Bygpris.dk

Lasermodtager

geoFENNEL Modtager FR 45 m/beslag
975 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HL750 m/beslag
3.498 kr.
Læs mere
geoFENNEL Modtager FRG 45 t/grøn laser
1.935 kr.
Læs mere
geoFENNEL Modtager FR 30 DIST m/beslag
2.494 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HL760
3.623 kr.
Læs mere
geoFENNEL lasermodtager med mm visning FR77
2.369 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HR150 m/beslag rød/grøn
1.498 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HR220 m/beslag
1.498 kr.
Læs mere
Leica Rod Eye 160 Digital modtager
2.744 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HL450 m/beslag
2.498 kr.
Læs mere
Hultafors lasermodtager REC
1.249 kr.
Læs mere
GeoFennel lasermodtager til Easytrack
1.350 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HL700 m/beslag
2.998 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HR320 m/beslag
1.873 kr.
Læs mere
geoFENNEL Modtager FR 75-MM t/linjelaser
2.298 kr.
Læs mere
geoFENNEL Modtager FR 55-M t/streglaser
935 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i salgspriserne på billige lasermodtager fra netbutik til netbutik. Enkelte har gode priser, og øvrige tilbyder en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor tjekke forretningens handelsbetingelser.
For mange er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra en webshop, hvor du kan modtage gode råd til valg af lasermodtager.
Flere byggemarkeder fremviser et stort produktudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du kan overveje om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare lasermodtager.
Når du har brug for produkterne hurtigt eller blot vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Det er især muligt hos de velkendte byggekæder.
Det er naturligvis meget afgørende at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder finder du i de større byer, og hermed har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere varerne på egen hånd. Dermed har du chancen for at spare fragtgebyret, samt samtidig få varerne hurtigere.
De store byggekæder tilbyder produkter fra talrige leverandører, og derigennem kan du shoppe fra et stort sortiment af lasermodtager online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte butikker, som kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, der oftest har danske ejere, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du handler lasermodtager online fra deres webshop.
Majoriteten af små butikker styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du få en billigere pris.
De fleste webshops i små nicher har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette er det forventeligt at du får endnu mere god vejledning fra nogle der er eksperter i netop lasermodtager.
De største byggekæder i Danmark

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lasermodtager bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

lasermodtager silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

lasermodtager harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

lasermodtager jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til dele af projektet, ikke mindst hvis det er omfattende projekter. Omfattende byggeprojekter bør udføres af flere folk. Dertil er det bedre og sjovere at være flere om det.
2Typisk vil det være fundamentalt at udarbejde et budget for ombygningen, så man har styr på omkostningerne. Det bør blive økonomisk at gennemgå alle poster, og herefter finde frem til billige priser på hver eneste af dem.
3Det kan vise sig væsentligt at have de relevante bygningsmaterialer til disposition forud for at du igangsætter din byggeproces. Du kunne med fordel notere en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og bagefter gennemløbe listen, således at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
4Man må ikke gå ned på udstyr. Typisk vil det vise sig yderst relevant at du har værktøjet til rådighed før du begynder på arbejdet. Det er derudover godt at medregne de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Inden du indleder byggeprojektet kan det blive højst meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
6Du burde måske tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt bør sikre dig hjælp fra en ekspert til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du sikrer dig professionel hjælp kan det være optimalt at notere priser fra forskellige foretagender.
7Der kommer som regel pludselige problemstillinger når det kommer til avancerede byggeprojekter, og pga. dette vil det være essentielt at man har afsat nok plads i planen, som gør at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
8Du kan finde en hel del guides og videoer online som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube bringer dig ekstremt meget nyttig info, særligt forudsat at du bruger den engelske version.
9Godt forarbejde vil altid være vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at lave en velovervejet agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din handlingsplan.
10Du må aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som fx arbejdssko der beskytter dig imod mulige risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
11Man kan spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at byggeriet har betydning for naturen.
12Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Således må du løbende undersøge vejrmeldingerne i dagene op til byggeprojektet, så du undgår at det uventet starter med at regne når du netop er midt i dit komplicerede projekt.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er utrolig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er bedst?

Temmelig mange e-firmaer yder nu om stunder et hav af forskellige billige fragtløsninger til lasermodtager. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente bestillingen når det passer dig bedst. Leveringstypen er nemlig ultra smertefri, og ofte endvidere den mest betalelige leveringsform.

Du bør ligeledes vælge at få ordren bragt til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejde. Den viser sig som oftest et hak mere omkostningsfuld, men endda super ukompliceret med lasermodtager online. Den mest betalelige leveringsmetode er uden tvivl at hente ordren selv, men dette forudsætter at du opholder dig nær netshoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på lasermodtager er ret aktuel når du mangler dine nye varer straks, og derfor er det bestemt klogt at vi studerer den forventede leveringsdato på lasermodtager. Masser af shops på nettet – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varenumre online, som betinges af at bestillingen anbringes før et konkret klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få pakken afsted inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Visse online forretninger garanterer gratis fragt på lasermodtager online, men undertiden er det kun gældende hvis du bestiller for et konkret beløb. I øvrigt bør du snuppe den mindst kostelige fragtmetode, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted.

De store byggecentre foreslår click-and-collect hvor du handler billig lasermodtager online men selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Stark. Byggecentrene frembyder bl.a. click-and-collect på lasermodtager i disse områder:

Brabrand, Jyllinge, Viborg, Ølstykke, Nykøbing Falster, Valby, Dragør, Ringsted, Birkerød, Thisted, Greve, Svendborg, Tårnby, Aabenraa, Glostrup, Lystrup, Haslev, Hedehusene, Middelfart, Vejle, Charlottenlund, Ishøj, Sønderborg, Hjørring, Randers, Hillerød, Hedensted, Hobro, Horsens, Silkeborg, Brøndby, Virum, Holstebro, Skive, Herning, Kokkedal, Grenaa, Holbæk, Højbjerg, Taastrup, Kolding, Fredericia, Gentofte, Aalborg, Søborg, Aarhus, Odense, Skanderborg, Kalundborg, Brønshøj, Haderslev, Solrød Strand, Nakskov, Ballerup, Slagelse, Rudersdal, Ikast, Roskilde, Nørresundby, Gladsaxe, Stenløse, Næstved, Risskov, Albertslund, Rødovre, Varde, Struer, København, Nærum, Frederiksværk, Frederikssund, Vanløse, Frederikshavn, Farum, Korsør, Helsingør, Nyborg, Frederiksberg, Køge, Lyngby, Allerød, Værløse, Hørsholm, Åbyhøj, Hvidovre, Odder, Rønne, Herlev, Tilst, Esbjerg, Vallensbæk, Brønderslev, Lillerød, og Vordingborg, .

Klik-og-hent ift. lasermodtager er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland).

Ses der på statistikkerne er det markant, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel lasermodtager tilbud og lasermodtager priser. Derudover oplever vi ofte netshoppere lede efter blandt andet køb lasermodtager, billig lasermodtager samt lasermodtager online, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Tilbud på lasermodtager

Det er meget smart for folk at vurdere prisniveauet på billige lasermodtager online på diverse webshops, og derved har massevis af internet webshops ikke kunne lade være med at sænke prisen på lasermodtager en hel del, og i øvrigt love fri fragt.

Trods dette kan det alligevel blive lønsomt at prøve nogle e-handler efter udsalg og tilbud på lasermodtager online inden du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at antage den laveste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Stark og Davidsen.

Man bør lige meget hvad være omhyggelig med, at ifald en forhandler på nettet annoncerer billige lasermodtager online til salg for en udsalgspris der er kolossalt billig, så kunne det mange gange være et symbol på en uærlig internet forhandler. Bestillinger med kort er på den anden side omsluttet af et lovbud, som dækker dig imod fup internet virksomheder.

Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage fordel af en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at finansiere pengene til lasermodtager ude i fremtiden. Dette fås ofte ved specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at internet shoppere ofte efterspørger blandt andet lasermodtager tilbud og lasermodtager priser. Man ser derudover som regel online shoppere lede efter for eksempel billig lasermodtager, lasermodtager online samt køb lasermodtager.

Læs folks anmeldelser

Trustpilot forærer dig super belejlige genveje til at kontrollere mange eksisterende forbrugeres synspunkter og derfor er det en hjælp, at du vurderer internet firmaets bedømmelser før du bestiller billige lasermodtager online.

Facebook tilbyder dig endvidere absolut solide chancer for at få indtryk af e-shoppens pålidelighed. Tilmed møder vi faktisk online outlets som giver kunderne mulighed for at meddele en vurdering af virksomhedens service, hvilket desuden kan bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige lasermodtager online hos en e-forretning behøver de i virkeligheden kigge på webshoppens handelsvilkår, men det er gerne et omfattende arbejde, specielt hos de udbredte byggecentre som Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Et andet alternativ er at tjekke hvorvidt online forretningen er e-mærket, grundet at det almindeligvis er en sikkerhed for at e-forretningen imødekommer dansk lovgivning, foruden at shoppen tit vurderes af sagkyndige der er inde i de gældende regulativer.

Dette er desuden en god mulighed for støtte, ifald du udsættes for besvær med dit indkøb af lasermodtager. Ligeledes tilråder vi at kunden er vidende om de væsentligste vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af lasermodtager online, eksempelvis hvilken byttepolitik forretningen benytter.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man når som helst bibeholder ens købsbekræftelse, så man fremadrettet kan vidne om bestillingen af lasermodtager, uafhængig af om man shopper fra Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4 eller Bauhaus.

Søren Jørgensen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Tina gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Niels gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Peter Petersen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til køb på nettet
1Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en bestemmelse, hvilket redder en imod uærlige online shops. Som en alternativ mulighed bør du overveje en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare beløbet over en periode.
2Trustpilot bringer dig en del fortræffelige genveje til at kigge nærmere på ganske mange aktuelle kunders erfaringer og herved slår vi et slag for, at du tolker online virksomhedens kritik forud for at du køber billige lasermodtager online. Facebook tilbyder også ganske troværdige genveje til at få indblik i e-handlens kundefokus.
3Leveringshastigheden er selvfølgelig vældig væsentlig forudsat du mangler dine nye produkter straks, og med det formål er det relativt afgørende at vi besigtiger den forventede leveringstid ved lasermodtager. De fleste online outlets annoncerer billig dag-til-dag levering på adskillige produkter, men vær obs på at det afhænger af at ordren aflægges før et bestemt tidspunkt.
4Masser af online selskaber foreslår efterhånden diverse billige løsninger til levering til lasermodtager. En der er meget anvendt er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Metoden er nemlig særligt ukompliceret, samt typisk ligeledes den billigste leveringstype.
5Forinden nogen bestiller billige lasermodtager på en e-shop burde man når alt kommer til alt betragte e-butikkens handelsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig spændende. For øvrigt kan det anbefales at kunden er på vagt for de mest vedkommende betingelser der er gældende for shopping af billige lasermodtager online, som for eksempel den byttepolitik online shoppen benytter.
6Generelt anbefaler vi at kontrollere om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, siden det skulle være en antydning af at internet butikken føjer de danske love, og at webshoppen rutinemæssigt kigges til af jurister som forstår reglerne. Forinden folk shopper billige lasermodtager hos en online shop bør de egentlig tyde e-shoppens handelsbetingelser.
7Flere firmaer på nettet yder gratis levering på lasermodtager, men i de fleste tilfælde kræves det at du handler for et konkret beløb. I øvrigt skal du foretrække den mindst kostelige løsning til levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted. Fragttypen bliver undertiden tillige særdeles smertefri. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
8Den mest letkøbte metode til levering vil altid være at du selv henter ordren, som dog betinges af at du bor nærved online firmaets arbejdslager. Den leveringsversion er jo usædvanlig essentiel ifald man har brug for lasermodtager inden for kort tid. Alternativt så garanterer en række e-handler i Danmark gratis fragt, men i reglen kræver det at der handles for et konkret beløb.
9Det er jo efterhånden rigtig hensigtsmæssigt for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige lasermodtager hos diverse e-firmaer, og ergo yder masser af e-forhandlere levering uden betaling. Det kan alligevel blive gunstigt at besigtige nogle webbutikker efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris.