Bygpris.dk

Lecakugler pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger lecakugler, sammen med den pris de tager for 1.000 liter inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 liter for 1.659 kr., som er hele 64 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 liter lecakugler inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.659 kr.Køb
1.659 kr.Køb
3.596 kr.Køb
3.775 kr.Køb
3.799 kr.Køb
4.536 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige lecakugler fra netbutik til netbutik. En del giver de bedste priser, imens nogle har fokus på faglig sparring. Du bør tænke på hvad du foretrækker.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Man bør derfor læse byggeshoppens regler.
Nogle byggekæder har et bredt varesortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du skal bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare lecakugler.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne personligt. Det er især et alternativ ved de udbredte byggecentre.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved kan du have fordel af at handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af lecakugler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder findes mange steder i landet, og som følge af det har de fleste tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem er det muligt at slippe for leveringsgebyret, og sågar hente produkterne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og bekendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggecentre sælger produkter fra mange producenter, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af lecakugler online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netshops styrer selv produktionen af varerne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billigere pris.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker har en enorm viden om deres varer, da de kun sælger disse varer. Herved er det forventeligt at du får en høj grad af kompetent assistance fra nogle med specialistviden i netop lecakugler.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du ved at handle lecakugler online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag ca. 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

lecakugler bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag over 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

lecakugler jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

lecakugler silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

lecakugler harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du skal nødig fattes udstyr. Ofte kan det være fordelagtigt at have udstyret ved hånden forinden du går løs med byggeprocessen. Desuden er det afgørende at inkludere de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
2Husk at gennemtænke hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde få hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Forudsat at du benytter eksperthjælp kan det være fornuftigt at modtage tilbud fra forskellige håndværkere.
3Der er en overflod af guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer enormt meget gavnlig info, navnligt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
4Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette kan du hyppigt undersøge vejrforudsigelserne i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger bedst som du arbejder hårdt på det ellers velplanlagte projekt.
5Forberedelse vedbliver at være kilden til at lykkes med byggeriet. Du er nødt til at have en strømlinet strategi, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Vær realistisk idet du sammensætter agendaen.
6Før du påbegynder arbejdet kan det blive vildt fundamentalt at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Det er en god idé at spørge om assistance til byggearbejdet, navnlig såfremt det er omfangsrige ombygninger. Krævende ting behøver flere end en enkelt person. Desuden bliver det mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
8Det er muligt at få økonomisk støtte til ombygninger. Det ydes forudsat at renoveringen er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
9Der viser sig jævnligt overraskende bump på vejen når det handler om krævende byggeprojekter, og herved kan det være væsentligt at man afsætter tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan være tryg ved at nå i mål til tiden.
10Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning herunder sikkerhedshjelm som sikring imod potentielle uheld. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke får professionel assistance.
11Ofte vil det vise sig vigtigt at have et regnskab for projektet, så man har styr på omkostningerne. Det vil blive fornuftigt at gennemgå hver enkelt omkostning, og efterfølgende dokumentere online tilbud på dem én og én.
12Potentielt kan det vise sig vigtigt at have alle materialer klar i god tid før du begynder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig indkøbsseddel som indeholder hver eneste ting der er nødvendige, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
De højest ratede byggecentre
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er rigtig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt flot. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

De fleste internet foretagender frembyder nu om dage en række forskellige billige leveringsmuligheder til lecakugler. Det mest almindelige er efterhånden levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo temmelig problemfri, og i mange tilfælde også den billigste leveringsudgave.

Du kunne alternativt forsøge at bestille levering til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Denne viser sig til tider en anelse mere bekostelig, men ydermere temmelig enkel ved køb af lecakugler online. Den mindst kostelige leveringsform kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som jo beroer på at du fysisk befinder dig lige ved internet firmaets butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på lecakugler er selvfølgelig super bestemmende forudsat du absolut skal bruge produktet inden for kort tid, så med det formål er det bestemt fornuftigt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering for lecakugler. Størstedelen af outlets på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en lang række af deres produkter online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at der bestilles inden et fast tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne distribueret inden pakkepersonalet holder fyraften.

Nogle få online varehuse lover gebyrfri levering på lecakugler online, men typisk gælder det kun hvis man aftager for en bestemt sum. Desuden kan du overveje den mindst kostelige type af levering, der typisk vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted.

De store netshops tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig lecakugler online og afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix. Byggecentrene udlover fx afhentning af lecakugler i følgende byer:

Køge, Skanderborg, Brønderslev, Helsingør, Horsens, Odder, Nykøbing Falster, Rudersdal, Struer, Ishøj, Greve, Korsør, Nørresundby, Varde, Esbjerg, Kalundborg, Næstved, Thisted, Roskilde, Taastrup, Herlev, Slagelse, Åbyhøj, Risskov, Svendborg, Brøndby, Odense, Kolding, Sønderborg, Haslev, Virum, Vallensbæk, Kokkedal, Aalborg, Skive, Vanløse, Værløse, Randers, Tilst, Nærum, Brabrand, Jyllinge, Grenaa, Hedehusene, Aabenraa, Ballerup, Hobro, Gentofte, Højbjerg, Aarhus, Rønne, Holstebro, København, Hørsholm, Albertslund, Ølstykke, Farum, Hvidovre, Birkerød, Frederikssund, Holbæk, Vordingborg, Frederiksberg, Frederikshavn, Herning, Hjørring, Viborg, Allerød, Nyborg, Rødovre, Gladsaxe, Ikast, Ringsted, Brønshøj, Lillerød, Silkeborg, Lyngby, Vejle, Valby, Lystrup, Nakskov, Haderslev, Hillerød, Tårnby, Middelfart, Hedensted, Stenløse, Søborg, Fredericia, Frederiksværk, Glostrup, Dragør, Solrød Strand, og Charlottenlund, .

Click-and-collect ift. lecakugler er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter fx lecakugler tilbud og køb lecakugler. Foruden dette oplever man ofte folk søge efter bl.a. lecakugler online, billig lecakugler og lecakugler priser, foruden de store byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma og Silvan.

Priser på lecakugler

Det er efterhånden særdeles ligetil for forbrugerne at finde tilbud på billige lecakugler online fra diverse internet varehuse, og så har langt de fleste online shops fundet det nødvendigt at tvinge salgspriserne på lecakugler markant, og ydermere præstere fragt uden betaling.

Det kan imidlertid blive lønnende at besigtige en række internet shops i Danmark efter tilbud på lecakugler online forud for at du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at opnå den laveste pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Du bør ikke desto mindre være årvågen med, at ifald en internet butik annoncerer billige lecakugler online for en tilbudspris der anses for himmelråbende letkøbt, så er det tit være et symbol på en svindel e-shop. Kortkøb er dog omsluttet af en forordning, der støtter køber imod falske e-firmaer.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil klare pengene til lecakugler over en periode. Dette fås ofte hos specialiserede netshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi kigger i data står det tydeligt, at folk ofte søger bl.a. billig lecakugler og lecakugler online. Derudover oplever vi mange gange netshoppere søge efter fx køb lecakugler, lecakugler tilbud samt lecakugler priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecakugler er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot bringer dig ultra gavnlige chancer for at gøre dig bekendt med en længere række aktuelle brugeres betragtninger og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du sonderer online butikkens kritik før du shopper billige lecakugler online.

Facebook indebærer for øvrigt rigtig relevante metoder til at få indblik i e-forretningens troværdighed. Desuden er der mange internet handler som gør det muligt at meddele en omtale af købsoplevelsen, som lige så vel bør tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige lecakugler online i en netbutik kan man egentlig løbe igennem e-butikkens handelsaftale, dog er det uden tvivl ikke super spændende, særligt hos de gængse byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Et nemt alternativ kan derfor være at efterse om internet shoppen er støttet af e-mærket, som typisk er en indikator for at e-butikken følger gældende dansk lovgivning, foruden at internet webshoppen tit undersøges af fagfolk som er indført i retningslinjerne.

Derudover tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, hvis du skulle få problemer i forbindelse med din ordre på lecakugler. Tilmed anbefales det at kunden er vaks omkring de mest basale vedtægter der indvirker på bestillingen af lecakugler online, eksempelvis hvilken byttepolitik webshoppen har.

I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man altid bevarer sin e-mail kvittering, så man en anden gang kan påvise bestillingen af lecakugler, uagtet om man har købt hos XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Henrik Petersen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Christian gav 4 stjerner

Rigtig god service

Pia K gav 5 stjerner

God til prisen

Lene L gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til online indkøb
1De fleste online selskaber tilbyder efterhånden alverdens billige leveringsmodeller til lecakugler. En af dem der er mest populær er lige nu at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er jo meget fremkommelig, samt oftest endda den prisbilligste leveringsudgave.
2Trustpilot yder temmelig fremragende genveje til at kortlægge en længere række forhenværende forbrugeres domme og herved anbefales det, at du bliver klogere på online forhandlerens vurderinger forinden du handler billige lecakugler online. Facebook indebærer endvidere egentlig habile løsninger til at få et kig ind i webbutikkens kundefokus.
3Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret aktuel hvis vi har behov for dine nye varer nu og her, og med det formål er det bestemt fornuftigt at man ser tidshorisonten for levering ved lecakugler. Flere online webshops præsterer billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter, men som imidlertid betinges af at ordren lægges forud for et fastslået tidspunkt.
4Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en lov, der passer på dig som kunde imod bedrageriske butikker på nettet. Som en anden løsning burde du anvende en billig afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere prisen ude i fremtiden.
5Den mindst kostelige leveringsløsning vil altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket dog beroer på at du er lige ved online firmaets arbejdslager. Den leveringsmåde er naturligvis meget vital forudsat vi mangler lecakugler lige om lidt. Alternativt så præsterer visse online forhandlere fri fragt, men i reglen er det påkrævet at der erhverves for en fastsat sum.
6Nogle få internet forretninger frembyder portofri fragt på lecakugler, men oftest er det så nødvendigt at du køber for en bestemt sum. I øvrigt burde man foretrække den mest letkøbte type af levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragtformen er uheldigvis samtidig yderst bekvem. Den mest prisbevidste fragtform er utvivlsomt at hente varerne selv.
7Det er jo meget problemfrit for forbrugerne at finde information om priser online på billige lecakugler i blandt forskellige internet selskaber, og derfor garanterer en lang række e-handler fragtfri levering. Trods dette kan det ikke desto mindre blive lønsomt at granske enkelte online webshops efter tilbud forud for at du køber, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris.
8Forinden folk bestiller billige lecakugler i en shop på nettet kan de faktisk gennemløbe dens handelsvilkår, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende. For øvrigt foreslåes det at du er på vagt for de væsentligste betingelser der har indflydelse på købet af billige lecakugler online, som for eksempel hvilken returneringsret online webshoppen kører med.
9Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt internet forretningen er verificeret af e-mærket, da det burde være en antydning af at online forhandleren overholder den officielle danske lovgivning, samt at e-firmaet løbende tilses af fagmænd som har meget erfaring med de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige lecakugler i en e-shop kan de sådan set have øje for deres betingelser.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk