Bygpris.dk

Letbeton pristjek

I tabellen herunder har vi listet 5 webshops der sælger letbeton, sammen med den pris de tager for 100 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 stk for 3.389 kr., som er hele 27 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 stk letbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Der er forskel på salgspriserne på billige letbeton fra webshop til webshop. En del fokuserer på de bedste tilbud, imens andre satser på faglig rådgivning. Du bør overveje hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du undgår problemer med fx returret. Af den grund bør man undersøge byggemarkedets regler.
For nogle er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Af den grund bør du shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring letbeton.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at køre varerne selv. Dette er især en mulighed i de store byggemarkeder.
Flere byggekæder tilbyder et stort udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot letbeton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra adskillige nicheshops, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort sortiment af letbeton online.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggekæder finder du i hele landet, og derigennem har mange mulighed for at købe online og fragte byggematerialerne personligt. I kraft af det har du mulighed for at undgå fragten, samt samtidig have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, da de kun sælger disse varer. Følgelig kan du forvente ekstra kompetent service fra folk som er specialister i lige præcis letbeton.
Størstedelen af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få bedre priser.
En masse nichebutikker på internettet er mindre firmaer, der typisk drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler letbeton online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag ca. 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

letbeton harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

letbeton jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

letbeton bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

letbeton silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der viser sig som regel uforudsete problemer ved større byggeprojekter, og derfor er det værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i agendaen, som vil medvirke til at man kan være sikker på at nå i mål til tiden.
2Godt forarbejde vil være nøglen til at lykkes med byggeriet. Du skal forfatte en velovervejet køreplan, som viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være skarp idet du udarbejder køreplanen.
3Forinden du igangsætter arbejdet kan det vise sig rimeligt fornuftigt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der være forskellige regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
4Du må nødig mangle værktøj. Det kan vise sig at være klogt at have værktøjet parat når du iværksætter byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at medregne disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
5Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for bør hente assistance fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Når du indhenter professionel assistance kan det være optimalt at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
6Du bør ikke forsømme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj herunder arbejdshjelm som sikring med henblik på eventuelle risici. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
7Du kan indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man når projektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget forudsætter altså at renoveringen har betydning for miljøet.
8Det viser sig fundamentalt at have de fornødne bygningsmaterialer til rådighed forud for at du tager fat på håndværket. Du kan med fordel forfatte en punktforms oversigt hvor der bør fremgå alt det du har brug for, og som det næste gennemgå materialerne, hvormed du sikrer dig at alt er klar.
9Der ligger alverdens vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube supporterer dig med temmelig meget udbytterig information, især hvis man søger på engelsk.
10Det kan vise sig at være fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så man har et overblik over økonomien. Det bør blive sundt at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man kunne finde frem til ens købspris for dem enkeltvis.
11Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til projektet, hovedsageligt når det er vigtige ombygninger. Omfangsrige projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Desuden er det mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
12Ved opgaver udenfor har vejret en vigtig rolle. Af den årsag skal du tit holde øje med prognosen for vejret i dagene op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at piske ned når du lige er startet på det avancerede byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er hamrende overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er ret så beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Masser af byggemarkeder frembyder heldigvis diverse billige former for levering til letbeton. En af favoritterne er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare ordren når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså yderst ligetil, og typisk også den mindst kostelige leveringsversion.

Du kan lige så vel vælge at bestille varerne til levering til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen bliver en gang i mellem en kende dyrere, men endvidere ualmindeligt enkel ift. letbeton online. Den mindst kostelige leveringsmodel er utvivlsomt at hente ordren selv, som jo står og falder med at du opholder dig tæt på online shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på letbeton kan vise sig at være ret så vigtig om man skal bruge pakken lige om lidt, og i det øjemed er det nemlig klogt at man tjekker leveringstidspunktet ved letbeton. En hel del online firmaer – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer online, som trods alt er påkrævet at ordren placeres før et bestemt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ekspederet forinden logistikmedarbejderne har fri.

Nogle få e-firmaer tilbyder portofri fragt på letbeton online, men i reglen er det under betingelse af at der købes for en konkret pris. Desuden skal du tage den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket mange gange er at få leveret ordren til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du køber billig letbeton online og afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne tilbyder for eksempel afhentning af letbeton i følgende områder:

Kolding, Roskilde, Nørresundby, Højbjerg, Varde, Haslev, Rudersdal, Farum, Odder, Vallensbæk, Gladsaxe, Ishøj, Hedensted, Randers, Kokkedal, Frederikshavn, Albertslund, Ikast, Aarhus, Skive, Tilst, Svendborg, Fredericia, Esbjerg, Brønshøj, Stenløse, Hillerød, Allerød, Risskov, Hørsholm, Værløse, Rødovre, Valby, Åbyhøj, Nærum, Glostrup, Ballerup, Greve, Struer, Ølstykke, Hobro, Rønne, Sønderborg, Lystrup, Nakskov, Solrød Strand, Næstved, Skanderborg, Viborg, Hjørring, Vordingborg, Lillerød, Vejle, Nykøbing Falster, Aalborg, Brøndby, Frederiksværk, Herlev, Hedehusene, Lyngby, Charlottenlund, Odense, Jyllinge, Holstebro, Silkeborg, Helsingør, Korsør, Nyborg, Frederikssund, Dragør, Tårnby, Middelfart, Haderslev, Herning, Brabrand, Ringsted, Holbæk, Gentofte, Thisted, Hvidovre, Grenaa, Frederiksberg, Taastrup, Horsens, Aabenraa, Slagelse, Vanløse, Birkerød, Køge, Søborg, København, Kalundborg, Brønderslev, og Virum, .

Click-and-collect af letbeton er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland).

Når der ses på statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere som regel kigger efter for eksempel billig letbeton og letbeton online. Derudover oplever vi som regel mennesker søge fx køb letbeton, letbeton priser og letbeton tilbud, plus de store byggecentre som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4 og Davidsen.

Tilbud på letbeton

Det er jo efterhånden super fleksibelt for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige letbeton online fra flere webbutikker, og herved har langt de fleste internet forhandlere fundet det nødvendigt at tvinge priserne på letbeton drastisk, og derudover frembyde levering uden beregning.

Det kan imidlertid være smart at efterse enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på letbeton online forud for at du køber, således at du er sikret at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis en forhandler på nettet afsætter billige letbeton online til salg for en salgspris der anses for hamrende favorabel, så kan det ofte være et faresignal om en falsk internet webshop. Kortkøb er heldigvis omfattet af en regel, hvilket assisterer dig overfor svindlende online outlets.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du benytte en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil godtgøre betalingen af letbeton over flere uger. Dette fås som regel ved specialiserede webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som for eksempel 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus og Bygma.

Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at mennesker tit leder efter fx letbeton tilbud og køb letbeton. Derudover ser vi jævnligt folk kigge efter bl.a. letbeton online, letbeton priser og billig letbeton.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg letbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Perfekt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Undersøg folks meninger

Trustpilot frembringer nogle anstændige chancer for at granske ganske mange nuværende brugeres opfattelser og derved er det smart, at du kigger nærmere på e-forretningens vurderinger forud for at du handler billige letbeton online.

Facebook præsterer lige så vel evigt sikre chancer for at få indsigt i netbutikkens kundefokus. Herinde møder vi nogle online varehuse i Danmark som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en evaluering af deres købsoplevelse, som desuden må tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige letbeton online i en internet forhandler behøver de når alt kommer til alt få overblik over forhandlerens forretningsaftale, det er dog naturligvis et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kan være at undersøge hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, som kan være en indikator for at online shoppen efterkommer de danske regler, og at online forhandleren ofte monitoreres af fagfolk der kender retningslinjerne.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få assistance, hvis du oplever vanskeligheder i processen med dit indkøb af letbeton. Derudover er det klogt at køberen er hensynstagende til de mest aktuelle bestemmelser der har indflydelse på købet af letbeton online, fx den ombytningsret netbutikken benytter.

Her er det desuden afgørende, at man altid opbevarer ens ordremail, så man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af letbeton, uagtet om man har købt fra Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix eller XL-Byg.

Thomas gav 5 stjerner

Quick expedit

Charlotte gav 4 stjerner

Fremragende service

Anders Rasmussen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Anne R gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til online shopping
1Indtil flere internet varehuse sikrer fri fragt på letbeton, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man køber for en konkret pris. Ellers kan man snuppe den mest letkøbte form for fragt, hvilket ofte er at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop. Leveringstypen er gennemsnitligt på den anden side særdeles praktisk. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
2Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af en vedtægt, hvilket skærmer kunden overfor svindlende e-firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at dække omkostningerne over flere uger.
3Før nogen bestiller billige letbeton i en internet butik behøver man i og for sig betragte deres vilkår, men det er normalt ikke super spændende. I øvrigt stiller vi forslag om at køber er påpasselig med de mest betydningsfulde vedtægter der kan have indflydelse på shopping af billige letbeton online, eksempelvis den returrettighed e-firmaet garanterer.
4Temmelig mange internet outlets udlover nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til letbeton. En af de mest populære er efterhånden at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo temmelig smart, og i mange tilfælde også den billigste metode til levering.
5Trustpilot fører til ganske pæne genveje til at undersøge en hel del aktuelle konsumenters synspunkter og derved er det prisværdigt, at du iagttager internet forhandlerens vurderinger forinden du handler billige letbeton online. Facebook tilbyder lignende fuldstændig anstændige genveje til at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed.
6Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt internet firmaet er e-mærket, da det kan være et kendetegn for at e-handlen forstår de danske regler, foruden at online webshoppen hyppigt ses til af fagmænd der forstår de gældende regler. Forud for at folk shopper billige letbeton på en webbutik kan de på en vis måde tyde e-butikkens handelsvilkår.
7Leveringstidspunktet er naturligvis ekstremt vigtig om vi behøver din ordre med det samme, så af den grund er det forholdsvis fornuftigt at du besigtiger leveringstidspunktet for letbeton. En lang række online forhandlere byder på billig 1 hverdags levering på mange varer, men vær påpasselig da det forudsætter at ordren aflægges før et givent klokkeslæt.
8Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men den mulighed er betinget af at du befinder dig tæt på online forretningens hjemsted. Den mulighed for fragt kan være ret aktuel i tilfælde af at du skal bruge letbeton med det samme. Alternativt så garanterer indtil flere online firmaer fragt uden betaling, men for det meste afkræver det at der shoppes for en konkret sum.
9Det er vældig gnidningsløst for købere at finde frem til de bedste priser online på billige letbeton på forskellige internet varehuse, og så lover en hel del forretninger på nettet gebyrfri levering. Det kan dog trods alt være indbringende at kontrollere nogle enkelte online webshops efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er velinformeret til at få den billigste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk