nær online virksomhedens hjemsted. Den slags levering er selvfølgelig yderst vital i tilfælde af at vi står og skal bruge laserafstandsmåler omgående. Alternativt så yder nogle få e-firmaer gratis fragt, men undertiden er det kun gældende hvis der indkøbes for en bestemt sum.
6Det er jo usædvanlig smart for alle at finde tilbud online på billige laserafstandsmåler på diverse online butikker, og derfor frembyder utallige shops på nettet billig fragt. Derfor kan det stadigvæk være udbytterigt at checke nogle enkelte firmaer på nettet efter tilbud og rabat inden du køber, så du er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris.
7Nogle få netbutikker frembyder fragt uden gebyr på laserafstandsmåler, men ofte gælder det kun hvis du indkøber for en bestemt pris. Alternativt bør man udvælge den prisbilligste løsning til levering, hvilket mange gange vil blive at få kørt produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen bliver som regel også særligt uproblematisk. Den mindst kostelige form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
8Trustpilot indebærer fuldt ud fornemme løsninger til at eftergå mange nuværende forbrugeres omtaler og på grund af dette er det fornuftigt, at du gennemgår e-forhandlerens anmeldelser inden du bestiller billige laserafstandsmåler online. Facebook frembringer for øvrigt en del værdifulde løsninger til at få indtryk af online webshoppens kundefokus.
9Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt webbutikken er e-mærket medlem, eftersom det generelt er en tilkendegivelse af at internet forretningen retter sig efter dansk lovgivning, foruden at virksomheden jævnligt undersøges af fagmænd som forstår lovene på området. Inden nogen bestiller billige laserafstandsmåler på en e-forretning burde man for at være på den sikre side kigge på forhandlerens vilkår.