Bygpris.dk

Lecanødder pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger lecanødder, sammen med den pris de tager for 1.000 liter inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 liter for 1.659 kr., som er hele 64 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 liter lecanødder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.659 kr.Køb
1.659 kr.Køb
3.596 kr.Køb
3.775 kr.Køb
3.799 kr.Køb
4.536 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man undersøge netbutikkens regningslinjer.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige lecanødder fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på gode tilbud, og øvrige har kompetent sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge fra, udover bare lecanødder.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du vælge et andet.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du med fordel vælge en netbutik, som giver gode råd til valg af lecanødder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig som køber online. Det vil nogle se som en fordel.
De kendte byggekæder har butikker overalt i landet, og på grund af det har man valget om at handle online og transportere produkterne personligt. Af den grund har du chancen for at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet have varerne på kortere tid.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort udvalg af lecanødder online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved formår de at yde ekstra indsigtsfuld assistance fra nogle med ekspertviden i netop lecanødder.
De fleste nichebutikker er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du handler lecanødder online hos dem.
Flertallet af niche netbutikker står selv for produktion af varerne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få en billigere pris.
De største byggecentre i Danmark

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

lecanødder harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

lecanødder silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lecanødder jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lecanødder bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I visse tilfælde kan man få økonomisk støtte til renoveringer. Det får man såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
2Du bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være vigtigt at have grejet tilgængeligt akkurat som du starter byggeriet. Glem ikke at påregne de her omkostninger i det økonomiske overblik.
3Det vil vise sig afgørende at have de fornødne materialer indkøbt på forhånd inden du kaster dig over eksekveringen. Du kan med fordel notere en simpel note hvorpå der noteres alt der bliver brug for, og som det næste granske materialerne, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
4Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at lykkes med projektet. Du skal forfatte en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil udføre hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Vær skarp når du sammensætter strategien.
5Ved udendørs projekter har vejret en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du hyppigt tjekke vejrprognosen i forbindelse med projektets start, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du står midt i det komplekse byggeprojekt.
6Der kommer stort set altid uforudsigelige problematikker i tilfælde med svære byggeprojekter, og altså vil det vise sig væsentligt at man har afsat rigeligt med plads i planen, så man er tryg ved at have tid nok til det.
7Inden du iværksætter byggeprojektet kan det blive rimeligt vigtigt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der være forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, specielt såfremt det er væsentlige byggerier. Omfattende projekter bør udføres af mere end en person. Derudover bliver det mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
9Du har adgang til en hel række guides og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig enorme mængder konstruktiv viden, i særlig grad forudsat at du benytter den engelske version.
10Du bør aldrig se bort fra sikkerheden, så glem ikke beskyttelse såsom hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod hændelige uheld. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, specielt når du ikke investerer i eksperthjælp.
11Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et budget for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det må være økonomisk at gennemgå samtlige udgifter, hvorefter man kunne nedskrive prisen på dem én og én.
12Det kan overvejes om du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for bør investere i assistance fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du indhenter professionel hjælp vil det normalt være en god idé at indhente prisoverslag fra diverse entreprenører.
Danskernes favorit byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En stor portion netbutikker i Danmark foreslår i øjeblikket en lang række forskellige billige fragttyper til lecanødder. En sikker vinder er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente de bestilte varer lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig temmelig fremkommelig, og tit ligeledes den billigste form for levering.

Du kunne tillige planlægge at få pakken sendt til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden er sædvanligvis et hak mindre billig, men derudover virkelig overkommelig med lecanødder online. Den mest letkøbte løsning er unægtelig selv at hente pakken, som jo beroer på at du befinder dig tæt på internet forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på lecanødder kan være ultra essentiel såfremt vi behøver ordren inden for kort tid, og i det øjemed er det selvfølgelig vigtigt at du gransker den anslåede leveringsdato for lecanødder. En stor portion internet firmaer – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varer online, som forudsætter at bestillingen fuldbyrdes forinden et aftalt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få varerne distribueret inden logistikpersonalet har fri.

En hel del internet forretninger yder levering uden betaling på lecanødder online, men for det meste gælder det kun hvis der købes for en fastsat pris. Derudover skulle du foretrække den mest billige mulighed for levering, der ofte er at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

Flere webshops udlover click-and-collect hvor man handler billig lecanødder online og afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. De yder bl.a. click-and-collect på lecanødder i følgende områder:

Rudersdal, Haderslev, Ølstykke, Herlev, Randers, Silkeborg, Holbæk, Tårnby, Gentofte, Ishøj, Horsens, Risskov, Vordingborg, Åbyhøj, Nakskov, Fredericia, Haslev, Rønne, Højbjerg, Esbjerg, Søborg, Brønderslev, Viborg, Solrød Strand, Vallensbæk, Rødovre, Sønderborg, Skanderborg, Frederikshavn, Farum, Hobro, Hedehusene, Lyngby, Struer, Albertslund, Frederiksberg, Aarhus, Grenaa, Hillerød, Nyborg, Virum, Hedensted, Brønshøj, Brøndby, Nærum, Roskilde, Allerød, Holstebro, Næstved, Odense, Middelfart, Hvidovre, Korsør, Ikast, Værløse, Charlottenlund, Kalundborg, Tilst, Lillerød, Køge, Kokkedal, Herning, Hørsholm, Vanløse, Birkerød, Taastrup, Hjørring, København, Stenløse, Odder, Svendborg, Greve, Aabenraa, Ballerup, Frederikssund, Nykøbing Falster, Helsingør, Skive, Valby, Gladsaxe, Varde, Ringsted, Jyllinge, Vejle, Dragør, Frederiksværk, Thisted, Kolding, Nørresundby, Brabrand, Lystrup, Slagelse, Aalborg, og Glostrup, .

Klik-og-hent ift. lecanødder er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager).

Når der ses på data er det klart, at online shoppere jævnligt søger efter fx lecanødder tilbud og lecanødder online. Derudover oplever vi tit mennesker søge efter fx lecanødder priser, billig lecanødder og køb lecanødder, foruden de kendte byggecentre som Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Priser på lecanødder

Det er efterhånden i høj grad gnidningsløst for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige lecanødder online hos diverse e-shops, og derfor har de fleste forhandlere på nettet været nødt til at formindske udsalgspriserne på lecanødder drastisk, og ydermere yde gratis fragt.

Det kan til hver en tid være tiden værd at kontrollere nogle få e-shops efter billige priser på lecanødder online forinden du køber, sådan at man er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Du bør lige meget hvad være obs på, at når en netshop reklamerer billige lecanødder online på tilbud til en pris som virker utopisk favorabel, så kunne det mange gange være en indikator for en uoprigtig online butik. Kortbestillinger er imidlertid en del af en foranstaltning, hvilket skærmer os imod snydagtige forhandlere på nettet.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at honorere beløbet til lecanødder senere. Dette foreslåes normalt hos niche webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Ses der på tendenserne står det markant, at netshoppere mange gange leder efter blandt andet lecanødder online og billig lecanødder. Derudover ser vi ofte mennesker lede efter bl.a. lecanødder priser, lecanødder tilbud samt køb lecanødder.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecanødder er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Rigtig god service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Undersøg tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot bringer dig immervæk fordelagtige løsninger til at gennemstøve en række tidligere kunders meninger og derved er det en hjælp, at du betragter internet shoppens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige lecanødder online.

Facebook frembringer også uden sammenligning hensigtsmæssige muligheder for at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. Her ses en række internet selskaber hvor kunder kan aflevere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som tilmed kan udnyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige lecanødder online på en netbutik kunne man de facto skimme virksomhedens handelsbetingelser, men det er mange gange ikke særlig interessant, i særdeleshed med de gængse byggecentre som Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kunne måske være at tjekke om online firmaet er godkendt af e-mærket, som typisk er en tilkendegivelse af at internet shoppen respekterer de opstillede regler, samt at forretningen af og til revideres af eksperter som har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Dette er desuden en god chance for hjælpende service, når du bliver udsat for dilemmaer ved din handel med lecanødder. Ydermere anbefaler vi at køberen er sat ind i de grundlæggende vilkår der har indvirkning på købet af lecanødder online, for eksempel den returret e-butikken kører med.

I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid beholder ens ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne bevise sin bestilling af lecanødder, uanset om man shopper hos Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark eller Bygma.

Niels E gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Pia gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Jesper Poulsen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Susanne Nielsen gav 4 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til internetshopping
1Visse webbutikker præsterer fragtfri levering på lecanødder, men i de fleste tilfælde påkræves det at der bestilles for en bestemt pris. Alternativt kunne du udse dig den prisbilligste fragtmulighed, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted. Løsningen er en gang i mellem derudover yderst bekvem. Den billigste form for fragt er dog at du selv henter pakken.
2Generelt går vi ind for at bemærke om online forhandleren er godkendt af e-mærket, hvilket kan være en sikkerhed for at online forretningen opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, og at e-forretningen undertiden vurderes af eksperter der forstår vilkårene. Forud for at folk køber billige lecanødder i en e-handler kunne man i virkeligheden skimme e-butikkens forretningsaftale.
3Det er jo vældig fleksibelt for alle at finde de bedste priser online på billige lecanødder fra diverse internet handler, og følgelig garanterer adskillige e-forretninger billig fragt. Men det kan til hver en tid være gavnligt at inspicere nogle internet webshops efter rabat og tilbud før du placerer ordren, således at man er sikker på at få den billigste pris.
4Den billigste leveringsudgave vil altid være selv at hente varerne, hvilket beroer på at du befinder dig i kort afstand af internet selskabets lager. Den fragtmulighed kan være usædvanlig relevant hvis man står og skal bruge lecanødder inden for kort tid. Alternativt så tilbyder en række outlets på nettet fragtfri levering, men for det meste er det så nødvendigt at man indkøber for et fastslået beløb.
5Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfavnet af en ordning, som hjælper køber imod uærlige internet foretagender. Som en alternativ mulighed bør du overveje en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil afbetale omkostningerne over tid.
6Forinden nogen handler billige lecanødder på en butik behøver man reelt løbe igennem dens regler, men det er typisk ikke super interessant. Udover dette stiller vi forslag om at kunden er hensynstagende til de mest centrale regler der gælder for handlen med billige lecanødder online, eksempelvis den bytteret internet shoppen anvender.
7En hel del forhandlere på nettet yder til alt held en lang række forskellige billige fragttyper til lecanødder. Det mest populære er efterhånden afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo super fleksibel, samt ofte ligeledes den mest betalelige leveringsmulighed.
8Leveringshastigheden kan vise sig at være vældig udslagsgivende om vi absolut skal bruge varerne inden for få dage, så herved er det ret meningsfuldt at vi efterser den forventede leveringstid på lecanødder. Temmelig mange internet outlets tilbyder billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer, men vær opmærksom på at det stiller krav om at ordren køres igennem forinden et bestemt tidspunkt.
9Trustpilot giver dig fuldt ud gode muligheder for at evaluere adskillige nuværende forbrugeres betragtninger og herved er det godt, at du eftersøger e-forhandlerens omtaler inden du handler billige lecanødder online. Facebook tilbyder dig på samme måde absolut belejlige muligheder for at få en idé om online shoppens troværdighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk