Bygpris.dk

Lecablokke pristjek

I tabellen herunder har vi listet 8 webshops der sælger lecablokke, sammen med den pris de tager for 1.000 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 stk for 9.327 kr., som er hele 62 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 stk lecablokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til grill til mur til væg til gulv til drivhus til sokkel til fundament til hus til kælder

Størrelser: 19x19x49 33x19x49 23x19x49 15x19x49 10x19x49

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Det er i høj grad et alternativ i de udbredte byggekæder.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige lecablokke fra byggekæde til byggekæde. Enkelte tilbyder gode priser, imens andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Flere byggekæder sælger et bredt varesortiment, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke på om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover blot lecablokke.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du kende byggeshoppens betingelser.
For en del er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Hermed bør du handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring omkring lecablokke.
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du i hele landet, og pga. det har mange mulighed for at bestille online og transportere materialerne selv. Af den grund kan du vælge at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed hente produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte forretninger, som kan bidrage til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggemarkeder køber produkter fra diverse producenter, og dermed kan du købe fra et stort sortiment af lecablokke online.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker er opstartsfirmaer, som oftest har danske ejere, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller lecablokke online på deres webshop.
De fleste nicheforretninger på nettet er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dybdegående viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo bør du modtage ekstremt informativ vejledning fra personale der er specialister i lige præcis lecablokke.
De største byggemarkeder i Danmark
lecablokke harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

lecablokke jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

lecablokke bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

lecablokke silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Potentielt kan det vise sig aktuelt at have de presserende materialer til rådighed forinden du går i krig med din byggeproces. Du har fordel af at sammenfatte en enkel indkøbsliste med hver eneste ting du har brug for, og bagefter efterse hver eneste ting, hvormed du er overbevist om at alt er som det skal være.
2Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej påklædning som sikkerhedssko som hjælp mod eventuelle ulykker. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
3Der ligger utrolig mange instruktioner og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube supporterer dig med vældig meget brugbar info, ikke mindst hvis du kigger på engelsk.
4Typisk vil det være meningsfuldt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på omkostningerne. Det kan være rationelt at gennemgå hver enkelt udgift, og bagefter undersøge eventuelle tilbud på dem hver især.
5Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Således bør du med jævne mellemrum undersøge vejrberetningerne i dagene op til projektets begyndelse, så det ikke med et brag starter med at regne absolut lige når du er gået i gang med dit vigtige byggeprojekt.
6Der kommer næsten altid uventede problemer når det gælder krævende projekter, og som følge heraf vil det vise sig vigtigt at der afsættes en god portion plads i agendaen, så man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
7Du burde måske tænke over om du selv kan lave helt projektet, eller du bør skaffe assistance fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Ifald du henter eksperthjælp vil det ofte være en god idé at modtage tilbud fra diverse foretagender.
8Forberedelse vil være metoden til succes med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din dagsorden.
9Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig i tilfælde af krævende byggeopgaver. Omfangsrige ting bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover må det blive bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
10Du skal nødig undvære grej. I mange tilfælde vil det være uundværligt at have udstyret disponibelt før du iværksætter byggeprocessen. Du bør huske at medregne de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
11Før du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt betydningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
12Det er muligt at indhente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet når byggeriet hjælper miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig betryggende. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål vedr. lecablokke

 • Hvordan murer man lecablokke?
 • Hvordan skærer man lecablokke?
 • Hvordan limer man lecablokke sammen?
 • Hvad sætter man lecablokke i?
 • Hvad koster lecablokke?
 • Hvordan sætter man lecablokke?
 • Hvordan deler man lecablokke?
 • Hvor mange lecablokke pr. m2?
 • Hvad limer man lecablokke med?
 • Hvad bruger man lecablokke til?
 • Hvor mange lecablokke er der på en palle?
 • Hvordan pudser man lecablokke?
 • Hvilken form for levering er bedst?

  De fleste internet firmaer tildeler efterhånden alverdens billige leveringsmåder til lecablokke. En der er meget almindelig er p.t. afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke lige når det passer dig. Muligheden er nemlig meget ligetil, og typisk ligeledes den mest billige mulighed for fragt.

  Du kan tillige planlægge at bestille pakken til levering til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Den er jævnligt et hak dyrere, men til gengæld rigtig ukompliceret ved køb af lecablokke online. Den mindst kostelige fragttype vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du opholder dig tæt på e-shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Fragttiden på lecablokke er jo ualmindeligt vital i tilfælde af at man mangler dine nye varer om kort tid, og derfor er det ret så essentielt at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved lecablokke. Mange online shops – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres inden et angivent tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt afsted forud for at personalet har fri.

  Indtil flere firmaer på nettet byder på levering uden omkostninger på lecablokke online, men undertiden påkræves det at man bestiller for et fastslået beløb. I øvrigt må man tage den mest billige fragtmetode, der i mange tilfælde er at få leveret produkterne til en pakkeshop.

  En hel del kæder udlover klik-og-hent hvor man køber billig lecablokke online men afhenter i butikken. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Davidsen. De tildeler for eksempel afhentning af lecablokke i følgende områder:

  Nørresundby, Aalborg, Nykøbing Falster, Nærum, Køge, Taastrup, Herlev, Brønshøj, Helsingør, Kolding, Virum, Gladsaxe, Charlottenlund, Slagelse, Ballerup, Nyborg, Hedensted, Skanderborg, Hobro, Søborg, Valby, Jyllinge, København, Svendborg, Roskilde, Greve, Vordingborg, Glostrup, Frederikshavn, Vejle, Randers, Åbyhøj, Hørsholm, Varde, Fredericia, Dragør, Hillerød, Brøndby, Ikast, Holbæk, Herning, Haderslev, Lystrup, Hvidovre, Værløse, Kokkedal, Nakskov, Frederiksværk, Kalundborg, Odense, Ringsted, Risskov, Ishøj, Rødovre, Aabenraa, Odder, Albertslund, Esbjerg, Struer, Allerød, Lillerød, Næstved, Thisted, Holstebro, Korsør, Silkeborg, Hedehusene, Skive, Viborg, Tilst, Tårnby, Solrød Strand, Vallensbæk, Ølstykke, Højbjerg, Frederiksberg, Brabrand, Gentofte, Rudersdal, Stenløse, Farum, Brønderslev, Frederikssund, Haslev, Rønne, Hjørring, Grenaa, Middelfart, Aarhus, Birkerød, Sønderborg, Horsens, Lyngby, og Vanløse, .

  Klik-og-hent for lecablokke er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden).

  Når vi kigger i tallene bliver det markant, at netshoppere som regel efterspørger fx lecablokke priser og lecablokke online. Derudover oplever vi som regel netshoppere søge efter blandt andet køb lecablokke, lecablokke tilbud og billig lecablokke, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

  Få den bedste pris på lecablokke

  Det har vist sig at være særdeles praktisk for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige lecablokke online hos diverse internet selskaber, og af den grund har masser af online butikker set sig nødsaget til at stampe priserne på lecablokke betragteligt, og ydermere frembyde levering uden beregning.

  Men det kan imidlertid være gavnligt at kontrollere et par internet forretninger efter tilbud og rabatter på lecablokke online inden du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Bygma og XL-Byg.

  Du må alligevel ikke undervurdere, at hvis en internet handler markedsfører billige lecablokke online til en pris som kan virke utrolig god, kan det for det meste være et kendetegn på en bedragerisk online webshop. Handler med kort er i hvert fald en del af en lovbestemmelse, der skærmer dig som kunde imod fup online forhandlere.

  Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, når du har til hensigt at honorere omkostningerne til lecablokke over en længere periode. Det tilbydes som regel i specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Ved kig i tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter for eksempel lecablokke online og lecablokke tilbud. Derudover oplever vi som regel mennesker kigge efter for eksempel lecablokke priser, køb lecablokke samt billig lecablokke.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecablokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til væg til drivhus til gulv til hus til grill til sokkel til mur til kælder til fundament

  Størrelser: 15x19x49 19x19x49 23x19x49 33x19x49 10x19x49

  Gennemsøg eksisterende kunders oplevelser

  Trustpilot resulterer i uden sammenligning gunstige løsninger til at tyde adskillige aktuelle kunders reflektioner og derved tilrådes det, at du kigger på internet selskabets bedømmelser forinden du shopper billige lecablokke online.

  Facebook forærer dig for øvrigt fuldstændig gunstige chancer for at få indsigt i e-forhandlerens popularitet. Her ses nogle internet outlets som tilbyder folk at udforme en kritik af ordreforløbet, som også bør bruges til vurdering af kundetilfredsheden.

  Forud for at folk handler billige lecablokke online hos en internet butik kan man reelt granske webshoppens betingelser, det er dog mange gange ikke super spændende, især ved de udbredte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark og Silvan.

  Et nemmere alternativ kan være at kontrollere om e-shoppen er e-mærket medlem, som er et tegn på at online webshoppen føjer de danske love, foruden at webshoppen ofte overværes af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende love.

  Desuden giver det dig chance for at blive hjulpet, for så vidt du skulle få dilemmaer i processen med din ordre på lecablokke. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at du er vaks omkring de primære regler der gælder for købet af lecablokke online, som fx hvilken returpolitik internet forhandleren garanterer.

  I relation til det er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst bevarer ens kvitteringsmail, så man i fremtiden kan vidne om bestillingen af lecablokke, uanset om man har bestilt hos Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 eller XL-Byg.

  Susanne gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Birthe Jensen gav 4 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Lone T gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Birthe L gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  9 gode råd til internetshopping
  1Det er i dag ret fremkommeligt for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige lecablokke fra forskellige e-forhandlere, og af den grund tilbyder adskillige e-shops fragt uden beregning. Det kan immervæk vise sig lukrativt at analysere nogle enkelte forhandlere på nettet efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris.
  2Forinden folk shopper billige lecablokke hos en internet shop burde de altid få overblik over webshoppens vilkår, dog er det undertiden ikke specielt ophidsende. Tillige rekommanderer vi at kunden er sat ind i de elementære retningslinjer der er gældende for bestillingen af billige lecablokke online, som eksempelvis den returneringsret internet butikken har.
  3Den mindst kostelige leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, som jo står og falder med at du befinder dig i kort afstand af e-forretningens tilholdssted. Den leveringsversion kan være ret så bestemmende i tilfælde af at vi har behov for lecablokke øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder en række internet varehuse levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du køber for et konkret beløb.
  4En lang række webbutikker i Danmark tildeler i vore dage et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til lecablokke. En yndling er i vore dage pakkeshops, fordi du så nemt kan hente dine varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er altså usædvanlig fleksibel, samt ofte også den prisbilligste leveringsform.
  5Generelt går vi ind for at undersøge om e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det burde være en garanti for at internet webshoppen efterkommer gældende dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren løbende vurderes af jurister som behersker de gældende bestemmelser. Før nogen handler billige lecablokke i en butik på nettet burde de faktisk se på netshoppens forretningsaftale.
  6Trustpilot genererer regulære pæne muligheder for at bese ganske mange eksisterende køberes opfattelser og på grund af dette går vi ind for, at du betragter internet shoppens bedømmelser inden du handler billige lecablokke online. Facebook tilbyder ligeledes altid relevante løsninger til at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed.
  7Fragtperioden er selvfølgelig ualmindeligt afgørende hvis man absolut skal bruge varerne inden for få dage, og herved er det selvfølgelig på sin plads at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt på lecablokke. Adskillige online shops stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en række af deres varer, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at bestillingen laves forinden et bestemt tidspunkt.
  8Flere e-forretninger i Danmark garanterer levering uden betaling på lecablokke, men tit er det påkrævet at du shopper for et konkret beløb. Som alternativ bør man gribe den mest billige metode til levering, der ofte er at få dem til at køre din ordre til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig i mange tilfælde ligeledes ekstremt let. Den billigste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
  9Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Kortbestillinger er dækket ind under et reglement, hvilket skærmer køber overfor bedrageriske online shops. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage pengene over tid.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk