Bygpris.dk

Let Økse


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige let økse fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har lave priser, hvorimod andre tilbyder kompetent sparring. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, hvor du får rådgivning til valg af let økse.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man læse netbutikkens betingelser.
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at undgå fragten, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er navnligt muligt i de kendte byggekæder.
Nogle byggecentre fremviser et stort sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden bare let økse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre tilbyder produkter fra diverse leverandører, og takket være dette kan du handle fra et stort sortiment af let økse online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte forretninger, som medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se en fordel i.
De gængse byggecentre finder du i de større byer, og pga. det har de fleste tilbuddet om at bestille online og hente materialerne personligt. Derigennem kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, samt sågar få varerne lige nu.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billig pris.
Hovedparten af webshops i små nicher har meget ekspertise i deres online produktudvalg, da de kun sælger disse produkter. På grund af det vil du opleve en høj grad af informativ rådgivning fra nogle der er eksperter i lige præcis let økse.
En masse nichebutikker på internettet er små firmaer, som typisk har danske ejere, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du bestiller let økse online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
let økse silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

let økse jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

let økse bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

let økse harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må nødig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det være erstatteligt at du har det tilgængeligt akkurat som du begynder på byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at medregne disse udgifter i økonomien.
2Det kan vise sig af stor betydning at du har de påkrævede materialer handlet ind i god tid før du går i gang med håndværket. Du vil med fordel kunne nedskrive en punktforms oversigt som indeholder hver eneste ting du skal bruge, og dernæst tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
3Du skal for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj inklusiv hjelm og sko der hjælper dig imod hændelige skader. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt når du ikke har eksperthjælp.
4For udendørs projekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du regelmæssigt undersøge femdøgnsprognosen når du nærmer dig arbejdets start, så det ikke mod forventning begynder at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit krævende projekt.
5Det bør overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for skal sikre dig assistance fra en fagmand til områder af arbejdet. Hvis du indhenter professionel hjælp er det normalt at indhente forslag fra flere leverandører.
6I visse tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås hvis ombygningen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at ombygningen har positiv betydning for planeten.
7Længe før du optager byggeprojektet kan det vise sig højst betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det kan være en god idé at spørge om assistance til byggeprojektet, i særdeleshed hvis det er store byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere personer. I øvrigt bliver det mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
9Planlægning bliver nøglen til et godt forløb med projektet. Du må udarbejde en gennemarbejdet tidsplan, som viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, med en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver din tidsplan.
10Der præsenterer sig ofte uforudsete problematikker i forbindelse med svære byggeprojekter, og derfor kan det være betydningsfuldt at der afsættes en god portion plads i handlingsplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
11Der er endeløse artikler og videoer online som kan vejlede dig. Navnligt YouTube giver store mængder anvendelig information, i særlig grad når man bruger den engelske version.
12Det kan vise sig at være af stor betydning at udarbejde et budget for istandsættelsen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive en god idé at dokumentere samtlige omkostninger, og bagefter nedskrive ens omkostning ved dem en ad gangen.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er hamrende overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ultra flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

Adskillige internet virksomheder yder nu diverse billige leveringsmetoder til let økse. En af de populære er p.t. at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine produkter når det passer dig. Den er altså særdeles gnidningsløs, samt mange gange ligeledes den mest billige leveringstype.

Du bør ydermere tænke over at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Muligheden bliver jævnligt en anelse mere omkostningsfuld, men endda virkelig let ift. let økse online. Den billigste fragtløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men dette afhænger af at du bor tæt på e-shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på let økse er naturligvis særligt afgørende når man mangler ordren med det samme, så derfor er det rigtig væsentligt at man studerer det anslåede leveringstidspunkt på let økse. En hel del byggecentre – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig 1 hverdags levering på deres favorit varer online, men vær opmærksom på at det beroer på at der bestilles inden et konkret tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen pakket før personalet har fri.

En række byggecentre frembyder fragt uden omkostninger på let økse online, men for det meste påkræves det at der erhverves for en præcis sum. Derudover skal man tage den billigste leveringsversion, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted.

En række byggecentre udlover click-and-collect hvor du køber billig let økse online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Davidsen. Byggecentrene foreslår eksempelvis klik-og-hent på let økse i følgende byer:

Højbjerg, Korsør, Haslev, Gladsaxe, Hillerød, Lystrup, Hørsholm, Lillerød, Roskilde, Grenaa, Jyllinge, Kokkedal, Kalundborg, Ishøj, Rudersdal, Vallensbæk, Vordingborg, Ølstykke, Charlottenlund, Ringsted, Frederikssund, Nyborg, Helsingør, Glostrup, Vejle, København, Odense, Aalborg, Værløse, Herlev, Lyngby, Hjørring, Næstved, Frederiksberg, Valby, Middelfart, Gentofte, Struer, Farum, Brabrand, Herning, Sønderborg, Brønderslev, Hobro, Rønne, Brønshøj, Dragør, Kolding, Allerød, Viborg, Skive, Hedehusene, Birkerød, Rødovre, Horsens, Randers, Brøndby, Holstebro, Nærum, Svendborg, Hedensted, Køge, Tilst, Fredericia, Vanløse, Virum, Ikast, Taastrup, Søborg, Varde, Frederikshavn, Solrød Strand, Albertslund, Aarhus, Nykøbing Falster, Odder, Risskov, Slagelse, Ballerup, Haderslev, Hvidovre, Thisted, Esbjerg, Holbæk, Skanderborg, Stenløse, Frederiksværk, Silkeborg, Nakskov, Aabenraa, Åbyhøj, Tårnby, Nørresundby, og Greve, .

Klik-og-hent for let økse er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Lolland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere ofte efterspørger eksempelvis let økse tilbud og let økse online. Foruden dette ser man typisk folk søge efter fx let økse priser, køb let økse samt billig let økse, plus de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Få rabat på let økse

Det har vist sig at være ultra let for folk at lave prissammenligning på billige let økse online fra forskellige internet handler, og med det motiv har utallige butikker på nettet ikke kunne slippe for at trykke salgspriserne på let økse voldsomt, og ydermere frembyde levering uden betaling.

Til gengæld kan det immervæk vise sig tiden værd at besigtige enkelte internet foretagender efter udsalg og tilbud på let økse online forud for at du bestiller, således at du er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Du bør alligevel være så påvagt, at ifald en netbutik reklamerer billige let økse online for en udsalgspris der er uendeligt billig, så burde det ofte være et signal om en uærlig netshop. Køb med kort er imidlertid omfattet af en lov, der hjælper kunden overfor fup online webshops.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du anvende en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at honorere pengene til let økse af flere omgange. Det fås ofte hos nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma og Stark.

Ved indkig i søgedata bliver det klart, at internetbrugere ofte søger efter fx let økse online og køb let økse. Derudover oplever vi ofte folk søge blandt andet billig let økse, let økse tilbud samt let økse priser.

Læs eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot byder på temmelig ærlige muligheder for at beskue en række øvrige kunders iagttagelser og derfor går vi ind for, at du kigger på online forretningens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige let økse online.

Facebook præsterer desuden i højeste grad habile genveje til at få en idé om internet firmaets kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en del e-forhandlere som tilbyder folk at udfærdige en omtale af deres køb, hvilket tilmed burde drages fordel af til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige let økse online hos en internet forhandler kan de i princippet studere webbutikkens betingelser, dog er det tit ikke super interessant, specielt på de gængse byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

En anden løsning kunne derfor være at kontrollere om e-forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det ofte er en erklæring om at internet forretningen imødekommer de danske regler, samt at butikken undertiden undersøges af specialister der behersker de gældende regulativer.

Desuden får du genvej til support, ifald du skulle få problemstillinger i processen med din shopping med let økse. Derudover støtter vi at køberen er vaks omkring de mest centrale vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af let økse online, fx den returret online forhandleren bruger.

I den sammenhæng er det tillige vigtigt, at man stadig bevarer sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet kan bekræfte købet af let økse, uafhængig af om man har bestilt fra XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Niels K gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Maria O gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Maria gav 5 stjerner

Alt ok

Jesper gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til din online shopping
1Før folk bestiller billige let økse på en internet butik burde de til hver en tid skimme shoppens regler, dog er det typisk en omfattende opgave. Ligeledes kan det være til hjælp at man er klar over de væsentligste forhold der kan have indvirkning på shopping af billige let økse online, som fx hvilken byttepolitik virksomheden lover.
2Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af en lov, der passer på kunden overfor uægte internet firmaer. Alternativt burde du drage fordel af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at afdrage omkostningerne over tid.
3Trustpilot fører til immervæk uafhængige genveje til at betragte adskillige aktuelle kunders bedømmelser og på grund af dette støtter vi, at du tager et kig på online firmaets kritik forud for at du bestiller billige let økse online. Facebook tilbyder dig endvidere en del hensigtsmæssige muligheder for at få indsigt i online forhandlerens kundetilfredshed.
4Vi anbefaler at tjekke hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det skulle være en sikkerhed for at internet virksomheden følger de officielle danske regler, tillige med at forretningen undertiden efterses af fagfolk som er indført i reglerne på området. Før folk handler billige let økse i en e-forretning behøver de til hver en tid kigge på netshoppens handelsaftale.
5Det er efterhånden særdeles ligetil for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige let økse i blandt forskellige internet foretagender, og på grund af dette præsterer flere butikker på nettet fragt uden omkostninger. Dog kan det stadigvæk vise sig gavnligt at kigge forbi flere outlets på nettet efter rabat og tilbud forud for at du køber, sådan at man er sikker på at indhente den mest attraktive pris.
6Temmelig mange internet virksomheder yder i øjeblikket alverdens billige leveringsmodeller til let økse. En af de mest populære er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig temmelig ukompliceret, samt ofte derudover den mest betalelige leveringstype.
7Den billigste leveringsform vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre afhænger af at du har bopæl i kort afstand af internet virksomhedens arbejdslager. Den type af levering er selvfølgelig virkelig bestemmende såfremt du står og skal bruge let økse lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle online shops gebyrfri levering, men typisk påkræves det at du shopper for en konkret sum.
8Flere webbutikker frembyder gebyrfri levering på let økse, men i mange tilfælde stiller det krav om at der handles for et fastslået beløb. Ellers må du snuppe den mindst kostelige metode til levering, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Fragttypen bliver sædvanligvis på den anden side temmelig let. Den mest billige leveringsversion vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
9Antal dages levering er naturligvis meget væsentlig i tilfælde af at man mangler ordren lige om lidt, og i det øjemed er det sandelig klogt at du ser den anslåede leveringsdato på let økse. En lang række online firmaer præsterer billig 1 dags levering på mange af deres produkter, men vær på vagt da det er betinget af at ordren placeres tidligere end et bestemt klokkeslæt.