Bygpris.dk

Legehus

Legehus I Malet Træ Med Veranda. 130x140x150 Cm Rød/hvid
5.499 kr.
Læs mere
Rutchebane Til Nele/annika/toby
1.200 kr.
Læs mere
JABO Legehus Poppe 3,5 m² + altan 1 m²
8.213 kr.
Læs mere
Legehus I Malet Træ. Blå Farve 143x126x142cm
4.999 kr.
Læs mere
Plus Legehus på ben - L 248 cm x B 155 cm x H 270 cm - Ubehandlet
5.644 kr.
Læs mere
Plus Legehus på ben - L 248 cm x B 155 cm x H 270 cm - Ubehandlet
5.644 kr.
Læs mere
Toby 1 Legehus 3,25 m²
3.478 kr.
Læs mere
Plus Legehus m/terrasse
3.495 kr.
Læs mere
Nordic Play Legehus trykimprægneret - 805-651
1.649 kr.
Læs mere
Toby Stolpe Pakke
1.612 kr.
Læs mere
Plus Legehus på ben - L 248 cm x B 155 cm x H 270 cm - Lærk
5.644 kr.
Læs mere
Toby Terrasse Pakke
1.753 kr.
Læs mere
JABO Legehus Estelle 5,1 m² + terrasse 1,5 m²
9.420 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man læse virksomhedens betingelser.
For nogle er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. På grund af det kan du handle hos en online byggeshop, hvor du får hjælp til valg af legehus.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt i de velkendte byggekæder.
Flere byggekæder har et stort sortiment af varer, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare legehus.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige legehus alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder de bedste priser, imens øvrige har fokus på faglig sparring. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og herigennem har kunderne adgang til at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Herigennem har du chancen for at undvære leveringsgebyret, og ovenikøbet have produkterne nu og her.
De store byggekæder samler varer fra mange forskellige producenter, hvorfor du så kan handle fra et bredt udvalg af legehus online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online får du en billigere pris.
Majoriteten af specialiserede netshops er eksperter i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem vil du modtage super anvendelig sparring fra medarbejdere der er eksperter i netop legehus.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at handle legehus online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

legehus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

legehus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

legehus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af over 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

legehus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du vil aldrig nogensinde fattes udstyr. Tit vil det være essentielt at have grejet disponibelt forinden du går løs med byggeriet. Det er derudover en fordel at medregne de her omkostninger i din økonomiske plan.
2Måske burde det overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Ifald du søger assistance fra en professionel er det lukrativt at søge en pris fra en håndfuld leverandører.
3Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt når det er store projekter. Enkelte opgaver stiller krav om flere personer. Dertil må det blive mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
4Du må ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sikkerhedshjelm der hjælper dig imod hændelige uheld. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
5Det kan vise sig at være af stor betydning at have et udgiftsbudget for arbejdet, så man har kontrol over udgifterne. Det er rationelt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og bagefter tjekke mulige tilbud på dem slavisk.
6For udendørs projekter har vejret en essentiel rolle. Af den grund bør du jævnligt undersøge vejrberetningerne i perioden for byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at piske ned netop som du er i fuld gang med det krævende byggeprojekt.
7Forberedelse vil altid være nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør have en velovervejet strategi, der fortæller hvilke opgaver du vil løse hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af handlingsplanen.
8I visse tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås ifald byggeriet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
9Potentielt kan det blive fundamentalt at have de påkrævede byggematerialer klar til brug på forhånd inden du iværksætter dit arbejde. Du har fordel af at sammenfatte en simpel indkøbsseddel som indeholder de materialer som er nødvendige, og så gennemgå listen, hvormed du er sikker på at der ikke mangler noget.
10Forinden du starter byggeprojektet kan det vise sig ufatteligt meningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der være forskellige regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Der kommer jævnligt pludselige hovedpiner når det gælder større projekter, og følgelig kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter passende plads i køreplanen, med det formål at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
12Der findes alle mulige former for hjælpeartikler og videoer online som kan vejlede dig. Specielt YouTube giver dig adgang til enormt meget nyttig information, særligt når du bruger den engelske version.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er temmelig flot. Scoren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er hamrende flot. Scoren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er rigtig flot. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En del internet varehuse foreslår i vore dage diverse billige former for levering til legehus. En af dem der er mest populær er nu til dags pakkeshoppen, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig usædvanlig gnidningsløs, og endda ligeledes den billigste fragtform.

Du burde endvidere beslutte dig for at vælge afsending til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden er ofte en anelse mere bekostelig, men ligeledes særligt smertefri med legehus online. Den billigste leveringsmetode er uden tvivl selv at hente pakken, men dette stiller krav om at du bor nærved webshoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på legehus kan være ret så bestemmende hvis man absolut skal bruge pakken nu og her, og derfor er det tydeligvis vigtigt at vi gransker den anslåede leveringstid på legehus. Mange online firmaer – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, men som trods alt er afhængig af at bestillingen anbringes inden et nøjagtigt klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer afsendt før lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle få butikker på nettet sikrer fri fragt på legehus online, men typisk stiller det krav om at man køber for en fastsat pris. Som alternativ burde man tage den billigste leveringsversion, der mange gange vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

En hel del webbutikker yder click-and-collect hvor du bestiller billig legehus online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma og 10-4. De frembyder blandt andet klik-og-hent på legehus i disse byer:

Varde, Grenaa, Sønderborg, Stenløse, Skive, Skanderborg, Odense, Randers, Frederiksberg, København, Solrød Strand, Gentofte, Risskov, Ølstykke, Fredericia, Hørsholm, Frederikshavn, Brøndby, Ishøj, Nykøbing Falster, Søborg, Vordingborg, Lystrup, Odder, Jyllinge, Helsingør, Herning, Hvidovre, Herlev, Rønne, Silkeborg, Valby, Nakskov, Hobro, Vanløse, Ringsted, Højbjerg, Farum, Ballerup, Hedensted, Værløse, Aarhus, Brønshøj, Nørresundby, Brabrand, Holbæk, Birkerød, Gladsaxe, Lyngby, Kalundborg, Taastrup, Ikast, Thisted, Kolding, Aalborg, Albertslund, Hjørring, Køge, Rødovre, Slagelse, Nyborg, Frederikssund, Frederiksværk, Vejle, Vallensbæk, Struer, Charlottenlund, Middelfart, Hillerød, Holstebro, Rudersdal, Hedehusene, Åbyhøj, Allerød, Roskilde, Esbjerg, Korsør, Aabenraa, Tårnby, Viborg, Greve, Nærum, Dragør, Brønderslev, Svendborg, Lillerød, Næstved, Haslev, Horsens, Kokkedal, Glostrup, Haderslev, Virum, og Tilst, .

Afhentning ift. legehus er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt kigger efter bl.a. legehus priser og køb legehus. Vi ser derudover mange gange online shoppere efterspørge bl.a. legehus tilbud, billig legehus samt legehus online, foruden de gængse byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Få den bedste pris på legehus

Det er jo efterhånden ret let gængeligt for alle og enhver at lave prissammenligning på billige legehus online fra flere internet handler, og følgelig har flertallet af forhandlere på nettet været presset til at at trykke priserne på legehus betydeligt, og ovenikøbet præstere gratis levering.

Men det kan trods alt vise sig smart at analysere en række netshops efter tilbud på legehus online forinden du gennemfører din handel, således at man er sikret at opnå den billigste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Du må trods alt ikke overse, at såfremt en online webshop afsætter billige legehus online på tilbud til en udsalgspris der anses for enormt tiltalende, kan det i nogle tilfælde være et signal om en svindel internet virksomhed. Kortbestillinger er i hvert fald en del af Indsigelsesordningen, som assisterer køber overfor uærlige internet foretagender.

Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at honorere omkostningerne til legehus ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt hos niche netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan og Davidsen.

Ved indkig i tallene står det klart, at folk mange gange leder efter for eksempel køb legehus og legehus tilbud. Vi ser desuden som regel online shoppere efterspørge blandt andet legehus priser, billig legehus samt legehus online.

Analyser folks evalueringer

Trustpilot genererer stort set værdifulde muligheder for at eftergå en stor gruppe eksisterende kunders reflektioner og derfor er det prisværdigt, at du ser nærmere på online virksomhedens omtaler før du bestiller billige legehus online.

Facebook fører til desuden absolut fordelagtige løsninger til at få indtryk af online forhandlerens popularitet. I øvrigt ses en række outlets på nettet som gør det muligt at meddele en vurdering af ordreforløbet, som desuden burde drages fordel af til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen shopper billige legehus online i en e-butik bør de uden tvivl skimme netbutikkens handelsaftale, dog er det typisk en omfattende opgave, især på de gængse byggecentre som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Et nemmere alternativ er at granske om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er en antydning af at e-handlen understøtter de gældende danske regler, foruden at online firmaet løbende evalueres af specialister som behersker reglerne på området.

Derudover tilbydes du mulighed for support, ifald du møder problemstillinger i processen med din shopping med legehus. Foruden dette stiller vi forslag om at køber er vaks omkring de mest relevante betingelser der har indvirkning på købet af legehus online, som eksempelvis den returret online shoppen tilbyder.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man altid opbevarer sin ordremail, således man fremadrettet vil kunne eftervise købet af legehus, uafhængig af om man bestiller fra Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix eller Silvan.

Thomas A gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Christian gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Inger H gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Morten Madsen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til køb på nettet
1Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af et reglement, hvilket skærmer køberen overfor snydagtige online virksomheder. Som alternativ kan du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil betale betalingen over flere uger.
2Inden folk handler billige legehus i en webbutik kan man for at være på den sikre side gennemlæse butikkens vilkår, det er dog mange gange et tidskrævende projekt. Ligeså anbefales det at køberen er obs på de mest centrale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige legehus online, som fx den byttepolitik netshoppen har.
3Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, fordi det skulle være et signal om at internet forretningen tilslutter sig dansk lovgivning, samt at e-handlen fra tid til anden revideres af sagkyndige der er meget bekendte med vilkårene på området. Før folk handler billige legehus hos en shop på nettet burde de faktisk læse shoppens forretningsaftale.
4Nogle få online webshops frembyder fri fragt på legehus, men ofte kun ifald man handler for et fastsat beløb. Ellers skal du tage den prisbilligste leveringsmåde, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted. Den viser sig gerne også usædvanlig praktisk. Den mest billige leveringsmanér vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
5Fragtperioden kan vise sig at være ekstremt vigtig når du har behov for varen omgående, så derfor er det jo meningsfuldt at man checker det forventede leveringstidspunkt på legehus. De fleste internet butikker stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en række af deres varenumre, men vær påpasselig da det nødvendiggør at ordren placeres forud for et besluttet tidspunkt.
6Det er i dag rigtig gnidningsløst for internetbrugere at sammenholde priser online på billige legehus i blandt flere online forhandlere, og med det motiv tilbyder utallige online varehuse levering uden omkostninger. Dog kan det immervæk blive lukrativt at besigtige enkelte internet handler efter billige priser forinden du køber, således at du er tryg ved at få fat i den laveste pris.
7En række internet firmaer yder nu til dags et stort udvalg af billige leveringsløsninger til legehus. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye varer når du har mulighed for det. Løsningen er nemlig vældig fleksibel, og tit tilmed den prisbilligste leveringsmanér.
8Trustpilot tilbyder altid hæderlige løsninger til at beskue diverse nuværende konsumenters reflektioner og herved tilrådes det, at du gennemgår e-shoppens omtaler inden du shopper billige legehus online. Facebook leverer desuden en række gunstige løsninger til at få indtryk af online virksomhedens kundetilfredshed.
9Den billigste type af levering er unægtelig selv at hente ordren, men det forudsætter at du har bopæl nærved internet forhandlerens tilholdssted. Den form for fragt er jo usædvanlig vital i tilfælde af at du skal bruge legehus med det samme. Alternativt så præsterer en hel del netshops fri fragt, men typisk er det så nødvendigt at der bestilles for et bestemt beløb.