Bygpris.dk

Letklinkerblokke pristjek

I tabellen herunder har vi listet 8 webshops der sælger letklinkerblokke, sammen med den pris de tager for 1.000 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 stk for 9.327 kr., som er hele 62 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 stk letklinkerblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Man bør derfor læse webshoppens regningslinjer.
Hvis du vil have varerne nu og her eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt i de gængse byggecentre.
For en del er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde gode råd til valg af letklinkerblokke.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige letklinkerblokke fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver lave priser, og øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør vurdere hvad du foretrækker.
Flere byggekæder har et stort varesortiment, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot letklinkerblokke.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man handler online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra alle mulige nicheshops, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af letklinkerblokke online.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og derigennem har du adgang til at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Hermed har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet hente produkterne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på nichebutikkerne online bør du få lavere priser.
Størstedelen af nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Ergo får du formentlig en høj grad af erfaren sparring fra mennesker der er eksperter i lige præcis letklinkerblokke.
Hovedparten af nicheforhandlere er iværksættervirksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at handle letklinkerblokke online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

letklinkerblokke harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

letklinkerblokke jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

letklinkerblokke silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

letklinkerblokke bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Muligvis kan det blive essentielt at du har de påkrævede materialer klar til brug inden du iværksætter eksekveringen. Du får god gavn af at notere en punktforms liste som samler alle de ting der bliver brug for, og bagefter eftergå listen, med øje for at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
2Der præsenterer sig typisk overraskende problemer når det gælder store projekter, og følgelig viser det sig væsentligt at man har afsat god nok plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
3Du bør reflektere over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du må fremskaffe professionel hjælp til færdiggørelsen af det. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en professionel kan det være fordelagtigt at få priser fra diverse entreprenører.
4Du må aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så glem ej beskyttelse herunder arbejdshjelm som sikring mod eventuelle skader. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke køber hjælp fra en fagperson.
5Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være rationelt at kortlægge alle udgiftsposter, og så undersøge billige priser på dem hver især.
6Du skal under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det være afgørende at have værktøjet klar til brug idet du tager fat på byggeriet. Glem ikke at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
7Det kan overvejes at søge hjælp til byggeprocessen, navnlig når det kommer til omfangsrige byggeopgaver. Omfangsrige opgaver kræver flere personer. Dertil bør det blive hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
8Forberedelse bliver metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en gennemarbejdet strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk i sammensætningen af din strategi.
9Nogle gange kan man få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for klimaet. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeprojektet har betydning for planeten.
10Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få stor betydning. Derfor skal du hyppigt kigge på vejrberetningerne i dagene før byggeriets start, så det ikke uventet starter med at regne i samme sekund som du er godt i gang med det omfattende byggeprojekt.
11I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen må det være aldeles vigtigt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
12Du finder endeløse hjælpeartikler og videoer via nettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube er kilde til overvældende meget gavnlig information, ikke mindst hvis du bruger engelske søgeord.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som klart er virkelig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

De fleste internet shops frembyder nu til dags et hav af forskellige billige leveringsudgaver til letklinkerblokke. En af de mest moderne er efterhånden afhentningssteder, hvor du så selv henter bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig ret så hensigtsmæssig, og mange gange desuden den prisbilligste type af levering.

Du burde ligeledes afveje for og imod at vælge at få sendt til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Den er til tider en anelse mere pebret, men endvidere ekstremt overkommelig med letklinkerblokke online. Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, hvilket betinges af at du lever nærved internet webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på letklinkerblokke er meget udslagsgivende ifald man står og skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og af den grund er det temmelig klogt at man efterser den forventede leveringstid ved letklinkerblokke. En masse shops på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – lover billig 1 hverdags levering på en række af deres varenumre online, men som imidlertid betinges af at orden realiseres før et givent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produktet betjent inden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte forretninger på nettet yder fragt uden beregning på letklinkerblokke online, men i mange tilfælde kræves det at der erhverves for et bestemt beløb. Som alternativ bør man udvælge den billigste slags levering, som typisk vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop.

Temmelig mange byggecentre udlover click-and-collect hvor man handler billig letklinkerblokke på nettet og selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Bauhaus. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på letklinkerblokke i disse byer:

Esbjerg, Odder, Haderslev, Hobro, Aalborg, Aarhus, Nakskov, Taastrup, Rønne, Struer, Hedehusene, Hvidovre, Kolding, Tårnby, Nørresundby, Glostrup, Albertslund, Frederikssund, Farum, Ølstykke, Stenløse, Ringsted, Varde, Frederiksberg, Nyborg, Birkerød, Rødovre, Søborg, Ikast, Dragør, Frederiksværk, Jyllinge, Skanderborg, Værløse, Ballerup, Skive, Haslev, Køge, Herlev, Helsingør, Horsens, Roskilde, Charlottenlund, Højbjerg, Herning, Hedensted, Brønderslev, Lillerød, Holbæk, Tilst, Brønshøj, Hørsholm, Slagelse, Allerød, Solrød Strand, Sønderborg, Nærum, Randers, Virum, Ishøj, Fredericia, Gentofte, Lystrup, Greve, Middelfart, Næstved, Silkeborg, Vordingborg, Viborg, Grenaa, Kalundborg, Kokkedal, Hillerød, Brabrand, Nykøbing Falster, Risskov, Thisted, Vejle, Hjørring, Rudersdal, Gladsaxe, Lyngby, Valby, Korsør, Odense, Brøndby, Svendborg, Vallensbæk, Frederikshavn, Aabenraa, København, Åbyhøj, Vanløse, og Holstebro, .

Click-and-collect af letklinkerblokke er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Falster, Amager, Nordsjælland, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Når man ser på tallene fremstår det klart, at internetbrugere som regel kigger efter bl.a. køb letklinkerblokke og letklinkerblokke priser. Vi ser derudover jævnligt netshoppere søge blandt andet letklinkerblokke tilbud, billig letklinkerblokke og letklinkerblokke online, plus de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Tilbud på letklinkerblokke

Det er vældig hensigtsmæssigt for os alle at sammenligne tilbud på billige letklinkerblokke online i blandt diverse netbutikker, og til tak har langt de fleste e-firmaer fundet det uundgåeligt at formindske prisen på letklinkerblokke drastisk, og endda præstere billig fragt.

Men det kan stadigvæk vise sig lønsomt at besigtige diverse forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på letklinkerblokke online forinden du placerer ordren, sådan at du er på den sikre side med at få den laveste pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Du skal trods alt være klar over, at hvis en shop på nettet frembyder billige letklinkerblokke online til salg for en udsalgspris som kan ses som grænseløst billig, så bør det i nogle tilfælde være et signal om en fup e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald dækket ind under en lov, hvilket beskytter køber overfor bedrageriske internet butikker.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at afbetale betalingen af letklinkerblokke ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk ved nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Ved kig i tendenserne bliver det markant, at mennesker tit kigger efter eksempelvis letklinkerblokke tilbud og letklinkerblokke online. Derudover oplever vi ofte folk efterspørge bl.a. billig letklinkerblokke, letklinkerblokke priser samt køb letklinkerblokke.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg letklinkerblokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg eksisterende kunders ratings

Trustpilot fremskaffer faktisk fremragende muligheder for at eftersøge flere aktuelle køberes evalueringer og herved anbefaler vi, at du besigtiger internet selskabets vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige letklinkerblokke online.

Facebook medfører for øvrigt relativt hæderlige genveje til at få indtryk af online virksomhedens troværdighed. I øvrigt møder vi endda shops på nettet hvor folk kan formulere en evaluering af deres køb, hvilket tillige bør tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige letklinkerblokke online på en internet virksomhed behøver de sådan set overveje netbutikkens handelsaftale, det er dog normalt ikke specielt ophidsende, særligt ved de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Alternativet kan derfor være at kontrollere om online firmaet er verificeret af e-mærket, da det skulle være et fingerpeg om at webshoppen anerkender de danske retningslinjer, tillige med at internet shoppen en gang i mellem besøges af specialister der kender de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du chance for at få hjælp, når du oplever problemstillinger ved dit køb af letklinkerblokke. Derudover er det at foretrække at du er sat ind i de vigtigste vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af letklinkerblokke online, som fx den byttepolitik internet firmaet kører med.

I relation til det er det samtidig vigtigt, at man permanent beholder sin købsbekræftelse, således man når som helst kan vidne om sit køb af letklinkerblokke, ligegyldig om man har handlet fra Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bygma.

Jette gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Karen Petersen gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Thomas gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Bente gav 4 stjerner

Fremragende service.

9 tips til køb på nettet
1Det er efterhånden særligt gnidningsløst for internetbrugere at sammenholde priser online på billige letklinkerblokke på forskellige internet butikker i Danmark, og altså yder en hel del e-forretninger fragt uden omkostninger. Trods dette kan det alligevel blive gavnligt at kontrollere indtil flere internet outlets efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, sådan at man er garanteret at modtage den mindst kostelige pris.
2Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt online forhandleren er støttet af e-mærket, da det er en garanti for at internet virksomheden efterlever den officielle danske lovgivning, udover at online forhandleren jævnligt efterses af sagkyndige som behersker de gældende love. Forinden nogen shopper billige letklinkerblokke på en online virksomhed burde de egentlig se på e-butikkens handelsbetingelser.
3Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en orden, der assisterer kunden imod snydagtige internet forhandlere. Som et alternativ kunne du overveje en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at dække prisen i flere bidder.
4Visse internet virksomheder garanterer portofri fragt på letklinkerblokke, men typisk er det under betingelse af at man indkøber for et præcist beløb. Desuden bør man udse dig den mest betalelige fragtmulighed, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Metoden bliver desværre ligeledes super bekvem. Den mest letkøbte løsning til levering er utvivlsomt selv at hente ordren.
5Antal dages levering er selvfølgelig ualmindeligt betydningsfuld ifald vi behøver dine nye produkter inden for få dage, og i det øjemed er det naturligvis fornuftigt at vi tjekker den forventede leveringsdato på letklinkerblokke. Størstedelen af netbutikker giver billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer, men som ikke desto mindre er påkrævet at bestillingen realiseres tidligere end et fastsat tidspunkt.
6En masse outlets på nettet tildeler nu til dags et hav af forskellige billige leveringsløsninger til letklinkerblokke. En af de mest benyttede er p.t. levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente varerne når du har lyst. Metoden er altså meget smart, og endda tillige den mest prisbevidste slags levering.
7Den mest letkøbte leveringsmodel vil altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket dog stiller krav om at du lever i kort afstand af e-butikkens tilholdssted. Den mulighed for fragt kan vise sig at være ret så vital når man har behov for letklinkerblokke om et øjeblik. Alternativt så frembyder indtil flere online forhandlere gratis fragt, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man indkøber for en fastsat sum.
8Trustpilot præsterer super nyttige genveje til at gennemsøge ganske mange eksisterende forbrugeres omtaler og derfor er det prisværdigt, at du eksaminerer online firmaets ratings forinden du bestiller billige letklinkerblokke online. Facebook præsterer endvidere nogenlunde sikre løsninger til at få indsigt i internet forretningens kundefokus.
9Forud for at nogen køber billige letklinkerblokke i en internet shop behøver de ideelt set overveje e-shoppens vilkår, dog er det typisk et omfattende projekt. Ligeså er det smart at køber er på vagt for de primære vilkår der kan have indflydelse på handlen med billige letklinkerblokke online, for eksempel hvilken returret butikken garanterer.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk